אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חבר'ה אני חדש פה.. שמעתי שיש פה קהילה איכותית אז באתי להתייעץ איתכם.. אשמח לקבל עזרה =]
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי מערכת 4.1 Z560 של לוג'יטק שמחוברת למחשב (יש לה שתי כבלי 1\8" שמתחברים למחשב דרך פאנל קטן שמתחבר לסאב) תהיתי האם כדאי לחבר אותה לPS3 ליציאת RCA שלו? הרי אין למערכת שלי יציאה אופטית ובעצם אין סראונד אמיתי... ואם כן, איפה אפשר להשיג מתאם כזה בארץ? (1\8" stereo לRCA)
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס קול איכותי ל-HTPC שמתחבר לכניסות אודיו בחזית המארז. חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: M-AUDIO Revolution 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_2695&products_id=19780 מישהו יודע האם ניתן לחבר אותו לכניסות האוזניות והמקרופון בחזית המארז? במידה ולא, אז אפשר בבקשה לקבל המלצה לכרטיס קול איכותי עבור HTPC שתומך באפשרות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בשביל להפעיל את המפרטים של 6000 ש"ח עם 4 גיגה זיכרון יש להשתמש במערכת הפעלה 64 ביט ,והכרטיס הטלויזיה pvr 150 אינו פועל בקטגוריה של 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון-נבדק מול התמיכה של הכרטיס. וכעת שאלה לחברי הפורום ,אני כן מחפש כרטיס שמגיע עם תמיכה למדיה סנטר ולויסטה 64 ביט עם 8 גיגה זיכרון ? במחיר של עד 400 ש"ח בעיקר דרוש לצפיה בלייב אני ממש זקוק לתשובה דחוף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה\ניסיון על אחד טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לצורך העניין למחשב מחוברת מערכת רמקולים בתצורת 5.1. רגיל, דרך כ.קול מובנה. עכשיו אם אני מחבר כבל קואקסיאלי בין הDVD למחשב (בשניהם יש כניסה/יציאה קואקסיאלית) אפשרי לראות סרטים בDVD ולשמוע דרך הרמקולים של המחשב? או שזה לא אפשרי? (מנותב בדרך שונה או לא יודע).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכוללם אני רוצה לקנות את ה-Z5500 ועכישו אני מחפש את המקום לקנות אם מישהו מכיר מקום טוב וזול שאני יוכל לקנות שם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
היי. התחדשתי לי ברמקולים X-230, יש לי שאלה לגבי הסאבוופר. יש לו גריל בצד ונראה שמשם יוצא הקול, אבל הוא נמצא בצד. בצד ה"יפה" יש רק את הפתח לכניסת אוויר. הסאבוופר מונח מתחת לשולחן עם הצד ה"יפה" מופנה קדימה (לרגליים), סבא שלי טוען שהצד עם הגריל אמור להית מופנה קדימה. מה נכון?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למסך טלוויזיה שישמש גם כמסך מחשב. העדפה שלי היא: שיהיה מאחורה VGA וגם RCA ואז אתה בוחר בשלט איזה אות זה ישדר. חשוב לציין, שהוא ישמש יותר למחשב, אבל גם הרבה לטלוויזיה. מה אתם אומרים על זה: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=589627 יש לי אותה בחדר ואהבתי אותה. האם יש לכם הצעה אחרת באותו איזור מחיר? תודה אריאל
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.gamaoffice.co.il/products/110538 זה הטלויזיה לחדר.. יש לי תקציב עד 2500 אם תוכל לתת לי משהו יותר טוב במחיר הזה אשמח לקבל
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי טלויזית LCD ואני מעוניין לחבר אליה רמקולים 5.1 הטלויזה נמצאת בחדר של 3 על 3. כדאי לי להשקיע ולקנות את הZ5500 או שאני יכול לקנות משהו יותר זול (למשל G51) ולא ארגיש בהבדל? (בגלל החדר הקטן) ואיך הרמקולים מתחברים לטלויזיה כי אין לLCD כניסה 5.1...?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז איזה נגן? את הקליפ יש לי, נתתי אותו לאחי אז נראה לי שאני אלך על משהו אחר אלא אם כן הוא העדיף ביותר. ומה ההבדלים בין הסנסה אקספרס לסנסה קליפ? הנה ההבדלים במחירים. Sandisk 1GB Sansa® Express MP3 Players מחיר 165 ש"ח Sandisk Sansa Clip MP3 1GB Black מחיר 143 ש"ח או Sandisk Sansa C240 1GB מחיר: 159 ¤ ואשמח לראות הסבר מדוע נגן X עדיף על נגן Y .
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים 5 ערוצים של CYBER ACUSTIC CA5001 יש נגן DVD שמסוגל להפעיל אותם את כל ה 5 או שחייב מגבר בשבילם תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים ניידים שאני אוכל לחבר לאמפי3 ולשמוע בים למשל. כל הרמקולים שראיתי נראים כמו צעצועים שהאיכות סאונד שלהם תהיה ריקה במקרה הטוב, ונוראית במקרה הרע. אין לי נסיון עם מערכות כאלה בכלל. למישהו יש המלצה על מערכת כזאת?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה פשוט ע"מ להציג תכני טלווזיה בחיבור RF. אפוא, הינני פונה אליכם בבקשה להמלצות לכרטיס אשר יציג את השידור בצורה מניחה את הדעת על המסך DELL 2407 שברשותי. תודה על העזרה, שמואל
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלויזיה WinTV-PVR-150 מי שמכיר הצלחתי להגדיר הכל אבל יש לי מספר בעיות : 1) אני רואה מקוטע את הערוצים וכמובן גם הסאונד מקוטע מה אפשר לעשות (זה מחובר דרך מחברים של Composite) פשוט זאת היציאות שיש לי בממיר של YES (האם מישהו מכיר ממיר מ S-video ל- Composite ???) פשוט הכל מקוטע גם הסאונד וגם הוידאו 2)דבר שני שאני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה זה שכאשר אני נכנס ל- windows media center(הוא בא עם שלט ויכולת שליטה על הממיר של YES או HOT ) האינטרנט שלי מתנתק,(פשוט מתנתק ולא רואה רשתות שאליו הוא יכול להתחבר, רק לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב רק אז הוא מצליח להחבר מחדש לרשת ) במחשב הזה יש כרטיס רשת אלחוטי אז אולי זה מתנתק בגלל התנגשות עם השלט או משהו כזה ) אם מישהו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים לאחרונה יש לי בעיות מגע בחלק הימני של האזניות האלה.. אני מזיז את החוט באזור של האזניות וזה מפסיק/נדלק מחדש. יש משהו לעשות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן אנשים רציתי לשאול האם מתוכנן מפגש שביעי, יתרה מזאת, בקרוב אני שוכר סטודיו בחיפה, והציוד שברשותי שנוגע לעניין הוא 280HD וכרטיס קול פרסונוס FIRESTUDIO עד היום לא היה לי אפשרות להגיע למפגשים, וגם לא היה לי ציוד. אשמח לתגובות גיא
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשבקולנוע ביתי HTPC השאלה שלי היא כזהות מה התפקיד של הכרטטיס טלויזיה ואם הוא חייב להיות במערכת קולנוע ביתי? ואם יש דרך אחרת חוץ מכרטיס טלויזיה לחבר את הטלויזיה ואם כן איך? ואם אני צריך להשקיע בכרטיס מסך או כרטיס קל במערכת HTPC!?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הרכבתי פעם מגבר לאוזניות ממעגל הגברה של רמקולים של YAMAHA ובניתי לו באותה תקופה קייס. עכשיו החלטתי שאני רוצה לבנות לו קייס חדש וכך עשיתי. המגבר לפני: והקייס החדש:
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים מבין השניים? והאם אולי יש רמקולים אחרים אשר עדיפים עליהם בטווח מחירים זה? נ.ב Logitech x450 גם אופציה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב,יש ברשותי מחשב כף יד מסוג HP RX 5710 עם אוזניות של AKG 24P ,לאחרונה רכשתי אייפוד,אולם הבאסים באיפוד נשמעים עם קירטועים,ורק ששמים EQ שבו הם לא מאוד מודגשים זה בסדר,בכף יד לעומת זאת הבסים מודגשים וחזקים ונשמעים טוב,איך זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קראתי את כל הדיונים פה שקשורים בנושא.. ולא קיבלתי תשובה החלטית. אפשר תשובה חד וחלק מה לקחת?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי רמקולים חדשים של creative מדגם sbs 380 ומשום מה הם לא עובדים בנוסף גיליתי כי תוכנת הקול במחשב נעלמה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? תודה ניר.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-