אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אוקיי עשיתי חיפוש מתקדם בזאפ ובסוף מצאתי את 3 ה הנגנים האלה.. ריו- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3717 אייפוד- http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1725&aff=zap ג'ימיני- http://www.archos.co.il/Product.asp?Pid=XS-100&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap אבל הבעיה שלי היא שלכל אחד יש חיסרון... האייפוד זה המחיר היקר הריו זה הגודל (דיי גדול לצערי) והשלישי זה העיצוב היפה אבל השניים האחרים עולים עליו לטעמי.. וגם אני ממש מכירה אותו עכשיו אם מישהו יכול להמליץ או לתת חוות דעת מה ניראה לו שהכי כדאי לי אני מאוד ישמח (: תודה, רוני.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בבחירת נגן וחשבתי שאולי אתם תצליחו לעזר לי. דבר ראשון טווח המחירים שלי הוא עד 1350. עכשיו דבר ראשון חשבתי על הIRIVER H10 20GB. בעבר היה לי את גרסת ה5GB... היא הייתה מאוד סבבה עד שנהרסה לא משנה למה. אבל הבנתי שהגרסה הזארת היא ממש בלטה שמנה ולא נוחה. יש את הZEN MICROPHOTO שהוא 8GB והוא נראה לי היכ סבבה, הדבר היחיד שמפריע לי בו זה שהוא לא תומך עברית וזה מקצת מעיקץ יש את הH10 6GB הישן והטוב אבל אני לא סגור עליו. עכשיו יש עוד משהו קטן, מצאתי IPOD VIDEO 30GB במחיר זעום יחסית של 1600 ש"ח. האם שווה לי להוסיף ועד כל כך הרבה כסף בישבילו? כי זה שאין לו מטען חשמלי, רדיו ואפשרות הקלטה מאוד מציקות. עזרו לי להחליט! תודה רבה לכל מי שמגיב.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מחיפוש נראה ששני הדגמים החזקים שהולכים היום וההמלצות בתקציב שלי (800) מופנות אליהם הם: SHURE SRH750 DJ Audio-Technica ATH-M50 אני לא יודע מה יותר כדאי לי.. המוזיקה העיקרית שאני שומע זה האוס.. אלקטרו.. הרבה באסים.. על מה אתם יותר ממליצים ואם בכלל עדיף אחד משני אלה או משהו אחר לגמרי?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
במשך ימים רבים אני מתלבט בין שני פלאשים - הראשון תוצרת iriver והשני תוצרת sandisk. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1101&scat=221&tcat=33 - פלש של iriver http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1585&scat=221&tcat=33 - פלש של sandisk בהתחלה רציתי לרכוש את הפלש של אירייב בנפח 1GB , אבל באג וארקדיה טוענים שיותר אין את הפלאש בארץ. לאחר מאמצים רבים באג הצליחו לאתר אירייב בנפח 256 מגה בסניף נידח והציעו לי אותו במחיר 760 ש"ח. אבל הם גם הציעו לי נגן פלאש של sandisk בנפח ג'יגה במחיר 900 ש"ח. אירייב נגן איכותי יותר, אבל אני חושש שהנפח הקטן לא יספיק לצרכי. ובגלל זה אני מתלבט על השאלה "מה יותר כדאי?" נפח ומחיר או איכות? מה אתם חושבים? איזה נגן עדיף לקחת?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי מחובר לרסיבר, ולרסיבר מחוברים 2 רמקולים קדמיים מעולים-אבל רמקולים באמת באמת טובים שזוכים להתלהבות מהרבה שבאים אליי. היום יש לי רק 2 קדמיים בלי סאב ובלי סראונד ובלי סנטר אני יכול לקנות את הרמקולים האלה http://www.pch.co.il/docs/pd-1233661004.htm במחיר של 600 שקל. אמרו לי שהם רמקולים טובים. אז מה כדאי לי לעשות?! לקנות אותם ב 600 שקל ואז יהייה לי סראונד וסאב או להישאר עם מה שיש לי עכשיו??? סראונד וסאב מוסיפים הרבה לשמיעה והכל אז אני ארגיש הבדל אם אני אוסיף? נכון?!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי בחדר מערכת מאוד מאוד ישנה שגם הרמקולים שלה דפוקים כי כשהייתי קטן לחצתי פנימה את הממברנות חחח טיפש שכמוני חח KENWOOD -550 רק שתבינו איזה ישנה חחח עכשיו המערכת שלי מחוברת למחשב ואני רוב הזמן שומע מוזיקה ככה שזה דבר הכרחי וחשוב .. במחשב יש לי כרטיס קול מובנה AC97 משו כזה ... אני מתלבט בין לקנות מערכת חדשה (עם זוג רמקולים) .. או מערכת קולנוע ביתית נחמדה (דיוידי שמשמיע אמ-פי-3 וכו' ... שבא עם 5 רמקולים וסאב) או רק לקנות רמקולים שיתחברו ללוח אם (בערך 5) אני לא אוהב באסים ולא ממש בא לי סאב (כן אני יודע, מעטים האנשים ששונאים באסים חחח) אני גם לא רוצה להשקיע הרבה כסף בזה ... נ.ב. אני מעדיף שהרמקולים יהיו קטנים שיהיה אפשר לתלות (לא ריצפתיים) אני רוצה ש…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה...יש לי כרגע את Logitech X-530 אבל לאחר הקנייה שמתי לב שאני לא באמת צריך תצורת 5.1 אלא מסתפק ב1.2. עכשיו אני מתלבט אם לקנות רמקולים 2.1 איכותיים במקום הX-530 (אותם אני מוכר). אני חושב בעיקר על הATP3 של אלטק אבל שמתי שישנם גם הרמקולים Logitech X-230 באותו מחיר של הATP3 והשאלה שלי היא האם אלה אותם הרמקולים שלי יש (חלק מהX-530) ואם כן - האם הם באותה הרמה של הATP3 (שכן אם הם באותה רמה אני כבר אשאר איתם וארוויח שני רמקולים אחוריים וסנטר 8) ). מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול של קרייטיב והוא האוודיג'י הראשון שיצא שמגיע עם פאנל קדמי, אני מתלבט אם כדאי לשדרג וליקנות את אחד מה X-FI החדשים של קרייטיב. השאלות שלי הן, האם יש הבדל משמעותי בין 2 הכרטיסים? אני משתמש בכרטיס גם לשמיעת MP3 ודיסקים רגילים של AUDIO בכללי, השירים ישמעו איכותיים יותר? הבאס יהיה נקי יותר? לגבי משחקים אני יודע שאין מה לדבר בכלל... ושאלה נופת מה ההבדלים ביניהם? ודבר אלר מה הכוונה ב FPS במשחקים שיש בכרטיסי קול למה זה תורם ואיך זה קשור? עד היום הייתי בטוח שרק עם כרטיסי קול מודדים FPS השאלות האלה הן בהשוואה למה שיש לי כרגע האודיג'י 1
-
- 38 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין קונסולה (לא משנה כרגע איזו), לבין HTPC. הבעיה היא שאני רוצה להנות מכל העולמות, במכשיר אחד... 1. אני רוצה גם לשחק (למרות שאין ממש לא גיימר, אלא לפעמים לשמחק במשהו נחמד עם אישתי / חברים) 2. וגם לקבלת היכולת להעתיק מוזיקה, סרטים, ותמונות על גבי המכשיר, לצפייה ב LCD בסלון, 3. כמו כן את היכולת להקליט תוכניות מ YES, ישירו למחשב. הדרישה הראשונה מכתיבה קונסולה (או HTPC עם כרטיס מסך חזק, אבל פחות נוח למשחקים בסלון) הדרישה השניה מכתיבה HTPC (למרות שגם ב PS3/XBOX ניתן לאחסן מדיה, ואפילו על מחשב אחר ברשת, ולצפות בטלויזיה) הדרישה השלישית מכתיבה HTPC, למרות שהבנתי שיש פתרונות סטרימינג מהקונסולה למחשב הבייתי לצורך הקלטה, וגם את PlayTV של PS3 שאולי יצא בארץ) ברור לי שצריכה …
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ברמקולים הנ"ל... אשמח אם תמליצו על הסט אשר יתן לי את האיכות שמע הטובה מבין השניים,הדגש הוא על איכות פחות על עוצמה ופונקציונליות. שמעתי את הסאונד סטיקס בבאג ואני חייב לומר שהתרשמתי...את האלטק לא יצא לי לשמוע מכיוון שלא מצאתי חנות שהסט נמצא אצלה בתצוגה וניתן להשמעה. כמו כן אני חייב להוסיף כי ההפרש במחירים בין השניים לא מהווה שיקול כלשהוא, אני מוכן לשלם איכות.כמו כן אם יש סט 2.1 אחר מומלץ יותר התקציב עומד על 1500 שקל. תודה מראש איתי
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב של בכבל DVI TO HDMI לטלוויזיה הבעיה היא שהתמונה חתוכה ב-2 ס"מ בערך בכל צד (בצדדים ולמלעלה למטה) השאלה אם יש שיטה למתוח אולי תתמונה. הטלוויזיה שאצלי כרגע היא 37 אינצ' של BENQ דגם: SK3731 יש לי כרטיס מסך רידון 4850HD
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום.... יש לי רסיבר של onkyo sr503 והוא בעל התנגדות 6 אום כמו כן יש לי סט רמקולים של jamo E350 בעלי התנגדות 8 אום שאלתי היא האים יש לי ירידה באיכות או אי ניצול של הרמקול או כל בעיה אחרת בעיקבות אי ההתאמה של ההתנגדות כמו כן אשמח לשמוע דעות לטוב או לרע על שילוב המערכת שהרכבתי שכוללת דרך אגב סאב של אינפיניטי PS8
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית SONY DAV-DZ260, ויש לי התנגשות בין חיבורי ה SPDIF שהם ביחד האופטי מחובר לממיר, והקואקסיאלי למחשב. ששניהם מחוברים יחד, יש עדיפות לקואקסיאלי, ואני צריך לנתק אותו בשביל שהאופטי יעבוד. יש דרך לגרום לשתיהם לעבוד יחד ?(שתיהם נמצאים על הפונקציה של TV ברסיבר, יש דרך לעשות פונקציה נפרדת לSPDIF האופטי והקואקסיאלי?)
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ONBORD ואני רוצה לקנות כרטיס קול חדש אז תיהיה התנגשות בינהם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך Radedn hd4830 512mb Club3d וכרטיס קול sound blaster x-fi xtreme audio pcle על המחשב מותקנות 2 מערכות הפעלה XP + WIN 7 64 BIT המחשב מחובר לטלוויזיה בעזרת HDMI המחשב מחובר בכבל אופטי לרסיבר ב- XP בהתחלה המערכת היתה מכוונת להשמיע דרך הרסיבר וכך הייתי שומע. אחרי שכיוונתי את המערכת כך שאוכל לשמוע דרך הרמקולים של הטלוויזיה, פתאום לא הצלחתי לחזור ולשמוע דרך הרסיבר (למרות שכיוונתי את המערכת לכך). כיום אני מצליח לשמוע רק דרך הרמקולים של הטלוויזיה. ב- WIN 7 אני אכן מצליח לשמוע דרך הרסיבר (כך שאני בטוח שהוא תקין) ומחובר כמו שצריך. אבל לצערי לא מצליח לשמוע דרך הטלוויזיה, למיטב הבנתי זה קורה כי בעת התקנת הדריברים של הכרטיס מסך, הוא התקין את הסאונד של ה- 32 BIT …
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום , בימים הקרובים אמור להגיע אליי הכרטיס קול הנ"ל, רציתי לשאול אם למשהו יש התנסות עם הכרטיס הזה.. או התרשמות כלשהי .. אני אשמח לקבל נ.ב אשמח להביא תמונות בקרוב
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לדעת למי הייתה התנסות יד-ראשונה עם המכשיר הנפלא הזה; אני שוקל לקנות אותו, ורציתי לשמוע קצת תגובות "מהרחוב" לפני שאני מבזבז לי להנאתי 300$. קודם כל, מהי ההתרשמות הכללית שלכם מן המכשיר? האם הוא תומך בעברית? האם ממשק המשתמש (גם על המחשב) פשוט? האם הוא מסוגל להציג תמונות בלי לשנות אותן (בניגוד לאייריבר)? איך הסרטים? איך הגודל (ביחס לאייפוד לדוגמא)? אני מתכנן לקנות אותו בארה"ב בכ"ז, אבל האם אפשר לקנות אותו בארץ הקודש? אם כן איפה..? ואם יש לכם משהו להוסיף אתם מוזמנים... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת חמודה של זוג רמקולים ריצפתיים B&W ורסיבר סטיראו של Onkyo, וגם אוזניות RP21. עד היום השתמשתי ב-DVD של pioneer והתוצאה הייתה די עלובה. יש לי אוסף ענק של lossless על המחשב ואני מעוניין לנגן מוסיקה דרכו (מתכנן לרכוש נייד). אחרי קריאה הבנתי שהפתרון הוא לרכוש DAC ושני הדגמים שאני חושב עליהם הם הZero וה Beresford. אני חושב שהם יעשו עבודה טובה יחסית למערכת שיש לי ואני לא חושב שאני זקוק למשהו באלפי שקלים. איזה משני המכשירים האלה עדיף? יש משהו עדיף בתקציב? (Super Pro,Gigalab moon,Fubar II?) והאם יש פיתרון טוב יותר? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אחי נמצא כרגע בהונג קונג ואני צריך להחזיר לו תשובה עד מחר כי הוא עוזב שם מחורתיים. הוא רוצה לקנות נגן ווידיאו ומוזיקה הוא חושב בכיוון ה- IPod Video 60GB, אמרתי לו שלא ימהר ואני יברר את העניין. אני יודע שיש כל מיני נגנים בשוק, IPod, Creative, I-River וכו'. רציתי לדעת מה הכי טוב בשוק? הכי מומלץ? מבחינת ביצועים, איכות וידאו, איכות שמע וכו'. אשמח לקבל הצעות שלכם לנגנים השונים. תודה רבה זה ממש דחוף.
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אח שלי נוסע היום לסין רציתי יעוץ לאוזניות ל X5L .כרגע אני עם האוזניות סטוק- שלא רעות אבל אם כבר אח שלי נוסע לסין למה לא לנצל את זה. בעיקרון היתי עד לפני כמה חודשים עם PORTAPRO ומאוד היתי מרוצה מהן אבל ממש השמדתי אותן...היתי קונה אותן שוב אבל הגעתי למסקנה שזה מעצבן להסחב עם משהו כזה אני רוצה המלצות לאוזניות כפתור עד 40$ (עדיף כמה שפחות) בסין (קחו בחשבון) רק שלא יהיו כמו e2c כי יש לחבר שלי ואני לא אוהב אותן... שווה להוציא 40$ על אוזניות כפתור כשיש לי עכשיו את האוזניות סטוק של הX5L? אה...ועדיף שלא יהיה על האוזניות שלט ווליום כי זה סתם מציק ועוד משהו..אם זה משנה..אני שומע את רוב סוגי המוזיקה...מטראנס ועד מוזיקה קלאסית...כולל רוק מטאל ישראלי פופ וכו' תודה..
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על רסברים של kenwood ,האם הם שווים משהו? אם כן איזה דגמים מומלצים ומאיזה דגמים כדאי להשמר?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי ואני עשינו התערבות על 10 שקל מה הפורום חושב על ה-zen touch בבקשה זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש להחליף ת המחט בפטיפון שלי התקציב הוא עד 200 ש"ח הפטיפון הוא sansui p2000 (לא משהו אני יודע) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו זה קרה? אפשר לעשות משהו בנידון? רמקול אחד משמיע רחשושים סטטים בפסגות של הסואנד כמו שמישהו מקווצץ איזה עטיפה של סוכריה על רמקולים כאלו טובים זה אפילו יותר מורגש מה הסיבות לזה עריכה" הורדתי את הכיסוי הקידמי והכל נראה תקין שחקתי קצת מאחורה עם הכניסה של החוט נחושת ושתי ההברגות חיזקתי קצת ועכשיו הרעש הסטטי עבר זה קשור למגע אולי? מקווה שלא יחזור
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי רסיבר ישן של הרמן קרדון. בבדיקה התברר שהכרטיס הפנימי שמקבל את הסיגנלים הדיגיטליים ,הלך לעולמו. חיפשתי בארץ כרטיס כזה,אולם לא מצאתי. למישהו יש רעיון או לינק לאתר בארץ או בחו"ל שממנו ניתן להשיג כרטיס כזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-