עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ערב טוב, ברשותי כרטיס קול מובנה על הלוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN-M2&fMTYPE=Socket%20AM2 סט רמקולים 2.1 מחוברים דרך היציאה האחורית, אוזניות סטריאופוניות מחוברת ליציאה הקדמית. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע סאונד משני ההתקנים במקביל, יש סאונד רק מהאוזניות וכדי לשמוע מהרמקולים יש צורך לנתק את האוזניות. בעבר הייתי עובד עם Windows XP, והייתי יכול לשמוע דרך שני ההתקנים במקביל, אך לצערי מאז שעברתי ל- Windows 7 הדברים השתנו. כיצד אני מגדיר שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  2. חיפשתי ב-IQPC, ב-LogicPC, ב-FoxPC, וב-TMS, ולא מצאתי אותם. תהיתי אם מישהו אחר מצא אותם במקום אחר...

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי ממיר בבית CUBE REVO 250HD הוא מחובר ב-HDMI לטלויזיה לממיר יציאה אופטית. יש לי רסיבר KENWOOD KRF 7030 בעל יציאה אופטית גם כן. כבל ה-HDMI והחיבור האופטי קרובים מאוד אחד לשני,כלומר כאשר ה-HDMI מחובר לא ניתן לחבר את הכבל האופטי בגלל המחבר הגדול שלו. האם קיימת חנות שמוכרת כבל עם מחבר קטן יותר כמו בתמונה? (הפלסטיקה מסביב לראש הכבל)

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  4. Started by bendani,

טוב אני חייב להגיד שאני מאבד את זה אני כבר לא יכול יותר מעל שבוע אני מחטט בZAP ובכל מיני מקומות ופשוט לא מוצא את הרמקולים שלי.. אני מחפש רמקולים איכותיים עם עוצמה חזקה ויישארו איכותיים גם כששומעים חזק התקציב שלי הוא עד 600 ואפשר למתוח עד 700 ככה (ולהיכנס למינוס ואחר כך יעקלו את הרמקולים מהבית) בכל אופן כרגע יש לי CAMBRIDGE SOUNDWORKS 2.1 שאני מאוהב בהם אבל יש עליהם כבר 12 שנה...למרות שהם תותחי על ועלו אז 2000 שקל הם היום כבר ישנים מידי ומתחילים לעשות בעיות (השלט בקושי עובד והאיכות נהייתה פחות טובה) אני מעדיף רמקולים 2.1 אם כי אני יכול להסתדר גם עם 2.0 במידה ויש להם באס מובנה טוב ועדיף עם שלט (לא אלחוטי..שלט לכיוןן ווליום) למישהו יש רעיון ? נ.ב : הרמקולים מיועדים…

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by CrackPot,

אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי, וכבר החלטתי על מה אני הולך. כשעוד חיפשתי דגמים, חשבתי שאני אמצא רק דברים פשוטים (יחסית), כמו Audigy 2 וכאלו. גם המחיר של הכרטיסים האלו סביר, משהו כמו 500-600 ש''ח. אבל - גם מצאתי כרטיסים כמו AudioTrack Maya ו- M-Audio, שעל הדף הם לא נראים שונים בכלל, אמנם המחיר שלהם מגיע ל- 3000 ש''ח לפעמים! אז אני שואל - למה הכרטיסים הללו כל כך יקרים, וכדאי לשלם את תוספת הכסף בשבילם?

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by Radeon38,

שלום תיקנתי בהשקעה לא מעטה מגבר עתיק יומין שיש לי בבוידעם ובכן יחוד המגבר שהוא תואם להפליא למחשבים של היום מבחינת כניסות הסאונד שלו.כל כניסה שלו זה 4 פינים עגולים של RCA מחולקים ל2 זוגות לפי הסדר הבא FRONT ימין שמאל REAR ימין שמאל במקור לפי החוברת שלו זה יועד לטייפ סלילים אבל היום אני רוצה לממש את זה עם הכרטיס קול בלוח אם. האם הדבר אפשרי?? כלומר לתת לו את הערוץ הקדמי לכניסות של ה FRONT ואת הערוץ האחורי לכניסות של REAR וזה באמת יתן הגברה ויחלק בתוך המגבר לפי מה שאני חושב? יש לו גם מעין סטיק לבלנס שממש מחלק ל 4 רמקולים

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by EZRArazEZRA,

אני מעוניין ברסיבר טוב מאוד שתהיה לו עוצמה גבוהה באסים גבוהים במיוחד משו טוב שלא ייתקלקל תוך חודש לחיבור למחשב... משו בסביבות 1500 שקל לא יותר מ1700 שקל יש לי 5 רמקולים+סאב של AKIRA שעד עכשיו שימשו אותי טוב מאוד ~תודה לעוזרים~

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by nbd,

שלום. אני מבקש שתמליצו לי על DVD שקורא XVID וDIVX וגם כתוביות בעברית לא מובנות. אני מתכוון שאני פשוט יצרוב סרט יחד עם הכתוביות על דיסק DVD ואני יוכל לראות את זה. חשוב שהוא יקרא צרובים ואולי גם MP3 אבל לא הכרכי. שיהיה מחברה אמינה ואיכותית. המחיר לא ממש חשוב אבל שלא יהיה בשמיים. אני מתכוון שיהיה יחס איכות-מחיר. יכול להיות שאני קונה את המכשיר בדיוטי פרי אז אולי שמה יותר זול. הרצתי חיפוש והדבר היחיד שהיה לא כל כך ישן המליצו על Pioneer DV575 אני לא ממש מבין בכל העניין של המכשירים האלו. אז אני מבקש שתמליצו. תודה רבה [:

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by ArZi17,

אמממממ אין לי שמץ של מושג לאיזה פורום זה קשור. בקיצור קניתי 2 זרועות לתליית רמקולים - זרועות שצריך לקדוח בקיר בשביל לתלות אותם. השאלה שלי זה אם יש מכשיר שבודק שבקיר שאני קודח אין מאחוריו חוטי חשמל שאני יכול בטעות לפגוע בהם. ואם כן איך הוא נקרא כמה הוא עולה וכל זה... חחח תודה מראש:]

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  10. Started by ccc,

LUXEON 2.1 EB ויש את אלה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=921439 הראשונים נראים לי יותר איכותיים אבל הם 2 רמקולים.. מה יותר טוב ואיכותי ויפיק לי צליל עמוק וחזק יותר? (יש לי חדר דיי קטן וצפוף) נערך ע"י מנהל פורום

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by Shortboarder,

מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות אלחוטיות הכי פשוטות שיש(הכי זולות) וכמה הן עולות??? ואיפה אפשר להשיג,כי אני לא מוצא. ??? תודה מראש.

12. Started by Baruh92,

היי! אני מחפש רמקולים עכשיו אני רק לא סגור באיזה סכום אני רוצה, אני שוקל עם להשקיע 200 או 250 אפשר לקבל המלצה לרמקולים הכי טובים עד 200 והרמקולים הכי טובים עד 250 ש"ח אם אפשר שהסאב יהיה כמה שיותר קטן אבל לא על חשבון האיכות תודה מראש. עריכה: שכחתי להגיד, יש לי מחשב ישן מלפני 5 שנים משהו כזה והכרטיס קול המובנה גם ישן אז תיהיה בעיה בחיבור של רמקולים חדשים? אני מעדיף לדעת הכל שאני לא יעשה טעות ויזמין סתם. שוב תודה

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת ממי שמעודכן וניסה כבר מה הסטטוס הנוכחי של רוקבוקס ל- H3XX ול- X5L והאם הוא כבר מומלץ להתקנה בשני המכשירים? (יש לחברים ולא הייתי רוצה שיתקינו משהו לא יציב) אני פשוט יודע שהיו בעיות עם זמן הסוללה בגלל השבב של USB2GO וכו ונראה לי שכבר תיקנו את זה, אז אם מישהו עוקב ומתמצא ויכול גם להמליץ לי גם איזה בילד או בילד לא רשמי מהפורומים של מיסטיקריבר הוא יציב וטוב (יש הרבה) אני ישמח שאלה השניה היא אם מישהו פה החליף לבד סוללה של H3XX? הזמנתי את הסוללה שהומלצה בפורומים של מיסטיק ואני מתכוון להחליף לפי המדריך הזה, אשמח לטיפים. תודה

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by Idanp,

אני מחפש המלצה לרמקולים טובים באיזור ה800 שקל עדיף שיהיו 5.1 + תודה מראש

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by alexbmw,

איזה פורמט עדיף לפלאפון ולipod מבחינת איכות הנגינה , אני מכיר רק mp3 ו acc ואני לא מבין מה ההבדל בינהם . האם יש טובים יותר ? ומה כדיי ? אגב יש לי אוזניות טובות אז זה לא הבעייה . תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by IRIVERMAN,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים החדשים האלו: PMP PMC מישהו יודע? והאם דגם ה-H320 יתמוך גם הוא בקבצי וידאו? יש למישהו הערכות כמה כל אחד מהדגמים האלו יעלו בישראל? תודה מראש! כל תגובה תתקבל בברכה..

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by gspot123,

שלום לכולם אני מחפש רמקולים למחשב החדש שלי,וראיתי כמה דגמים שמתאימים לתקציב שלי - http://www.luxeonav.com/en/em4.htm 4.1 של LUXEON עולה 280 שקל (די זול..) ושמעתי את זה אצל מישהי וזה נשמע לי לא רע אבל לא שמעתי דברים אחרים כך שאין לי למה להשוות - http://www.luxeonav.com/en/t5.htm אותה חברה אבל 5.1 - עולים 520 שקל - Creative Inspire 4400 4.1 Speakers עולים 520 . זה של CREATIVE אז אני מניח שזה רמקולים טובים אבל אני לא ממש יודע זה פחות או יותר הדגמים שראיתי, אם מישהו מכיר אותם או מכיר משהו אחר שהוא חושב שהוא יותר טוב/נותן יותר יחסית למחיר אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by Kremb0,

כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן שמטרתו העקרית היא ספורט . תמיד חשבתי לקנות את הu10 אבל מכיוון שיצא ה הקזמ"פ(קריאטיב זן מיקרו פוטו ) זה גרם לי קצת להתבלבל. מכייון שלקזמ"פ יש בולם זעזועים מצוין והוא גם "עטוף גומי" אפשר להתאמן איתו ושום דבר לא יקרה. הבעיה שלי הוא הקזמ"פ יותר אכותי מכל הבחינות (איכות סאונד טובה יותר ומסך Oled ) והiriver u10 מציג וידיאו ולכן איני יודע מה לקחת . בנוסף אני חושב שבלתי אפשרי למלא 8 גיגה רק בשירים ובתמונות אבל מצד שני אני לא יודע עם גיגה יספיק לי (מכיוון שיש וידיאו). הiriver u10 תומך בogg שמכווץ שיר למגה אחד . במה אתם הייתם בחורים מבין השניים? נ.ב : הנגן שיקבל את רוב הקולות מצידכם אותו אני אקנה . ועוד משהו בתשובתכים בבקשה על תענו לי בשאלה רק תגידו מה …

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  19. Started by shoam,

תבינו אני לא מבין בכל ברמקולים אז כל הצעה טובה בשבילי תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by Sol@rWind,

ראיתי את היציאה הזו ב DVD שלי, לאן זה מתחבר בדיוק, לכניסת אודיו דיגיטלית ? תודה

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by OR007,

אוקיי, הגיע זמן לקנות כרטיס קול נורמלי שלא יבייש את שאר המערכת שלי (אפשר לחשוב, רמקלים ורסיבר ) בכל אופן ההתלבטות היא בין ה-GXTP לבין האודיג'י 2 של קריאטיב, שניהם כרטיסים מצויינים להרקולס יש כמה יתרונות ברורים על האודיג'י (הראק בעיקר), אבל בכל זאת אין ספק שהאודיג'י כרטיס מצויין בכל אופן, למישהו יש דעה, התנסה עם שניהם ויכול להעיד מי עדיף ולמה ?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by 1nstall,

היי ברשותי רמקולים של altec lansing ada800, ויש אפשרות ברמקולים האלה לחבר 2.1 או 4.1 תמיד זה היה על 2.1, הים החלטתי לחבר אותם על 4.1, אז הרמקולים האחוריים לא עובדים?!?!?!?!? בדקתי את החיבורים כמה פעמים, והגדרתי את הרמקולים כמה פעמים בכריס קול (הכרטיס המובנה בp4p800) אז אני לא יודע מה הבעיה, אמרולים אין סיכוי, שבוע שעבר החליפו לי אותם, אז אולי הכרטיס לא מתאים? אז לדעתכם מה הבעיה?

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by homart,

אהלן... אני מחפש רמקולים חדשים למחשב, 2.1 גג אבל גג 300 שקל.... ואני צריך סאונד טוב שאני ארגיש שינוי מהרמקולים שיש לי עכשיו (2.1 מעפנים שקיבלתי עם המחשב + הרמקולים של המערכת (aiwa) ) ועוד שאלה קטנה, כרגע יש לי את הרמקולים הג'נרים ואת הרמקולים של המערכת סטיריאו שאני מחבר לכרטיס ה5.1 שלי וככה בעצם יש לי 4.1 רמקולים, אם אני אקנה רמקולים 2.1 איכותיים אז עדיף לנתק את הרמקולים של המערכת ולהישאר רק עם הרמקולים החדשים שאני אקנה??? תודה ולילה טוב!

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by amisu,

harman-kardon בן 8 לערך, בקושי היה בשימוש, תקין. אפשר להסב לשימוש למחשב? תמונות:

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  25. כרטיס הקול שבא עם לוח הNFORCE של MSI שווה משהו? ברצוני להפעיל מערכת רמקולים של 5.1 אבל הלוח תומך רק ביציאה דיגיטלית וזה דורש מערכת רמקולים אשר תומכת כניסה דיגיטלית ולי יש הרבה רמקולים ומגברים לרשותי אשר אני יכול לסדר לי מערכת מגניבה לחלוטין עם יציאות אנלוגיות האם כדאי לי לקנות כרטיס בעל יציאות אנלוגיות בסביבות ה 300 ש"ח והאם הוא יתן ביצועים טובים כמו הכרטיס שעל הלוח כי ידוע לי שהכרטיס קול שעל הלוח דווקא טוב מאוד ואין הרבה כרטיסים זולים אשר מבצעים כמוהו?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.