עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Trin1ty,

ערב טוב . אז ככה , בחיבור האוזניות לFRONT PANEL של המארז שומעים סאונד בצורה מעוותת מאוד ( שומעים, אבל מעוות ). החלפתי את המיקום של הכרטיס קול החיצוני ( ASUS XONAR D1 ) ל- PCI אחר, החלפתי את את הדרייברים של הכרטיס קול, וידאתי שהכרטיס קול המובנה מובטל בלוח אם - לא עזר . הבעיה צצה לאחרונה ולפני כן המצב היה מעולה , למישהו יש רעיון ? ???

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by bilbo,

הי. אני מעוניין להפוך את המחשב שלי ל HTPC. ואני צריך שיעזרו לי לעשות קצת סדר. מה צריך כדי לראות את ה PC באיכות של PS בטלויזיה שלי,לדוגמא? איזה כרטיס צריך כדי להקליט תוכניות טלויזיה? האם אפשר לערוך ווידאו או שזה כבר תכונה אחרת שלא קשורה ל HTPC ? האם PVR תלוי בחברה שני מחובר אליה או שאם יש XML ברשת שמספק מידע על לוח השידורים מספיק? איפה מוצאים מידע כזה לגבי תכנות בארץ. האם אין בעיה להקליט מ YES או מ HOT ? שרותים אנלוגים או דגיטלים? ובאיזו תוכנה אתם משתמשים MS media center או תוכנה צד שלישי ?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מסך LCD 32 אינץ' בימים הקרובים וכבר ראיתי כמה דגמים של סמסונג ו LG במחירים שהם מתחת ל-3000 שח. הענין הוא שהבנתי שהמסכים האלו גרועים כשמדובר בשידורי לוין כמו יס.אני מתכוון להשתמש במסך גם למשחקי מחשב וסרטים וגם לשידורי טלוזיה בלוין. אם אפשר לקבל המלצה למסך או מסכים שאיכות הצפיה בשידורי טלוזיה איכותית באופן יחסי במחיר של עד 3200 שח. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  4. היי, אני רוצה לתלות טלויזיה על הקיר מול הליכון בחדר ולחבר לממיר YES MAX (לא HD) - שידורי SD בממיר יש חיבורי SCART, RCA, S-VIDEO המרחק הוא בערך 1.5 מטר. טלויזיה במחיר עד 1.5K ובגודל עד 22'' - 24'' יספיקו את הסחורה. השאלות : 1. טלויזית LCD או פלאזמה ? 2. יחב גובה רוחב 3:4 יתן את התמונה הנורמלית ביותר (יחס 16:9 ירחיב את התמונה) ? 3. האם כדאי לקנות מסך מחשב שיש לו ממיר לטלויזיה או שהרזולוציה הגבוהה בשידורי SD לא מתאימה. שואל כי קיבלתי המלצות על כך בחנות מחשבים. המליצו לי גם על מסך מחשב רגיל עם קופסה TV-BOX תודה ,דניאל

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by mrraz,

אני צריך פתרון הקרנת סרטי MKV לLCD 32 שיש לה 2 כניסות HDMI אחת מחוברת לממיר HD של YES והכניסה השניה פנויה. הבנתי שאני זקוק לסטרימר הבעיה שאין לי באיזור חיבור רשת לכן אני זקוק לסטרימר עם דיסק קשיח (אפשר גם כאופציה מאחר ויש לי דיסקים פנויים) או לסטרימר בלי כלום אבל עם חיבור USB ואני אזרים סרטים מ DOK או מדיסק נייד על איזה סטרימר לא יקר אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by Or ei,

חבר שלי רוצה לקנות זוג קומפקטים (פיונירים?) מיקסר CASE וכל מה שנלווה (למזוודה) תקציב בערך 3000 לכל קומפקט המלצת בבקשה

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  7. Started by rk666,

יש לי אפשרות לקנות Slimx האם הוא שווה את הכסף? האם הוא נגן mp3/CD טוב?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by shaithebest,

שלום לכולם כבר שאלתי את השאלה הזו והסבירו לי אבל משום מה האשכול הזה נעלם אז אני אשאל שוב אני מחבר את הנייח לLG LCD 37 INCH SCARLET 1 TO 100000 2MS כאשר בנייח יש כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 MB מהם בדיוק ההגדרות שצריך להגדיר בתוך NVIDIA כדי לקבל תמונה באיכות מקסימלית? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  9. שלום לכולם , רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת אוזניות איכותיות ( יחסית למחיר כמובן ) אני מתכוון להשתמש בהם בבית בעיקר בחיבור לכרטיס קול ( AUDIGY 2 ) וגם מידי פעם לרסיבר שלי ( YAMAHA RXV 1000 ) השימוש שלהם יהיה בעיקר למוזיקה . חשוב מאוד שיהיו נוחות ואקוסטיות שמכסות את כל האוזן כדי לבודד כמובן רעשים חיצוניים. התקציב שלי הוא עד 400 שקלים + - אם אפשר משהו טוב ב 300 עוד יותר טוב ... ראיתי כמה אופציות רציתי שתגידו לי לפחות לפי הדגמים האלה על איזה כיוון כדאי ללכת .. 1 ) http://www.tuki.co.il/details.asp?id=620&lead_id=&look= 2 ) http://www.tuki.co.il/details.asp?id=479&lead_id=&look= 3 ) http://www.tuki.co.il/details.asp?id=593&lead_id=&look= 4 ) http://www.t…

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  10. חוץ מסטריאו סקופ, ופאנקי די ג'יי, וקילומבו שבעצם אין להם כלום. אם אפשר לקבל שמות של חנויות עוד היום, אני אשמח. מחר אני הולך לקילומבו בתל אביב לבדוק אוזניות ואני אצטרך מגבר. וכן אני מודע לכך שהמבחר בארץ מצומצם ביותר, ושבטח יש דברים איכותיים יותר בחו"ל, ובכל זאת אם יש משהו באיזור תל אביב שייתנו לי לחבר את האוזניות שרכשתי למגברים שונים ולבדוק איך הסיפור נשמע, אני אשמח. תודה מראש -מתן

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by IRIVERMAN,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים החדשים האלו: PMP PMC מישהו יודע? והאם דגם ה-H320 יתמוך גם הוא בקבצי וידאו? יש למישהו הערכות כמה כל אחד מהדגמים האלו יעלו בישראל? תודה מראש! כל תגובה תתקבל בברכה..

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  12. לקראת טיסה לחו"ל בתחילת השבוע הבא, הייתי מעוניין להתחדש במזרימדיה איכותי חדש. תכונות: תמיכה בפורמטים מרובים של אודיו/ווידיאו), קבצי כתוביות בעברית (אם אפשר לקבוע גופן מה טוב) בפורמטים שונים. חיבור USB לדיסק קשיח, חיבור לרשת ממש לא חשוב, אופציה להוספת דיסק פנימי טוב אך לא הכרחי. מסוגל להריץ קבצי MKV ברזולציות גבוהות 1080 * 1920 בצורה חלקה. יש מבחר גדול כל כך עד כאב ראש. אשמח מאוד להמלצות/עצות של משתמשים המתמצאים בנושא זה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  13. יש אפשרות כזאת? כרגע יש לי מערכת 7.1 במחשב ואני לא מעוניין בה לסרטים כלל אלא רק למוסיקה. מאחר שכאשר מחברים את הרמקולים האחורים והצדדייםם לחיבורים המיועדים להם הם עובדים חלש משמעותית מאם מחברים אותם לכניסה הירוקה. לכן חיברתי כרגע 4 רמקולים (ועובדים מעולה כקידמיים) לחיבור הקידמי ושתיים עדיין תקועים אצלי בחיבור השחור(אחוריים). מה שאני רוצה לעשות זה לחבר עוד מפצל למפצל ושכולם יהיו מחוברים כקידמיים.

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  14. אוקיי אז חשבתי על הרמקולים הבאים Yamaha YST-MS35D http://www.pch.co.il/docs/pd1922839888.htm הדבר השני שחשבתי עליו הוא הwinner אבל הם לא נראים לי כל כך Winner HN480 2000W 2.1 Speakers http://www.pch.co.il/docs/pd-1128879416.htm או הCreative Inspire 2500 2.1 Speakers http://www.pch.co.il/docs/pd126513131.htm וזהו זה הכל בטווח מחירים שלי אני צריך את המערכת לסאונד ולמשחקים אני שמתי עין על הימאה מה אתם אומרים תודה למי שעוזר

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by shoam,

תבינו אני לא מבין בכל ברמקולים אז כל הצעה טובה בשבילי תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  16. יש לי את לוח האם ga-p35ds3r e של ג'יגבייט, ועליו כרטיס קול 2/4/5/7.1 (אפשר להשתמש בו בכל הצורות הללו) אני מחבר בינו לבין המערכת שלי עם כבלים שמצד אחד יש PL סטריאופוני ומהצד השני שתי יציאות RCA לצד ימין ולצד שמאל. כמו בתמונה: וזה נחמד וטוב לרמקולים הקדמיים והאחוריים שבאים בזוגות . אבל עדיין נותרו לי הסאב והסנטר ועל כרטיס הקול נותרה יציאה אחת פנויה שעליה כתוב:"center/subwofer" (אני לא מתייחס ליציאה נוספת המיועדת למערך 7.1) האם לחבר ליציאה הזו כבל נוסף דומה לאחרים ואת שתי ה- RCA שיוצאים ממנו לחבר למגבר שלי למקומות המיועדים לסנטר ולסאב? או שיש כבל אחר המיועד לזה? (לא סטראופוני) תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  17. שלומות, יש לי שני רמקולים קדמיים Tannoy Mercury MX2, רמקול מרכזי Tannoy MXc ושני רמקולים אחוריים פשוטים אני מעוניין לקנות רסיבר (בעיקר למוזיקה) בסדר גודל מחיר של 2,000 ש"ח אשמח להמלצות ולדעתכם על ה- Yamaha RXV365 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  18. אני מעוניין לרכוש אוזניות Full Size. התקציב הוא עד 500 ש"ח (פחות או יותר). אני אשתמש בהן רק בבית/משרד ולכן ניידות לא חשובה לי. האוזניות מיועדות להאזנה כללית (בעיקר מוסיקה וסרטים), ובשלב הראשון הוא יתחברו לכרטיס קול On-Board. אני עובד בסביבה שלעיתים הופכת להיות קצת רועשת - אנשים מדברים, יש טלפונים וכו' (עוצמת הרעש בינונית, כמו שניתן לצפות מסביבה כזאת לא משהו יוצא דופן). לפעמים אני צריך להתרכז, הרעש קצת מפריע לי, ואז אני משתמש באוזניות כדי לבודד את עצמי. יחד עם זאת אני לא מצפה לאיטום או בידוד מלא, אלא אוזניות שמבודדות בצורה סבירה. הדברים שחשובים לי (לאו דווקא על פי סדר חשיבות, הם חשובים לי בערך באותה מידה): 1) איכות הצליל - אני לא אודיופיל ועדיין חסר ניסיון בתחום האודיו אי…

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by House M.D.,

היי, מצאתי אצלי קלטת הרבה יותר קטנה מקלטות רגילות, אני חושב שמדובר בזה: http://en.wikipedia.org/wiki/Microcassette אני לא יודע האם יש בה מידע חשוב אבל ברצוני לבדוק את זה. אין לי מושג אפילו איזה מכשיר היה אצלי שניגן אותה. מה שראיתי שהעובי של הסרט בפנים זהה לעובי של הסרט המגנטי בקלטת רגילה. אז חשבתי אם אני אקח קלטת רגילה, אוציא את הסרט מתוכה ואז אכניס את התוכן של הקלטת הקטנה, האם זה יעבוד? בויקיפדיה רק כתוב שמהירות הנגינה קטנה יותר אבל את מהירות ההקלטה אפשר לשנות בעזרת תוכנה כמו Audacity אני יודע שעדיף כבר לפנות לחברה מקצועית אבל עוד פעם, אני לא חושב שיש שם משהו כל כך חשוב, עדיין אני רוצה לשמוע מה יש שם. אני מודה למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  20. Started by OR007,

אוקיי, הגיע זמן לקנות כרטיס קול נורמלי שלא יבייש את שאר המערכת שלי (אפשר לחשוב, רמקלים ורסיבר ) בכל אופן ההתלבטות היא בין ה-GXTP לבין האודיג'י 2 של קריאטיב, שניהם כרטיסים מצויינים להרקולס יש כמה יתרונות ברורים על האודיג'י (הראק בעיקר), אבל בכל זאת אין ספק שהאודיג'י כרטיס מצויין בכל אופן, למישהו יש דעה, התנסה עם שניהם ויכול להעיד מי עדיף ולמה ?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  21. שלום יש לי טלויזיה lcd חדשה של שארפ . זמן התגובה עד שאני רואה תמונה מרגע ההדלקה של הטלויזיה הוא 15 שניות זה לא אמור להיות ככה נכון?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by manshush,

מה המרחק צפייה האידיאלי מטלוויזיה 37 בתכני full hd? (אקס בוקס)

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  23. אני מחפש טלוויזיה ב4000 ש"ח למטרת סרטים בHD ושידורים רגילים. אני צריך רמקולים יחסית חזקים ואיכות צפיה טובה גם ב4:3(שלא יהיה מריחות) קראתי הרבה מתוך המאמרים שלכם והבנתי שקודם כל אני צריך LED\LCD מכיוון שהסלון שלי מואר יחסית. דבר שני שזה יהיה 42\40 אינצ'. דבר שלישי חיפשתי באינטרנט וראיתי המלצות לטלוויזיות הבאות: LG 42LF20FR LCD ‏42 ‏אינטש טלויזיה LG 42LH35FR LCD ‏42 ‏אינטש טלויזיה Samsung LA40B530 LCD ‏40 ‏אינטש מה דעתכם? בנוסך יש לי כמה שאלות להבנת בסיסית.... מי החברה כרגע המובילה בשוק בLCD.? LED או LCD?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  24. Started by kashi,

מישהו יכול להביא לי אתר שעושה משלוחים לארץ שיש בו את הנגן Creative Zen Micro? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  25. Started by Dr@gon,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס כול למחשב הHTPC שלי אני מוכן להשקיע די הרבה כסף עד 1400 ואפילו קצת יותר אבל לא להגזים יש לי רמקולים מבית לוג'טיק Z-5500 והייתי רוצה כרטיס כול שיתן את הכול איכות אפקטים וכול השטויות האלה! אני לא מבין בכלל בכרטיסי כול ולכן אני מבקש את העזרה שלכם.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים