עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by asheryo1,

יש לי מחשב HTPC עם כרטיס קול Creative SoundBlaster 5.1 האם אפשרי לחברו לרסיבר כך שיוציא סראונד מסרטי HD ו-DVD? אם כן אך?? או שכדאי לקנות אחר, תקציב של 200-250 שקל. תודה.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by nbd,

שלום. אני מבקש שתמליצו לי על DVD שקורא XVID וDIVX וגם כתוביות בעברית לא מובנות. אני מתכוון שאני פשוט יצרוב סרט יחד עם הכתוביות על דיסק DVD ואני יוכל לראות את זה. חשוב שהוא יקרא צרובים ואולי גם MP3 אבל לא הכרכי. שיהיה מחברה אמינה ואיכותית. המחיר לא ממש חשוב אבל שלא יהיה בשמיים. אני מתכוון שיהיה יחס איכות-מחיר. יכול להיות שאני קונה את המכשיר בדיוטי פרי אז אולי שמה יותר זול. הרצתי חיפוש והדבר היחיד שהיה לא כל כך ישן המליצו על Pioneer DV575 אני לא ממש מבין בכל העניין של המכשירים האלו. אז אני מבקש שתמליצו. תודה רבה [:

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by Godmoney,

אני מתלבט כבר כמה זמן בין שני המוצרים האלו. למישהו יש דעה בעניין?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  4. מהם ההבדלים ביניהם? כלומר, מה ההבדל בין האוזניות שמוכרים בחנות של הטאוור רקורדס ב10ש"ח לבין אוזניות שעולות 300ש"ח? ואני לא מתכוון להבדלים בין היצרנים... ;D בכל אופן השאלה שלי היא כללית לכל האוזניות... כלומר, אני כבר יודע שיגידו לי פה איכות וכו' אבל אנא תפרטו... האמת שקניתי את האוזניות האלו ב10ש"ח, נשמעים לא רע בכלל אבל כבר הבנתי שיש הבדל בין לא רע ל-טוב אז אקיצר מהם ההבדלים? תודה

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  5. יש לי בעיה במחשב שהסאונד מחליט פתאום לא לעבוד או להידפק פתאום כל פעם הוא עושה משהו אחר וזה משגע אותי. לרוב הסאונד פשוט משתתק ולא שומעים כלום אבל ממש כלום [שירים משחקים צלילי מערכת פשוט כלום] ולפעמים אחרי שאני מנסה לסדר אותו הוא נהיה טוב לכמה דקות ואז הופך לסטטי כזה מלווה ברעשים מתכתיים צורמים והסאונד נהיה לא ברור ולרוב גם משתתק אחרי זה. הבעיה בפרוש לא ברמקולים הם עובדים נהדר כשאני מחבר אותם לMP3 ולחילופין חיברתי גם אוזניות שעובדות טוב למחשב והבעיה עדיין קיימת. כמו כן הבעיה לא באיכות של השירים כי עד עכשיו היו עובדים מצוין. עוד צד בבעיה הזאת לפעמים שאני בא לנגן שיר במדיה פלייר הוא לא מנגן אותו ועושה איקס אדום קטן לידו וליד ה4 הבאים אחריו, ועושה לי שגיאה שאומרת שא…

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by Idanp,

אני מחפש המלצה לרמקולים טובים באיזור ה800 שקל עדיף שיהיו 5.1 + תודה מראש

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by gspot123,

שלום לכולם אני מחפש רמקולים למחשב החדש שלי,וראיתי כמה דגמים שמתאימים לתקציב שלי - http://www.luxeonav.com/en/em4.htm 4.1 של LUXEON עולה 280 שקל (די זול..) ושמעתי את זה אצל מישהי וזה נשמע לי לא רע אבל לא שמעתי דברים אחרים כך שאין לי למה להשוות - http://www.luxeonav.com/en/t5.htm אותה חברה אבל 5.1 - עולים 520 שקל - Creative Inspire 4400 4.1 Speakers עולים 520 . זה של CREATIVE אז אני מניח שזה רמקולים טובים אבל אני לא ממש יודע זה פחות או יותר הדגמים שראיתי, אם מישהו מכיר אותם או מכיר משהו אחר שהוא חושב שהוא יותר טוב/נותן יותר יחסית למחיר אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  8. קרוסאובר וכו'... בבקשה להגיב רק מי שיודע. תודה

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by Sol@rWind,

ראיתי את היציאה הזו ב DVD שלי, לאן זה מתחבר בדיוק, לכניסת אודיו דיגיטלית ? תודה

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by idooo,

שלום,אני מחפש אוזניות איכותיות למוזיקה ולמשחקים,התקציב הוא עד 500 שקל

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by Fungus Funk,

בלי קשר למחיר איזה כרטיס עדיף ... הייעוד שלו לחבר את המחשב לרסיבר ברמה הכי גבוהה, ושאולי ישפיע על הסאונד למרות שזה תלוי בעיקר ברסיבר. מאוד חשוב לי הסאונד !! המלצה מקצטעית בלי קשר למחיר .. חיצוני/פנימי .. הבנתי שחיבור אופטי הוא האידיאלי .. אז שיהייה איכותי תודה !!

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  12. כנ"ל, הכוונה לכרטיס Sound Blaster X-Fi Surround 5.1, חשבתי על אמאזון שם המחיר הוא שליש מהארץ (לא כולל משלוח), אשמח להצעות / הערות, תודה

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by ggg123,

שלום, אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות שיתאימו גם ל PC וגם ל PS3. השימוש העיקרי של האוזניות יהיה גיימינג, ולכן יש צורך גם במיקרופון מובנה. שימושים נוספים- מוזיקה וסרטים. התקציב הוא עד 500 ש"ח (יש אפשרות להזמנה מחו"ל אם כדאי). עדיפות לאוזניות אלחוטיות אבל אם אין אוזניות איכותיות במסגרת התקציב אז אפשר גם חוטיות. תודה!

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by XCG120,

מעוניין בייעוץ לפני קניית טלויזיה חכמה 65-70 אינץ' QLED או אחר בסביבות 5000-5500 ש"ח .אשמח לדעת מה לבדוק מבחינת מערכת הפעלה איכות תמונה ושתהיה ללא המסגרת כמו הדגמים שיצאו לסמסונג אשמח לדעת לגבי דגם מומלץ מבחינת כול המרכיבים האיכותים ביותר למחיר זה. אשמח לדגמים מחברת סמסונג LG אבל לא חובה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by 1nstall,

היי ברשותי רמקולים של altec lansing ada800, ויש אפשרות ברמקולים האלה לחבר 2.1 או 4.1 תמיד זה היה על 2.1, הים החלטתי לחבר אותם על 4.1, אז הרמקולים האחוריים לא עובדים?!?!?!?!? בדקתי את החיבורים כמה פעמים, והגדרתי את הרמקולים כמה פעמים בכריס קול (הכרטיס המובנה בp4p800) אז אני לא יודע מה הבעיה, אמרולים אין סיכוי, שבוע שעבר החליפו לי אותם, אז אולי הכרטיס לא מתאים? אז לדעתכם מה הבעיה?

• 13 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by rikimaru,

התחדשתי לי באוזניות של Speed Link Home Editon (תודה) ובזמן שאני שומע מוזיקה אני כל הזמן שומע קיטועים מעצבנים, אני לא חושב שהבעיה היא באוזניות מאחר וניסיתי אותן עם מכשיר אחר (ושמעו ממש פצצה), אני חושב שהבעיה היא בכרטיס קול המובנה אבל לא בטוח (לוח האם שלי הוא D945GNT של Intel), השאלה היא האם יש מה לעשות (כמו למשל להוסיף כרטיס קול או משהו אחר)?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  17. יש לי creative audigy 2 zs את הדרייברים התקנתיכבר פעמיים אבל לא עוזר. המחשב מזהה את הכרטיס והדרייברים ונראה שהכל תקין. בדקתי עם אוזניות ווידאתי שהבעיה היא לא ברמקולים+סאב. יש משהו פיזי שאני צריך לשנות על הכרטיס או אפשר לפתור את זה דרך אחד הפנלים? אשמח מאוד לעזרה, כי 4ימים אני מתאבק אם הבעיה

18. Started by greenvector,

שלום אני מחפש כרטיס טלויזיה למטרת המרת קלטות (עיקרי) והקלטה ממיר יס. הגעתי בסופו של דבר לשני הכרטיסים האלו, שנראים לי הכי משתלמים. איזה מהם מומלץ יותר ומאיזו סיבה? אין שום כרטיס חדש וטוב יותר בטווח מחירים הזה? (ראיתי ששניהם עולים כ- ~450 שח.. תודה

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  19. אז ככה דבר ראשון תודה לכפרות שיעזרו לי ... (אני מקווה לא לצאת מיובש פה) אוקי נתחיל בבעיה שמשגעת אותי יומיים: יש לי טלוויזית LG מדגם 37LC7 וכרטיס מסך nvidia GeForce 6600LE (לא כמו במפרט בצד) LE לימטד כזה מעפן 256 מגה. קניתי כבל DVI to HDMI באורך 15 מטר, העברתי את הכבל מהמחשב לטלווזיה. עדכנתי את הדרייברים לגרסא 175. בחרתי ברזולוציה 1360X768 בשביל המסך טלוויזיה, וקרה דבר מאוד מוזר, הצבעים שעוברים בטלוויזיה מאוד חיוורים, כאילו איבדו חלק מהעומק שלהם, הדבר שאני יכול להקביל את זה אליו זה כאילו מ32 סיביות זה הופך לפחות מזה, למרות שזה מוגדר על 32... ברזולוציות אחרות זה לא קורה, כלומר ברזולוציות שבהם חלק מהתמונה נחתכת רואים את הצבעים מצוין. הדבר קורה גם ברזולוצייה 1280X768, ב1024X…

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by amisu,

harman-kardon בן 8 לערך, בקושי היה בשימוש, תקין. אפשר להסב לשימוש למחשב? תמונות:

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  21. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, אתמול קניתי כרטיס קול מקצועי ויש בו 8 יציאות לדברים ,ועוד יציאה אופטית ודיגיטלית, מה עושים עם זה עם היציאות הללו.?? תודה THANKS עוד שאלה זה נחשב לכרטיס מקצועי?

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  22. כרטיס הקול שבא עם לוח הNFORCE של MSI שווה משהו? ברצוני להפעיל מערכת רמקולים של 5.1 אבל הלוח תומך רק ביציאה דיגיטלית וזה דורש מערכת רמקולים אשר תומכת כניסה דיגיטלית ולי יש הרבה רמקולים ומגברים לרשותי אשר אני יכול לסדר לי מערכת מגניבה לחלוטין עם יציאות אנלוגיות האם כדאי לי לקנות כרטיס בעל יציאות אנלוגיות בסביבות ה 300 ש"ח והאם הוא יתן ביצועים טובים כמו הכרטיס שעל הלוח כי ידוע לי שהכרטיס קול שעל הלוח דווקא טוב מאוד ואין הרבה כרטיסים זולים אשר מבצעים כמוהו?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by Teac,

תקציבכם: 300 חריגה מקסימאלית: 50 שקלים 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב-בעיקר!-, מוזיקה,סרטים... הכל הכל הכל 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=9449 4. אני מחפש איכות שמיעה טובה מאוד ואיכות מוצר טובה שישמר כמה שנים טובות. @ ושהחנות תיהיה רק K.S.P או IVORY או OFFICEDEPOT כי אין לי אפשרות להגיע לשום מקום אחר. -תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by erlich9,

אם מישהו מכיר את הרסיבר הנ"ל??? האם הוא שווה והאם יש לו אפשרות חיבור למחשב נ.ב אם כן איך???

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  25. Started by webfox,

היי אנשים. אני קונה רמקולים השבוע, ואני צריך עזרה. אני מחפש רמקולים 2.1 עד 350ש"ח למוזיקה בלבד. (שומע על עוצמה נמוכה. ~1/4 ווליום) מה שחשוב לי ברמקולים זה האיכות מוזיקה. רצוי שתהיה שליטה נפרדת על הסאב ושהעיצוב יהיה סביר. (לא חייב שלט) אם זה משנה, אני מקשיב בעיקר לHip-Hop, Rap, Pop. אני אשתמש ברמקולים עם הmp4 שלי, הCowon D2. רצוי מחברה מוכרת(Logitech, Creative, Altec Lansing..) נדב.

• 6 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים