אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן שמטרתו העקרית היא ספורט . תמיד חשבתי לקנות את הu10 אבל מכיוון שיצא ה הקזמ"פ(קריאטיב זן מיקרו פוטו ) זה גרם לי קצת להתבלבל. מכייון שלקזמ"פ יש בולם זעזועים מצוין והוא גם "עטוף גומי" אפשר להתאמן איתו ושום דבר לא יקרה. הבעיה שלי הוא הקזמ"פ יותר אכותי מכל הבחינות (איכות סאונד טובה יותר ומסך Oled ) והiriver u10 מציג וידיאו ולכן איני יודע מה לקחת . בנוסף אני חושב שבלתי אפשרי למלא 8 גיגה רק בשירים ובתמונות אבל מצד שני אני לא יודע עם גיגה יספיק לי (מכיוון שיש וידיאו). הiriver u10 תומך בogg שמכווץ שיר למגה אחד . במה אתם הייתם בחורים מבין השניים? נ.ב : הנגן שיקבל את רוב הקולות מצידכם אותו אני אקנה . ועוד משהו בתשובתכים בבקשה על תענו לי בשאלה רק תגידו מה …
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים Altec Lansing VS4121 עכשיו התקנתי אותם והכל אני עובד על win 7 אני לא מבין למה הרמקול הקונטרולר מאיפה שאני שולט לא עובד בכלל ומוצי שמע ממש חלש..כמו כן אשמח לקבל את הדרייבר של realteak ללוח אם שלי P35 DS3L rev 1 המערכת שלי 64 ביט..
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי קול אחד OB של GYGA-BITE והשני של SB LIVE בכרטיס של LIVE מחוברים רמקולים 5.1 ובגלל זה אני לא מצליח להכניס את השקע של(line in) שנמצא בינהם כי השקע גדול אז אני רוצה לשים את זה בשקע של OB ולשמוע ברמקולים. האם זה אפשרי ? כי מה שיוצא לי זה שאני שומע אותם באוזניות של OB תודה
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
קניתי בחו"ל מיני דיסק mz n707 והחוברת היא באנגלית, אני מאד מבקש לעזור לי ולהמציא לי משהו בעברית, אם על ידי דואר אלקטרוני, או צילומים בפקס, או לינק, וכדומה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום רב, אני על סף קניית מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה רמקולים כדאי לי ללכת. אני משחק בהרבה משחקים וצופה בהרבה סרטים וסדרות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד שאין בו כרטיס קול..רק המובנה שהוא VIA AC97... התקנתי את הדרייבר שלו ועדיין לא שומעים לא באינטרנט ולא בWMP בדקתי דרך לוח בקרה ועוד כל מיני מקומות ובכולם כתוב שהדרייבר תקין ומעודכן ובכל זאת לא שומעים כלום לפני שפירמטתי את המחשב אז הרמקולים עבדו והיה אפשר לשמוע שירים וכו... יש למישהו מושג מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה??? תודה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
יש לי creative audigy 2 zs את הדרייברים התקנתיכבר פעמיים אבל לא עוזר. המחשב מזהה את הכרטיס והדרייברים ונראה שהכל תקין. בדקתי עם אוזניות ווידאתי שהבעיה היא לא ברמקולים+סאב. יש משהו פיזי שאני צריך לשנות על הכרטיס או אפשר לפתור את זה דרך אחד הפנלים? אשמח מאוד לעזרה, כי 4ימים אני מתאבק אם הבעיה
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות רסיבר YAMAHA 2 רמקולים רצפתיים של Wharfedale ועוד 2 אחוריים וסנתר אחד. כול זה באיזה 3 וחצי אלף, שווה לי<?
-
- 14 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אז ככה דבר ראשון תודה לכפרות שיעזרו לי ... (אני מקווה לא לצאת מיובש פה) אוקי נתחיל בבעיה שמשגעת אותי יומיים: יש לי טלוויזית LG מדגם 37LC7 וכרטיס מסך nvidia GeForce 6600LE (לא כמו במפרט בצד) LE לימטד כזה מעפן 256 מגה. קניתי כבל DVI to HDMI באורך 15 מטר, העברתי את הכבל מהמחשב לטלווזיה. עדכנתי את הדרייברים לגרסא 175. בחרתי ברזולוציה 1360X768 בשביל המסך טלוויזיה, וקרה דבר מאוד מוזר, הצבעים שעוברים בטלוויזיה מאוד חיוורים, כאילו איבדו חלק מהעומק שלהם, הדבר שאני יכול להקביל את זה אליו זה כאילו מ32 סיביות זה הופך לפחות מזה, למרות שזה מוגדר על 32... ברזולוציות אחרות זה לא קורה, כלומר ברזולוציות שבהם חלק מהתמונה נחתכת רואים את הצבעים מצוין. הדבר קורה גם ברזולוצייה 1280X768, ב1024X…
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
harman-kardon בן 8 לערך, בקושי היה בשימוש, תקין. אפשר להסב לשימוש למחשב? תמונות:
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
המרחק מהמסך הוא 1.80 המסך יחובר למחשב כדי לצפות בסרטי HD באיכות של 720P התקציב הוא אזור של ה 3000+- תודה
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת סטריאו אז מצאתי באתר של חנות שאני לא אגיד את שמה את המערכת הבאה: מערכת סטריאו aiwa דגם: NSX-R30/37 מגש ל 3 דיסקים טייפ כפול אלקטרוני Full Logic Control טיונר דיגיטלי FM/MW/LW מגבר בעל הספק(RMS): 40 ואט לכל ערוץ ספקטרום 11 ערוצים Super T-Bass תצוגת פלורוסנט ב 4 צבעים חוגה חכמה מצב חיסכון באנרגיה Line-In 32 תחנות קבועות בזכרון טיימר- Sleep/Daily אפשרות לעריכת תוכניות ב CD אפשרות לתוכניות רנדומליות/אקראיות רמקולים : 4 רמקולים בכל תיבה- 2 סופר טוויטר 20 מ"מ 1 טוויטר 60 מ"מ 1 וופר 160 מ"מ בס רפלקס הרמקולים מוגנים מגנטית המערכת כוללת שלט מלא המחיר הוא 1100 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
איך אני בודק (במחשב) איזה region סרט DVD שיש לי?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לצערי לא מצאתי ביבואן ובאף מקום אחר,אני מתלבט אם לחכות לgr7 הגרסה החדשה או לקנות את הbass editon מפה>> http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR07-BASS-Edition-High-Fidelity-Professional-Stereo-Inner-Ear-Earphones-/380504885821?pt=US_Headphones&hash=item5897dbca3d או http://www.amazon.com/Edition-Dynamic-Isolation-Earphones-Earbuds/dp/B00ATWLG8Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1390417766&sr=8-1&keywords=gr7+bass השאלה אם אין חשש לזיופים ומאד אשמח אם תעזרו לי להחליט ואגב האם ידוע פה למישהו מתי אמור לצאת הגרסה החדשה של gr7 ?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
תקציבכם: 300 חריגה מקסימאלית: 50 שקלים 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב-בעיקר!-, מוזיקה,סרטים... הכל הכל הכל 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=9449 4. אני מחפש איכות שמיעה טובה מאוד ואיכות מוצר טובה שישמר כמה שנים טובות. @ ושהחנות תיהיה רק K.S.P או IVORY או OFFICEDEPOT כי אין לי אפשרות להגיע לשום מקום אחר. -תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לאחר קריאה מרובה באינטרנט לקראת רכישת נגן MP3 פלאש, נקלעתי לדילמה. אשמח אם תעזרו לי. ההתלבטות שלי מתחילה כאן. אני חושב לרכוש אחד משני מכשירים של IRIVER: 1. IFP-990 256MB מחיר: 495 ¤ 2. IFP-795 512MB מחיר: 630 ¤ אני מבין ששניהם נותנים אותה איכות סאונד, וההבדלים העיקריים הם בכך שלסדרת 900 יש מסך צבעוני וסוללה נטענת. אני יכול לוותר על שניהם לטובת 512MB. אוקי, היכן הדילמה בדיוק? אני מבין שהאוזניות מהוות חלק חשוב מאוד באיכות הסאונד הפוטנציאלית שאפשר להוציא מהמכשירים האלה. חשבתי לרכוש אוזניות של Sennheiser מדגם PX-100 (כנראה במחיר 250 ¤). אך יחד עם הנגן אני ממש עובר את התקציב שלי. השאלה שלי היא מה חשוב יותר: אוזניות או נגן? כלומר, מה עדיף, למשל, משתי האפשרויות הבאות: 1. אחד…
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן, חבר מצא במחסן שלו מערכת שלמה של AKAI כנראה משנת 1980 או 1981 ולא כ"כ יודע מה לעשות איתה. כולל שני פטיפונים, טייפ, רסיבר וזוג רמקולים. רסיבר: AA-R20 פטיפונים: AP-D30 ו- AB-B20 טייפ: CS-M01A רמקולים: SW-T30 הכל נראה במצב טוב ולא היה בשימוש הרבה מאד זמן. הבעיה היחידה היא שלפטיפונים חסרות המחטים. יש טעם לשמור מערכת כזו? - יש טעם למצוא מחטים שיתאימו לפטיפונים? המערכת תהיה שווה משהו אם הוא ירצה לנסות למכור? תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי, וכבר החלטתי על מה אני הולך. כשעוד חיפשתי דגמים, חשבתי שאני אמצא רק דברים פשוטים (יחסית), כמו Audigy 2 וכאלו. גם המחיר של הכרטיסים האלו סביר, משהו כמו 500-600 ש''ח. אבל - גם מצאתי כרטיסים כמו AudioTrack Maya ו- M-Audio, שעל הדף הם לא נראים שונים בכלל, אמנם המחיר שלהם מגיע ל- 3000 ש''ח לפעמים! אז אני שואל - למה הכרטיסים הללו כל כך יקרים, וכדאי לשלם את תוספת הכסף בשבילם?
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הוא צריך בסביבות הגיגה זיכרון, מה שמאוד חשוב זה תמיכה במספר סיפריות גדול ואם אפשר גם רדיו עם אפשרות הקלטה.
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
איך אני יכול לבצע עריכה של שם האומן\הג'אנר\האלבום בדרך הטובה והמהירה ביותר להרבה קבצים??
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות אלחוטיות הכי פשוטות שיש(הכי זולות) וכמה הן עולות??? ואיפה אפשר להשיג,כי אני לא מוצא. ??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
אהלן חברים ותודה על העזרה, יש לי בעיה מעצבנת מאוד, ישלי מערכת של 4 רמקולי סראונד+ סאבוופר ורסיבר של YAMAHA....שהכל מחוברת לסטרימר של PLAYON HD....עם כבל אופטי... עכשיו כשאני צופה בסדרות שהורדתי מהרשת באיכות HD בפורמט MKV אני שומע רעשים מעצבים ברקע (רעש סטטי) שחוזר לפעמים בתדירות גבוהה, כמו הרעש שמשחקים עם שני קצוות של חוטי חשמל של רמקולים ויש רעש כזה סטטי מעצבן...אז כזה... הדבר המצחיק הוא שאני צופה בתכנים יותר איכותיים כמו סרטי BLURAY אז אין רעש כזה והכל נשמע מצויין.... עוד דבר, כשאני משנה את ההגדרה של הסטרימר שיעביר את הסאונד דרך כבל הHDMI ולא דרך הכבל האופטי הכל נשמע טוב, אך כפי שאתם יודעים, כשמשתמשים בכבל HDMI להעברת סאונד אין תמיכה ב5.1 DOLBY DIGITAL אלא רק ב2 CHANNEL…
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל המלצות של מערכות רמקולים של 2.1 בתקציב של עד 300 ש"ח, שמיועדים למחשב נייד ולשימושיים ביתיים כמו סרטים, אינטרנט ואופיס. תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
חזרתי הביתה אחרי העדרות של שבועיים, הפעלתי את המערכת וגיליתי שהסאונד חלש משמעותית. אם כאשר הייתי שומע מוזיקה מהקומפקט הייתי מגיע ל25% מהווליום, כעת אני צריך להגיע ל50-60% כדי לשמוע באותה עוצמה בדיוק. יש לציין שהבעיה קיימת בכל החיבורים ולא רק בקומפקט. עד כמה שהספקתי לשמוע - איכות הצליל עצמה לא נפגמה, רק הווליום. מה יכול לגרום לדבר כזה? המערכת שלי מורכבת מהPREAMP הזה: http://www.amchome.com/content/amc-av81-series ששולט על המגבר הזה: http://www.amchome.com/content/amc-2445a-234-channel-power-amplifiers-45w-x-4 ואליו מחוברים הרמקולים האלו: http://www.canton.de/de/archiv/produkt/ergo902dc.htm עריכה: ניסיתי לנקות את כל המגעים ולשחק עם כל מתג שנראה לי קשור ולא ראיתי שום שיפור.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-