אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס קול עד מחיר 400 ש"ח. הכרטיס ישמש למטרות הקלטה של מערכת DJ ועוד אינסטרומנטים בנוסף חשוב לי שיהיה בו כניסה אופטית לחיבור 5.1. אני צריך בו חיבורי RCA אדום ולבן של יציאה וכניסה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום. עכשיו מחוברים אצלי זוג רמקולים wharfedale diamond 9.1 למגבר rotel rx-830. (וינטאג') והמערכת הזו מחוברת מ2RCA ל3.5PL לכרטיס קול מובנה realtek alc1200. עכשיו אני צריך כרטיס קול אכותי, ואני מתלבט בין: asus D1 asus Xonar Essence STX אני יודע שSTX יותר טוב אבל ההתלבטות נובעת בגלל שאני לא יודע עד כדאי לקנות את הSTX על פני D1. או שתמורה של הSTX לא מתאימה או משתלמת על פני הD1. השימושים הם כלליים (מוסיקה, משחקים, סרטים). תודה רבה. עומר.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! ברשותי סט אוזניות Sennheiser HD595 שקניתי בארה"ב. השאלה שלי היא, איזה מגבר כדי לי לקנות(אם בכלל) בשביל האוזניות האלו?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותר אוזניות שאוטמות מרעש חיצוני ב150 בערך כמו הKOSS THE PLUG ...
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
השאלה בכותר אני מתכוון אולי להביא אותו בזמן הקרוב אז מבחינת שמע אני יודע שהוא פצץ נשאר רק העניין של השליטה\נוחות\תקראו לזה איך שתקראו לזה(פעם מישהו קרה לזה ליטוף ) אני מדגיש אך ורק בעליהם הנכבדים של מכשיר זה -X5L- מוזמנים לענות מפני שגם אני החזקתי אותו כמה זמן ביד אבל זה לא משתווה לזמן ממושך תסכימו איתי *חשוב להדגיש שכולם יכולים להגיב אני לא בא ואוסר על אף אחד אם להגיב או לא שלא תבינו אותי לא נכון תודה swg
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם לוח בא עם כרטיס קול עליו ואני רוצה לשים כרטיס נורמלי, איך מנטרלים את הON BOARD?
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=149 http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=148 מחירים טובים!
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עריכה: הדרישות עודכנו. נא לקרוא את ההודעה השניה. המטרה היא להעביר את אוסף הסרטים/סדרות הישן לדיסקים ולהיפטר מהקלטות. יש כמה מאות של קלטות, ולעשות את זה דרך כרטיס VIVO ותוכנה לקידוד וידאו במחשב מייגע מאוד. המטרה היא איפוא מכשיר שיעשה זאת לבד. דרישות: * הקלטה על דיסקים חד פעמיים (עדיף גם - וגם +) * מצב הקלטה שיאפשר הכנסת כמה שעות טובות על דיסק בודד של 4.7G. במינימום השאיפה היא שדיסק יכיל לא פחות מקלטת (4-8 שעות), באיכות שאינה נופלת מאיכות הקלטות (לא שזו גבוהה במיוחד) * הקלטה בפורמט שייקרא ע"י נגן DVD סטנדרטי וגם ע"י מחשב * אפשרות להקלטה בחלקים (MULTI-SESSION) עד שהדיסק מלא בתודה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבנתי שלשימוש של קצת מהכל הכי טוב זה 2.1. הייתי רוצה לקבל מכם המלצה למערכת 2.1 טובה בתקציב של 200-250 ש"ח. תודה מראש, חן
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום חברים .. אני מעוניין בקניית מערכת קולנוע ביתי 5.1 לקונסולת ה XBOX שלי ... מחיר עד 1000 שקל ... מחפש המלצות טובות ... הכי חשוב שיהיה לה כניסה אופטית לקונסולה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב לאחר היציאה המרשימה של תוכנת ה- ITUNES לווינדוס ועידכון התוכנה ל IPOD לתמיכה בפורמט AAC (בין השאר), אני עומד בפני השאלה, האם כדאי לי להמיר את המוזיקה באייפוד שלי לפורמט הזה? לפי מה שראיתי בכל מיני מקומות, הפורמט הזה אמור לתת איכות סאונד יותר טובה, בכיווץ יותר טוב. אבל שניסיתי להמיר (בעזרת ITUNES), גודל הקובץ לא השתנה כלל! להפך, הוא גדל ב 100K לערך. לגבי האיכות אני לא יכול להגיד כי לי זה דיי נשמע אותו הדבר. אז על מה בעצם כל הרעש של הפורמט החדש הזה? הוא באמת יותר טוב, או שאני פשוט עשיתי משהו לא טוב?
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רסיבר DENON DHT 390 ואני מעוניין לחבר את אותו למחשב אך ללא הצלחה, קודם כל אני מחבר RCA COXIAL (נראה לי שככה קוראים לו), יש לי כרטיס קול REALTEK HD AUDIO עם חיבורים אנלוגיים ודיגטליים, אני כמובן מחבר לדיגטלי. אני לא כ"כ בטוח לאן לחבר לרסיבר, יש שם כניסה COXIAL. חיברתי ולא שומעים כלום, אולי מדובר בבעיית הגדרות במחשב, אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להגדיר. אני מעלה לכם תמונות של החיבורים במחשב וברסיבר שאולי יוכלו לעזור. עדכון לגבי הכרטיס קול, יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABYTE שתמך ב: 1. Realtek ALC888 codec 2. High Definition Audio 3. 2/4/5.1/7.1-channel 4. Support for S/PDIF In/Out 5. Support for CD In אני יכול לחבר אותו נכון? תודה מראש. [attach…
-
- 8 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
יש לי מיקרופון מובנה באוזניות של רייזר ועשיו עשיתי פירמוט ובשום דבר אני לא שומע אתה מקירופון כאילו רואים בהגדרות של הוידנוס שהוא עובד אבל נגיד בסטים כלום יש לי וינדוס 7 אולטמייט וREALTEK HD DRIVER
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, בלי חריגה גדולה מדי.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני ביום שישי הקרוב נוסע לאמריקה לכמה זמן וברצוני לירכוש שם את המכשיר IRIVER H340 ואני צריך אתר הזמנה שאני יכול להזמין ממנו את המכשיר! ואני צריך המלצות של אתרים לפי הקריטריונים הבאים: 1.יודעים שאתר אמין 2.זול {דבר המאוד הכרחי} כאילו שהמכשיר עולה אצלו בין הזולים! 3. {לא חייב אבל רצויי} שנקנה ממנו מכשיר אחר מאותו אתר והוא רוצה להמליץ לי על האתר!!! בתודה נמרוד
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היה לי רמקולים MICROLAB SOLO 7C הם היו עושים לי רעשים בדקתי ושמעתי מוזיקה דרך הפאלפון והרעשים נעלמו שהמחשב שלי עושה תרעשים (לא היה לי כרטיס קול ) מכרתי אותם וקניתי רמקולים ומגבר שאותם אני מחבר למחשב. היום קניתי כרטיס קול בכוונה שיפסיק לעשות רעשים כי הרבה אנשים אמרו לי שזאת הבעיה, הרעשים ממשיכים ואני עכשיו לא יודע מה יכולה להיות הבעיה צריך עזרה דחוף (הקול הוא פאק חזק, מפריע לי מאוד לשמוע מוזיקה) כול עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי רסיבר RX-5032V אני מעוניין לחבר אותה למחשב ולטלוויזיה אין לי מושג איך לעשות את זה אני ישמח אם תדריכו אותי או שתתנו לי מדריך למחשב ולטלויזיה יש את כל היציאות הדרושות . הרמקולים פשוטים אך אני לא צריך יותר מזה רמקולים של PILOT . אשמח על כל עזרה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נאבד לי הנרתיק ואני רוצה לקנות חדש בגלל שזה מכשיר עדין מישהו יודע אולי איפה אפשר?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הורדתי כמה סרטונים ואין בהם קול.. (בחלק יש ובחלק אין..) מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לDVD נייד עם מסך שיקרא DIVX ו- XVID ורצוי שינגן כתוביות בעיברית כקובץ נפרד
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה יותר טוב ה- inspire 4.1 או cambrige 4.1 אני לא מוצא מידע על ה-cambrige ואם מישהו יוכל לתת לי לינק לאתר שמכיל מידע עליהם תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר את המחשב בו זמנית למסך מחשב ולמסך טלוויזיה ושבמסך המחשב אפשר לעבוד במחשב ולעשות את הפעולות הרצויות ובטלוויזיה להדליק סרט או להשמיע מוזיקה ככה שהאחד לא יפריע לשני?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בחדר של ההורים שלי יש כבר הרבה שנים אוזניות אלחוטיות לטלויזיה. הזוג הנוכחי הוא תוצרת סוני אני חושב אבל הוא כבר בלוי אז אבא שלי רוצה זוג חדש. אין ממש תקציב, אני רק צריך המלצות (עדיף דברים מהארץ) לאוזניות איכותיות. השימוש הוא רק לטלויזה. לא למוזיקה וכו'. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך עזרה די רצינית בתפעול שלו. קניתי אותו, באו להתקין לי אותו ביחד עם כל המערכת, נתנו לי הסבר חפיף והלכו. אני ממש אבל ממש לא מסתדר עם החוברת של המגבר הנ"ל. לא מצליח בכלל להיכנס לתפריט (OSD) הראשי של המגבר. ויש לי עוד שאלות. אשמח להתעייץ עם מישהו שיש לו את המגבר הנ"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום רב, הוטל עליי לעשות פרוייקט על טלוויזיות. עקב כך אני צריך לאסוף מידע רב עליהן. האם מישהו כאן יכול להפנות אותי לאתרים(לא ויקיפדיה) שבהם אני אוכל לאסוף מידע על הטלוויזיות היותר פופולריות בשוק האמריקאי, ולמצוא ביקורות מפורטות עליהן? אשמח לדעת גם כן מהם הפורומים הפופולריים(שוב, אמריקאיים) שבהם אוכל למצוא מידע ולשאול שאלות בנושא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-