עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by vax,

מצאתי רק מדריך של ויסטה ויש לי ווינדוז XP כרגע אני רואה רק תמונה. עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by tintin,

שלום לכולם! יש לי אוזניות של SENHISER HD477 שאני עובד איתם על המחשב, לצערי הכבל שמתחבר לאוזניה הימנית נקרא (אחד מהכבלים הפנימיים בצבא אדום ניקרא ואני לא יודע להלחים וכל זה). רציתי להתייעץ איתכם איזה אוזניות קשת אתם ממליצים לי לשימוש עיקרי של מוזיקת סטריאו , פחות משחקים, האוזניות מתחברות לכרטיס קול SUPREME FX2 שבא עם הלוח אם שלי. התקציב הוא 300-400 שקל. אני צריך משהו איכות ככל האפשר ושיהיה נוח לעבוד איתו הרבה שעות. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  3. האם מישהו מכיר כרטיס מחשב המתחבר ל- LNB ? האם הוא שולט על דייסיק ?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by alonezer,

הטלוויזיה תשמש אותי רק לHOT ואני מקווה שבעתיד אולי PS3 או משהו כזה והצפייה שלה זה בערך מ2 מטר וגם יש מ3-3.5 מטר אני לא יודע כמה אינץ אבל מה שהכי טוב נכנס בתקציב ויש עדיפות לFHD

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  5. כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש אוזניות אוזן קטנות עדיף ללא קשת, איכותיות כמה שיותר ועד 150-200 ש"ח - לריצה בחדר כושר. כמו כן אני מחפש גם אוזניות קשת עד 500 ש"ח איכותיות וטובות למוזיקה ומשחקים.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by SendaRider,

אני מחפש מערכת לאוטו עד 2000 ש''ח, סאב מגבר ורמקולים כאילו הכל בייחד.... תודה מראש:]

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  7. Started by moshe12,

יש לי רמקולים של DVD בלי חיבור מאחורה.. זה 5 קטנים ואחד גדול כל 6 הכבלים בלי חיבור, חשוף כזה.. איך אני מחבר את כל הדבר הזה למחשב? אם זה עוזר יש לי גם את הDVD

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  8. אהלן חברים אני מחפש רמקולים 2.0 או 2.1 כמה שיותר נורמאלים בתקציב של 180 ש"ח... השימושים זה מוזיקה סרטים ופה ושם משחקים מה אתם אומרים על הסט הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19570 יש משהו יותר טוב בתקציב?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by Holography,

אהלן, המליצו לי ללכת על רמקולים של Microlab מדגם solo7, יש לי בערך 1000 ש"ח להוציא על רמקולים ויש סיכוי טוב שאני יביא את ה-altec lasing fx 6021 הבנתי שמחירם בדיוטי פרי הוא 200$ המיקרולאב מהווים בכלל תחרות עם האלטק לייסינג?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by barzanger,

חיברתי את המחשב למסך אני רואה את ההתחלה את התעינה תמונה של ASUS הטעינה של הוויסטה אבל אחרי זה הוא פשוט מכבה את המסך מה עושים במצב כזה? זה די דחוף

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  11. היי , אני רוצה לקנות טלוויזיה 32 אינץ' אבל לפני זה אני צריך קצת הסברים. ד"א אם לא הזכרתי המחיר הוא 4K + - . מה זה יחס ניגודיות ? כי בחלק מTV כמו LG אני רואה 1:50000 וגם 1:10000 ויש כאלה כמו טושיבה שהן 1:950 או 1:1000 ואני לא יודע כ"כ מה המספרים האלה אומרים ומה יותר מומלץ או טוב. חוץ מזה מה תציעו לי אתם? אני עכשיו כמעט נעול על LG או TOSHIBA. תודה!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by meirdor,

אני מחפש רמקולים למחשב בתקציב זה .הומלץ לי על ה ATP3 אבל כבר אין להשיג אותוהבנתי שהתחליף שלו ה VS4121 של AS גרועים בהשוואה אליו ה JBL CREATURE שחשבתי עליהםקטנים מאוד וחבר שלי שעבד בבאג אמר לי להתרחק מהם למה הם עושים מלא בעיות.אין לי שמץ איזה רמקולים יגיעו לרמה של ה ATP3 שמלא המליצו לי עליהם בתקציב 500 ?אולי I TRIGUE 3000 של קריאטיב?אולי ה Z4?(למרות שהבנתי שה Z3 היה גרוע)בכל אופן לי תקציב לHARMAN KARDON SOUND STICKS אין אז..............מישהו???תודה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  13. אז מה לדעתכן האוזניות לGAMING בטווח מחיר של נניח עד 1500 (נראה לי מספיק גבוה, לא?!) הן צריכות להיות נוחות לשימוש שאפשר להשתמש בהן לטווח זמן ארוך (לא מחממות) וכמובן עבור משחקים כמו COD4 וכו', צריכות להכיל באסים טובים וחזקים. מה דעתכם? מה אתם ממליצים בחום?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by growler,

שלום לכולם. יש ברשותי מזה כ4 שנים רמקולים של קריאייטיב SBS370 ואני דיי מרוצה מהאיכות שלהם, אני מעוניין בקניית רמקולים נוספים (למחשב אחר) בתקציב של 300 ש"ח +- (אפשר לחרוג בגבול הטעם הטוב) . אחרי הרבה חיפושים יצאתי מבולבל, והדרישות שלי מהרמקולים הן: -שיהיו איכותיים יותר מהרמקולים שברשותי. - שיהיו 2 רמקולים + סאב (2.1). - כפתורי הווליום והכיבוי לא יהיו על הסאב (אני אוהב את הסאב שלי מתחת לשולחן ואת הגב שלי ישר). האם הדגם שהחליף את הATP3 המיטולוגי שווה משהו? או שצריך לחפש אלתרנטיבות אחרות? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by nemo,

אני רוצה להרכיב רמקולים על מצבר שיחוברו לאיפוד, ולכן אני צריך רמקולים של מחשב כוללל סאב וופר ושני רמקולי (2.1). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע כל רמקולים אם השנאי שלהם ממיר את המתח מ230V ל12V או למתח אחר. רוב הרמקולים כן ממירים את המתח ל12V וככה אני יעקוף את השנאי ויתחבר ישירות למצבר. אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב שיש להם שנאי שממיר את המתח ל12V והרמקולים והסאב וופר עובדים על 12V. אם אתם מכירים דגמים מסוימים של רמקולים שעומדים בדרישות שציינתי אז תגידו לי. תודה. אם למישהו יש את הרמקולים: * SBS350וCreative *Divoom Titan 747 *Creative SBS330 *וS200וLogitech אז אני ישמח אם הוא יבדוק ויגיד לי מה כתוב על המדבקה במאחור של הרמקול על המתח שיוצא מהשנאי שבתוך הרמקול (OUTPUT)

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  16. ^ צרכים: הקלטת גיטרה ושירה (בעיקר), מוזיקה (פעם ב...), סרטים (מאד נדיר) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826159203 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826159215 אם יש משהו יותר משתלם ומתאים לצרכים שלי, בסביבות אותו מחיר, אתם יכולים להציע. עדיף מרשת גדולה מארה"ב כגון: ניו אג, אמזון וכד'... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  17. ^ http://www.amazon.com/Bose-Companion-II-multimedia-speaker/dp/B000HZDF8W אני מתכוון לקנות אותם למטרת מוזיקה וסרטים. מה אתם אומרים? יש למה להשוות אותם? מישהו שמע אותם? כל פיסת מידע מעניינת אותי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by wrecker,

הורדתי מספר שירים לדוגמא כקובץ של DTS באיכות גבוה עכשיו שאני מפעיל אותם בווינאמפ הוא לא מנגן אותם הפעלתי במדיה פלייר קלאסיק וזה עבד עכשיו ברגע שאני מגדיר על SPDF במגבר זה רושם DTS אבל שומעים מין נקישות בהפסקה של שניה או שתיים כאלה ולא שומעים מוזיקה.. רק שאני מחזיר ל5.1 זה חוזר לPCM ושומעים... ובכלל מזה PCM ??

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  19. שלום, יש לי שני סימני קריאה על כרטיס הקול ב DEVICE MANAGER. אין לי שום סאונד כרגע. אני יכול לעשות דיסאבל, אבל לא UNINSTALL או REINSTALL יחד עם דיסק ההתקנה של הדרייברים. האם יש דרך למחוק אותם בכוח או להסירם ? ד"א מישהו כנראה מחק את הדרייברים מהספריה שלהם (אני מטפל במחשב של חבר) מדובר בסעיפים Realtek high definition audio ומתחת מופיע Unknown device תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  20. שלום לכולם, סיימתי לבנות מפרט למחשב שמיועד בין היתר לעיבוד אודיו.. אומנם לא מדובר בהקלטות אך עדיין מדובר בפרוייקטים כבדים שאני עושה לפרנסה.. אני משתמש בתוכנות ACID PRO 6 + CUBASE 4.. נעזרתי ברשת ובמדורים השונים של HWZONE כמובן ושם האירו את עיניי שצריך לבדוק התאמות או העדפות חומרה לתוכנות אלה.. האם מישהו יכול לעזור פה?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  21. Started by yirmio,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: http://tms.co.il/preview/spec/79ha4ewm/1 אני מתכנן לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה ללא חיבור hdmi. הייעוד הוא צפייה בסרטים. האם יש טעם לחבר את המחשב לטלויזיה או שעדיף לצרוב על דיסק ולצפות בdvd רגיל? תודה!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  22. Started by orinky,

שלום, אני מחפש טלוויזיה לחדר בגודל 26' , איכותית. אני מוכן להשקיע 3000 ש"ח. איזה מסך מומלצים בתקציב זה?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by myjunkmail0000,

יש לי כרטיס קול בלוח אם והבעיה היא שפתאום נעלם הקול... הבעיה בחיבורים הפנימים כי חיברתי רמקולים אחרים וגם חיברתי לחיבור יציאת סאונד מקדימה ויש צליל... האם אפשר לפתור דבר כזה? כי זה די בלוח האם... האם לא יהיה פשוט יותר וזול יותר לקנות כרטיס קול של קריאטיב ב 107 ש"ח (CREATIVE SB LIVE 5.1) במקום לשלוח את כל המחשב לתיקון?? ושאלה אחרונה האם החיבור בכלל יעבוד? אם אני יחבר כרטיס סאונד חדש וישתמש בו במקום הסאונד המובנה בלוח אם הוא שבגלל שיש בלוח אם בעיות זה יעשה לי בעיות אם הכרטיס החדש?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by eliran-f,

היי חבר'ה, אני עד היום רגיל לחבר את האוזניות בחור של הרמקולים שנמצא בסאב וופר,ככה שרק סאב ואוזניות [במקום רמקולים]עובדים, זאת אומרת שהאוזניו אינן מחוברות ישירוות למחשב, עכשיו השאלה שלי היא כזו..אתמול לאחר שנתיים הם נדפקו..משהוא שם נדפק, אז הוצאתי אותם והם כרגע אינם עובדים,אינם מחוברים כלל. כרגע אני מחבר את האוזניות בצורה ישירה ל in put שלהם מאחורי המחשב, עכשיו,שמתי לב שמאז שחיברתי אותם ישירות..הצליל הוא סבבה,ויש לי אוזנית מאוד איכותיות,ויש באסים סבבה, אבל הצליל הוא לא איך לומר.."מלא" ועשיר כמו שהוא היה מחובאר לבאס.. 1.האם זה מכיוון שהאוזניות מחוברות ישירות לכרטיס קול? 2.ברגע שאני אקנה חדשים ואני יחבר כמו פעם דביר להניח שזה יחזור להית צליל כמו שהתרגלתי אליו? כדרך אגב הכרטי…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by Ystyle,

אהלן, קניתי טלויזיה של טושיבה C3500, גודל 32". בטלויזיה הזו אין לפי מה שהבנתי חיבור SCART. השאלה שלי, היא אם יש פתרון לזה? אם אפשר להתקין כאבל SCART או כל פתרון אחר.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים