עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני שומע רק ברמקול אחד. החיבור הוא HDMI מהמחשב לרסיבר, ובנוסף כבר RCA שיוצא מהמחשב ומחובר אל המקום הייעודי ברסיבר (אדום ולבן). רק הערוץ של הכבל הלבן עובד. אני צריך לקנות מפצל כלשהו? בעיה בהגדרות? אשמח למענה בן

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  2. מה ההבדלים בין LED ל LCD ? האם שווה לשלם יותר בשביל LED , ואיזה דגמים ממולצים ?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  3. Started by trman,

מה צריך לחפש כשקונים את המגבר מיד 2 למשל? האם צריך להסתכל על נתונים טכניים/מותג. או להתרכז בחיפוש בעיות שעלולות להיות למכשיר, כמו כפתורים שלא מתפקדים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ברשותי האוזניות הנ"ל כבר נראה לי קרוב ל3 שנים, והפדים כבר מתפוררים והגיע הזמן להחליפם מה האלטרנטיבות שלי? איפה אפשר להשיג פדים חדשים לאוזניות (בין אם תחליף מקורי או אופציה לעשות משהו יותר מעניין בכיוון של איזשהו מוד קטן?) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היה לי אותן כמה שנים והן היו מעולות, אבל צד שמאל עובד עכשיו רק לפעמים (כשמותחים או מזיזים את החוט יש איתו בעיות), אז אני מחפש משהו אחר להחליף אותן, עם עדיפות גדולה לאותה חברה (ואם אפשר גם אז שיהייה חוט ארוך כי לפעמים אני מחבר אותן למחשב ושומע במיטה). זה בעיקר למוזיקה ולמשחקים... אני שומע את כל סוגי המוזיקה כמעט כולל קלאסית אבל לא דברים עם הפקה מפלסטיק (פופ/ראפ או מזרחית). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  6. Started by Access Denied,

אהלן אנשים.. אני מחפש לקנות אוזניות חדשות לאיפוד.. הדרישות הן בגדול שיהיו משהו איכותי יחסית, שיהיו בסגנון InEar או קרוב לזה (כאילו קשת עם זה) והכי חשוב שיהיה אפשר לרוץ איתן (ולרוץ הכוונה היא ל-18/20 קמ"ש.. שזה אומר שצריך משהו שיחזיק טוב) התקציב: 250 שח בינתיים ראיתי את הדגמים האלה: Sennheiser OMX 70 Sport שעולות 255 שח Sennheiser MX 75 Sport שעולוץ 227 שח Icemat Siberia In:Ear Headset שמשהו מוכר פה באתר ב-150 שח מי מבין כולם עדיף? הצעות אחרות יתקבלו בברכה! תודה,שבוע טוב, וסוף חג שמח

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by gal1,

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1844546

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by omerha,

קניתי את הכרטיס אני רוצה לחבר אותו לרסיבר שלי כרגע חיברתי אותו עם מיני PL ל2 RCA ומרגישים כבר הבדל השאלה שלי איך אני אחבר אותו בצורה היעילה ביותר כלומר דיגיטלי ואנלוגי מלא שאני אקבל 5.1 גם ב DVD וכמובן גם במשחקים תומכים.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  9. היי לכולם יש לי מערכת ראש פשוטה שזה דבר מאוד נחמד כאשר מדברים דרך המחשב. אבל היה נחמד יותר אם היא היתה אלחוטית. מישהו שמע / נתקל במערכת כזו ברמה סבירה (לא צריכה להשמיע סאונד סופר מושלם) ובמחיר הגיוני תודה וסופשבוע נהדר :gorgeous:

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  10. אהלן אני רוצה להזמין אוזניות מחול. חשוב שיהיו ניידות.. מתאימות לריצה ואני גם מעדיף אוזניות קשת מטעמי נוחות. חשבתי על ה px100 וראיתי גם את האוזניות האלה http://www.headphone.com/guide/by-application/ipod/ultimate-ears-superfi-3-studio-black.php שהן גם אופציה. למרות שהן לא קשת בשביל איכות אני מוכן גם להגיע ל80 85$ (כולל משלוח) אני גם לא אוהב אוזניות אטומות מדי ( לא מרגיש בנוח כשאני לגמרי מנותק מהסביבה ולא שומע.. במיוחד שאני רוכב על האופניים ורץ) המלצות מישהו?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  11. יש חנויות בארץ שמוכרות את הדגם הזה? אני מחפש תחליף הולם לX-FI

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. שלום אני מחפש כרטיס ערכיה וטלווזיה שאוכל לחבר אליו את הYES MAX HD ואוכל לצפות במחשב שלי בשידורי HD וגם להקליט אותם אשמח אם תוכלו להמליץ לי תקציב : עד 1000 ש"ח לא משנה אם לקנות בארץ או בחו"ל- (אם מדובר באתר בחו"ל רק שיקבל כרטיסי אשראי) מערכת הפעלה שיש לי : WINDOWS SEVEN מפרט מחשב: מערכת I7

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. תמיד קורה שאני מפעיל מכשיר מסוים, זה במיוחד שמדליקים מתג חשמל בבית, אז יש מן קפיצה ברמקולים של המחשב, ז"א שומעים צליל כזה מעצבן לכמה שניות....?? יש אפשרות למנוע את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני קונה מחשב חדש והלוח היחיד שאני רוצה מגיע עם כרטיס קול מובנה, איך האיכות של הכרטיסים האלו? שווה לקנות אחד בניפרד? ועם אני יקנה מי יהיה הכרטיס השולט? וכמה אמור לעלות כרטיס טוב אבל לא עם מחיר בשמיים? תודה מראש, gonzila

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TheSoulTaker,

יש סיכוי גדול מאוד שאני קונה את הרמקולים הללו : http://www.klhaudio.com/9250b.htm ורציתי לקבל מימכם תגובות עליהם. אז יאללה , שפכו

16. אני מעונין לקנות מחשב יד שנייה כדי לראות סרטים לטלוזיה .. שאלתי עם פנטיום 3 800 מספיק בשביל לראות סרטים בלי קפיצות ? ואם לא איזה מחשב מספיק בשביל זה (הרעיון לא להשקיע יותר מ 1000 שקל ) מדובר רק במעבד + זיכרון + לוח אם+כרטיס מסך פשוט +DVD+ מארז משופצר+ ספק פשוט

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by Y-T-M,

בתקציב של עד 600 שקל למחשב בעיקר למשחקים וסרטים!

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  18. Started by gigabot,

שלום, קודם כל אני יודע שיש הרבה תראדים על זה אבל אף אחד מהם לא באמת עוזר להחליט, בא אליי היום טכנאי 2 נחמדים חחח אבל לא קשור, הציעו הצעות מאוד אטרקטיביות... אינטרנט + טלפון + כבלים + 3 ממירים VOD (החדשים) [המהירים] ב 320 שקל... עכשיו ההתקבטות שלי היא לא בכיוון של האינטרנט כי הוא ממש טוב, והטלפון גם לא כל כך חשוב כיא ני לא מדבר הרבה השאלה העיקרית: היא איכות השידור (לא שיש לי סופר טלויזיה) תוכן השידור, אני כמשתמש ותיק בYES מסופק מהתוכן תמיד יש מה לראות סרטים טובים תוכניות טובות אני "מפחד" לעבוד לHOT כי יש לחברים שלי ואף פעם לא מצאתי משהו מעניין משהו שיכול להשתווהת ליס, כאן אתם נכנסים לתמונה, אני צריך שתעזרו לי להחליט, מבחינת תוכן, אינטרנט, וכולל, תודה רבה

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Hydr0,

מה קורה ?? בשעה טובה אני קונה טלוויזיה חדשה לחדר אחרי הרבה שנים עם טלוויזיה גדולה וישנה! אין לי מושג מה התקציב כי אף פעם לא בדקתי מחירי טלוויזיה אבל בתכלס, אני מחפש טלוויזיה בגודל 26-28 אינץ כי החדר שלי הוא קטן מאוד.. 4X3 ויותר גדול מזה פשוט לא יראה טוב. לא חובה שיהיה FHD כי אני במילא לא שם לב להבדל בין HDREADY.. שתהיה טלוויזיה ממוצעת ולא יקרה ולפי ההצעות אני אדע מה הטווח מחירים שלי.. אגב, בעדיפות שיהיה את הדגם פה: http://www.cinemaworld.co.il/ הטלוויזיה תשמש לנטו צפייה בסרטים וסדרות בHD.. בלי סוני או משחקים כלשהם.. יש לי פה הנחה גדולה.. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ערב טוב לכולם! היום עשיתי שדרוג למחשב, עברתי מויסטה ל-7. ובנוסף לכך, עברתי מ-32 ל-64 ביט. עכשיו ניסיתי להתקין את הדרייברים הישנים (עם ספק בלב שזה יעבוד), לא עזר. התחלתי לחפש דרייברים ל-W7 ו-64 ביט, ומצאתי Windows Media Center Kit שמתאים ל-W7 עם 64 ביט. אחריי ההתקנה, עדיין לא עובד. השלט שולח אותו אבל רואים שאין שום תגובה כלשהי. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעיה. בתודה מראש לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. רכשתי לא מזמן את המערכת סאונדסטיק II , ובמטרה לנצל אותם עד הסוף אני מעונין להחליף את הכרטיס קול הישן שנמצא על הלוח לכרטיס שיפיק מהרמקולים את המקסימום. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6512 מה דעתכם על הכרטיס הזה שמגיע עם שלט ? הוא יענה לי על הצרכים ?

22. פעם קראתי פה שהוא לא משנה כלל שכן הרסיבר מעבד את הסאונד. האם זה נכון ? אשמח להסבר קצת מפורט יותר.. תודה רבה

23. רציתי לדעת בבקשה שאם אני קונה כבל DVI ל- HDMI ( מכיוון שאין לי יציאת HDMI מהכרטיס סוג הכרטיס 8800GT 512MB EVGA SC ) אני צריך לחבר גם כבל בשביל האודיו שיהיה לי? כי שמעתי חלק אומרים שצריך כבל ויש כאלה שאומרים שלא צריך ורציתי לדעת אם באמת צריך או לא ואם כן תביאו לי בבקשה קישור אל קניית כבל כזה ואם אפשר מהחנות KSP...

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by חלישות,

יש לי כרטיס קול און בורד לוח ם MSI 865 NEO2 יש לכרטיס שלושה סוגי יציאות להוצאת האודיו החוצה א.רגיל PAL ב. אופטית אני מתכוון קרן אדומה מי שמכיר ג. קואקסלית היציאות עובדות מצוין אני יכול לראות סרטים עם פענוח של המגבר הנפרד שיש לי אבל אחרי כשמונה שעות היציאות ב וג האופטית והקואקסלית מפסיקות להוציא אודיו ורק היציאה האנולגית ממשיכה להוציא את האודיו רק שאני מכבה את המחשב לחלוטין כלומר כיבוי ולא הפעלה מחדש היציאות חוזרות לעבוד חובה לציין שהורדתי את כל הדרבירים המועדכנים של הביוס כרטיס הקול וכדומה אשמח אם מישהו יכול לעזור בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. כרגע אני משתמש בקריאטיב Vיברה 128. רציתי לדעת אם אני יחליף לפורטיסימו 3 יהיה שיפור ניכר באיכות/עוצמה ? לי זה נראה ברור מאליו שיהיה שיפור, השאלה עד כמה? (בהנחה שאני יחבר את המיני עם היציאה האופטית של הפורטיסימו ?). אני מתכנן לקנות את הכרטיס כי אני גם מתכוון לחבר אליו רסיבר עם רמקולים, אם איכות ההקלטה תשתפר זה רק ייתן לי עוד סיבה לקנות אותו. דעות למיניהם ?...

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.