עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כי אני יודע שהלוח שלי יכול לקודד בזמן אמת אז איך אני עושה את זה? שיקודד לבד את הAC3 בלי שאני יתקין לו מקודד?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by BURTON,

אני צריך המלצה למערכת 5.1 שתתאים גם למוזיקה וגם לסרטים(אני יודע שאין אחת שטובה לשניהם אבל משהו ביניים יהיה טוב) החדר הוא בגודל 4X4 מטר. צריכה להיות מערכת טובה אבל לא להגזים במחיר.

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  3. אני מתכנן לקנות את המערכת הזוות לחדר שלי מה דעתכם זה מספיק איך היא?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שלום לכולם יש לי את כרטיס הקול הרשום לעיל--לכרטיס יש יציאה דיגיטלית שמכונה "digital i/o jack" האם תוכלו להסביר לי : א- מה זו היציאה הזו? ב- איך אני מתחבר ממנה לרסיבר לקולנוע ביתי? באיזה כבל? תודה,ערן [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by D-M-X,

היו לי MX550 והם היו מעולות עד שהחתול החליט לאכול את את החוט שלהם ואחרי זה לפח... בחנות שבה קניתי אותם (אתר בשם מוסיקה 10 שזה המקום היחיד שמצאתי בו MX550 באינטרנט) יש גם את הMX500 באותו המחיר... אז מה הקטע? סתם הבדל במספר הדגם או שיש עוד הבדל משמעותי? יש מצב שיביאו לי מארה"ב ויקנו דרך אמזון (הם טובים נכון?) ושם יש רק את הMX500 אז אם אין הבדל אני אבקש משם ואם יש הבדל והוא משמעותי אני קנה פה בארץ תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by hobbit101,

היי, יש לי שאלה לגבי הWD TV שהועלתה עליו ביקורת (http://hwzone.co.il/reviews/wdtv/). נניח ואני מנסה לחבר אותו למקרן, ומשתמש ביציאת HDMI לצורך זה. איזו יציאה יש ממנו למגבר (סאונד)? האם יש דבר כזה "מפצל" HDMI? תודה, אלי.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  7. Started by Badi_Mami,

שלום, ברשותי טלויזיה מדגם 47PFL8404 lcd אשר לא רוצה להידלק. מופיע לי 2 היבובים של נורה אדומה פעם ב3 שניות. הוחלף כבל חשמל הוחלף סוללות בשלט אבל היא עדיין לא רוצה להידלק. האם הבעיה רצינית? מדובר על TV שלפני 10 חודשים נגמרה לה האחריות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ברשותי כרטיס קול על הלוח (on bord) ואני מעוניין לרכוש את הרמקולים הללו : http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=267 האם רמקולים מסוג זה יתאימו לכרטיס הקול או שהם יהיו "כבדים" בשבילו? האם המחיר בחנות הזו נחשב לטוב? עוצמת הרמקולים היא: 2 רמקולים צדדיים 5 וואט RMS כל אחד. סאבוופר 11 וואט RMS דירוג עוצמה: 21 וואט RMS. 38 וואט RMS עוצמת מערכת. עוצמת סינון רעש: 75 dB [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  9. Started by jorgito,

אהלן! יש לי בעיה בניגון קבצי וידאו ב DVD (של LG - חלק ממערכת שלמה) - אני מנגן דרך החיבור USB מדיסק און קי ולפעמים כשאני מנגן קבצי AVI הסאונד מפגר אחרי התמונה - זה לא קורה בכל סרט אבל לפעמים זה מופיע וזה ממש מציק, מה גם שכשאני מנגן את אותו הקובץ במחשב אין שום בעיה... יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזו ?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by ישראל כהן,

שלום, אני מחפש נגן מוסיקה ברמה גבוהה, בעיקרון הייתי קונה את ה-iPod nano אבל אני מעדיף מכשיר עם אפשרות להרחבת זיכרון. כמו כן אזניות ברמה גבוהה. אשמח אם למישהו יהיה על מה להמליץ לי. ובכן, הנגן צריך להיות ברמה של iPod גם מבחינת איכות וגם מבחינת עיצוב. אפשרות לכרטיס זיכרון. חיבור Bluetooth - חובה. מידות - באזור של ה-iPod nano כנ״ל. לגבי האוזניות - עיצוב סקסי, חיבור Bluetooth חובה כמובן, וחשוב מאוד - שלא יחליקו מהאוזניים גם במהלך ריצה עם הזיעה והתנועה. חשוב לציין: המחיר לא משנה. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. מה אני צריך להוריד בשביל לראות קבצי וידאו TS לא עובד לי בנגנים הרגילים -POWER DVD , BS-PLAY , MEDIA PLAYER הודה לכם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Green,

היי נראה לי ממש בקרוב אני הולך לקנות אותו ורציתי לדעת כמה דברים דבר ראשון רציתי לדעת אם אפשר למחוק ממנו שירים ווידיו דרך הנגן בלי צורך במחשב (מה שנקרה "על הדרך") דבר שני רציתי לדעת אם הוא תומר בעברית בשמות של השירים ואם הוא תומך בתרגום בעברית לסרטים דבר שלישי ואחרון רציתי לדעת אם יש מגן מסך שמתאים לו ואם כן איפה אפשר למצוא אחד (עדיף בארץ אבל אפשר גם בארהב) תודה רבה....

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by Hitchhiker,

היי, יש לי רמקולים Z-5500 של לוג'יטק כשנתיים. הם תמיד היו עושים רעש של 'פופ' מתי שמדליקים אורות פלורוסנט או את המאוורר בחדר, והתרגלתי לזה. אבל לאחרונה הם התחילו לעשות רעשים דומים גם כשלא מדליקים שום דבר חשמלי, וזה קורה גם כשהם לא מחוברים לכלום (לא למחשב ולא לשום דבר אחר). למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  14. אני מקליט סרט מקלטת וידאו בעזרת הכרטיס טלויזיה שלי אך זה לא קשור אליו! ההקלטה נשמעת בסדר גמור אבל כשאני בודק את הקובץ המוקלט של הסרט הוא מלווה בהמון קולות פחח כאלה כמו של מגע של כבל לא טוב אך אין סיכוי שזה זה. החיבורים: Video out-->Video in Audio out--> Line in כך שאין קשר בין לכידת האודיו לכרטיס הטלויזיה. הווליום של הליין אין בהקלטה חלש מאוד על המינימום. הווליום של תוכנת ההקלטה גם הוא על המינימום. האודיו ללא ספק בסדר ואין בעיה בכבל כיוון ששומעים מצוין בזמן ההקלטה. הכרטיס קול הינו AC97 סטריאו. הכרטיס קול אחלה הוא מקליט מצוין בתוכנות אחרות רק בזאת ב-WinDVD Recorder פתאום הוא מקליט קול חרא! למה?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by rotemlp,

היי חבר'ה, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה בשביל לחבר אותו לממיר דיגיטלי רגיל של yes (למטרות צפייה בלבד). אני לא מתעסק בהקלטות/עריכת וידאו כך שהיכולות האלו לא רלוונטיות. גם שלט רחוק לכרטיס הוא מיותר (משתמש בשלט של הממיר). הדברים היחידים שחשובים לי זה איכות הוידאו ושהכרטיס יהיה פנימי. נראה לי סביר שכרטיס כזה יעלה באיזור ה200 ש"ח, אך אני לא מתמצא כלל בחברות השונות ובדגמים. אודה לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nimi7,

ולפני שאני מקבל אותו רציתי לדעת עוד כמה דברים עם כדי ליקנות אותם מה שלא מקבלים בחבילה!! אז זה מה שמקבלים ולא מקבלים לפי התמונה!! מה שכתוב בסוגרים לא מקבלים!!! 1. כדי לי ליקנות שלט??? כאילו להוסיף אותו??? 2.מה זה Cradle הזה?? מה הוא נותן לי בעצם? וכדי ליקנות אותו??? 3.נרתיק חייבים זה הזמנתי כבר! 4.והכבל הזה http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=52 מקבלים אותו בחבילה? לא הבנתי יש שם שני כבלים שמקבלים ולא הבנתי עם זה אחד מהם!!! תגידו לי בבקשה!! תודה מראש לעוזרים!! נמרוד!1

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Burned,

אני מחבר את הטלוויזיה למחשב עם כבל HDMI למסך SAMSUNG "32 ברזולוציה 1366*768 אבל הצלחתי להגדיר את הרזולוציה במחשב רק ל 1280*720, והאיכות לא ממש טובה :-X איך אפשר להגדיר את הרזולוציה שתתאים לרזולוציה הטבעית של המסך? כרטיס מסך 8500GT

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yossi_s1,

שלום חבר שלי מחפש אוזניות חדשות לIPOD שלו והוא לא יודע מה לקנות. הוא לא רוצה את האוזניות שנכנסות לאוזן, הוא רוצה אוזניות כפתור רגילות. ב150 שח פחות או יותר, אפשר אפילו עד 200 אם זה ממש ישפיע איזה אוזניות כפתור הכי טובות? תודה מראש ועוד משהו הוא שומע בעיקר פאנק... אם זה משנה.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  19. שלום, קניתי אוזניות אלחוטיות לטלויזיה של חברת PHILIPS הבעיה שכדי להשתמש בהם צריך כל פעם להכניס ולהוציא את הכבל של האודיו מהטלויזה עצמה (הכניסה נמצאת מאוחרה), מה שהופך את השימוש ללא נוח. האם קיימות אוזניות שאפשר לחבר אותם פעם אחת לטלויזיה מבלי שיהיה צורך להוציא/להכניס את הכבל? תודה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ronald19801,

אפשר לקבל הסבר לגבי האותיות הקטנות האם 18 AWG מספיק?האם Dual Shield מספיק? על איזה פרמטרים צריך להסתכל בנוסף?האם הכבל בפה מספיק טוב? ובנוסף ראיתי שקיימים כבלי RG6 מתח DC בשביל מה צריך את זה? הכבל בלינק הבא מתאים: http://www.ebay.com/itm/500-ft-RG6-Coaxial-Cable-Dual-Shield-18-AWG-Coax-Satellite-TV-White-/122250435635 המטרה היא גם לשים כבל שיתאים לחברות הכבלים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם , קניתי את ה- H320 לא מזמן, והבנתי שצריך להמיר סרטים בעזרת תוכנה שנקראת Iriverter ... הורדתי את התוכנה , התקנתי , והמרתי סרט אחד... את ההמרה העברתי לנגן בתיקייה חדשה : "Movies " כשאני נכנס לתיקייה "Movies " הוא לא מראה לי שום דבר ! אולי לא השתמשתי בתוכנה כמו שצריך? ואם זה קרה, איך משתמשים בתוכנה? :s05: אם מישהו יוכל להסביר לי באופן פרטני איך לשים סרטים בנגן, אודה לו מאוד.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כמו שכתוב בכותרת ב WINAMP הווליום נשלט דרך התוכנה אבל MEDIA PLAYER לא איך או איפה אני מגדיר שה MEDIA PLAYER ישתמש במקודד אבל ייתן ל MEDIA PLAYER שליטה על הווליום

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. היי חבר'ה, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מ"ה win7 64bit ובינתיים התקנתי רק את המקודדים של divx מאתר הרישמי. ניסיתי להפעיל סרט HD בפורמט mkv שהורדתי - הוידאו עובד טוב, אך אין סאונד (ניסיתי להפעיל אותו במחשב אחר ויש סאונד אז הקובץ תקין). לדעתי זו בעיית מקודדים.. יש לכם איזושהי המלצה לחבילת מקודדים טובה?

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by matan147,

עזרה בבחירת מסך תלת מימיד בגודל 46 עד 13 אלף שקל אני חשבתי על סמצסונג C750 מחיר :9500 שקל או את סמסונג C8000 עולה 13 אלף שקל האם שווה להשקיע עוד 3500 אלף שקל?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by madix,

עד לא מזמן חשבתי לקנות מגבר+רצפתיים, אבל שמעתי ביקורות מאד חיוביות על 2 המוצרים האלו, וחשבתי שאולי הם יספיקו אפילו לסלון: MicroLab SOLO7C http://tms.co.il/product/5887 LOGITECH Z-5500 http://tms.co.il/product/4181 הסלון בגודל 4x6 ופתוח למטבח. השימוש הוא 70% סדרות/סרטים, 30% מוסיקה. מה אתם אומרים, הם יתנו חוויה טובה לסלון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.