אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שהכרטיס שלי הוא 7.1 אבל אני לא בטוח בגלל זה אני שואל לפני שאני אקנה את ה-X530 כרגע מחוברת שם מערכת סטריאו שתופסת כבל אחד של סאונד, וגם יש מיקרופון (מה שלא אמור לשנות). עכשיו מה שאני שואל, זה כמה "מקומות" תופסת מערכת 5.1 כדי שאני אדע אם זה מתאים.... זה אמור להיות מתאים רק אני רוצה להיות בטוח תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני עובד קשה, וחוזר הבייתה בלילה, ורוצה לשבת שעה ולראות פרק מסדרה מול הלפטופ (זה השימוש העיקרי). אני רוצה אוזניות שיהיו מסביב האוזן (השחורות הגדולות) עם חוט (יש לי מספיק דברים שמשדרים בבית) ועם האיכות והנוחות כמובן הכי טובות שאפשר להיות. לא אכפת לי מבחינת התקציב, אם זה "שווה את זה" אני מוכן עד 1000+. אשמח מאד להצעות. אהיה בארה"ב עוד מספר חודשים, אז אני יכול גם לחכות עד אז. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת - קניתי לפני כשנה את המינידיסק (אחריות כבר אין לי עליו), כשאני עושה הקלטות אין שום בעייה והכל הולך חלק אבל כשאני שומע שיר הוא כל הזמן נתקע לי בקטעים רנדומיליים למספר שניות או אפילו עד שאני מעביר ידנית שיר...... ניסיתי לנקות וזה לא עזר כ"כ - למישהו יש רעיונות,עצות, משהו? ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית מקלדת נגינה ( midi ) וגיטרה. המקלדת מנגנת על ערוץ 1 ( למי שמכיר vst). והגיטרה גם מנגנת על ערוץ 1 ( למי שמכיר amplitube ) בקיצור שניהם תוכנות שמנגנות על אותו ערוץ ואני רוצה להפריד בניהם . חשבתי שאולי כדאי לי לקנות כרטיס קול נוסף כך שכל כלי יעבוד עם כרטיס אחר . מה אתם אומרים אפשר לחבר 2 כרטיסים למחשב אחד ולהפריד בין כלי הנגינה. עריכה: אני אשאל בקיצור- האם אני יכול לחבר למחשב אחד 2 כרטיסי קול.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות לא לבית אלה לנסיעות לבחוץ וכ"ו..... אני קראית בFAQ על האוזניות אבל חשבתי אולי יש עוד דברים, כמו כן יש לי את הגישה להביא מגרמניה את האוזניות אשר תציאו... אני בעיקר מתעניין באוזניות in-ear או בכל האוזניות אשר אוטמות רעשים ואינם כבדות. אני חשבתי על sennheiser hd25-1 ii אבל חשוב לי לשמוע דעות של אחרים ולא ללכת ראש בקיר בדעותיי.. תודה לכל העונים והעוזרים, איתי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות טלויזית LCD לחדר בגודל של 20-21 אינצ' זה נראה לי מספיק... התקציב הוא 3000 ש"ח בערך... תוכלו לתת לי המלצה לטלויזיה כזו שתהיה גם מחברה טובה ולא סתם חבר מדבקה תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית 2 כבלים של HDMI - באורך של 3 ו 5 מטר , 2 שאלות 1. עכשיו אם אני יחבר אותם עם לדו' עם מאריך HDMI לדוגמא זה יעבוד טוב ? 2. זה משנה מה הסדר ? אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בהשחלה בתעלות - אם זה יהיה הכבל 3 מטר ואז הכבל 5 או הפוך ? ושאלת בונוס , זה נכון שאם מחברים מעל ל 10 מטר זה לא תמיד עובד ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מחבר את האוזניות לרסיבר, צד שמאל זה צד ימין וצד ימין זה צד שמאל, מה עושים? ???
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אוקיי אז בוא נתחיל ככה.. בהגדרות של הקול הכל שם בסדר , המיקרופון עובד (יש לי 2 ) והם עובדים לא 100% אלא 2343254335% התקנתי את הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם.. וגם ניסיתי למחוק ולהתקין שוב.. הורדתי את הדריבר של הלוח אם שלי .. קיצר .. עשיתי ה-כ-ל ! מה הבעיה? http://img156.imagevenue.com/img.php?image=04134_untitled_123_1117lo.JPG רואים? הירוק והכחול עובדים... אם אני מכניס משהו זה ישר קופץ ונותן לי להגדיר את החיבור.. אבל החיבור הוורד של המקירופון לא עובד.. אני מכניס מיקרופון אבל כלום לא קורה.. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום חברים, יש באפשרותי לקנות את הרמקולים הנ"ל בדיוטי פרי במחיר של 700 ש"ח במקום 900 ש"ח שזהו מחירם המלא בארץ. השימוש העיקרי של הרמקולים יהיה מוזיקת מיינסטרים ברובה. האם הרמקולים שווים את העלות או שמא יש לכם המלצה אחרת יותר כדאית? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
החלטתי ממש ממש להשקיע במערכת קולנוע ביתית מושלמת, אשמח אם תגיבו ותמליצו על דברים שונים ממה שבחרתי. ההזמנה תיהיה בערך בעוד כשלושה שבועות. נתחיל בDVD שיש לי כרגע בבית: Pioneer LX50 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691606 טלוויזיה: Samsung LA46M81B http://zap.co.il/model.aspx?modelid=578423# החלטתי לשלב רסיבר מאותה חברה של הדיוידי, את הPIONEER VSX LX-50 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=597672 כ-6000 ש'ח רמקולים של POLK AUDIO שמעתי את האיכות והיא טובה, אבל האמת שאני לא יודע אם היא שווה את המחיר היקיר, לפני כן רציתי ללכת על JAMO. (אשמח לתגובה בעניין הרמקולים) מדפיים: LSI9 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=305195 9200 ש'ח ריצפתיים: LSI15 http://zap.co.il/model.aspx?mod…
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון ! עשיתי חיפוש ולא מצאתי אף ת'רד ממצא בנושא כרגע יש לי LIVE! VALUE מהראשונים ראשונים הוא סבבה והכל אבל יש לו רעשים פשוט איומים בהקלטה ממש זוועה אאה ההקלטה היא של גיטרה חשמלית ובאס אני צריך משהו יחסית בזול ופנל קדמי זה שטויות אין לי בעיה למשוך חוט (אין צורך לייקר את העניין בגלל פנל קדמי) אז אשמח לתגובות בתודה גיא
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לסבא שלי פלזמה וניסיתי לחבר לו וידיאו בנוסף לממיר והדיוידי שלו הבעיה היא שרואים בשחור לבן. אז ככה הממיר מחובר עם RCA לחיבורים VIDEO IN , AUDIO IN R\L. הדיוידי מחובר לממיר עם כבל 21 פינים ואת הוידיאו ניסיתי לחבר ישירות לטלויזיה. והאפשרות היחידה שיש לי זה לחיבור שדומה ל RCA אבל הוא מציג רק בשחור לבן (חיברתי את הממיר כדי לוודא שזה בעיה בחיבור ובאמת ראו גם ממהמיר בשחור לבן) לחיבור קוראים Y\G PB\CB\B PR\CR\R יש למישהו ניסיון עם החיבורים הללו??? האם זה בעיה של החיבור (כלומר הטלוייזיה) או כבל לא מתאים כי אני השתמשתי בבננות רגילות (RCA)
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה 21"\19" אם יש.. ודיוידי (קורא DIVX אם אפשר..) כמה שיותר זול משהו הכי פשוט שיש..לא איכותי מדיי אני ממש לא מבין בטלויזיות וכל זה... וחשוב שיתפוס כמה שפחות נפח לא יודע אם הפורום המתאים אבל זה היחידי שיכולתי לחשוב עליו תודה
-
שלום חברה, הייתי רוצה לדעת אם: גנן אמ פי 3 128 מגה של EGOMAN ב 380 שח שווה לי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לנגן MP3, אני יכול להביא אותם כמעט בחצי מחיר [טוב אני יכול כול אוזניות שאני רוצה בחצי מחיר אבל לא קשור]. האם יש משהו עדיף אליהם?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
התוכנה iriverter באה עם המכשיר? אם לא מאיפה אני מוריד ובבקשה אחים שלי מאיפה אני מוריד עידכוני קושחה תגידו לי שמעתי שכדי שהוא יקרא וידאו צריך עדכון מאיפה אני יוריד בבקשה פליז אני חייב וגם עדכון שיקרא עברית מאיפה אני מוריד יש איזה אתרים משהו? מתחנן אחים שלי אין לי מושג תעזרו לי אחד אמר לי לחפש באתר איך?איפה? ואם יש אתרים משהו בבקשה תעזרו תודה רבה רבה לכל מי שעוזר התוכנה שמשנה וידאו שיתאים למכשיר באה עם המכשיר?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול למה אי אפשר להנות מהקלטה טובה כמו שיש אצל M-audio במחיר נורמלי? מה ההבדל בהקלטה? היום כל כרטיס מודרני מצוייד בממיר ההוא עם ה 24BIT 96KHZ אני מתכוון לאודג'י2\הרקולס דיגיפייר,אז מה עשוה את האיכות הקלטה ב ב -M-AUDIO טובה יותר? אני למשל צריך כרטיס חזק לסאונד ולהקלטה ואין ביידי את המזומנים מקסימום גג הכי לחוץ 500-550 ש"ח ,מה תמליצו לי ? הכרטיס יתחבר ל ימאאה RXV-520 אני מניח ביציאה הדיגיטלאית ורסביר עצמו יעשה כבר את עבודות פיענוח. אבל מצד שני אני אסבול מליטנסי גבוהה בעבודה כמו CUBASE? אני ממש לא יודע מה לעשות : בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. מחשב נייח, שאליו מחוברת מערכת קולנוע ביתית. הבעיה: אני על המחשב 10 שעות ביום. רק בסופי שבוע אני באמת משתמש במערכת (בזמן צפייה בסרטים). כאשר אני רואה ווידאו ביו-טיוב, או ב ynet, אין לי שום צורך בכל המערכת הזאת, והיא לבטח מבזבזת המון חשמל בהיותה דלוקה כל השעות הללו. לכן, אני מחפש רמקולים סופר פשוטים (כמו של לפטופ), שצורכים מינימום חשמל (ללא חיבור לחשמל - אם יש דבר כזה). הם ישמשו אותי ב 99 אחוז מהזמן (בעיקר אני שומע הרצאות ווקליות, ולא מוזיקה). המלצה? המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי X-530 ואני צריך כ.קול 5/7.1 שיש לו אפשרות(תוכנה/דריבר)לשלוט בכל רמקול בנפרד במקרה הצורך אני מוכן לעלות את התקציב ל200 אבל רצוי כמה שפחות(רק אם באמת שווה את זה) השימושיים העיקריים הם מוזיקה(בעיקר),סרטים וקצת משחקים חשוב לי שהכרטיס לא יפגע באכות השמע עריכה:הכרטיס חייב גם לתמוך בויסטה(כולל התוכנה שבאה איתו-אם יש) בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו ע"י כרטיס קול APACHE acs-200 שהוא 4.1..... יש ברצוני להעביר קלטות ישנות לדיסקים.. איך אני מעביר את המוזיקה לWAV או MP3 למחשב?! (כדי שאוכל לצרוב לבסוף..) והאם יש דרכים אחרות? אנא.. כל דרך שהיא.. חשוב לי מאוד מה שיש שם. תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לאחר סינון ארוך נשארו 2 דגמים שאני מתלבט ביניהם: האחד הוא דיסקמן PANASONIC MP3 כולל ערכה לרכב SL-MP50 שהוא דגם חדש ואני יכול לקנות ב500 שקלים או השני הוא דיסקמן SAMSUNG MP3 דגם MCD-SM60 שזה הדגם הטוב יותר של סמסונג בארץ (הרגיל הוא 55) אני יכול לקנות אותו ב400 שקלים על מה אתם הייתם הולכים ? האם יש הבדל ביניהם שמצדיק 100 שקל ? השיקולים הם ככה: בעיקרון יש לי 500 שקל אבל הכסף גם תופס מקום ז"א אם אין כמעט הבדל ביניהם אז אני אלך על הזול אבל עם ההבדל קטן אבל קצת חשוב אני לא אתקמצן. תודה רבה יאיר
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות טובות (לא in-ear) איך האוזניות האלו? Sennheiser HD 201 האם יש משהו ברמתם או עדיף מהן בעלות שלהם בסביבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-