עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה שיש לי בחדר ולוידאו... אני רוצה להגיע למצב שאני יכול לשים סרט במחשב לראות אותו בטלויזיה בחדר ולהקליט אותו עם קלטת וידאו... עם יש לכם מושג איך אני עושה את זה איזה תוכנות צריך איזה כבלים כמה עולה הכל ועוד מידע שימושי בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי את הנגן IFP 999 של איריבר ואזניות של סוני Q66 אלה שהחוט של האזניות נכנס אל האזניות כשלוחצים על הכפתור.. בקיצור הכנתי באקוליזר בנגן מצב אישי באקסטרים EQ בהגדרות הבאות : 50 - 6+db 200- 9+db 1k-12+ 3k -12+ 14k - 9+ אם אני שם על הכי גבוה באמפי3 אפשר לשמוע את המוזיקה עם הרמקולים כאילו חיברתי את האמפי3 למערכת עם רמקולים [קצת הגזמתי אבל אם אני שם את זה בכיתה איפה שהמורה אז גם אלה שבסוף שומעים את המוזיקה ממש טוב וחזק] רציתי לדעת אם שימוש כזה באזניות הורס אותן והאם ההגדרות האלו ששמתי הן טובות. תודה מראש :-*

3. איך הכרטיס קול הבא: http://www.pchardware.co.il/docs/pd929388361.htm והאם בעתיד אני אוכל להקליט מהגיטרה החשמלית למחשב באיכות טובה(שלא כמו הקלטות בכרטיס קול רגיל!!!)?

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by avi333,

אני רוצה לחבר מערכת למחשב אני צריך כבל כזה נכון? והאם צריך להגדיר משהו במחשב או רק לחבר וזהו?? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  5. Started by FatherBoard,

האם קיימת תכנה שיכולה להסיר או לפחות להפחית רעש של תקליטים בהקלטה מפטיפון? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  6. יש לי במחשב כרטיס קול on board בעל 6 יציאות יציאת אחת ל2 רמקולים קדמיים אחת לסבופר אחת ל2 רמקולים באמצע וכו' ממש מוכן למערכת קולנוע ביתית כרגע אני משתמש ברמקולים למחשב שלא מממשים את מלא הפונטציאל ואני רוצה לחבר למחשב 6 רמקולים רגילים לאחר ניסיון התגלה שלמחשב אין מספיק זרם לספק לרמקולים (ללא מגבר פנימי כמו של מערכת) ושומעים חלש בעוצמה מקסימאלית לכן אני מחפש מגבר בעל לפחות 6 ערוצים כדי שאוכל לחבר צד אחד למחשב וצד שני לרמקולים אם מישהו מכיר חברה או מקום או אתר שמוכר מגברים כאלה אשמח לדעת המחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 500 שח אמ יש יותר יקרים אני עדיין רוצה לדעת עליהם כדי להכיר את המוצרים בשוק תודה רבה מראש ski farm

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  7. שלום חבר'ה, יש לי את ה Audio-Technica ATH-A900 כבר כמה שנים טובות ואני מרוצה מהן מאוד, לפני יומיים הן נפלו לריצפה ומאז שומעים רק בצד אחד. מאחר והן נקנו בעזרת משלוח ישירות מיפן אני לא יודע לאן לפנות על מנת לתקן אותן ע"י מישהו שמתמצא בזה ללא נזק נוסף. האם אתם מכירים משיהו שיכול לתקן לי אותן? תודה

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  8. Started by m0sh,

טוב אני יודע שיש אחריות לכל החיים של iRiver והדיסק הקשיח שלי עושה לי בעיות...אני רוצה לשלוח אותו לטאיוון כי קניתי אותו בארהב אז רציתי לדעת מה אני צריך לשלוח ואיך הכי כדאי... ודבר שני...אני מודע למחיר שזה יעלה ככה שאולי עדיף ללת ליבואן בארץ שיטפל בזה...כמה זה יעלה לי? תודה...

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  9. העם זה ה-IMOD?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by maphisto3243,

שלום לכולם לא ראיתי שהנושא הנ"ל נידון עדיין קודם (או לפחות לא מצאתי) האם תוכלו לכוון אותי מעט מה ההבדלים בין כל ה-3? ברור שה07'ים ברמה אחת (או 3) מעל ה-06 אבל הייתי מעוניין לדעת בדיוק במה. הייתי רוצה להתחיל בבקשה באיכות הבניה, הנוחות, בידוד הרעש, ו(אני חושב שקוראים לזה) מיקרופוניות- ה"רעש" שאנו שומעים כשהאוזניה זזה או מתחככת בבגדים וכו'. ברור שגם (ואפילו בעיקר) איכויות השמע בתדרים השונים ועבור הסגנונות השונים הם אלו שמשפיעים הכי הרבה, אבל עבורי קשה לי מאוד למצוא IEM שבאמת לא מכאיבות (אוזניים מאוד בעייתיות), לכן מאוד מעניין אותי ההבדלים בין ה-3 הנ"ל בקריטריונים שציינתי. אשמח אם תוכלו גם להרחיב את הדיון לשאר האספקטים והקריטריונים בהבדלים בין ה3.. המון תודה

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  11. אני מדגיש על איזה ניתן להקליט (לא סתם לצפות) DVD+R או DVD+RW או DVD-R או DVD-RW אני שואל מכיוון שבכל המקומות כתוב רק +RW ו -RW, וזה לא הגיוני.(כעיקרון בכל מכשיר אחר יש אפשרות ל - DVD+\- R) אז מי שיש לו את המכשיר או שיודע ,אנא שייתן עזרה. תודה

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by combody,

מישו שמע על חברה כזאת ראיתי אצל ידידה שלי מכשיר כזה מבוסס דיסק ...גיגה וחצי קטן יפה עם מסך צבועני עם כל מיני -פיצרים נחמדים...על הנקודה הכי חשובה תומך בעיברית מלאה ממש כאילו תפריט והכל...

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by Oranili,

אני אחד שאוהב לשמוע הרבה מוזיקה במחשב .... מה אתם אומרים לקחת אותם?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  14. אני קצת מבעוס אחרי ששמעתי אתמול אצל חבר שלי 5 רמקולים של פירלס, ולמרות שזה פירלס זה נשמע חמדמד. לי בחדר, אין מקום ל5 רמקולים גדולים יש לי לקטנים, אז הבררה שלי זה 5 לוויניים וסאב. אז מה אתם חושבים שישמע יותר טוב: 5.1 של אלטקס (סטח אתם יודעים למה אני מתכוון כבר תחנטי לכם תמוח ) או 5 רמקולים גדולים, בא נגיד לא של פירלס, אבל של שכנותיה... כמו שאמרתי, מה שיהיה לי זה מערכת 5.1 כלשהי (לא סגור אלטקס) אז אני רוצה לדעת שאני "בוחר" את הבררה הנכונה עוד אפשרות זה 5.1 של ג'מו (310A) אבל פה אני בטוח שזה עדיף על 5 רמקולים גדולים.. (נכון?!! :)

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by talkfir,

המוכר במחסני חשמל הדגים לי..900 שח, הוא אמר שהם 250 ואט RMS (האמנם?)נשמעו באמת אחלה..שמעתי אבל (ודי הגיוני) ששם זה ישמע טוב ואצלי בבית לא..(לדוגמא,שם חדר אקוסטי,ואולי פעלו בנוסף עוד רמקולים בזמן ההדגמה, כי היה שם פול רמקולים..) המטרה לקניית הרמקולים היא ממוצעת למדי לחדר רגיל ממוצע שיהיה בו בקרוב מחשב..לשמוע מוזיקה,סרטים,משחקים.. מה הם באמת הנתונים הטכניים שלהם? איך הם ביחס לשוק ובכלל?/ יש אולי משו יותר טוב בטווח המחירים? -מה אני צריך לדעת כשאני משווה בין רמקול לרמקול? (שאדע להבא..) כל תגובה תתקבל בברכה תודה!!

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  16. Started by goodspeed,

התחדשתי לי בEACAN A600II אני זוכר שהיה פה דיון בנושא בעבר על האם להשאיר את המערכת רמקולים על מינימום עוצמה כשהם דלוקים או לכבות אותם כשהם לא בשימוש. אמרו שם שזה יכול לשפר את אורך החיים שלהם או משהו בסגנון. העניין הוא שאני קורא את החוברת הפעלה של הרמקולים וכתוב שם כך: When the use is ended, please turn all control knobs to the minimum and switch off the power source. עכשיו לא הייתי חושב פעמיים אם לבצע את ההוראות של החוברת, אבל כשאני עושה זאת יש תופעה מוזרה, כ3 שניות לאחר כיבוי הרמקולים וניתוק החשמל ישנו בום חלש כזה מהרמקולים... מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by SUBX2,

יש אפשרות לראות על צג ה TV אילו רמקולים מחוברים וכל מני דברים שעושים , וזה לא עובד לי איך אני יגרום לכך שזה יעבוד? תודה .......................................................

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by IlyaN,

מכיוון שלא היה לי משהו יותר טוב לעשות קניתי היום את הT20 בגרושים באמאזון אבל שחכתי לגבי עניין המתח, אני מקווה שהשנאי אוניברסלי אבל אני אשמח אם מישהו יוכל לדייק שאני אדע בזמן אם לבטל את ההזמנה שלי.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by PayneBack3251,

שלום לכולם, לפני כשנה קניתי את המערכת G51 של Logitech וראיתי את המבצע שיש על ה Z5500 ב 1300 והוא ממש מפתה אותי בגלל שממש רציתי לקנות אותו אז אבל הוא עלה כפול (2400), האם מישהו יודע אם ההבדל הוא כזה משמעותי ששווה לי לעשות את השדרוג הזה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by idkwhy188,

שלום יש לי טלוויזיה דיי ישנה מבית SAMSUNG ואני מעוניין לשדרג אחרי כמה שנים טובות חיוך אני מחפש טלוויזיה 4K העיקר שתהיה Ultra Slim שתהיה טובה לסרטים ובעיקר למשחקים[מעדיף יותר למשחקים] יש לי תקציב עד 8 אלף שתהיה חברה ידועה ואמינה. המרחק הצפיה היא כמעט 2וחצי-3 מטר ומעדיף שתהיה 55 אינץ ולא פחות תודה!

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  21. אז ככה: יש לי AD700 ומוניטורים M-Audio BX5 שאני מאוד אוהב. הבעיה היא שאני מחבר אותם (כל אחד בתורו) לחיבור ה 3.5 מ"מ הסטנדרטי שבמקבוק שלי, זה פשוט יוצר רעשי רקע מעצבנים. חרא של חיבור מתאים לחרא של מוצרים, אבל אצלי זה לא הסיפור. בקיצור, אני כן אוהב סאונד איכותי אבל אני לא מבין גדול בכל הצד הטכני שקשור אליו. אז כיצד אני נפטר מהצורך בשימוש ב 3.5? הרמקולים שלי מתחברים ללפטופ עם שני חיבורי TRS שהופכים ל 3.5 מ"מ אחד, ולאוזניות יש חיבור 3.5 מ"מ סטנדרטי שמומר ל "1/4 עם מתאם שהגיע איתן. אני צריך מכשיר שיש לו מקום לשלושה TRSים - 2 של הרמקולים ועוד אחד לאוזניות, ע"מ שאני לא אסבול מרעשי רקע ומגעים שונים. אני לא רוצה להגדיר תקציב כלשהו כי שוב, אני ממש לא בקיא בשטח הטכני ולא יודע כמה מכ…

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  22. Started by aragon,

???

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  23. שלום לכם, החלטתי לרכוש סטרימר, ואני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על אחד שמסוגל לקרוא כתוביות SRT. השימוש העיקרי יהיה להזרמת סרטי HD עם תרגום בצד, והבנתי שיש סטרימרים שמסתדרים אך ורק עם תרגום מובנה אבל אני מעוניין בסטרימר שיודע גם להצמיד את הכתוביות באופן אוטו'. התקציב עד 800 ש"ח, רוב הסיכויים שאני ארכוש אותו מחו"ל אם זה משנה. רב תודות =]

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  24. זאת המערכת http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=13086

• 12 תגובות
    • 993 צפיות
  25. Started by yuraxp,

שלום, הזמנו מערכת קולנוע ביתי אולם ב מסתכלים בשידורים ב YES שמועים רק מה 2 רמוקלים הקדמים,האם זה בגלל שהשידור הוא סטריאופוני?

• 11 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים