עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם רסיבר אונקיו 414 יוכל לסחוב אזניות עם 150 אוהם דרך יציאת האזניות שלו? (סנהייזר HD6 MIX החדשות )

2. תודה לכל העוזרים

3. Started by BeBest,

אהלן, קודם כל חשוב לי לציין שהכרטיס מיועד בעיקר למוזיקה וסרטים. כרגע אני משתמש בכרטיס on board בלוח ep45-ds3l עם מערכת Z5500. בכל מקרה, רציתי לדעת אם יש כרטיס שייתן שיפור משמעותי בביצועים או שחבל על הכסף? אגב, התקציב גמיש..אם יש משהו שייתן שיפור משמעותי בקצת יותר מ200$ אפשר לחרוג קצת פה ושם.. תודה

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by KeepOuT,

אני עוד מעט יורד לאילת ואני אהיה מעוניין לקנות רמקולים לטלוויזיה בסלון, אני לא כל כך בקיא בתחום וחשבתי שאולי 2.1 יתאים? התקציב, משהו בסיבות ה-750..500.. אני לי שמץ של מושג כמה תקציב לתת לרמוקלים אז אני אשמח אם תסבירו לי קצת

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by BorisAro,

Hello! Please help urgently! Need to decide: I'm new in audio, so entry level receiver for LED TV Samsung (new Pioneer DVD new with HDMI. Here is the list: Denon DRA 500, 1600 NIS AVR 1508 SR, 1000 nis AVR 1709 SP, 1000 nis AVR 390 , 1200 nis Kenwood 5300D, 900 nis I'm 62 years old, retired programmer. תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום היקרים (: לפני כחודש רכשתי אוזניות למוזיקה, האוזניות הם מדגם: LX-3000. והם מבית Microsoft. האוזניות עבדו נהדר, סאונד נפלא, נוחות ואיכות שלא הכרתי, אך שבוע וחצי לאחר הרכישה, נדהמתי לגלות כי האוזניות תקולות(נדמה לי) באיזור כלשהו... אז הבעיה היא: אני מחבר את האוזניות, הכל בסדר גמור, כשאני מפעיל מוזיקה, אני מגביר את העוצמה למקסימום והסאונד חלש ברמות, בקושי שומעים משהו. אני עדיין לא מבין מה קורה פה מפני שאני יכול להפעיל את המחשב, והם יעבדו רגיל, ואני יכול להפעיל אותו מחדש(בלי לגעת באוזניות, זה אומר שאין בעיה במגעים) והאוזניות שוב לא יעבדו... נ.ב: אני מחבר את האוזניות למחשב אחר(שגם הוא עובד עם ווינדוס 7) והבעיה נמצאת גם שם... זה קרה למישהו? מישהו יכו…

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  7. שלום לכולם. יש ברשותי אוזניות SteelSeries Siberia V2. בחנות היו שתי גרסאות - אחת רגילה (כמו שלי) ואחת שמגיעה עם כרטיס קול USB שנותן virtual surround 7.1 ותומך ב 3D positional. ההבדל היחיד בין האוזניות שלי לבין אלה שתומכות ב7.1 הוא ששלי מגיעות בלי כרטיס הקול. מידע על כרטיס הקול : http://www.steelseries.com/int/products/audio/siberia-soundcard/information מה שרציתי לשאול זה איך אני יכול לקנפג את הדריבר של realtek כדי שכרטיס הקול שלי יוכל לתת ביצועים זהים לכרטיס הUSB ? נ.ב נסיתי לסמן V על אפשרות הvirtual surround בדריבר של REALTEK וזה הביא את זה למצב שקובץ הבדיקה שלי השמיע בצד ימין גם את צד שמאל ולהפך. עדכון : הנה השאלה והתשובה שקיבלתי במייל מ steelseries Q I have an…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  8. Started by lolerxd,

אוקיי אז קניתי את הרמקולים האלה עכשיו כשחיברתי אותם אל הרסיבר שלי YAMAHA RXV361 ברמקול השמאלי הטוויטר לא עובד. ניסיתי להחליף כניסות, כבל וכו' אבל הטוויטר של הרמקול סירב לעבוד אבא שלי לקח את זה לחנות ושם הפלא ופלא שמעו בשניהם כמו שצריך. כאילו הטוויטר קם לתחייה ניסיתי לעשות מה שהנציג אמר לי בטלפון - לחבר את הרמקול בלי הגשרים - ואז לשמוע רק את הטוויטר במצב כזה שמעתי את הטוויטר לבד אבל ממש חלש, אבל לעומת הטוויטר של השני שעבד כמו שצריך לא שמעו כלום!!! בשביל לתת לכם מושג עד כמה הייתי צריך להגגביר - להגיע ל +5DB שהמקס זה +16 DB ברסיבר בשני על -30 כבר שמעו כמו שצריך למישהו יש רעיון מה אני אמור לעשות? מה הבעיה ? מה אני לא עושה נכון?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by ofir,

היי, לאחר זמן המתנה ממושך בתקווה שהרמקולים הנ"ל כבר יגיעו לארץ החלטתי לנסות לרכוש אותם מחו"ל, מצאתי אותם בamazon במחיר מציאה בשל 106$ בלבד, אבל האם הסכום הזה פלוס דמי המשולח זה מה שאני צריך לשלם בלבד או שמוערב פה גם מכס וכו'? ואם כן בכמה מדובר?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  10. Started by kerr,

יש לי כרגע כרטיס קול on board שנקרא Avance'97 במחשב הישן יש לי כרטיס PCI: Creative VIBRA128 תנו את דעתכם רק אם אתם באמת מבינים משהו בנושא איזה מהם יותר טוב ?? כי אישית אני לא מרוצה מהכרטיס און בורד הזה נראה לי שהוא לא שווה, לעומת זאת הויברה 128 דיי ישן... אבל מי יודע תודה

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  11. חבר שלי רוצה לקנות שתי מערכות רמקולים של 2.1 למכשב ולחבר אותם יחד האם זה אפשרי? יש לו כרטיס קול ברמה של כרטיס קול מובנה תודה לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by KaKa,

אני קונה מערכת בימים הקרובים , ויש לי אפשרות לקנות את המערכת הזאת ב500 ש"ח (!!) שוטטתי ברשת ולא מצאתי ביקורת ממש מקצועית אבל מביקורות באמזון ועוד , אנשים נורא מרוצים מהמערכת , בכל זאת רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המערכת ואיך הסאונד שלה משתווה למערכות סטריאו אחרות. תודה.

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by eladbu,

מחפש תוכנה שיודעת לנגן sacd הדיוידי שלי מנגן אותו בסטיראו ולא מצאתי תוכנה מתאימה דיסק של הפינק פלויד דארק סייד 30 שנה בשישה ערוצים

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by The_overclocker,

זאת ההתלבטות האחרונה שלי... מחר בבוקר אני מזמין את אחת מהן תציעו את הכי טובה

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  15. אני צריך רק סאב וופר... לא מעניין אותי האיכות של 2 הרמקולים... למי מבין 2 המערכות הללו יש סאב חזק יותר, איכותי יותר...? בכללית איזה מבין הסאבים הללו עדיף למחשב... אני צריך את זה לסרטים, משחקים ויש לי רמקולים דיי חזקים בחדר ככה שאני רוצה משהו שתהיה לו נוכחות חזקה ואיכותית... אם אתם מכירים מערכת אחרת שיש לה סאב מעולה במחיר של עד 350 שקל שטובה יותר מהמערכות הללו אז תגידו איזה... תודה לעוזרים מראש!

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  16. Started by ren,

מה דעתכם על האוזניות שמגיעות איתו? שווים משהו או שצריך לקנות משהו יותר טוב? עד כמה צריך כיסוי לנגן (לדעתכם)? אני שואל את זה כי אני דיי סגור על לקנות את זה, אבל אם מוספים גם אוזניות טובות וכיסוי כבר מגיעים לסכמוים ממש גדולים...

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  17. יש ברשותי אוזניות 5.1, עכשיו הבעיה יש 3 כבלים, שחור, אפור חזק, אפור חלש אפשר להגיד לבן. וכרטיס קול שלי יש שחור, כתום, אפור חלש אפשר להגיד לבן. עכשיו אני מחבר שחור לשחור, אפור אל אפור, לבן אל כתום, העם זה חיבור נכון? עם אפשר לדעת מה מסמן כתום\שחור\אפור בכרטיס קול שלי? נכון שזה מביך אבל הייתי מחובר לכרטיס קול במחשב אחד ושמה הצבעים אותם צבעים כמו של 3 החיבורים באוזניות.

18. Started by gil_k,

שלום, אני מחפש אוזניות ניידות וסגורות- שיהיה אפשר ללכת איתם ברחוב מה זה ניידות בשבילי- לא יותר גדולות מה K518 שגם הם קצת גדולות) :DJsmile: התקציב שלי הוא 600 שקל ואני לא רוצה לחרוג יותר מדיי. היו לי פעם אוזניות IN-EAR ולא אהבתי אותם, לא נשמעו טוב והמקרופוניות ממש מעצבנת ואני יכול לקנות מחו"ל. תודה, גיל

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by Slash87,

מה ההבדל בין ה Xtreme Gamer ל Xtreme Gamer Fatality??? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  20. לאור העובדה שקניתי את הכרטיס קול( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=216034.0) שמתי לב שתמיד הרמקולים(CAMBRIDGE 2.1) פולטים קול חלש של רדיו. לא היה לי ברור מה זה אבל התעלמתי. עכשיו שחיברתי את ה AUDIGY ניתקתי את הרמקולים מהמחשב ולמרבה ההפתעה, הם עדיין משדרים רדיו, כשהם מחוברים אך ורק לשקע החשמל! הלכתי לחדר אחר, חיברתי אותם לחשמל, התקרבתי ו- רדיו ברמקולים.... ואם אני משחק עם הBASS CONTROL זה מחליף בין -3 תחנות. הזוי משהו לא? מישהו יכול לתת הסבר/פתרון? תודה

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by idani1983,

שלום, אני מחפש כרטיס קול עם יציאה אופטית, השימוש בכרטיס יהיה ע"פ הצרכים הבאים לפי הסדר:מוזיקה סרטים ומשחקים לגבי המחיר אני לא סגור אבל בסביבות ה 500 ש"ח (המחיר לא סגור עדין אני פתוח להצעות) תודה רבה

22. Started by jalook,

קניתי מחשב חדש HP dv6680ej הכולל יציאת HDMI. אני רוצה לחבר אותו למגבר ולהינות מסאונד מלא DTS או Dolby digital. העניין הוא שמחשב אין יציאת S/PDIF או יציאה אופטית, אך יש לו HDMI שכולל גם אודיו דיגיטאלי. שאלתי היא איך ניתן לחבר HDMI למגבר? לא הצלחתי למצוא כבל HDMI שיש לו פיצול יציאות אודיו ווידאו. תודה.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by zekit,

למוזיקה בעיקר בבית,אבל לא רק,אז שלא יהיו ענקיות אם חוט של 10 מטר מישהו המליץ לי על אלה http://reviews.cnet.com/headphones/bose-on-ear-headphones/4505-7877_7-32123892.html מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  24. בנוגע לכרטיס קול- ישמש לאוזניות שאני אקנה ולרמקולים ATP-3 של Altec Lansing.. האוזניות צריכות להיות סגורות מוזיקה- לרוב מוזיקה של פעם, שנות ה-60-70-80, מעט 90, בכלל לא מאזין ל-2000+. סרטים- תוכן באבחנה גבוהה, 720p, 1080p. אם זה משנה אם מדובר ב-DTS או לא, אז תשאלו.. אני לא יודע. הערות: 1. כרגע אני עם אוזניות פשוטות ועם הרמקולים שציינתי, לרוב אני משתמש באוזניות כי רעשי הרקע מפריעים לי להנות מהרמקולים וכי ווליום גבוה מידי מפריע לאנשים. 2. בעבר פתחתי דיון דומה אך ללא כרטיס הקול, המליצו לי על ה-RP21 של Equation. אהבתי את איך שהאוזניות נראות והמחיר סביר בהחלט. ממש לא אתנגד להמלצות על אוזניות נוספות. ולא, אין לי את הראש להסתובב בחנויות של ציוד מוזיקה ולהאזין לכל מיני אוזנ…

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by tamiravigan,

יש לי כ.קול שהדרייבר עושה לי BSOD מדי פעם ונמאס לי...(REALTEK בלה בלה..) איזה כ.קול כדאי לי לקנות עד 200? לCREATIVE יש כמה באותו מחיר +- LIVE 7.1 AUDIGY SE AUDIGY VALUE איזה מבניהם עדיף? תודה

• 9 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים