עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by madix,

אני מחפש כרטיס טלוויזיה שאני אוכל לחבר אליו את הממיר של HOT, רצוי בצורה דיגיטלית כלשהי (HDMI?), ואם לא, אז באיכות טובה (כלומר, שלא יקליט ב-SD). חיפשתי קצת משהו כזה, גם בפורום, אבל לא מצאתי. מישהו יכול לכוון אותי למוצר כזה?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  2. המגבר הוא: Audio analogue Puccini remote לקחתי אותו היום אחרי שמיעה מול ה-SA210 וה-205 אהבתי את הצליל שלו הרבה יותר מה-SA למיניהם.

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by avi2014,

אני שומע מוזיקה 24 שעות במחשב ואני מעוניין ברמקולים נורמליים ככה שהתקציב שלי הוא 300 שקל וההדפה שלי היא לחברה מוכרת (קריאטיב וכאלה..) תודה! אני מעוניין לקנות מחנויות כמו ksp נועה או אפילו אופיס דיפו...

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by djelectric,

בקרוב אני בונה מערכת מחשב חדשה ואני די תקוע בקטע של סאונד... התקציב שלי הוא בין 300 ל 800 ש''ח חשבתי על ה LOGITECH X-540 חשוב לי שהמערכת שלי תהיה טובה הן לסרטים והן למשחקים

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by eln4,

שלום אני מחפש אוזניות in ear במחיר של משהו כמו 200 שקל (אבל אפשר יותר אם יש משהו טוב..) . חשוב לי הסאונד (שייתן הרגשה כמה שיותר "אמיתית" ולא צליל מכני) וגם חשוב לי עניין האחריות / עמידות. היה לי עד עכשיו vsonic gr02 ונהרסו לי תוך חצי שנה ואין לי כוח לשלוח לסינגפור.. אז אני צריך משהו שאני יכול להחליף בארץ או לפחות שיש אחריות נוחה. וגם שיחזיקו מעמד כמה שיותר זמן. אני שומע הרבה מטאל/פאנק אבל גם רוק שקט/מוזיקה קלאסית. אשמח להמלצות

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by ooooooo123asd,

חג שמח חבר'ה. תגידו... *איך הZ-4e בהשוואה לATP3? (טוב בהרבה??) *איך הVS4121 בהשוואה לATP3? *איך הZ-4e בהשוואה לVS4121? בקיצור.. הZ-4e עולים 609 ש"ח ה4121 עולים 490 ש"ח הATP3 עולים כ400 ש"ח איזה הכי מומלץ מביניהם? (ולכל אלו שתוהים, איך לא קניתי את הרמקולים שרציתי [הATP3/Z10] - יתאפשר לי רק אחרי החגים, אז אני מנצל את הזמן בנתיים לבירורים נוספים).

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  7. שלום לכולם!!! באחרונה הבחנתי ברעש מציק מהמגבר רעש כזה שעושה אממממממ אפילו כשהמגבר על מינימום ווליום מה עושים??? המגבר זה סאב וופר של לנקו שאליו מחוברים הרמקולים של המערכת קולנוע ביתית.. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  8. Started by Pro modder,

שלום. יש לי DVR ARCHOS AV700, קיבלתי איתו אוזניות שרכשתי במזגרת מבצע והן כמובן לא משהו.. אני מעוניין לשדרג אותם במשהו יותר טוב , התקציב 270$ פחות או יותר. אני מעוניין באוזניות כפתור או קונחיה, לשמיעת מוזיקה .... כמה אנשים המליצו לי על e2c של SHURE, אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם ואולי יש לכם הצעות יותר טובות. בנוסף אני רוצה לקנות אוזניות Headphons שישמשו אותי לצפיית סרטים בסראונד ( 5.1) , קראתי את הכתבה על ה" מדוזה" אבל הבנתי שיש גם את האוזניות של ZALMAN , מה עדיף? הפרש המחירים בינהם לא ממש משנה לי.. תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  9. אני יתחיל מזה שאני לא לגמרי בטוח בזה,תראו לפני חודשיים עברתי דירה, רק עכשיו סוגרים פינות אחרונות משיפוצים ומרכיבים רהיתים. עד היום ליד מסך מחשב תמיד היו 2 רמקולים 3WAY גדולים בסביבות 60-80W ומחוברים למערכת סטראו איכותית (לא מגבר), לא ממש הייתה לי בעיה אם זה, סאבים ענקים וכו' אבל כבר החלפתי את כל הציוד ומערכת המולטימדיה בבית כמה פעמים, יש לי מסך DELL 2412U וחשבתי לצרף לו SOLO 3, ה 7 ממש יקר ,דגמים אחרים הם 2WAY בלבד, ודי קשה להתרגל שבאס ומיד הם על אותו אלמנט, אין גםהבדל במחיר בין SOLO 3 ל SOLO 2 נגיד, הגודל ממש לא מזיז לי, כי כמו שציינתי אני כל החיים שלי חי אם רמקולים של מערכת סטראו, הם לא ימוקמו על רצפה זה בטוח, כי רצפתיים אמיתיים יותר גבוהים, השאלה אם זה בעיה שהם ימוקמו …

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  10. Started by lolerxd,

אוקיי אז קניתי את הרמקולים האלה עכשיו כשחיברתי אותם אל הרסיבר שלי YAMAHA RXV361 ברמקול השמאלי הטוויטר לא עובד. ניסיתי להחליף כניסות, כבל וכו' אבל הטוויטר של הרמקול סירב לעבוד אבא שלי לקח את זה לחנות ושם הפלא ופלא שמעו בשניהם כמו שצריך. כאילו הטוויטר קם לתחייה ניסיתי לעשות מה שהנציג אמר לי בטלפון - לחבר את הרמקול בלי הגשרים - ואז לשמוע רק את הטוויטר במצב כזה שמעתי את הטוויטר לבד אבל ממש חלש, אבל לעומת הטוויטר של השני שעבד כמו שצריך לא שמעו כלום!!! בשביל לתת לכם מושג עד כמה הייתי צריך להגגביר - להגיע ל +5DB שהמקס זה +16 DB ברסיבר בשני על -30 כבר שמעו כמו שצריך למישהו יש רעיון מה אני אמור לעשות? מה הבעיה ? מה אני לא עושה נכון?

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  11. כרגע אני משתמש בOB של GIGABYTE, וזה מחובר דרך כבל אופטי לרסיבר. ברצוני להחליף לכרטיס קול אחר, CREATIVE X-FI XTREME Audio‎, האם ארגיש בהבדלי השמע?היות וזה מחובר דרך כבל אופטי בין כו וכו. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3874

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by kakolokia,

מחפש רמקולים חדשים כתחליף לרמקולים הישנים שלי (altec lansing vs2321) שלא עובדים כבר כ"כ טוב, בתקציב של עד 700 ש"ח. הרמקולים מיועדים בעיקר למוזיקה וגם למשחקים ולסרטים. הבנתי שרמקולים 2.1 עדיפים למוזיקה אז ההעדפה שלי היא שהרמקולים יהיו 2.1... הערה: לא צריך להשתמש בכל הסכום אם אין צורך אמיתי בכך... תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  13. Started by Nirurshon,

אז ככה, אני מוכן סוף סוף להשקיע סכום מאוד רציני באוזניות איכותיות, קיבלתי את התיאבון מחבר לעבודה שיש לו BEATS PRO (ומנסה למכור לי אותם). אז אחרי שקראתי די הרבה באינטרנט מצאתי כמה פיינליסטים סופיים, ורציתי שתעזרו לי בבחירה הטובה ביותר. בנוסף הבנתי שזה האתר הכי מומלץ לביקורות של אוזניות : http://www.head-fi.org/t/433318/shootout-107-portable-headphones-reviewed-astrotec-as-100hd-as-200hd-added-12-02-12 * נעזרתי בטבלה שמופיעה פה. 1. Shure SRH940 http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=13782&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap 2. B&W P5 http://www.stereoscope.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=2544921 3. Audio Tech…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  14. אני כבר זמן מה חוקר וחורש את האינטרנט בחיפוש אחר אוזניות איכותיות ואלחוטיות מסוג Over Ear בתקציב לא גבוה מדי. אני מוכן להוציא עד 600 שקלים ואולי לחרוג לכיוון ה-700 אם האוזניות שוות את זה. פיצ'ר כמו ANC לא מעניין אותי כל כך כי אני אני מעדיף לשמוע את הסביבה קצת, אז לא אכפת לי אם זה פיצ'ר שחסר. מה שחשוב מבחינתי זה שהן יהיו אלחוטיות (עדיף Bluetooth) עם אופציה לחיבור רגיל של 3.5 מ"מ, ניתנות לקיפול, נוחות על ראש גדול/אוזניים בינוניות, איכות חומרים טובה/אמינות בנייה (ראיתי ביקורות באמזון שהורידו לי לגמרי מדגמים מסויימים של סוני, סאנהייזר, טאוטרוניקס ועוד) וכמובן מקסימום איכות סאונד (במינימום כסף 😊). אשמח גם אם השליטה על האוזניות תהיה באמצעות כפתורים פיזיים ולא כפתורי מגע, אבל זה…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by lior322,

תקשיבו יש לי שאלה כזאת מהאוזניות האלה איזה הכי טובות? hd515 hd555 והאם הם סגורות? והאם shure e2c ברמה שלהם?

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by ezer,

מישהו יודע איך מחברים RIO300 לWINXP(HOME EDITION( ע"מ להעלות עלין שירים?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  17. טוב אז הכותרת אומרת הכל... לפני כמה שבועות קניתי מערכת רמקולים Creative inspire 4.1 ורק אתמול שמתי לב ששתי הרמקולים שמחוברים ליציאה האחורית לא משמיעים שום צליל! בדקתי את החיבורים למחשב והכל בסדר. אין לי מושג מה לא בסדר וקיוויתי שפה תוכלו לעזור לי אגב אני לא יודע אם זה קשור או לא אבל יש לי כרטיס קול: ac97 audio תודה מראש

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  18. שלום לכולם לאחרונה התחדשתי במקלדת שליטה של M-AUDIO כדי לנגן קצת התקנתי דרייברים ותוכנות נלוות כמו IGNITE, המקלדת עובדת מצוין ונשמעת כמו שצריך ללא LATANCY אבל כל פעם שאני שומע את הקלידים אני לא יכול לשמוע שום דבר אחר במחשב, אין סאונד בסרטים, יו טיוב פשוט לא מנגן (גם לא וידאו) יש איזה דרך לסדר את זה? תוכנה אחרת אולי? חשוב לי מאוד שיו טיוב יעבוד במקביל לקלידים (ככה לומדים )

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  19. Started by liordavid,

שלום לכולם התחדשתי בטלוויזיה 55es6300 של סמסונג יש לי מחשב נייח עם 460GTX / נייד עם 260M , קניתי כבלים HDMI 1.4 האם יש סרטוני Full - SBS להורדה ? האם ניתן להפעיל על הלפטופ גם ? כיצד רואים במחשב הנייח ? יש לי Bsplayer / Power DVD Ultra ויש מקודדים Klite Full הרסיבר הינו Denon 1604 (דגם ישן יחסית) אבל יש בו Dolbi Pro Logic 2 ו- DTS ומחובר ל-6 רמקולים תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by Shadowman,

Sony MZ-NF610 High Speed Net MD Walkman Recorder - Christmas ... אני רוצה ליקנות את המיני דיסק הזה... המחיר שהציעו לי הוא 1150 שקל... !!! כדאי?

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  21. יש לי מגבר של Marantz שאליו מחוברים שני רמקולים קדמיים, שני אחוריים וסנטר אחד, קניתי את הכבל של החיבור האנלוגי(אדום, לבן) שמתחבר למחשב וחיברתי אותו. עכשיו כל החיבורים בסדר תקינים של הרמקולים למגבר ושל המגבר למחשב, ואני חיברתי את הכבל שקניתי רק לרמקולים הקדמיים(כי הבנתי שצריך עוד כבלים אם אני רוצה לסנטר ולאחוריים) ליציאה הירוקה במחשב של הסטריאו. הבעיה היא שלא שומעים כלום ברמקולים, בדקתי הגדרות סאונד במחשב והכל ולא יודע מה כבר יכול להיות.. תעזרו ליייייי

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by SEFi,

יש לי צורב של סוני X4 ישן אבל מספיק למוזיקה אני צורב הרבה מוזיקה אבל הצריבות לא משהוא יש לי מערכת רציניצ באוטו וכאשר הצריבה היא לא משהוא יש צלילי רקע שמשגים אותי כמובן אני משתדל לקנות את הדיסקים הטובים ביותר SONY TDK.... השירים שאני מוריד בדרך כלל באיכות טובה מה שלא פשוט לא ניצרב השאלה שלי היא מה פה דפוק הצורב או התוכנה (NERO) או שיש דיסקים טובים יותר ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by TeaTime,

אני רוצה לשפר את איכות מערכת הסאונד בסלון, כשהמטרה העיקרית היא לשפר את המוזיקה במשחקים (מאקסבוקס) הדבר הכי חשוב אם כך הוא כניסה דיגטלית אופטית (רצוי שניים) וסראונד טוב ומדויק, מוזיקה בסטריאו ממש לא חשובה בנתיים יש לי 2000 שקל להשקיע ברסיבר, אחר כך נעבור להחלפת הרמקולים (JVC מעפנים ב200 דולר מהדיוטי פרי...) הצעות, דעות?

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום היקרים (: לפני כחודש רכשתי אוזניות למוזיקה, האוזניות הם מדגם: LX-3000. והם מבית Microsoft. האוזניות עבדו נהדר, סאונד נפלא, נוחות ואיכות שלא הכרתי, אך שבוע וחצי לאחר הרכישה, נדהמתי לגלות כי האוזניות תקולות(נדמה לי) באיזור כלשהו... אז הבעיה היא: אני מחבר את האוזניות, הכל בסדר גמור, כשאני מפעיל מוזיקה, אני מגביר את העוצמה למקסימום והסאונד חלש ברמות, בקושי שומעים משהו. אני עדיין לא מבין מה קורה פה מפני שאני יכול להפעיל את המחשב, והם יעבדו רגיל, ואני יכול להפעיל אותו מחדש(בלי לגעת באוזניות, זה אומר שאין בעיה במגעים) והאוזניות שוב לא יעבדו... נ.ב: אני מחבר את האוזניות למחשב אחר(שגם הוא עובד עם ווינדוס 7) והבעיה נמצאת גם שם... זה קרה למישהו? מישהו יכו…

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  25. לשימוש עם creative zen microphoto תודה

דיונים חדשים בפורומים