אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
WD TV Live HD Media Player http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=735 הסטרימר הזה תומך בכתוביות בעברית, וברוב הפורמטים של סרטי HD 1080p ? אומרים לי זה טוב אני מחר קונה.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
Sony MZ-NF610 High Speed Net MD Walkman Recorder - Christmas ... אני רוצה ליקנות את המיני דיסק הזה... המחיר שהציעו לי הוא 1150 שקל... !!! כדאי?
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד, Thinkpad t61 עם כרטיס מסך Nvidia Quadro NVS 140S ואני משתמש במערכת הפעלה Windows 7. אני מחבר את המחשב לטלויזיה LCD של סמסונג דרך חיבור VGA. עד אתמול לא הייתה שום בעיה, אך מאתמול המחשב מזהה את המסך החיצוני, אך אני לא רואה עליו תמונה. אתמול היו עדכונים ל Windows, אז ניסיתי להסיר אותם וזה לא עזר. הסרתי והתקנתי מחדש את ה Driver של הכרטיס מסך, אך זה עדין לא עזר. יש למישהו פיתרון אולי? תודה רבה ויום טוב
-
- 14 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי יש לי נגן חדש שמנגן קיבצי MKV והייתי רוצה לבדוק אותו אבל אני לא מוצא שום קובץ קצר של MKV. אם מישהו יכול לתת לי קישור לקליפ בסיומת MKV 1080P חינמי אני אשמח. תודה אגב הנגן הוא MARKUS 800: http://hantech.ca/product/product_detail.asp?M=1&S=2&bCateName=MARKUS&CATEID=00020003
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות in ear במחיר של משהו כמו 200 שקל (אבל אפשר יותר אם יש משהו טוב..) . חשוב לי הסאונד (שייתן הרגשה כמה שיותר "אמיתית" ולא צליל מכני) וגם חשוב לי עניין האחריות / עמידות. היה לי עד עכשיו vsonic gr02 ונהרסו לי תוך חצי שנה ואין לי כוח לשלוח לסינגפור.. אז אני צריך משהו שאני יכול להחליף בארץ או לפחות שיש אחריות נוחה. וגם שיחזיקו מעמד כמה שיותר זמן. אני שומע הרבה מטאל/פאנק אבל גם רוק שקט/מוזיקה קלאסית. אשמח להמלצות
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
פעם אומרים mx400 ופעם mx300 איזה אוזנויות באות עם הנגן הזה? ועוד שאלה איזה אוזניות באות עם iriver pmp140? תודה
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
משהו מכיר את הדגם בכותרת? חבר בארה"ב יכול לקנות אותם ב-40 דולר מאמזון.. השאלה אם זה שווה או שיש אופציות עדיפות? http://www.amazon.com/gp/product/B000Q7IA5E/ref=s9_simz_gw_s0_p23_t3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1MZE8MAK3TSRSQPS34GK&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938811&pf_rd_i=507846
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות למחשב להכל מוזיקה משחקים וזה.. אם יותר משתלם מחו"ל יש לי אפשרות להזמין מאיביי אם אפשר לחרוג בקצת מהתקציב ולקבל משהו יותר טוב בהרבה זה אפשרי בכל מקרה אני אשמח אם תתנו לי כמה אופציות בתקציבים שונים גם אם הם יותר גבוהים שיהיה לי מה לשקול תודה רבה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 20:13:55 מישהו?+ חשוב שיהיה כבל ארוך[br]פורסם בתאריך: 1.01.2010 בשעה 22:48:04 ??[br]פורסם בתאריך: 4.01.2010 בשעה 00:50:06נו מה נסגר אם אם לא יודעים תכתבו גם את זה אני מחכה לתשובה חחח בניתי עליכם
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
-
האם הפאנל של הכרטיס הזה הוא בשחור או בכחול כי אני רוצה מאוד לקנות אותו וכל המארז שלי כולל הסי די רום והפלופי הם בשחור ואני ממש לא רוצה שזה יראה ממש מכוער.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
אוקיי אז קניתי את הרמקולים האלה עכשיו כשחיברתי אותם אל הרסיבר שלי YAMAHA RXV361 ברמקול השמאלי הטוויטר לא עובד. ניסיתי להחליף כניסות, כבל וכו' אבל הטוויטר של הרמקול סירב לעבוד אבא שלי לקח את זה לחנות ושם הפלא ופלא שמעו בשניהם כמו שצריך. כאילו הטוויטר קם לתחייה ניסיתי לעשות מה שהנציג אמר לי בטלפון - לחבר את הרמקול בלי הגשרים - ואז לשמוע רק את הטוויטר במצב כזה שמעתי את הטוויטר לבד אבל ממש חלש, אבל לעומת הטוויטר של השני שעבד כמו שצריך לא שמעו כלום!!! בשביל לתת לכם מושג עד כמה הייתי צריך להגגביר - להגיע ל +5DB שהמקס זה +16 DB ברסיבר בשני על -30 כבר שמעו כמו שצריך למישהו יש רעיון מה אני אמור לעשות? מה הבעיה ? מה אני לא עושה נכון?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה כבל שמחבר בין מחשב למכשיר קלטות,קוראים לזה eazyCAP. הכבל מגיע עם דיסק שמכיל את התכנה "ulead video studio se". התחלתי להשתמש בזה,אבל למרבה ההפתעה המשקל של הסרטון יוצא כמעט מגה לשנייה! ניסיתי לחפש בתכנה עצמה אפשרויות לצמצם את משקל הסרט, אבל אז הבנתי שאני צריך להיכנס לכל מיני דברים שאני לא שולט בהם, כמו פורמט הקובץ, פריימים לשניה, KBPS לוידאו ולאודיו,טמפלייטים (vcd,dvd+nstc,pal+רזולוציה). אפשר בבקשה שמישהו ימליץ על הגדרות מומלצות? אני מעוניין להמיר סרט של כשלוש שעות, ושלא יצא יותר מדי. אם המשקל יצא כמו המשקל של סרט DVD,זה יהיה מצוין. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
אף פעם לא שמתי לב לאיכות גבוהה כ"כ בדיסק מקורי... אולי כי לא השוויתי בינהם...
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לקנות משדר כזה ? המחשב נמצא בחדר אחד ואני רוצה לשדר לסלון שנמצא במרחק של כ-10 מטרים. האם האיכות טובה (וידאו וסאונד) ? האם זה שווה משהו ? מישהו ניסה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הזיכרון המקסימלי שהPSP תומך בו או שאולי אין הגבלה?! ואפשר להשמש בSD CARD כדי לשמוע מוסיקה ולראות סרטים ודברים כאלה או שצריכים MMC?
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
זאת ההתלבטות האחרונה שלי... מחר בבוקר אני מזמין את אחת מהן תציעו את הכי טובה
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כי הוא נשרט בקלות ? נייקי ואפפל הכינו לכם הפתעה נעימה : http://www.bit-tech.net/news/2006/05/24/Nike_iPod_kit_adds_Apples_Nano_to_essential_train/
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, האם קיים היום Media streamerאלחוטי כמו פופקורן או Xtremer שיודע לנגן (ללא דיליי כמובן) סרטים באכות 1080 FHD? אוליי בעזרת buffering ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בנוגע לכרטיס קול- ישמש לאוזניות שאני אקנה ולרמקולים ATP-3 של Altec Lansing.. האוזניות צריכות להיות סגורות מוזיקה- לרוב מוזיקה של פעם, שנות ה-60-70-80, מעט 90, בכלל לא מאזין ל-2000+. סרטים- תוכן באבחנה גבוהה, 720p, 1080p. אם זה משנה אם מדובר ב-DTS או לא, אז תשאלו.. אני לא יודע. הערות: 1. כרגע אני עם אוזניות פשוטות ועם הרמקולים שציינתי, לרוב אני משתמש באוזניות כי רעשי הרקע מפריעים לי להנות מהרמקולים וכי ווליום גבוה מידי מפריע לאנשים. 2. בעבר פתחתי דיון דומה אך ללא כרטיס הקול, המליצו לי על ה-RP21 של Equation. אהבתי את איך שהאוזניות נראות והמחיר סביר בהחלט. ממש לא אתנגד להמלצות על אוזניות נוספות. ולא, אין לי את הראש להסתובב בחנויות של ציוד מוזיקה ולהאזין לכל מיני אוזנ…
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
התחדשתי לי בEACAN A600II אני זוכר שהיה פה דיון בנושא בעבר על האם להשאיר את המערכת רמקולים על מינימום עוצמה כשהם דלוקים או לכבות אותם כשהם לא בשימוש. אמרו שם שזה יכול לשפר את אורך החיים שלהם או משהו בסגנון. העניין הוא שאני קורא את החוברת הפעלה של הרמקולים וכתוב שם כך: When the use is ended, please turn all control knobs to the minimum and switch off the power source. עכשיו לא הייתי חושב פעמיים אם לבצע את ההוראות של החוברת, אבל כשאני עושה זאת יש תופעה מוזרה, כ3 שניות לאחר כיבוי הרמקולים וניתוק החשמל ישנו בום חלש כזה מהרמקולים... מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני עומד להזמין 2.1 - Altec Lansing VS4121 מהחנות COM4U ... ראיתי ב"באג" רמקולים של JBL מאוד מעניינים! וחשבתי עליהם בתור אופציה! הם בהחלט נראים יפים אבל יותר חשוב איך הם נשמעים, מישהו מכיר? אגב- מישהו מכיר את ההרמן-קרדון שמעליהם? לינק: http://www.bug.co.il/nprod.asp?cat=199&tcat=30
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 כרטיסי קול: Creative SB Live! Player 1024 Sound Card Realtek ALC650 @ nVIDIA MPC2 - AUdio Codec Interfacea ברשותי גם רסיבר DENON AVR 1603 עד היום עבדתי עם הCreative כאשר הוא מחובר אנלוגית לרסיבר והרסיבר מוציא את האות לזוג רצפתי וזוג אחורי מדפי. אתמול הוספתי סאב וראיתי שאין לי יציאה לסאב בכרטיס קול. לכן חיברתי כבל אופטי לRealtek והגדרתי במחשב (בהגדרות AC3 של הסרטים) Prologic II וגם ברסיבר Prologic II וכעת הוא נותן לי הפרדה מלאה לרמקולים כולל הסאב וכל זה דרך כבל אופטי אחד. השאלה שלי היא האם אני מאבד פה את האיכות של כבל אופטי כי אני מחובר לכרטיס קול שהוא ON BOARD והאם עליי כעת לרכוש כרטיס קול נפרד שאחבר לPCI כדי לקבל את האיכות של כבל אופטי? פשוט …
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ואם לא, האם ניתן להמיר את הMKV(720P) לקובץ AVI אך באיכות זהה?
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים שנשמעים מספיק חזק בשטח פטוח (מרפסת גדולה). איכות הצליל חשובה, אבל פחות - אני הולך לערוך מסיבה. הרמקולים יהיו מחוברים ללפטופ. לא חייב להיות מחריש אבל מספיק חזק כדי להנות מהמוזיקה וקצת ריקודים. רוב הזמן הרמקולים יהיו בחדר עבודה קטן ולפעמים אני אשתמש בהם בחוץ. התקציב - 350 ש"ח באחת החנויות קיבלתי המלצה ל- Altec Lansing VS2621
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-