אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני יתחיל מזה שאני לא לגמרי בטוח בזה,תראו לפני חודשיים עברתי דירה, רק עכשיו סוגרים פינות אחרונות משיפוצים ומרכיבים רהיתים. עד היום ליד מסך מחשב תמיד היו 2 רמקולים 3WAY גדולים בסביבות 60-80W ומחוברים למערכת סטראו איכותית (לא מגבר), לא ממש הייתה לי בעיה אם זה, סאבים ענקים וכו' אבל כבר החלפתי את כל הציוד ומערכת המולטימדיה בבית כמה פעמים, יש לי מסך DELL 2412U וחשבתי לצרף לו SOLO 3, ה 7 ממש יקר ,דגמים אחרים הם 2WAY בלבד, ודי קשה להתרגל שבאס ומיד הם על אותו אלמנט, אין גםהבדל במחיר בין SOLO 3 ל SOLO 2 נגיד, הגודל ממש לא מזיז לי, כי כמו שציינתי אני כל החיים שלי חי אם רמקולים של מערכת סטראו, הם לא ימוקמו על רצפה זה בטוח, כי רצפתיים אמיתיים יותר גבוהים, השאלה אם זה בעיה שהם ימוקמו …
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לטלויזייה 32" בתקציב של בערך 4000 שקל. הטלויזיה תשמש ב 95% מהזמן לצפייה בכבלים ושאר הזמן תחובר ללאפטופ. עדיף שלא של שארפ כי יש לי עוד טלויזיה שלהם בחדר צמוד ואני לא רוצה שהשלטים יתנגשו. תודה!
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מי שהוא יודע מאיפה אפשר להשיג תכבל הזה בארץ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר עם יציאה שאני יכול לבחור אם לעבוד איתה עם רמקולים של 8 אום או רמקולים של 4 אום.... הרמקולים שלי הם 6 אום .... מכאן באה השאלה מה יותר בריא לרסיבר?? תודה
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=10321 אני כנראה קונה אותם יד שנייה ב350-400 שקל השאלה אם כדאי והאם הם זקוקים למשהו מיוחד כדאי להפעיל אותם אה עוד שאלה. האם יהיה לי אפשרות גם סתם לחבר לMP3 ? תודה
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
תאמת התקציב שלי דל אבל הרמקולים ישמשו אותי למחשב לשירים סרטים וכאלה לא יותר מיזה יש בחור שרוצה למכור לי רסיבר של פרוסאונד+רמקולים של פירלס (2 ריצפתים סנטר ואחורים) וכול זה ב-600 שקל עכשיו רציתי לדעת האם זה שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
Sony MZ-NF610 High Speed Net MD Walkman Recorder - Christmas ... אני רוצה ליקנות את המיני דיסק הזה... המחיר שהציעו לי הוא 1150 שקל... !!! כדאי?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אם אני מעתיק דיסק מקורי או צורב שירים לדיסק ומשמיע את הצרוב בקומפקט דיסק שמנגן באיכות של 192KH - 24BIT יהיה הבדל באיכות הצליל?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כמה עולה נגן mp3 512 mb יחד עם אוזניות איכותיות (אבל לא יותר מדיי)????
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
cambridge soundworks מייצרת כבר כמה שנים רמקולים שעושים רושם שהם טובים, אך אינני רואה שמוכרים אותם בארץ......... האם אתם מכירים את החברה הזאת? היא באמת טובה? קבלתי המלצות עליה מחבר באמריקה, ורציתי לדעת האם היא מוכרת וטובה או סתם חברה? דרך אגב תוכלו לראות באתר שלה שהיא שותפה/חברת בת של creative...... http://www.cambridgesoundworks.com/store/category.cgi?category=0 אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על החברה ועל איכות מוצריהה?
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
פעם אומרים mx400 ופעם mx300 איזה אוזנויות באות עם הנגן הזה? ועוד שאלה איזה אוזניות באות עם iriver pmp140? תודה
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חג שמח חבר'ה. תגידו... *איך הZ-4e בהשוואה לATP3? (טוב בהרבה??) *איך הVS4121 בהשוואה לATP3? *איך הZ-4e בהשוואה לVS4121? בקיצור.. הZ-4e עולים 609 ש"ח ה4121 עולים 490 ש"ח הATP3 עולים כ400 ש"ח איזה הכי מומלץ מביניהם? (ולכל אלו שתוהים, איך לא קניתי את הרמקולים שרציתי [הATP3/Z10] - יתאפשר לי רק אחרי החגים, אז אני מנצל את הזמן בנתיים לבירורים נוספים).
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שאלה פשוטה, ואני מניח שגם התשובה אליה פשוטה: על הסטלייטים של ה- Inspire 6600 מורכבים מגנים, המסננים אבק ולכלוכים אחרים. המגנים האלו מאוד מכערים את הסטלייטחם, ורצית לדעת אם אפשר להוריד אותם (זה גם ישפר את חווית השמיעה, לפי מה שהבנתי). פעם, פתחתי ת'רד ובו שאלתי שאלה דומה, רק על הסאב. אנשים עזרו לי, והכל הלך מצוין. אנא, אנשים שבבעלותם המערכת (או כל מערכת Inspire אחרת, הן בנויות באותה שיטה) - עזרו לי. תודה מראש, רועי
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכם... אני די חדש בעניין ה-LCD למיניהם. לאחרונה רכשתי LCD של METZ (דגם LC26TL) לחדר השינה... עכשיו רק נישאר לי לחבר אותה בצורה האופטימלית ביותר לממיר של YES. ממה שהבנתי כאן, הדרך האופטימלית לחיבור היא באמצעות SCART אבל אחרי חיפוש קצר הבנתי שישנם עשרות סוגי כבלים של SCART והמחירים שונים בהתאם... ??? מישהו יכול לתת לי עצה לגבי סוג הכבל/אורך/מחיר/חנות? שיהיה בסביבות 200 ש"ח... בנוסף, אם יש המלצות אחרות לגבי החיבור, אשמח לשמוע אותן!! הכניסות שיש בטלויזיה הן RF, AV, 2XScart, PC-Audio, YPbPr,YCbCr,HDMI. תודה!
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! בקצרה: אתמול ב4 בבוקר סגרתי את הסקייפ עם חבר, סגרתי את הסקייפ והשארתי את המחשב דלוק, ב9 בבוקר קמתי והוא לא עבד. לא משנה מה עשיתי restart , דרייברים של הכ.ק. בדקתי על כמה מחשבים.. הדבר היחידי שיש שמשום מה כשאני משמיע שיר זה נראה כמו הרמקולים בדיוק הם זזים באותו קצב. אני כבר מיואש חברה!
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
דיברתי עם מישהו שיש לו מערכת קולנוע ביתית מדהימה. לגבי הטלויזה אני יודע שעלתה 30,000 שקל. לגבי הרסיבר גם לא יודע. אבל לגבי הרמקולים הוא כמעט הפיל אותי לרצפה..... הוא אמר שהמערכת שיש לו זה זאת http://www.bwspeakers.com/index.cfm/fuseaction/products.models/Label/Model%20Nautilus עכשיו בגלל שזאת החברה הטובה ביותר בעולם, ואני יודע שהם מוכרים כל רמקולי לחוד. כמה אתם חושבים שמערכת רמקולים כזאת אמורה לעלות?? לפי דעתי יותר מ-100,000 שקל רק הרמקולים! לא ככה?
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בוקר טוב בשעה טובה, אני חושב להחליף את ה-CRT הישנה. כרטיס המסך שלי ( ATI 1950HD ) מוציא רק אות דיגיטלי ולכן אני צריך לשדרג... אני חושב בכיוון של 42-46 אינטש ( זה בחדר שינה ואני מרוחק כ-3 מ' מהמסך ). המחשב גם נמצא באותו החדר ואני מתכוון לחבר אותו למסך עם כבל. התקציב בסביבות ה- 5-6K, כמובן שפחות יתקבל בברכה... אני רואה בעיקר סרטים וסדרות דרך המחשב ולכן אני חושב יותר על LCD או LED. לסוני אין מסך 42 ולכן אני "חייב" לעלות ל-46 אבל יש לסוני תמונה לא רעה. ראיתי בחנות דגם LED בסביבות ה-6000 שקל, קצת יותר. מצד שני, אני מבין שחברות אחרות מאפשרות להציג יותר פורמטים.. בקיצור, אשמח לקבל המלצות לדגם/דגמים כדי לצמצם אפשרויות. גם המלצה לחנויות אקבל בברכה... תודה מראש וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
האם הפאנל של הכרטיס הזה הוא בשחור או בכחול כי אני רוצה מאוד לקנות אותו וכל המארז שלי כולל הסי די רום והפלופי הם בשחור ואני ממש לא רוצה שזה יראה ממש מכוער.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מחפש רמקולים חדשים כתחליף לרמקולים הישנים שלי (altec lansing vs2321) שלא עובדים כבר כ"כ טוב, בתקציב של עד 700 ש"ח. הרמקולים מיועדים בעיקר למוזיקה וגם למשחקים ולסרטים. הבנתי שרמקולים 2.1 עדיפים למוזיקה אז ההעדפה שלי היא שהרמקולים יהיו 2.1... הערה: לא צריך להשתמש בכל הסכום אם אין צורך אמיתי בכך... תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1173076 הזמנתי את נגן הזה אתמול , כמו כן יש לי מגבר ישן מהאוטו של אבא , לא בטוח בדגם אבל הוא מחברת BOSH , 4X600W עכשיו , אני צריך רמקולים משהוא על רמה , אבל לא להגזים במחיר.. אני לא רוצה לרוקן תבנק בשביל כמה רמקולים ויותר חשוב לי האיכות מהעוצמה(אבל לא להפקיר תעוצמה ) ... כמו כן , סאב משהוא נחמד , הבעיה היא שזה אוטו קטן (סוזוקי גימיני) ואני לא בטוח שיהיה מקום לתקוע תתיבת תהודה , אני יודע שאפשר להשיג אותם גם בלי התיבה , השאלה היא מה מקריבים בשביל זה .. גם הסאב , לא צריך משהוא יקר , או בעוצמה אדירה .. משהוא באיכות טובה שיוכל לתת חויית שמיעה מושלמת ויש לי שאלה , אם אני מחבר רמקולים 300W למגבר …
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ההורים קונים פלאזמה/LCD לסלון... ויש לי כמה שאלות בנושא.. נגיד ואני רוצה ליראות סרטHD שהורדתי מהאינטרנט...לדוגמא: The.Fast.and.The.Furious.2001.DVD5.720p.HDDVD.x264 מה אני עושה..? אני צריך צורב blue ray מיוחד וגם נגן blue ray שמיתחבר לטלוויזיה? או שיש אפשרות פשוט ליצרוב את זה בצורב רגיל? כי אם לא אז מלבד קניית הטלוויזיה החדשה על טכנולגיית הHD צריך להוציא עוד 4וחצי אלף על נגן blue ray ועוד 3אלף על צורב .... תודה.
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני אחד שאוהב לשמוע הרבה מוזיקה במחשב .... מה אתם אומרים לקחת אותם?
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קולט WIFI שיהיה אפשר לשלוח תמונה למסך שיש לי דרך מחשב הנייד מישהו יכול קצת להכווין אותי כי אין לי מושג בזה
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
זאת ההתלבטות האחרונה שלי... מחר בבוקר אני מזמין את אחת מהן תציעו את הכי טובה
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-