עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Paci,

בהתחלה רציתי רמקולים 5.1 לראות את הסרטים במחשב אבל בגלל שהחדר קטן אז אין מקום אז אני חושב על אוזניות. אני מחפש אוזניות שממש יתנו תחושה של רמקולים עם אפקט סראונד. אז העיקריים שחשבתי עליהם זה: Sennheiser HD555 שעולים בערך 650 שקל ראיתי שיש עליהם הרבה תגובות והמלצות בפורום הזה אז אני מבין שיש אותם לכמה מפה. ובנוסף , אוזניות במחיר הזה שוות למערכת רמקולים במחיר כזה או יותר יקרה? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hadash123,

שלום לכולם. יש ברשותי מערכת קולנוע ביתי מסוג lg d-6246. חיברתי אותה עכשיו ואני שומע רחשים כמו של תדר רדיו לא טוב מהרמקול המרכזי והאחורי ימני. בדקתי את הקאבלים והרמקולים והחלפתי עם רמקולים אחרים (שעובדים טוב במיקום שלהם) ועדיין שומעים את הרעשים. כל זה קורה כשאני על AUX. כשאני על מצב DVD/CD אני לא שומע את הרעשים (כרגע הכונן לא עובד, אבל כשאני על המצב שלו הרעש מושתק). בנוסף, הרעש הוא באותו הווליום כל הזמן. כלומר, הוא לא משתנה יחד עם הגברת או הנמכת הווליום. אשמח ממש לעזרה כי זה ממש מעיק עלי ואני רוצה לפתור את הבעיה. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  3. Started by hedva,

המחשב בישביל הורי, והם רוצים אפשרות להקליט מהכבלים. המפרט מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H כונן קשיח WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון DDR2 (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 SP צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W מסך CRT 17 אינץ ישן (יתכן ויוחלף). ראיתי בזאפ את כרטיס TV ועריכהוWinTV-PVR-150 MCEוHauppauge אבל הוא לא נשמע ידידותי למשתמש. האם יש כרטיס יחסית פשוט שיאפשר הקלטה ואולי קצת עריכה של קלטות וידאו ישנות?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  4. הכרטיס יהייה מיועד לעשיית מוסיקה תודה.

5. שלום לכולם יש לי לוח של אביט דגם NF7 רגיל ויש עליו כרטיס קול מובנה עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס יביא יותר ביצועים במשחקים ב ( FPS ) הסאונד בלסטר שיש לי על הלוח או AUDIGY 2 ???

6. היי, לקראת פסח החברה בה אני עובד נותנת לעובדים לבחור בין מספר מתנות. אחת מהן היא הסאונד-בר הנ"ל. תהיתי לגבי איכות הסאונד שלו ואם זו בחירה כדאית. ישמש בעיקר לסרטים/סדרות ומעט למוזיקה/משחקים. כיום אני משתמש ברמקולים של הטלוויזיה שלי - סמסונג H5000 בגודל 60" (פלאזמה) - מן הסתם המטרה היא לקבל שיפור מורגש. הטלוויזיה ממוקמת כ-4.2 מטר ממני בעת הצפייה. (אני מעריך שבעתיד אשדרג לOLED גדולה יותר, הסאונד שלהן טוב יותר או פחות מהנוכחית?) אופציית ברירת המחדל היא 400 שקלים של שופרסל + 70 לBE של שופרסל - כלומר שווה ערך לכ-400 שקלים במזומן. כלומר הדילמה היא אם המקרן קול הזה מצדיק את איכות הקול שלו בסכום הזה. (אני גם יכול לקחת את התווים ובעתיד לקנות מערכת טובה…

7. Started by saarxee,

בכללי השימושים שלי הם מוסיקה וקצת משחקים, לא משהו רציני.. האם ה-CREATIVE A220 הם המשתלמים ביותר למסגרת התקציב הזו? והאם ה-LOGITECH Z323 הם המשתלמים ביותר עד מחיר של 250 שקלים? תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום לכולם, קניתי רמקולים 5.1 ערוצים ורסיבר, עכשיו רציתי המלצה לכרטיס קול טוב שיוצא לי צליל באיכות טובה וב- 5.1 ערוצים למחשב. התקציב שלי הוא סביב ה- 350 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by 1qaz2wsx,

תכננתי בינתיים על ה AUDIOENGINE A5 מעץ במבוק... אני לא צריך 2.1, אבל אם יש משהו שווה אפשר להסתכל... חובה שלרמקולים תהיה הגברה פנימית. יש משהו יותר טוב מהרמקולים האלה? אגב, אין לי את הכסף ביד, אני כרגע עובד בשבילו, כך שאם יש משהו הרבה יותר טוב מהרמקולים בנגיד 500 ש"ח יותר, אחסוך בשבילו.. אבל לא ב 5K, זה יותר מדי זמן...

• 61 תגובות
    • 5k צפיות
  10. אז ככה אני צריך בבקשה הצעות לסטריימר הדרישות זה שיהיה הכי קל להפעלה שיש כי הוא לאדם יחסית מבוגר...כתוביות בעברית, חיבור HDMI כמובן שFULL HD. עכשיו מה לגבי סטימר אלחוטי או שללכת לאחד עם דיסק קשיח?? איך אני טוען סרטים בסטרימר עם דיסק קשיח?? חשבתי על סטריימר WIFI שהוא מציג את הסרטים מהמחשב עצמו... ראיתי את הדגם הזה של LG-DP1W??.. האם הוא נח (מבחינת כל ההתעסקות עם להוסיף סרטים, כתוביות)?? תודה רבה ירון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by danny70,

שלום רב קניתי רמקולים 5.1 וכרטיס קול של קריאייטיב 5.1 סאונד בלאסטר לייב ואני צריך דרייברים לאקס פי האם יש דבר כזה , כי באתר של קריאייטיב אני לא מוצא יש רק עידכונים . בהתחלה חשבתי שהכרטיס דפוק , אז שהתקנתי ב98 הכל עבד בסדר . הורדתי את שני העידכונים שמציעה קריאייטיב ובמהלך ההתקנה של שניהם אומרת ההתקנה שהכרטיס קול של סאונד בלאסטר לייב לא נמצא . אולי בגלל שזה עידכון . מישהו יכול לעזור במהרה , תודה דני . :-/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by kinggil,

איך הרמקולים האלה : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=11126 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  13. ???????????

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by hichkock,

הנגן הזה תומך במצלמה מסוג canon a95? לא תהיה לי בעיה לחבר ולהעביר את התמונות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by avinatbezeq,

רוצה לשמוע מוזיקה בחדר לא גדול, רוצה מערכת איכותית בעלת עצמה גבוהה למרות שבדרך כלל אני שומע חלש. מקור רוב המוזיקה הוא מחשב, כך שהגיוני שהמערכת תחובר למחשב ואז אוכל לנצל את זה גם למשחקים. אפשר לשקול חיבור ממיר של Yes - כרגע אין בחדר, אבל יכול להיות אופציה להוסיף כדי לקלוט רדיו בלי בעיות קליטה. הייתי קונה z-5500 ב-2800 ש"ח וסוגר עניין אבל א. נראה לי שהם בבעית מלאי פה בארץ (מה קורה, מתעדכנים המחירים? יוצא דגם חדש? מישהו יודע?) ו-ב. מעוניין לשמוע אם יש למישהו רעיון יותר טוב.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Milford Cubicle,

התוכנה Meedio Essentials ללא ספק מביאה את ה HTPC לשלמות מוחלטת. התוכנה היא למעשה ממשק ויזואלי מדהים (מזכיר את הממשק של ה xbox) לניהול מאגר התמונות, שירים, סרטים שלכם. לאחר בדיקה של מספר דקות (גיליתי את התוכנה בעצמי לפני זמן לא רב...) ניתן להגיד שהכל עובד בצורה פשוט מדהימה. אלבומי השירים מוצגים עם תמונות העטיפות שהתוכנה מזהה אוטומטית ע"י קובץ ה jpg\gif בסיפריה (לא משנה השם), כנ"ל לגבי הסרטים. התוכנה מזהה אוטומטית תת-סיפריות עבור כל סרט בסיפריית הסרטים הראשית שאתם מגדירים, וגם מזהה אוטומטית במקרה שהסרט מחולק לשני קבצים (ואז היא יוצרת playlist לשני הקבצים האלה עדי שהסרט יוצג בצורה רציפה). יש לה אפשרות (לאחר הורדת פלאגין, מתוך מאגר פלאגינים גדול למדיי, הכל דרך ממשק התוכנה) לה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ZUMARA1,

טוב רציתי לשאול בקשר לסאונד שלו אם האוזניות שמקבלים איתו עומדים בפול ווליום של המכשיר כי שאני שומע שירים עצבניים על פול ווליום שירים מסוימים יש עיוות קל בסאונד רציתי לדעת אם זה מהאוזניות ןאם כן איזה אוזניות איכותיות אני יכול ליקנות תודה.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  18. אוזניות כפתור אף פעם לא התאימו למבנה האוזניים שלי ולכן מעולם לא יכלתי להשתמש בהם. לאחרונה יש לי צורך מתגבר בנגן מוסיקה נייד ואני מחפש פיתרון לבעיה. האם יש כאלו מתאמים והיכן ניתן להשיג אותם ?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  19. Started by ישראל אופרק,

אני רוצה לקנות אוזניות הסתכלתי על שלוש סוגי אוזניות: https://ksp.co.il/?select=.272..242..1263..323..607.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=111543&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real=https://ksp.co.il/?select=.272..242..1263..323..607.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=111543&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real= https://ksp.co.il/?select=.272..242..1263..14310..607.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=131654&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersec…

20. Started by pro,

האם יש תוכנה שמשפרת את האיכות של שירי MP3? (משהו שנגיד הופך אותה ל320K לשניה)

21. Started by BreezeNET,

תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. מה עדיף לקנות: muvo 2 של קרייטיב ב150 דולר: ( 4 ג'יגה) http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=90130892&loc=111&sp=2 או RCA RD2840B 40GB Lyra MP3 Player 40 ג'יגה ב210 דולר.. http://www.overstock.com/cgi-bin/d2.cgi?PAGE=PROFRAME&PROD_ID=881761 נא להתעלם מדמי משלוח כי מביאים לי את זה מארצות הברית... בבקשה תעזרו לי תודה מראש... :nixweiss: :nixweiss:

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  23. שלום לכולם קנו לי איפוד וידאו 30 ג'יגה בייט, ויש לי כמה שאלות: 1. שקיבלתי אותו הסוללה הייתה על יותר מחצי, אז הטענתי את האיםוד בטעינה ראשונית ואחרי שעה וקצת הסוללה הייתה מלאה...זה הגיוני? טעינה ראשונית היא 4 שעות לפחות.....וחוץ מזה, המטען הוא חשמלי.... 2. איך שהוצאתי את האיפוד מהחשמל אחרי איזה 7 שעות נגמרה לי הבטריה!!! זה הגיוני? עשיתי שימוש רגיל, קצת תמונות, קצת מוזיקה, ללא וידאו. 3. מישהו יודע איך להעביר סרטים לאיפוד?! המרתי עם תוכנה אחת ולא הצלחתי להעביר את הסרט,ואחר כך קודדתי את הסרט עם תוכנה אחת ושוב הסרט לא עבר, למה זה?! אמורים להעביר סרטים כמו שמעבירים שירים אבל זה פשוט לא עובר לי! 4. האם יש תוכנות אחריות שיכולות להחליף את האיטונס?! 5. ומה זה תוכנת Drug&Dr…

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by NIVs,

DENON אוו YAMAHA. אלה הדגמים שיש לי במחיר הזה: AVR-1906 AVR-1706 AVR-1306 Yamaha RX-V457 RX-V450 RX-V359 מה הכי מומלץ, ד"א אני מחבר רק 2 קדמיים,2 אחוריים וסנטר. אולי בעתיד אני יוסיף סאב. הקטע אם אני צריך להוסיף כסף על 7.1 שאין לי שימוש בו? ד"א, אם אני קונה אחד מהרסיברים האלו אני צריך לקנות גם מגבר הספק בשביל מוזיקה??, כי בחנות הוא לחץ על כפתור ברסיבר שניתרל את הסראונד והפעיל רק את ה -2 הקדימיים כמו שצריך.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. הנושא דיי מדבר בעד עצמו. אבל הנה קצת פירוט, השגתי קובצי מוזיקה בפורמט ogg vorbis בשישה ערוצים ורציתי לצרוב אותם לדיסק אשר ניתן לקרוא (בתקווה) בדיוידי, הבנתי שיש פורמט שנקרא dvd-a או digital audio disc שמאפשר זאת, אך לצערי התוכנה שלי (נרו) לא תומכת בקובצי ogg, מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעשות את העבודה מבלי להמיר את קובצי ה-ogg ל-mp3 ?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.