אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות נגן חדש, אבל אין לי הון לזה... בוא נגיד בערך 500 שקל אבל אני מוכן לזוז למעלה למטה... הייתי רוצה נפח של 1G ומעלה אבל גם אסתפק ב512MB, לא פחות. גודל, לא ממש חשוב לי, אבל שיכנס בכיס בנוחות. אולי אפשר לשאול במילים אחרות, מה הנגן הכי זול שמומלץ לקנות.. קצת כמו למשל למי שמבין פה קצת בכרטיסי מסך.. אם אתה גיימר לא תקנה פחות מX1600PRO. אני מקווה שהבנתם את ההקבלה המוזרה הזו.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מה דעתכם על השילוב שלי? Ipod Nano 4 GB + Senhheiser HD202 והכל במחיר מגניב של 1300 ש"ח כולל 3 נרתיקי סיליקון! האם זו מציאה או סתם לא משהו מיוחד? והאם האוזניות ישתלבו טוב עם האיפוד לדעתכם? תודה לכם העוזרים
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
http://www.akg.com/personal/cproducts/powerslave,view,specs,pcategory,4,id,825,nodeid,11,_language,EN.html אמרו לי בבאג שאלה אוזניות טובות למשחקים, עולות שם 250 ש"ח. כעיקרון הדרישה שלי הם למשחקים, שיישמעו טוב במשחקים. (למשל ב-CS שיישמעו את הצעדים של האוייב).
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הכרטיס קול אליו תתחבר המערכת הוא AUDIGY 2 ZS התקציב הוא בסביבות ה1000, אני מניח שאפשר לחרוג קצת אם יש שיפור משמעותי בתמורה לעוד קצת מזומנים. השימוש יהיה בעיקר למוזיקה (טראקים בעיקר) וכמובן גם משחקים. thanks in advance
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שאלה פשוטה, ואני מניח שגם התשובה אליה פשוטה: על הסטלייטים של ה- Inspire 6600 מורכבים מגנים, המסננים אבק ולכלוכים אחרים. המגנים האלו מאוד מכערים את הסטלייטחם, ורצית לדעת אם אפשר להוריד אותם (זה גם ישפר את חווית השמיעה, לפי מה שהבנתי). פעם, פתחתי ת'רד ובו שאלתי שאלה דומה, רק על הסאב. אנשים עזרו לי, והכל הלך מצוין. אנא, אנשים שבבעלותם המערכת (או כל מערכת Inspire אחרת, הן בנויות באותה שיטה) - עזרו לי. תודה מראש, רועי
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני קצת מבעוס אחרי ששמעתי אתמול אצל חבר שלי 5 רמקולים של פירלס, ולמרות שזה פירלס זה נשמע חמדמד. לי בחדר, אין מקום ל5 רמקולים גדולים יש לי לקטנים, אז הבררה שלי זה 5 לוויניים וסאב. אז מה אתם חושבים שישמע יותר טוב: 5.1 של אלטקס (סטח אתם יודעים למה אני מתכוון כבר תחנטי לכם תמוח ) או 5 רמקולים גדולים, בא נגיד לא של פירלס, אבל של שכנותיה... כמו שאמרתי, מה שיהיה לי זה מערכת 5.1 כלשהי (לא סגור אלטקס) אז אני רוצה לדעת שאני "בוחר" את הבררה הנכונה עוד אפשרות זה 5.1 של ג'מו (310A) אבל פה אני בטוח שזה עדיף על 5 רמקולים גדולים.. (נכון?!! :)
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הכרטיס קול המובנה על הלוח התחיל משום מה לעשות לי רעשים הוא תיפקד כמו שצריך עד לא מזמן ועכשיו הוא משמיע מוזיקה וצלילים ממשחקים וכל אודיו שהוא עם רעשים והפרעות.מישהוא יודע ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה ?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=10321 אני כנראה קונה אותם יד שנייה ב350-400 שקל השאלה אם כדאי והאם הם זקוקים למשהו מיוחד כדאי להפעיל אותם אה עוד שאלה. האם יהיה לי אפשרות גם סתם לחבר לMP3 ? תודה
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין לפנק את עצמי בCX500 לכבוד יום הולדתי הקרב.(עוד שבועיים ;D) יצא לי לקרוא על מספר עצום של חיקויים אשר נמכרים גם בישראל. במקרה נתקלתי באותן אוזניות בחנות KSP במחיר מפתה ביותר. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8397 מה דעתכם, האם בטוח לקנות שם, או שמה אני אסתפק בCX300\400?
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
משהו מכיר את הדגם בכותרת? חבר בארה"ב יכול לקנות אותם ב-40 דולר מאמזון.. השאלה אם זה שווה או שיש אופציות עדיפות? http://www.amazon.com/gp/product/B000Q7IA5E/ref=s9_simz_gw_s0_p23_t3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1MZE8MAK3TSRSQPS34GK&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938811&pf_rd_i=507846
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לקנות רמקולים איכותיים שישמשו לצפיית סרטים ולמשחקים. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836&perur=1&t=9 שמעתי בחנות שהם מעולים אבל רציתי לקבל דעות מאנשים שמבינים ולא מאנשי מכירות. כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים אחרים יותר טובים\יותר זולים במסגרת התקציב. אם ניתן לכלול מערכת 5.1 או 7.1 אז בכיף למרות שאני לא יודע האם אני באמת צריך את כל הסראונד. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הרמקולים הקדמיים שלי שהם דיי בדיחה כבר לא זוכר את שם, השם כתוב בתוך עיגול מזהב לא משנה אני מעוניין ברמקולים איכותים בסגון של KAF
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן LG LED TV וצריך המלצה לרמקולים איכותיים שתתאים עד 700 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים לHTPC בעיקר לסרטים וטלויזיה ופחות לשמוע מוזיקה. אני מתכוון לשים אותם בחדר קטן ואני לא רוצה לשים 5.1 או משהו כזה. אני מתלבט בין soundsticks III לSOLO6C. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! בקצרה: אתמול ב4 בבוקר סגרתי את הסקייפ עם חבר, סגרתי את הסקייפ והשארתי את המחשב דלוק, ב9 בבוקר קמתי והוא לא עבד. לא משנה מה עשיתי restart , דרייברים של הכ.ק. בדקתי על כמה מחשבים.. הדבר היחידי שיש שמשום מה כשאני משמיע שיר זה נראה כמו הרמקולים בדיוק הם זזים באותו קצב. אני כבר מיואש חברה!
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות in ear במחיר של משהו כמו 200 שקל (אבל אפשר יותר אם יש משהו טוב..) . חשוב לי הסאונד (שייתן הרגשה כמה שיותר "אמיתית" ולא צליל מכני) וגם חשוב לי עניין האחריות / עמידות. היה לי עד עכשיו vsonic gr02 ונהרסו לי תוך חצי שנה ואין לי כוח לשלוח לסינגפור.. אז אני צריך משהו שאני יכול להחליף בארץ או לפחות שיש אחריות נוחה. וגם שיחזיקו מעמד כמה שיותר זמן. אני שומע הרבה מטאל/פאנק אבל גם רוק שקט/מוזיקה קלאסית. אשמח להמלצות
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
טוב יש לי רמקולים 5.1 ורק עכשיו הצלחתי להפעיל את כל ה-5 רק יש בעיה.. Uploaded with ImageShack.us כמו שאתם רואים בתמונה הם מסודרים בסדר מסויים אחורי שמאלי, קדמי ימני , סאב.. אבל הבעיה היא שאני עושה לדוגמא בדיקת רמקול על שמאלי אחורי הוא משמיע קול בשמאלי קדמי אז את זה סידרתי על ידי החפלת חיבורים של החוטים אבל הבעיה העיקרית היא כשאני בודק את הסאב הוא משמיע קול באחד הרמקולים וכשאני בודק את הרמקול הוא משמיע קול בסאב..והרי כל הרמקולים מחוברים לבאס אז אי אפשר להחליף חייבורים.. מה אני עושה עכשיו? תודה מראש לעוזרים. דרך אגב..באפשרויות של הרמקולים אני צריך לבחור אם זה רמקול גדול או קטן..מה זאת אומרת?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני לא צריך משהו מקצועי וכזה. פשוט שיהיה כיף לשמוע איתם מוזיקה. חשבתי על ה-sennheiser hd202 ב160 - מה אתם אומרים עליהם? ד"א צריך כרטיס קול ייעודי בשביל זה או שה-on-board מספיק?
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי לפטופ שאני שואף להשתמש בו כסטרימר\MEDIA PC אז חובה חיבור VGA ועדיף שהחיבור יוכל לקבל רזולוציה כמה שיותר גבוהה. עדיף שלטלוויזיה יהיו רמקולים "סבבה" כי לפחות בהתחלה אני אשתמש בה ללא מערכת סאונד חיצונית. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות. אין צורך בכל מיני יכולות "SMART" כי יש את הלפטופ שדיברתי עליו שיענה על הצרכים האלה. אם יש טלויזיה איכותית שעונה על הצרכים האלה ועולה פחות מהתקציב אל תהססו להמליץ, אני אשמח לחסוך. זהו, תודה מראש לממליצים
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מחפשים אוזניות קומפקטיות עם סאונד גדול? ה-TITAN 5 החדשות של חברת Dunu נראות לא רע בכלל, נשמעות נהדר, ויוכלו להוות בחירה טובה מאוד עבורכם אוזניות הכפתור (או תוך-אוזן) בדרך כלל לא מקבלות את אותה תשומת הלב כמו אוזניות הקשת הגדולות. הרי זה טבעי שאם אנו קונים טלפון חכם אשר בדרך כלל מגיע עם אוזניות כפתור חינם אנו לא נקנה את אותו סוג אוזניות שוב. אל תטעו, ישנן אוזניות כפתור אשר מסוגלות להתחרות אפילו עם אוזניות קשת. היום אנו נבדוק מה יש לאוזניות תוך-אוזן איכותיות להציע. חברת Dunu Topsound הטיוואנית הוקמה בשנת 1994 בתור חברה אשר ייצרה אוזניות עבור חברות אחרות ולאחר מספר שנים החלה לתכנן ולייצר גם אוזניות משל עצמה. אחד הדגמים אשר עזר למקם את החברה על מפת האודיופילים נקרא T…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני יתחיל מזה שאני לא לגמרי בטוח בזה,תראו לפני חודשיים עברתי דירה, רק עכשיו סוגרים פינות אחרונות משיפוצים ומרכיבים רהיתים. עד היום ליד מסך מחשב תמיד היו 2 רמקולים 3WAY גדולים בסביבות 60-80W ומחוברים למערכת סטראו איכותית (לא מגבר), לא ממש הייתה לי בעיה אם זה, סאבים ענקים וכו' אבל כבר החלפתי את כל הציוד ומערכת המולטימדיה בבית כמה פעמים, יש לי מסך DELL 2412U וחשבתי לצרף לו SOLO 3, ה 7 ממש יקר ,דגמים אחרים הם 2WAY בלבד, ודי קשה להתרגל שבאס ומיד הם על אותו אלמנט, אין גםהבדל במחיר בין SOLO 3 ל SOLO 2 נגיד, הגודל ממש לא מזיז לי, כי כמו שציינתי אני כל החיים שלי חי אם רמקולים של מערכת סטראו, הם לא ימוקמו על רצפה זה בטוח, כי רצפתיים אמיתיים יותר גבוהים, השאלה אם זה בעיה שהם ימוקמו …
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות גיימינג איכותיות ולא מבין בנושא כל כך ולכן מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, קצת סיפור רקע: (למשתעממים מהר אפשר לעבור למטה) אני משחק המון על המחשב, כל סוגי המשחקים הכי כבדים כרגע, ומדבר המון בסקייפ תוך כדי. עד עכשיו כל פעם שקניתי אוזניות, חלה בהם בעיה אחרי חודשיים שלוש - או שהמיקרופון התקלקל , או שנהייתה בעיה במגעים ולא שמעו באוזן אחת או בשניהם. אני לא יודע עם זה רק מזל רע או לא, אבל בכל מקרה החלטתי להשקיע יותר ולקנות זוג איכותי לגיימינג. אז ככה, הנה מה שאני צריך מהם, והתקציב מאוד גמיש. אם דרוש 600 או יותר כדי להתאים לדרישות שלי, אין בעיה, אם אפשר פחות - מה טוב. * חשוב לי שיהיה מיקרופון טוב ואיכותי בסט, עדיפות מאוד גדולה למיקרופון גמיש(שא…
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדר את הקול בלבד מהטלוויזיה שלי בצורה אלחוטית כך שאני אוכל לשמוע מהאייפון. האם יש אופציה כזו? הרעיון הוא שאני אשדר אודיו ואוכל לשמוע מהאייפון. כמו שאני שומע רדיו נגיד. אין לי בעיית תקציב בנושא. תודה!
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולכם. רכשתי אוזניות BrainWavz R1 מ-MP4Nation לפני מספר חודשים. האוזניות הגיעו, שומעים מעולה. so far so good. לאחר כחודשיים של האזנה בדרך לעבודה ובחזרה ממנה, שמיעה רגילה ולא מתעללת לחלוטין, הכבל של האוזניה הימנית מרגיש כאילו שהוא עומד להתנתק מהאוזניה. הכבל קצת רוקד לו בפנים, אם אתם מבינים למה אני מתכוון. יש לציין ששומעים ב-2 האוזניות אותו הדבר. יצרתי קשר עם החנות לפני כחודש, והם אמרו לי לשלוח להם את האוזניות להונג קונג, והם יחליטו מה לעשות עם זה. מאז הזנחתי את זה. עכשיו אני מתכוון לשלוח את זה אליהם בהקדם האפשרי. אך שאלה אחת לפני שאני שולח- יש בכלל טעם לשלוח אותן? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-