עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by redead,

האם 2 רמקולים קוביות של BOSE יספיקו כרמקולים קדמיים במערכת קולנוע בייתי זה בנוסף לCENTER ו2 אחוריים שכבר קיימים אלה הרמקולים http://www.baligam.co.il/tel_aviv/offers/bose_cube?utm_source=mahayom&utm_medium=mahayom&utm_campaign=mahayom

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  2. Started by elad-k1,

זקוק למדריך להאצת האימול בבקשה

3. עדיף כמה שיותר זול. היו לי עד לפני לא מעט זמן MX350 ודיי התאכזבתי. לא מאיכות הסאונד, אלא מאיכות הבנייה הנמוכה (החוט ממש דק ורגיש) וגם מהסיבה שהאוזניות התקלקלו ונדפקו דיי מהר. גם הן דיי מציקות לי באוזן אני מעדיף קשת, שתהייה אוזנייה כמה שיותר נוחה. איזה אוזניות קשת טובות יש במחיר הזה? איך ה- PX100 אוזנייה טובה? כמה בערך היא תעלה לי אם אני אקנה אותה בארץ? http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=005206 תודה רבה

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  4. חבר שלי רוצה לקנות שתי מערכות רמקולים של 2.1 למכשב ולחבר אותם יחד האם זה אפשרי? יש לו כרטיס קול ברמה של כרטיס קול מובנה תודה לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by idani1983,

שלום, אני מחפש כרטיס קול עם יציאה אופטית, השימוש בכרטיס יהיה ע"פ הצרכים הבאים לפי הסדר:מוזיקה סרטים ומשחקים לגבי המחיר אני לא סגור אבל בסביבות ה 500 ש"ח (המחיר לא סגור עדין אני פתוח להצעות) תודה רבה

6. Started by Vatos-Locos,

מה הרזולוציה שהיא נותנת לבחור בחיבור למחשב עם VGA או HDMI ? תודה רבה. זה נושא קצת משולב של מחשב טלויזיה רזולוציות, אתם יכולים להעביר את הדיון לאן שתמצאו לנכון.

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  7. מבקש המלצה לאוזניות איכותיות לגיימינג שעיקרו CS. המחיר הוא עד 500 ש"ח, כשעדיף לכיוון מטה, מוכן לשלם יותר אם באמת מדובר בתוספת כדאית בצורה יוצאת דופן. צריך להיות משהו שניתן לרכוש בקלות בארץ בטווח זמן קצר. + זקוק להמלצה די בדחיפות. תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by tombraider,

שלום , אפשר לקבל חוות דעת על אוזניות דגם Lexus DH100 UHF תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Started by eladbu,

מחפש תוכנה שיודעת לנגן sacd הדיוידי שלי מנגן אותו בסטיראו ולא מצאתי תוכנה מתאימה דיסק של הפינק פלויד דארק סייד 30 שנה בשישה ערוצים

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by valorien,

שבת שלום, אני עומד בפני רכישה של מחשב חדש ומערכת רמקולים פשוטה של 5.1 שתתחבר אליו. את הרמקולים האחוריים אצטרך למקום מאחורי עמדת המחשב מן הסתם, מה שאומר שהכבלים שיוצאים מכרטיס הקול ילכו לאורך הקיר ועד למיקום הרמקולים. רציתי לשאול, מהי הדרך המומלצת לעשות זאת? האם יש להדביק את הכבל לאורך הקיר באמצעות דבק כלשהו? תעלה מיוחדת? תודה מראש לכולם.

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by Frozen-Ice,

דיברתי עם "נועה מחשבים" לפני כמה דקות והם אמרו לי שהפסיקו לייצר את ה Z-5500 ושדגם חדש יותר יצא בחצי מרץ האם מישהו יודע מתי ?? ומה הוא הדגם ?

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by doreiny,

שלום חברים. אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה, מצטער אם לא. הייתי רוצה לדעת אם יש פלאג אין סטנד אלון לווינדווס שאפשר לשחק בסאונד 5.1 שלא דרך תוכנת אאודיו.. כרגע משתמש ב foobar2000 עם chanel mixer רציתי לדעת אם יש כלי כזה שתופס על כל מערכת ההפעלה ולא רק על תוכנה בודדת. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  13. האם יש חיה כזאת שהיא בעצם כרטיס קול שבתוך הכרטיס קול יש מגבר ? כלומר שאני יוכל לחבר רמקולים פסיבים (נגיד רמקולים של קולנוע בייתי) לכרטיס קול עצמו..

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by madix,

אני מחפש כרטיס טלוויזיה שאני אוכל לחבר אליו את הממיר של HOT, רצוי בצורה דיגיטלית כלשהי (HDMI?), ואם לא, אז באיכות טובה (כלומר, שלא יקליט ב-SD). חיפשתי קצת משהו כזה, גם בפורום, אבל לא מצאתי. מישהו יכול לכוון אותי למוצר כזה?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  15. לשימוש עם creative zen microphoto תודה

16. Started by djelectric,

בקרוב אני בונה מערכת מחשב חדשה ואני די תקוע בקטע של סאונד... התקציב שלי הוא בין 300 ל 800 ש''ח חשבתי על ה LOGITECH X-540 חשוב לי שהמערכת שלי תהיה טובה הן לסרטים והן למשחקים

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by eln4,

שלום אני מחפש אוזניות in ear במחיר של משהו כמו 200 שקל (אבל אפשר יותר אם יש משהו טוב..) . חשוב לי הסאונד (שייתן הרגשה כמה שיותר "אמיתית" ולא צליל מכני) וגם חשוב לי עניין האחריות / עמידות. היה לי עד עכשיו vsonic gr02 ונהרסו לי תוך חצי שנה ואין לי כוח לשלוח לסינגפור.. אז אני צריך משהו שאני יכול להחליף בארץ או לפחות שיש אחריות נוחה. וגם שיחזיקו מעמד כמה שיותר זמן. אני שומע הרבה מטאל/פאנק אבל גם רוק שקט/מוזיקה קלאסית. אשמח להמלצות

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  18. איך הכרטיס קול הבא: http://www.pchardware.co.il/docs/pd929388361.htm והאם בעתיד אני אוכל להקליט מהגיטרה החשמלית למחשב באיכות טובה(שלא כמו הקלטות בכרטיס קול רגיל!!!)?

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  19. אני מתלבט בין שני דגמים: הראשון Microlab FC330 2.1 והשני:Microlab SOLO 4C 2.0 הרמקולים ישמשו בעיקר למוזיקה משחקים וסרטים....והם יוצבו בסלון די בינוני...מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לחבר את הכרטיס RADEON HD4670 של GIGABYTE לטלויזיה. לטלויזיה שלי יש כניסת S VIDEO ו-AV, ולכרטיס יש רק יציאות HDMI, DVI, VGA. על מנת לחבר ביניהם בכל זאת, אני רוצה לקנות מתאם מ-VGA ל-SVIDEO (להבנתי אין מתאם מהיציאות האחרות ל-S VIDEO, או שבכל מקרה הוא יקר יותר אם קיים). מה שמוזר לי הוא, כשאני מסתכל על המפרט של הכרטיס מצוין במפורט שאין לו TV OUT, המפרט מופיע פה: http://www.techbuy.com.au/p/93282/VIDEOCARDS_RADEON_PCI-EX_4XXX_SERIES/Gigabyte/GV-R467D3-512I.asp האם זה אומר שהכרטיס לא תומך בשידור לטלויזיה, גם לא דרך יציאת ה-VGA? תודה רבה לכל מי שיגיב!

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  21. שלום לכולם כדבר הראשון הייתי מעוניין שתסבירו לי מעט על האוזניות IN-AIR. ממה שהבנתי הן נכנסות לתעלת האוזן וכך מונעות לגמרי רעש מהסביבה כמו כפתור למשל, והן יושבות טוב יותר על האוזן, ולכן מתאימות יותר לריצה למשל. כמו כן, יש איתן בעיה בשירים עם באסים גבוהים, כי סוג האוזניות הזה מנחית את הבאס. תוכלו להוסיף לי כמה שיותר פרטים על אוזניות אלו? כמו כן, אני מעוניין לקנות אוזניות כאלו, ובחנות הנ"ל (NewEgg- www.newegg.com). העניין הוא שאני אפילו לא מוצא את המבחר שלהם בחנות.. הדבר היחידי שמצאתי הוא פה: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2100210362+1291520211&Submit=ENE&SubCategory=362 אבל אני בטוח שלא הגעתי לעמוד הנכון, ואמור להיות עמוד עם מבחר גדול יותר של א…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  22. יש לי במחשב כרטיס קול on board בעל 6 יציאות יציאת אחת ל2 רמקולים קדמיים אחת לסבופר אחת ל2 רמקולים באמצע וכו' ממש מוכן למערכת קולנוע ביתית כרגע אני משתמש ברמקולים למחשב שלא מממשים את מלא הפונטציאל ואני רוצה לחבר למחשב 6 רמקולים רגילים לאחר ניסיון התגלה שלמחשב אין מספיק זרם לספק לרמקולים (ללא מגבר פנימי כמו של מערכת) ושומעים חלש בעוצמה מקסימאלית לכן אני מחפש מגבר בעל לפחות 6 ערוצים כדי שאוכל לחבר צד אחד למחשב וצד שני לרמקולים אם מישהו מכיר חברה או מקום או אתר שמוכר מגברים כאלה אשמח לדעת המחיר שאני מוכן להשקיע הוא עד 500 שח אמ יש יותר יקרים אני עדיין רוצה לדעת עליהם כדי להכיר את המוצרים בשוק תודה רבה מראש ski farm

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  23. נניח ואני שם במערכת שלי כרטיס קול זול [למשל כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=26978 ] סביר להניח שיהיה שיפור מורגש בסאונד? [אפילו אם השיפור הוא ממש קטן זה עדיין טוב בעיניי]

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  24. שלום חבר'ה, יש לי את ה Audio-Technica ATH-A900 כבר כמה שנים טובות ואני מרוצה מהן מאוד, לפני יומיים הן נפלו לריצפה ומאז שומעים רק בצד אחד. מאחר והן נקנו בעזרת משלוח ישירות מיפן אני לא יודע לאן לפנות על מנת לתקן אותן ע"י מישהו שמתמצא בזה ללא נזק נוסף. האם אתם מכירים משיהו שיכול לתקן לי אותן? תודה

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  25. קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לקנות רמקולים איכותיים שישמשו לצפיית סרטים ולמשחקים. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836&perur=1&t=9 שמעתי בחנות שהם מעולים אבל רציתי לקבל דעות מאנשים שמבינים ולא מאנשי מכירות. כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים אחרים יותר טובים\יותר זולים במסגרת התקציב. אם ניתן לכלול מערכת 5.1 או 7.1 אז בכיף למרות שאני לא יודע האם אני באמת צריך את כל הסראונד. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.