אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי לאחרונה כבל שמחבר בין מחשב למכשיר קלטות,קוראים לזה eazyCAP. הכבל מגיע עם דיסק שמכיל את התכנה "ulead video studio se". התחלתי להשתמש בזה,אבל למרבה ההפתעה המשקל של הסרטון יוצא כמעט מגה לשנייה! ניסיתי לחפש בתכנה עצמה אפשרויות לצמצם את משקל הסרט, אבל אז הבנתי שאני צריך להיכנס לכל מיני דברים שאני לא שולט בהם, כמו פורמט הקובץ, פריימים לשניה, KBPS לוידאו ולאודיו,טמפלייטים (vcd,dvd+nstc,pal+רזולוציה). אפשר בבקשה שמישהו ימליץ על הגדרות מומלצות? אני מעוניין להמיר סרט של כשלוש שעות, ושלא יצא יותר מדי. אם המשקל יצא כמו המשקל של סרט DVD,זה יהיה מצוין. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום , אפשר לקבל חוות דעת על אוזניות דגם Lexus DH100 UHF תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות יותר איכותיות לנגן sansa e250 שלי ואני רוצה לדעת מה הכי משתלם,הכי איכותי,הכי טוב,הכי אמין... אשמח אם בנוסף להצבעה תגידו חסרונות והיתרונות של כל אחד מהאוזניות... בבקשה להצביע רק אנשים שמבינים... תודה, דניאל
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
חברה יש לי נגן אייפוד טאצ' והאוזניות שקיבלתי איתו מעולות רק שהם לא חוסמות רעשי רקע... והאיכות בהם לא כל כך נקייה....אבל שומעים בהם חזק בכל מקרה אני רוצה המלצה לאוזניות (מעדיף כפתור) שחוסמות רעשי רקע ואיכות הצליל תהיה מדוייקת עד כמה שאפשר ועוצמה גבוהה כי אני אוהב להנות ממוזיקה.... תקציב-עד 300 שקל מקווה שזה מספיק למשהו איכותי
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1173076 הזמנתי את נגן הזה אתמול , כמו כן יש לי מגבר ישן מהאוטו של אבא , לא בטוח בדגם אבל הוא מחברת BOSH , 4X600W עכשיו , אני צריך רמקולים משהוא על רמה , אבל לא להגזים במחיר.. אני לא רוצה לרוקן תבנק בשביל כמה רמקולים ויותר חשוב לי האיכות מהעוצמה(אבל לא להפקיר תעוצמה ) ... כמו כן , סאב משהוא נחמד , הבעיה היא שזה אוטו קטן (סוזוקי גימיני) ואני לא בטוח שיהיה מקום לתקוע תתיבת תהודה , אני יודע שאפשר להשיג אותם גם בלי התיבה , השאלה היא מה מקריבים בשביל זה .. גם הסאב , לא צריך משהוא יקר , או בעוצמה אדירה .. משהוא באיכות טובה שיוכל לתת חויית שמיעה מושלמת ויש לי שאלה , אם אני מחבר רמקולים 300W למגבר …
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קולט WIFI שיהיה אפשר לשלוח תמונה למסך שיש לי דרך מחשב הנייד מישהו יכול קצת להכווין אותי כי אין לי מושג בזה
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מחפש מערכת 5.1 מומלצת ואיכותית תקציב 1.5K בעקרון חשבתי על Z5400 לראות אם אני ימצא במחיר כזה +/- יש הצעות למשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
דודוה שלי קנתה רסיבר חדש אז היא הביאה לי תענתיק שלה הרסיבר sansui -srereo receiver 6060 שווה משהו???
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שווה לקנות את האוזניות לצרכי מוזיקה כאשר אני משתמש בנגן D2? יש אוזניות עד 400 שקל שיהיו יותר טובות מהדגם הנ"ל למוזיקה?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני עומד להזמין 2.1 - Altec Lansing VS4121 מהחנות COM4U ... ראיתי ב"באג" רמקולים של JBL מאוד מעניינים! וחשבתי עליהם בתור אופציה! הם בהחלט נראים יפים אבל יותר חשוב איך הם נשמעים, מישהו מכיר? אגב- מישהו מכיר את ההרמן-קרדון שמעליהם? לינק: http://www.bug.co.il/nprod.asp?cat=199&tcat=30
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אתמול באתי להטעין את הH10 שלי, השארתי אותו ללילה. קמתי בבוקר אני קולט שהתבלבלתי בין המטענים של הH10 לשל אחד הפלאפונים בבית!!! המכשיר היה חם מאוד אני מפחד שיכול לקרות לו משהו כבאתי להפעיל אותו הוא לא נדלק, חיכתי קצת ואז הו נדלק ורשםם שאין בטריה. ואז כשחיברתי אותו למטען הנורמלי הוא נדלק. יכול להגרם לו נזק?
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רוכש דירה חדשה . בסלון יש לי שני חלונות שהמרחק בינהם הוא 160 סנטימטר. אני רוצה להשתמש בכל הקיר לשים טלוויזיה ואני לא יודע איך למקם את הרמקולים מהצדדים. הבנתי שמעל ומתחת לטלוויזיה זה לא מומלץ. תודה
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 לחדר בצבא משהו איכותי אבל קומפקטי שאני יוכל לחבר לנגן שלי שמתחבר לחשמל, לא על בטריות יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי שתכלול: רסיבר+רמקולים (עדיפות ל-5.1)+DVD. התקציב הוא כ3500. ראיתי את הדיל הזה:http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=JWAVR1706_SD770_SCS140 הוא נראה לי טוב מה אתם אומרים? עזבו מחירים כי בזאפ ההרכב הזה עולה אותו דבר אבל מבחינת איכות שמע. חשוב לי!!! שתהיה איכות שמע גבוהה! שהרמקולים יהיו יפים אבל לא גדולים אלא בסגנון של הJBL האלו. (לא חובה הגודל אבל עדיף כי חדר קטן) מומלץ שיהיה אפשר לתלות אותם על קיר אבל עוד פעם לא חייב כי אפשר גם על מדף... חשוב שתהיה עוצמה אבל בכל זאת לא בראש סדר העדיפויות כי זה לחדר קטן! אם אפשר אבל ממש לא חייב שיוכלו גם לעמוד בחוץ (החדר המדובר הוא עליית גג ויש שם גם מרפסת ענקית אז רציתי אם זה אפשרי ל…
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים: הראשון Microlab FC330 2.1 והשני:Microlab SOLO 4C 2.0 הרמקולים ישמשו בעיקר למוזיקה משחקים וסרטים....והם יוצבו בסלון די בינוני...מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי Z5500 (דרך אגב לא קיימת מערכת טובה יותר ממליץ בחום) קידוד הDTS או ה- DOLBY עובדים רק עם סרטים כמובן. אני יודע שהשיר עצמו צריך להיות 5.1 אבל האם קיים מקום להוריד שירים כאלו? ועוד משהו מאיפה אני מוריד מוזיקה בקובץ FLAC? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
בעיקרון גיששתי בנושא המגברים יקר כל הנושא אבל חייבים להמשיך איתו, זוהי המחויבות שלי בתור אודיופיל מתחיל ראיתי הרבה מגברים CMOY שיחסית זולים וניתנים לבניה לבד במיוחד אם אני אשנה אותם לרוץ על חשמל 12VDC מהמחשב... מה אתם (אנטולי במיוחד אתה) אומרים על הנושא?
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות שתי מערכות רמקולים של 2.1 למכשב ולחבר אותם יחד האם זה אפשרי? יש לו כרטיס קול ברמה של כרטיס קול מובנה תודה לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מישהו כבר קנה כבל COAX איכותי בסביבות המחיר הזה ? האם הסכום שווה לתמורה שמקבלים ?
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום , קניתי מסך מחשב 22 אינץ' רחב עם HD מלא, אז החלטתי להפוך את חווית הצפייה להכי טובה שיכולה להיות. אני מתכנן לראות סרטי 1080P ואני צריך עזרה בקשר לסאונד. עכשיו יש לי 2 רמקולים פשוטים של AUDIOTEK (כן עם K) החדר שלי די קטן ואין סיכוי שאני הולך להכניס לשם רמקולים אחוריים אז מערכת 5.1 אני לא אצליח להכניס. אז חשבתי לשים 2.1. אבל האם 2.1 תשפר את חווית הסרט או שכמעט לא יהיה הבדל מ2.0? ועוד שאלה קטנה קראתי במקום שעדיף למקום את הרמקולים קצת מעל האוזניים, זה נכון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DVD שאמור לקרוא כתוביות בעברית[הDVD חדש לגמרי-הדגם הוא LG DVIX8816W] אבל כשאני מנגן בו סרט שידוע לי בוודאות שהוא אמור לעבוד עם התרגום[בדקתי על DVD אחר] הכתוביות מוצגות כג'יבריש. באפשרויות של ה-DVD אני יכול לבחור את שפת התרגום, אז אני רושם את הקוד של השפה העברית[שכתובה בחוברת הוראות] אז עדיין כתוב בג'יבריש. מה אפשר לעשות כדי למגר את התופעה? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני בונה עכשיו HTPC לשכן ומה שחשוב זה שתיהיה איכות תמונה ממש ממש טובה ושיהיה PCI (אין לו מקום לבזבז על קופסא חיצונית). יש לי את ה-Hauppauge WinTV-PVR-USB2 שנותן איכות תמונה סבבה לגמרי אז חשבתי לקנות לו את ה-PVR-150 אבל אולי יש משהו שיענה לו על הציפיות בצורה טובה יותר, אז אני מתיעץ איתכם. כמובן חשוב שתיהיה תמיכה בויסטה ושימכר בארץ. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיודעת לנגן sacd הדיוידי שלי מנגן אותו בסטיראו ולא מצאתי תוכנה מתאימה דיסק של הפינק פלויד דארק סייד 30 שנה בשישה ערוצים
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
זאת ההתלבטות האחרונה שלי... מחר בבוקר אני מזמין את אחת מהן תציעו את הכי טובה
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שבת שלום, אני עומד בפני רכישה של מחשב חדש ומערכת רמקולים פשוטה של 5.1 שתתחבר אליו. את הרמקולים האחוריים אצטרך למקום מאחורי עמדת המחשב מן הסתם, מה שאומר שהכבלים שיוצאים מכרטיס הקול ילכו לאורך הקיר ועד למיקום הרמקולים. רציתי לשאול, מהי הדרך המומלצת לעשות זאת? האם יש להדביק את הכבל לאורך הקיר באמצעות דבק כלשהו? תעלה מיוחדת? תודה מראש לכולם.
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-