עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היום הגיע אליי הביתה החבילה.. כבר 3 חודשים אני מצפה לדבר הזה! הממיר הוא בעצם Zhaolu 2.5A כמו שיש לאנטולי עם שדרוגים שהקפיצו אותו למעלה.. רשמים ראשוניים Oh Boy זה נשמע מצויין, הדבר הראשון ששמתי לב זה הטקסטורה של הבס והצלילות המדהימה שלו.. ממש בהתחלה לא התלהבתי, אבל לאט לאט הבנתי כמה שהממיר הזה מעולה. הטרבל כבר לא צווחני והבמה עמוקה ונכונה. רשמים נוספים בשעות הקרובות, תמונות בימים הקרובים.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אהלן היום קיבלתי את האוזניות הנ"ל. יש טיפים לברן אין? האם בכלל יש טעם לכך? טיפים בכלל לאוזניות חדשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bneli,

עכשיו מה ההגדרות האופטימליות שכדאי להגדיר בדרייבר? כמה אוהם אני שם ליציאה של האוזניות?(ברשותי אוזניות MONSTER PRO) מה עוד כדאי לשחק שם בהגדרות? עשו בדרייבר הזה תפריט עם המון אופציות שאיני מכיר ממש מקצועי לאומת מה שהיה לי ברילטק המובנה הבנאלי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by fire1ce,

בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=369440.0 סוף סוף בשישי הזה קיבלתי את החלקים ל DAC. מאחר ולא היה לי מה לעשות עד הערב החלטתי להתחיל לבנות אותו. כל החלקים הגיעו השקיות ממותגות כמו שצריך, ולא היה צורך לנחש איזה חלק מה הוא. מאחר ובאתר הרשמי של מתכנתי ה DAC יש רשימת רחיבים מאוד מפורטת, ובכלל אני חייב לציין הם עשו עבודה מצוינת בהסברים ולדעתי כבר ענו על כל השאלות שיכולות לעלות בזמן הבניה. http://www.amb.org/audio/gamma1/ הDAC בנוי משתי לוחות אשר יכולות לעבוד בניפרד לכן ניתן לבדוק כל לוח ישר לאחר הסיום ולא רק כשהם מחוברים ביחד. התחלתי בלוח ה USB ולהחר הבניה שלו (היא מאוד קצרה כי אין שם באמת הרבה חלקים) בדקתי אותו והמחשב זיהה אותו ללא שום קושי. החלטי…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום, היום יש ברשותי כרטיס קול של חברת הרקולס Hercules Game Theater XP http://hwzone.co.il/reviews/GTXP/ האם יש צורך לשדרג או שהכרטיס שלי עדין מסוגל לעשות את העבודה ? ואם צריך לשדרג מה הנזק המינימלי לכיס? וכמובן לאיזה כרטיס

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  6. שלום התחדשתי היום ב ATP 3 רציתי לדעת אם צריך לפתוח אותם כי בינתיים שמעתי בהם רק איזה 5 שירים כי לא ידעתי אם צריך או לא... בכל אופן אם צריך אז איך בדיוק.. תודה ושבת שלום לכולם עריכה: כרטיס קול X-FI PLATINUOM

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

שלום. אני כרגע בניו יורק, והרגשתי שאני רוצה להתחדש ברמקולים אחרים במקום ה X-540 הגרועים של לוג'יטק, אז אחרי בדיקה קניתי ה audioengine a2 ב 200 דולר. בסה"כ יש להם צליל נחמד ביותר ופירוט מרשים. ה mids וה highs מאוד נעימים, אבל הבאס קצת מבלגן את החוויה ו"מלכלך" את הצליל, כלומר, הוא קצת גובר על ה mids וה highs ו"שוטף" אותם, אם זה תיאור מספיק ברור. תהיתי איזה amplifier ניתן לקנות במחיר לא גבוה מדי ע"מ לחזק את הנקודה החלשה הזו של הרמקולים. יכול להיות שזה ישתפר קצת עם ה break in, אבל בכל זאת. ד"א יש לי 30 ימים להחזיר במקרה שאני לא מרוצה. עצות? תודה.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by o07,

תודה לכל מי שעזר, בסוף הלכתי ו קניתי בחלילית את האוזניות RP21 של Eqation. רק עכשיו קניתי אבל עדיין התרשמתי מכמות הצלילים שאני לא שמתי לב מקודם באוזניות הישנות שלי. (JBL 220 ref) אולי אני יביא התרשמות יותר עמוקה אחרי שאני יעשה להם BURN IN של כמה ימים. שוב תודה.

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  9. Started by ido-nava,

קודם כל הרמקולים האלו מדהימים באיכותם ועוצמתם .. ומכיוון שעוד לא סידרתי אותם כ 5.1 (בגלל שעוד לא קניתי תעלות וכו') אני עוד לא יודע באמת מה הם שווים עכשיו יש לי שאלה .. חיברתי אותם לכ.קול של הלוח אם (8.1) של גיגהביט עד שאני יקנה כ.קול נורמלי, סידרתי בהגדרות של הוינדאוס כ 5.1 וגם בהגדרות של הלוח אם (תוכנה הנקראת SOUND MAN) וברמקולים הקדמיים שומעים חלש מאד .. מאד. למישהו יש מושג למה ? וב Control Center של הרמקולים אני משנה ל STERIO DOLBY וכו' והאפקט היחיד שעובד הוא 6CH Direct .. למה ? תודה, עידו.

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  10. שלום, התחדשתי היום בסט החדש המוזכר בכותרת, הסאונד ממש יפה ומשדרג את חוויית המשחק בהרבה לעומת ה- 2.1 הקודמים שהיו לי, זה פשוט עולם אחר, במיוחד ב TIMESHIFT! (מי שמעוניים לקנות מוזמן לשאול שאלות הקשורות לסט, אין לי ממש כוח לפרט ביקורת) הבעיה שלי או לא ממש בעיה היא כאשר אני משחק או שומע מוזיקה, הסאונד מאוד גבוה ואיכותי וכאשר אני צופה בסרטים העוצמה של הסאונד צונחת(!!!) אפילו שהעוצמה עד הסוף זה עדיין חלש מידי, קצת מרגיז. אני משתמש בכרטיס קול ON-BORD (ניתן לראות במפרט בצד) שאמור להספיק לרמקולים בהספק כזה, אך אני ישמח אם תתקנו אותי ותגידו לי שקניית כרטיס קול ישפר את מצבי. תודה רבה לכל המגיבים והמגיבות !!!!

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

היי, בשעה טובה החלפתי את הסנהייסר שהתבלו לי עם השנים. כהמלצתכם וכהמלצת הסיקור של אנטולי לקחתי בסופו של דבר את ה- EQUATION RP21 לאחר טיול קצר לחלילית וקילומבו שבחיפה. הרבה אני לא יכול להגיד על האוזניות כי הם אצלי בקושי שעה ואני על כרטיס קול מובנה (:errrr:) איכות הבניה גבוהה מאוד יחסית לסנהייסרים שאני מכיר (בעיקר סדרת 400 שבעצם מקבילה לו בטווח מחיר) - הקשת, גוף האוזניות, הכבל, אפשר להגיד שמכף רגל ועד ראש, או מצוואר ועד ראש? החסרון היחיד בבניה לפי דעתי זאת הפלסטיקה (הכתומה) שלא מסתירה יותר מידי את ההרגשה הפלסטיקית, אבל לא משהו נורא. הצבע שלהם סביל, לא שקסי-חושני כמו הכסופים של סנהייסר, אבל זאת גם לא המטרה באוזניות שמעוצבות בצורה רובוטית שכזו, סך הכל הוא לא הולם יותר מי…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. ערב טוב התחדשתי באוזניות הנ"ל, איזה כרטיס קול מומלץ? חשוב לציין שאני לא משתמש במגבר אוזניות. חשבתי על xonar D2 או D1 מה עדיף? האם אוזניות ברמה הזאת בכלל ינצלו כרטיס כמו xonar D2? הוא שווה את התוספת מה-D1? כמו כן חשוב לי שכרטיס הקול ישפר גם את את איכות ההקלטה מהמחשב, האם ה-D2\D1 אכן יעשו זאת?(בקרוב אקנה SM58) חשוב לציין שאני לא משתמש במערכת 7.1 אלא ב-2.1 שגם לא בטוח שאני אחבר לכרטיס כי הם כוללים DAC פנימי. האם לא עדיף שאקנה כרטיס סטראו? תודה מראש תמונה: http://www .siz .co .il/my/wnoywz4jmlw2.jpg

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by R0tem1,

בהתחלה תכננתי לקנות את הסנהייזר HD595, המליצו לי פה בפורום על החנות "קילומבו" בסנטר שנותנים להקשיב לאוזניות לפני שקונים. הגעתי אליהם והקשבתי ל6 אוזניות שונות והכי אהבתי את האוזניות הנ"ל (במיוחד בגלל שהן סגורות). 700 שקל, מומלץ!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Idanbs,

אתמול קניתי אותם.. אחלה רמקולים מאוד איכותיים ממליץ לכל מי שמחפש רמקולים איכותים בזול יחסית. יש לי שאלה.. האם יש איזה הגדרה בווינדוס או איפה שהו שהמחשב ידע שזה 2.1 ולא רק 2 כי אני מרגיש שהסאב טיפה חנוק..

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by Jenia24,

התחדשתי במערכת 2.1 של Ecan דגם E-510 , קניתי אותה מאלוף מחשבים יצא לי 186 + משלוח 30 ש''ח. עוד לא חיברתי אותה למחשב אלא רק לנגן סנסא M230 , ובנתיים איכות נהדת אני לא כל כך התנסתי ברמקולים אחרים , אבל אני מרגיש שיפור ענק מהרמקולים הרגילים שהיו לי ועד עכשיו אני ממש נהנה מהם החסרון היחיד זה שהכבל שמחבר לחשמל הוא קצר ומגביל אותך אבל זה שטויות לפי דעתי. הנה כמה תמונות. ויש לי גם שאלה קטנה , איך יהיה הכי נכון למקם אותם בספרייה הזאת? חשבתי איפו 1 למקם את 2 הרמקולים כי אם שמים שם את הסאב הוא לא מגיע לחשמל , ואיפו ש2 לשים את הסאב ז''א להוריד אותו למטה , מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by Or ei,

יש לי כרטיס קול מובנה של הnf2 שהוא די טוב, אבל , כרטיס כמו x-fi ישפר לי את האיכות בשמיעה? ואם אני מחבר בכבל אופטי זה משנה בכלל איזה כרטיס יש לי ? בקשר לכבל אופטי , יש הבדל בין הכבל היקר של פילפס לכבלים הפשוטים ? שיש בינהם הבדל של איזה 80 שקל ... שווה להשקיע קצת יותר ? ואיך הכי מומלץ לסדר אותם ? הנה קישור לתמונות של החדר שליhttp://picasaweb.google.com/or.iechen/MyRoom החדר שלי בגודל 4X3.5 והתכוונתי לשים בכל פינה רמקול והסנטר במרכז והסאב איפה שאתם רואים התוכנית שלי זה להוציא את הארון (לשים שידה במקומו ככה שלא יפריע בגובה) עוד חודשיים כנראה אני קונה lcd 32 ככה שזה לא ישאר כמו שזה יהיה עכשיו כל ה"פינת מחשב" עוברת לסלון והמחשב יעבוד דרך הlcd באיזה גובה הכי מומלץ לתלות או…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  17. מיני aqua head - הגודל לא קובע! יש לי אוזניות dt880 של בייר וזה זמן שאני מחפש מגבר להם , אחרי התיעצות עם אנטולי יצרתי קשר עם האחראי של אקוואה ,אסף,קודם כל אני חייב לציין שהוא אחלה של בן אדם , איזה שירות ! איזה אדיבות! אסף הציע לבנות לי מגבר קטן יותר ופשוט יותר מhead שעשוי פלסטיק.. כשראיתי את המגבר אמרתי לאסף מה זה מיני head והוא בתגובה , ואללה לא חשבתי על שם אבל זה יכול להיות נחמד ,(אז לצומת לבכם השם זה רק אני קורא לו ככה כדי שיהיה לי איך לקרוא לו ) אני יכתוב כאן על המגבר , זאת הפעם הרשאונה שאני כותב סיקור אז זה יהיה קצר ולא מקצועי . המגבר דחף את האוניות בקלות שהם 250 אום = ישר שמתי לינקין פארק ונדהמתי שהצליל יוצא ממגבר כזה קטנציק הוא היה נראה כמו צעצוע ליד הhead ,צליל …

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אז ככה המגבר עלה לי 1700 שייח מספיק וחזק לחדר שימוש לסרטים מוזיקה וכדומה עכשיו השאלה איך אני מחבר אותו לרמקולים ולמחשב יש לי כבר רמקולים עם חוטים עם הכול לכן עם מישהו יוכל לעזור לי לדבר איתי באסקיו,במסנגיר,בטלפון אני ישמח מאוד תבוא עליו ברכה ישמח לקבל עזרה שיהיה לילה טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  19. יש לי בעיה, חיברתי את הרמקולים הכל טוב ויפה (שומעים פצצה יש לומר... ) אך נתקלתי בבעיה עם המיקרופון שלי! הרמקולים נשלטים ע"י שלט שמחובר לסאב ולשלט עצמו יש שני כניסות - אוזניות ו- aux in, מהאוזניות אני שומע אך מהמיקרופון שחיברתי לתוך הכניסה של ה-aux in המחשב לא מזהה את המיקרופון ואני לא מסוגל לדבר ברשת אני ניסתי כמה וכמה בהגדרות הצלילים ושום דבר... יש למישהו מושג מה הבעיה?!?!

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by oriel0018,

קראתי הרבה על הסט הזה לטוב ולרע....אבל הוא מתאים לי בול בגלל שעיקר השימוש שלי הוא קונסולה וסרטי MKV....! רציתי לשאול ככה: (אני יודע שאלה מפגרת) יש לי בחדר XBOX שמחובר לסמסונג C530.... הכי טוב זה לחבר את הרמקולים לXBOX? זה יתן סאונד טוב יחסית? יש גם אפשרות לחבר אותם למסך...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by stone cold,

טוב אז סוף סוף קניתי לי טלוויזיה גדולה ואיכותית מחר צריך להגיע הטכנאי להתקין -הייתי מתקין לבד כי זה כולה התקנה שולחנית אבל זה בחינם גם ככה ויותר טוב מבחינת אחריות בכל מקרה אם לא יהיו בעיות מחר תקבלו יותר פרטים כרגע אני יחבר אליה PS2 \WII \וכבלים אנלוגים רק בפברואר אני יחבר לה סטרימר

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  22. היי, אז קודם כל למי שמתעניין עד מחר יש 40% הנחה על כל מוצרי לוג'יטק באפיס דיפו. התחדשתי לי ב X540 ואני ממש מרוצה , כרגע עם הכרטיס ON-BOARD של הלוח שלי (מפרט בצד) ואני חייב לציין שמרגישים את ההבדל בין כל ה MP3 שיש לי שהם 128 - 192 KBPS ולעומת זאת יש לי רק דיסק אחד שהוא OGG באיכות של ~180 וההבדל הוא מהותי מאוד. אז השאלות שלי הם מה המקודד הכי איכותי נתחיל לעשות RIP לדיסיקים,מחיפוש בפורום מצאתי שזה הכי מומלץ Exact Audio Copy האם נכון או שיש יותר טובים? והאם יש מקורות למוזיקה ברמה גבוה מבחינת KBPS וגם מבחינת KHZ , היה לי פעם הופעה של METTALICA שהיא הייתה ב 92KHZ או יותר , אני אנסה להשיג אותה שוב . בכול אופן אודה לעוזרים ..

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Kremb0,

מזל טוב לי כבר אחרי הרבה זמן שאני מחפש אוזניות למחשב , קניתי את ה The best.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by dids22,

היי. קניתי השבוע את ה 6C והיום פתחתי את הקופסה. שמתי לב שהקונקטורים של הכבל אודיו שונים.(יש לי את ה 4C) ושהשליטה על הווליום/באס וכו היא מהצד. חיפשתי קצת ברשת, ומצאתי חנות אחת שמוכרת אותם http://hard.rozetka.com.ua/24494/p24494/ חוץ מהשלט, הכל אותו דבר כמו בלינק. יכול להיות שזו הגרסה הראשונה של הרמקולים? או שאולי יצאה גרסה חדשה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by fungiman,

אני אוהב להאזין למוזיקה ולאחרונה התחדשתי בנגן נייד חדש - סנסה קליפ פלוס (2 ג"ב + 4 ג"ב הרחבה = מעל 150 שירים וקטעי מוזיקה ב-FLAC). נגן זערורי עם איכות סאונד לא רעה בכלל. האוזניות ששימשו (ועדיין משמשות) אותי להאזנה הן סנהייזר PMX100 שאני חושב שאין צורך להרחיב עליהן יתר על המידה וכבודן בהחלט במקומו מונח. אולם כאוזניות פתוחות יש להן חסרונות לא מבוטלים, במיוחד בפעמים בהם אני נעזר בשירותי התחבורה הציבוריים (לא רק רעש הגלגלים והמנוע, אלא בעיקר כל הסוציופטים שמאזינים למוזיקה דרך הרמקולים של הסלולריים או מנהלים שיחות קולניות) או סתם מעוניין במינימום הפרעה סביבתית, שכאני מנסה לקרוא/לכתוב מאמר לדוגמא. הבחירה הטבעית הייתה לכיוון אוזניות in-ear. החלטתי לנצל את המבצע בסופ"ש האחרון בבא…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.