אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

שלום, אני לקראת מעבר דירה והחלטתי לפנק את עצמי בטלוויזיה חדשה. עיקר הצפייה הוא בתכני 720P (סדרות מחו"ל..), וסרטי 720/1080P כמה דגמים שמצאתי: Samsung LA32C530 LG 32LH20R Samsung 37LD460 LG 37LH70YR איזה מהם עדיף? אולי עדיף משהו אחר? נ.ב לפי מה שאני יודע אין הבדל משמעותי בין 720P ל1080P במסכי 32" ואם אני לוקח FHD צריך טלוויזיה שתוכל למתוח את ה720P (הסדרות) ל1080P ושעדיין יראה כמו שצריך. תודה מראש - 

- 2 תגובות
- 2.1k צפיות

- 

- 

מעוניין לרכוש אוזניות לפלאפון לשמיעת מוזיקה באיכות טובה בעיקר טראנס מומלץ שיהיה גם מיקרופון - 

- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower

- 

- 

חשבתי לקנות רמקולים של pure acustic http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1124443 האם יש הצעות נוספות בטווח של 3000 או פחות? (עדיף פחות) - 

- 19 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

סקירה קטנה פורסמה באתר GAMESPOT http://hardware.gamespot.com/Story-ST-22364-2435-x-x-x - 

- 0 תגובות
- 631 צפיות

- 

- 

קודם כל יש לציין שאני משתמש באייטיונס, כך שהפורמטים שאני יכול להשתמש בהם הם MP3/AAC/Apple Lossless. בAAC לא נראה לי שאני אשתמש, כך שהבחירה שלי היא בין MP3 לApple Lossless. מבדיקה שערכתי לא הצלחתי למצוא שום הבדל בין MP3 192KBPS ל-Apple Lossless ההפרש בגודל יוצא 317.4MB לאלבום לעומת 58.9MB - הבדל ענק יש סיבה כלשהי להשתמש בלוסלס בכל זאת? לא בדיוק חסר לי מקום אבל אם אין לי שום תועלת בלוסלס אז סתם חבל... - 

- 16 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

למי שיש נגן בעל תמיכה בUOTG(או איך שלא רושמים את הקיצור) יודע שיש מספר מוגבל של מצלמות שהנגן תומך בהן.... אז חשבתי והגעתי לדרך פיתרון אפשרית. אני לא יודע אם לכם יש את זה, אבל אני קיבלתי עם המצלמה שלי(Olympus C-770) את הדבר הבא: מכשיר קטן בעל חיבור זכר לUSB וניתן להכניס לתוך המכשיר כרטיס(במקרה שלי ) מישהו יודע אם אני אקח את המכשיר עם הכרטיס ואחבר לנגן זה יעבוד?! זה בעצם כמו דיסק און קי.... אגב- אותו פיתרון יכול לעבוד עם קורא כרטיסים חיצוני עם יציאת USB... מקווה שעזרתי למישו. גיא. - 

- 22 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

שלום רב, איך קובעים ווליום אחיד למספר קבצי MP3? - 

- 3 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

היי רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות שידור מהמכשיר Xtreamer Pro Digital HDTV Media Player לבין האיכות שידר HD שאני מוציא ממחשב נייד עם כרטיס מסך 5650 , הכוונה מאיזה מכשיר אני יראה יותר טוב סרטיי HD? - 

- 0 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

לפי הידיעה הבאה - http://iheb.zapto.org למי שמתעצל לקרוא, בעוד מספר שבועות יצא עדכון חדש לאייפוד שיאפשר לראות עברית (לא הפוכה) מבלי הצורך להפוך את האותיות בטאגים. העדכון יופץ ע"י ידע מחשבים, בחינם, דבר מאוד משמעותי לאלו המפחדים מאיבוד האחריות על האייפוד. קרדיט לפוקט ולIheb - 

- 3 תגובות
- 579 צפיות

- 

- 

יש לי מערכת סטריאו(רסיבר,CD ורמקולים)של YAMAHA מחוברת למחשב קראתי איפה שהוא באתר שאם יש לך רסיבר חיצוני אז הוא מפענח את הקול מהמקור(במקרה זה המחשב) ולכן אין צורך לקנות כרטיס קול שהוא לא OB... זה נכון או שבכל מקרה הכרטיס קול מפענח את האודיו לפני הרסיבר אז עדיף לקנות אחד איכותי? - 

- 3 תגובות
- 871 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, אשמח עם תעזרו לי עם טיפ לגבי התקן שבעזרתו ניתן לחבר את המחשב חדש לטלויזיה (s-video). פעם שמעתי על "קופסה" חיצונית עם מס' התקנים שפותרת את הבעיה. תודה, גלעד - 

- 0 תגובות
- 709 צפיות

- 

- 

אח שלי התקרב עם מגנט לטלווזיה לפני כמה שעות וכמובן שהצבעים השתנו, ניסיתי לחפש איזה כפתור ריסט לצבעים בהגדרות ולא מצאתי. איך אפשר לסדר את זה? - 

- 10 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג JBL DSC 1000 המגבר שבק חיים ונשארתי עם 5 רמקולים עם ההספקים שמצורפים בקובץ . השאלה שלי איזה מגבר אפשר להתאים לרמקולים הקיימים . תודה מראש על העזרה . - 

- 0 תגובות
- 706 צפיות

- 

- 

מה ההבדל בין ה Xtreme Gamer ל Xtreme Gamer Fatality??? תודה מראש! - 

- 3 תגובות
- 938 צפיות

- 

- 

האוזניות התקלקלו לי(לא שומעים באוזניה אחת) איזה סוג של מקום אני יכול לתקן אותם? - 

- 3 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

המחיר שלהם הוא כ-263$ שזה כ-1130 ש"ח,נמוך משמעותית מהארץ. כמה יעלה משלוח בהתחשב בגודל של החבילה ומשקלה ? האם מישהו אולי יודע אם זה יוצא משתלם בסופו של דבר ? - 

- 9 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

שלום, מחפש רמקולים 2.1 למחשב.. ה-altec lansing 4121 נדפקו - איך שאני מחבר אותם הווליום והבאסים מתחילים לעלות ל-100% ללא שליטה עם הבורר ברמקולים. זה בר תיקון ? (עלו לי 400 ש"ח לפני 4 שנים) מחפש משהו בסביבות ה-350 ש"ח. רצוי שהסאב יהיה מלבני וקומפקטי (מבחינת מיקום) ושלא יהיו רמקולים ענקיים. תודה. - 

- 3 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower

- 

- 

http://computershopper.com.com/Creative_Zen_Sleek_Photo__20GB_/4505-6490_7-31549780.html - 

- 1 תגובה
- 698 צפיות

- 

- 

האם יש המלצות? אני לא מחפש שום דבר מתוחכם או מדהים. רק מה שציינתי בכותרת - רמקולים למחשב - שיהיו פשוטים, זולים ואמינים, עם איכות קול סבירה. אם בתוספת של כמה שקלים אפשר להשיג משהו איכותי בהרבה ואתם חושבים שזה משתלם - אשמח לשמוע כמובן. לגבי טווח מחיר - לצערי אני לא ממש מכיר אז לא יודע מה נחשב סביר ומה לא, אבל אני מניח שרמקול פשוט וסביר לא צריך לעלות מעבר ל400 שקלים, אז נגיד שהטווח עד שם. אם טעיתי - אשמח לשמוע פירוט. תודה רבה לעוזרים! - 

- 1 תגובה
- 1k צפיות

- 

- 

שלום, ברשותי מערכת דיסק שקוראת CD-R\RW ובנוסף דיסקים מסוג CD-R הבעיה שיש לי שירים מסוג קובץ של MP3 וזה לא מתאים. לפי דעתי, אני צריך להמיר את השירים לאיזה-שהוא קובץ מתאים. השאלה שלי היא איך אני עושה זאת ולאיזה סוג קובץ של השיר להמיר? תודה לעונים - 

- 1 תגובה
- 790 צפיות

- 

- 

- 

הי, מחפש טלוויזית LCD לחדר, חשוב שיראו חד, שיהיה HDMI, שישמעו טוב שמעתי על הדגם הבא: LA__A450 האם מומלץ, אילו עוד דגמים יש? מתלבט האם כדאי לקחת לחדר 32 או 37 אינץ'? תודה רבה, עידן - 

- 4 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

טוב אני מיואש כבר.. ניסיתי לכבות את המחשב, לשחק עם החיבורים, מה שאני לא עושה לא עוזר. המחשב פשוט משדר רעשים סטטים חזקים מאוד (לא מש'ו רצוף כזה אבל חזק מאוד).. נשמע כאילו הרמקול נשרף, ניסיתי לחבר רמקולים אחרים ואוזניות וגם שם היה את הרעש הזה. זה רעש בילתי ניסבל. אי אפשר אפילו לפתוח את הרמקול.. יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיגרם??.. - 

- 4 תגובות
- 784 צפיות

- 

- 

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-soundblaster&db135650=135653&db46605=129097,129098&db46632=46974&db46624=46977&db46617=46621&db67504=67507 מה אתם ממליצים לי? אם יש לכם הצעה אחרת שלא נמצאת פה אז בכיף זה מחשב זמני, לכן אני לא משקיעה הרבה אבל חשוב לי גם עיניין המחיר אני משתמש ב2.1 רמקולים או אשתמש במגבר עם רמקולים (גדולים) של סוני שיש לי רק צריך כרגע מגבר זמני לא יקר זה בערך המחשב שאני קונה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793&CatCode= + מספר שינויים קלים תודה לעוזרים - 

- 6 תגובות
- 938 צפיות

- 

- 

היי. אני מחפש נגן MP3 לא יקר מידי.. התקציב שלי הוא 1400 מקסימום. הוא חייב להיות מבוסס דיסק קשיח עם לפחות 15 ג'יגה.. וצריך שתיהיה תמיכה בתיקיות.. אהה ולא איכפת לי מחוסר תמיכה בעיברית. רציתי אולי את זה http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=37913&sog=C-MP3Player אבל הוא נראה לי מסכן כזה.. איזה עוד אפשרויות יש? - 

- 1 תגובה
- 531 צפיות

-