אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לחבר מערכת 5.1 של רמקולים למחשב, ובנוסף לחבר מגבר סטריאו, ואני צריך אפשרות לשלוט בין הפלטים בצורה נוחה. לכן חשבתי להוסיף עוד כרטיס לOB הקיים שלי, או לקנות אחד שיעשה הכל. אין לי מושג כמה הדברים האלו עולים, אז אין לי תקציב מוגדר, אבל כמה שיותר זול, משום שעכשיו אני עובד עם כרטיס OB פשוט ואין לי בעיה עם זה. תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
יש לי מין הד במחשב(בקול), אני יודע שהבעיה היא לא ברמקולים/אוזניות. ההגיון אומר לי שמישהו (סביר להניח אני) התעסק באקוולייזר או בהגדרות השמע בלי לדעת מה הוא עושה, אבל אין לי מושג באקוולייזרים ובשמע. איך קוראים למדד שישנה את זה, ואם זו לא הבעיה מה כן?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג בטלויזיה חדשה לחדר שתשמש אותי בעיקר לxbox 360 ופה ושם לקצת טלויזיה, בעיקר ספורט. אין לי העדפה מסוימת על חברה או דגם אלא אני פשוט רוצה מסך טוב שיפיק את המיטב ב-HD מה-360.מה גם שלא יהיו מריחות כמו שבדרך כלל קורה בשידורי ספורט. התקציב הוא עד 4000 ש"ח והגודל צריך להיות 37 אינץ.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס TV חדש מדגם PVR-150 של חברת Hauppauge. התקנתי אותו בתוך חריץ ה PCI, דרייברים הותקנו וגם התוכנה. יש לי XP אבל בלי MC הכרטיס חובר לממיר HOT של חברת Samsung אבל אני לא מצליח למצוא ערוצים. איך אני יכול למצוא את הערוצים? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לראות את הסרטים שאני מוריד במחשב דרך מסך הטלוויזיה שלי בסלון. הטלוויזיה היא סמסונג 37" HD READY עם כניסות HDMI ו-S-VIDEO בין היתר. ברשותי PS3(אין לי DVD רגיל) המחובר לטלוויזיה. המחשב Q6600 2.4ghz כרטיס מסך geforce 8800gt לוח אם GA-P35-DS3P האם יש דרך לצרוב את הסרטים ולראות אותם דרך ה-PS3? אולי אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה? האם האיכות של הסרט תיפגם בטלויזיה? אשמח לקבל קישור למדריך בנושא.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחובר ליס בטלויזיה רגילה CRT האם ישנה אפשרות להקליט תחנה שונה מזו שצופים בה האם אפשר לכבות ולהדליק את הטלויזה בשלט של המדיה סנטר תודה מראש, תמיר
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
התחדשתי בסמסונג A450 . חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך DVI-HDMI הכרטיס הוא 2900PRO. אני עובד עם רזולציה של 1900X1200 על המסך של Dell 2407WFP. כשאני מריץ סרט בBSplayer באיכות HD, התמונה שניתנת במסך סמסונג הרבה יותר "חיה" מהתמונה שמוצגת במסך של דל, ובנוסף ישנם ריצודים במסך של סמסונג בחיבור המחשב. איך אני מתקן בעיה זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם האופציה היחידה לקבלת סאונד איכותי היא הz5500? אני משוכנע שמערכת סראונד עם רסיבר והכל ב2000 שקל תביא סאונד ברמה של הפאלפון שלי אז לפי מה שראיתי פה מומלץ ללכת על מערכת high end של מחשב האם עדיין ההמלצה על z5500 תקפה או שצצו אופציות חדשות ? האם יש תקלות ואי סיפוק מהמערכת של לוג'יטק ?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של Dell מלפני שנה וחצי בערך, אני רוצה לחבר אותו ליציאת HDMI שיש לי ב-LCD, אך לצערי אין לו בו יציאת DVI (ומן הסתם גם לא HDMI) האם קיים כרטיס הרחבה של יציאת DVI לניידים? כי ניסיתי לחפש ולא ממש מצאתי... בעיקרון מצאתי מעין ממיר בין VGA ל-HDMI (מופיע בלינק) אבל האם זה ישמור על איכות הצפיה? http://www.cable.co.il/sg_product~620365~9~0.htm# כנל, אני יכולה לחבר מתאם שהופך VGA ל-DVI, (למשל: http://media.shopy.co.il/shops/1234/products/p72757m.jpg) ואז לחבר כבל בין ה-DVI שבנייד ל-HDMI שב-LCD, אבל שוב מה תהיה האיכות? למישו יש פיתרון? אם זה עוזר היציאות הקשורות לעיניין שיש לי בלפטופ זה: VGA, s-video וכן, מי שתהה יש לי מקום לכרטיס הרחבה. תודה על העזרה בברכה, עדי
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח לקבל המלצה למסך LCD "32 לחדר (אולי זה קצת גדול לא יודע...) בכל מקרה יש לי הגבלות גודל של רוחב מקסימלי של 80 ס"מ - עדיף מעט פחות... גובה פחות קריטי כי מקסימום נוריד את הגובה של המדף. ראיתי את השארפ LC32A33 - במחיר של 4390 וראיתי בעיתון שיש גם ב- 4170 או משהו כזה. לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות ברשת בכלל...(אם מישהו מכיר אשמח לחוות דעת). היא קצת יקרה... הייתי שוקל לרכוש משהו מעט יותר זול.. האם יש המלצה? חשוב שזוית הצפייה תהיה מיטבית+ואם אפשר כברHD READY אז גם טוב (למרות שאני לא מבין גדול...ושידורי טלויזיה יהיו עדיין על הפנים. האם מישהו שמע ביקורות על LCD של הייסנס?או דברים כאלה או המלצות אחרות יתקבלו בברכה! - תודה [br]פורסם בתאריך: 16.08.2008 בשעה 11…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היי, אני צריך לדעת מה הם ההבדלים המורגשים בין כרטיס קול און-בורד פשוט שמגיע עם לוח של 700 ש"ח למשל לבין כרטיס קול רגיל בעלות של 100~300 ש"ח. איך ההבדלים מורגשים בשירים ובכלל בסאונד? מה שאר ההבדלים? (אני שוכל להשקיע בכרטיס קול שקצת יותר מקצועי מאון-בורד.) תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני מחפש כרטיס קול חדש טוב יותר ממה שיש לי על הלוח אם. (Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A) חשבתי בכיוון הCreative X-Fi Xtreme Audio שעולה 243 ש"ח בKSP, האם הוא משמעותית טוב יותר? משתלם? אשמח לקבל המלצות עד 300 ש"ח ודעות אם בכלל שווה לי להחליף - א. מיועד לשמיעת מוסיקה וסרטים - ב. הרמקולים שלי הם Z2300 של לוגי'טק ג. יש לי חוש שמיעה טוב במיוחד ואני מחפש להרגיש בהבדל בין כרטיסי הקול מבחינת איכות הצליל. תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קניתי את הכרטיס M-audio revoultion 5.1 הרמקולים שאני משתמש בהם הם Altec Lansing FX6021 והם עובדים מצויין, כשאני מחבר אותם לכל דבר אחר נגיד לחיבור הרגיל של הלוח אם או למכשיר MP4 הם נשמעים פיצוץ. כשאני מחבר אותם לM-audio אז הכל נשמע טוב -אבל- יש כל הזמן קפיצות כאלה בסאונד מה שממש מפריע. לדעתכם הבעיה היא בכרטיס קול בכלל? אולי הבעיה היא בתאימות? בקיצור מה כדאי לי לעשות? להחליף את הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רמקולים 2.1 ואני מעוניין לנייד אותם כך שיעבדו על סוללות אז הרמקולים היו מחוברים לחשמל עם ספק פנימי שעובד על 230V\50HZ 9V\1.2A האם 2 סוללות של AA נטענות בהספק של 2500 NAH כל אחד עם זרם 1.2 אמור להחזיק אותם? תודה ויום טוב אולי סירטון כשאסיים :]
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בעיקרון הטווח הוא 3000-4000 הטלויזיה היא לסבתא שלי והמטרה היא נוחות ולא רק איכות צפיה כי היא לא רואה HD וזה רק מחובר לכבלים, אפילו לא לDVD.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי במסך תמיכה בHD, ולכן אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה כדי שאני אחבר את הממיר YES שלי, במקום למסך LCD, למסך של המחשב שלי. זה אפשרי נכון? אני יוכל לצפות נורמלי? הכל יהיה בסדר? אני יוכל להקליט? מאיפה אני מחליף ערוצים? מה הכרטיס שאני צריך והכי מומלץ לי? תודה לעונים. ואני צריך טיפה בסיס של איך זה עובד על הסיפור הזה...
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מחפש רמקולים למוזיקה ב600 ש"ח חשוב שיהיו באסים חזקים תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
טלויזיה פלזמה "42 של SANSUI דגם SV-42PDP HD READY - מיועד לקליטת שידורי HIGH DEFINITION!! המסך דק במיוחד (10 ס''מ בלבד) וניתן לתליה כתמונה על הקיר!! כולל זוג רמקולים תואמים בעלי הספק 2x6W RMS!! תכונות עיקריות: כניסת VGA תומכת ברזולוציה גבוהה - לחיבור ישיר ממחשב. מוכן לקליטת שידורי HDTV High Definition TV בפורמטים 720p, 1080i. אפשרות צפייה בשני מקורות שידור בו זמנית- תמונה בתוך תמונה PIP. ניגודיות דינמית גבוהה ביותר 1:8,000 רזולוציה של 852x480 פיקסלים. בהירות בעוצמה של ²m/cd 1200. אורך חיים מעל 60,000 שעות. אפשרות הקפאת תמונה. מצב סראונד וירטואלי. טיונר מובנה וזיכרון. הדמיית צליל סראונד הייקפי. גודל מסך: 42 אינץ'. זוית צפיה: 170 מעלות. מספר צבעים: 1.073 מיליארד. גודל נקוד…
-
- 29 תגובות
- 9k צפיות
-
-
-
אם יש חריגה קטנה שמצדיקה את עצמה אז אין בעיה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי חבר'ה, הגיע הזמן לנגן MP3 חדש ואיכותי הפעם(מחברה מובילה , ולא מחברה זולה ולא ידועה כלל בשוק, שאחר כך עושה בעיות),לאחר שהקודם נדפקו בו האוזניות ואין מצב להחליף אותן כי החיבור קטן מדי ולא מאפשר תמיכה באוזניות רגילות ויום-יומיות,וחוץ מזה הנגן קוטע שיר כמעט כל שנייה בזמן הליכה. אבל לא נכנס לזה, בקיצור, שמתי עין על הנגן הבא: SanDisk Sansa Clip קראתי המון ביקורות חיוביות עליו, והוא נראה מצוין וכמובן הכי חשוב - בעל תג מחיר עוד יותר מצוין P: ברצוני לקנות את גרסת ה2GB, האם אתם ממליצים לי על נגן זה? אם אתם בעלי נגן זה שתפו כאן חוויות לגביו... כמו כן, אני בכל הזדמנות שאני יוצא מהבית אני עם MP3, אז נגן זה יתאים לי מבחינת תאימות להליכה וריצה,ומבחינת הקליפס(שזה קריטי כי …
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני מגזים או לא אבל זה לא קרוב אפילו לביקורות שמהללות תמערכת ברשת הבאס סבבה לגמרי הבעיה היא ברמקולים עצמם אני לא יודע משהו חסר.... במוזיקה של האוסים הסאונד סבבה לגמרי אבל במוזיקה ישראלית זה לא קרוב אפילו לסאונד של האוזניות JBL REFERENCE 220 אולי אני מגזים??אולי אני אאודיופיל ואני לא יודע מזה ??אני בהתלבטות אם לזרוק לפנדה את הרמקולים האלה בפרצוף או לא אחרי הכל ב 420 ש"ח אין לי כזאת אלטרנטיבה אחרת ....
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. אני מחפש מסך כמה שיותר גדול שיתחבר למחשב ב HDMI לשימוש במשחקים בלבד ולא לשום תוכן אחר 2. המסך חייב להיות FULLHD כלומר המשחקים ירוצו ב 1920X1080 3. המסך חייב לכלול NATIVE SCAN\RATE כדי שהתמונה תיתקבל באופן מושלם מהמחשב בחיבור ה HDMI 3. התקציב הוא עד 10 אלף שח עם אפשרות לחריגות קטנות מה הכי מומלץ וכדאי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
כשאני מחבר את האוזניות בחלק העליון של המארז ואת העכבר בחיבור הUSB הצמוד ישנו צפצוף מעצבן בטירוף באוזניות - מדוע זה קורה והאם ישנה דרך לפתואר בעיה מעצבנת זו?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-