עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, לאחרונה התחדשתי ב Cowon D2 ואני צריך אוזניות מתאימות שיפיקו ממנו את המירב. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, יחסית נמוך, אני יודע. הייעוד העיקרי הוא לנגן Cowon D2 ולמשחקי מחשב (TF2, COD4), הג'אנר שאני לרוב שומע בנגן הוא אלקטרוני (Infected Mushroom) ורוק (RHCP) ככה שמומלץ שהאוזניות יתאימו. אני בעיקרון מתלבט בין ה AKG K412P לבין ה K414P, מה דעתכם עליהן? הם מתאימות לצרכים שלי? תודה. * לא מעוניין באוזניות IEM.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by adidi_be,

היי, יש לי לפטופ של Dell מלפני שנה וחצי בערך, אני רוצה לחבר אותו ליציאת HDMI שיש לי ב-LCD, אך לצערי אין לו בו יציאת DVI (ומן הסתם גם לא HDMI) האם קיים כרטיס הרחבה של יציאת DVI לניידים? כי ניסיתי לחפש ולא ממש מצאתי... בעיקרון מצאתי מעין ממיר בין VGA ל-HDMI (מופיע בלינק) אבל האם זה ישמור על איכות הצפיה? http://www.cable.co.il/sg_product~620365~9~0.htm# כנל, אני יכולה לחבר מתאם שהופך VGA ל-DVI, (למשל: http://media.shopy.co.il/shops/1234/products/p72757m.jpg) ואז לחבר כבל בין ה-DVI שבנייד ל-HDMI שב-LCD, אבל שוב מה תהיה האיכות? למישו יש פיתרון? אם זה עוזר היציאות הקשורות לעיניין שיש לי בלפטופ זה: VGA, s-video וכן, מי שתהה יש לי מקום לכרטיס הרחבה. תודה על העזרה בברכה, עדי

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by noise,

היי אנשים, אשמח לקבל המלצה למסך LCD "32 לחדר (אולי זה קצת גדול לא יודע...) בכל מקרה יש לי הגבלות גודל של רוחב מקסימלי של 80 ס"מ - עדיף מעט פחות... גובה פחות קריטי כי מקסימום נוריד את הגובה של המדף. ראיתי את השארפ LC32A33 - במחיר של 4390 וראיתי בעיתון שיש גם ב- 4170 או משהו כזה. לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות ברשת בכלל...(אם מישהו מכיר אשמח לחוות דעת). היא קצת יקרה... הייתי שוקל לרכוש משהו מעט יותר זול.. האם יש המלצה? חשוב שזוית הצפייה תהיה מיטבית+ואם אפשר כברHD READY אז גם טוב (למרות שאני לא מבין גדול...ושידורי טלויזיה יהיו עדיין על הפנים. האם מישהו שמע ביקורות על LCD של הייסנס?או דברים כאלה או המלצות אחרות יתקבלו בברכה! - תודה [br]פורסם בתאריך: 16.08.2008 בשעה 11…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  4. Started by J S Bach,

האם כדאי לי להשקיע באחד מזוגות אוזניות אלה? איכות מאוד חשובה לי כשאני שומע מוסיקה, קלאסית ברובה. אני הבנתי שב-UE-11 [אוזניות תוצרת ULTIMATE EARS] יש שני וופרים מה שגורם לEXTRA BASS במוסיקה קלאסית ושה-UE-10 יותר נטרליות, זה נכון? והאם שוות את ההשקעה? נ.ב - יש לי נגן COWON D2 - האם אני אוכל להוציא את המקסימום מהאוזניות בעזרת הנגן הזה או שיש צורך בנגן \ פראמפאר-אמפליפייר איכותי יותר? ממש ממש שוב לי לדעת! הנה קישור: http://www.ultimateears.com/_ultimateears/products/custom/index.php

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. בעיקרון הטווח הוא 3000-4000 הטלויזיה היא לסבתא שלי והמטרה היא נוחות ולא רק איכות צפיה כי היא לא רואה HD וזה רק מחובר לכבלים, אפילו לא לDVD.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  6. היי אני צריך המלצות לרכישת רמקולים + כרטיס קול, התקציב שלי הוא +- 800 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה (New Age, רוק 60s-80s, מטאל, וקצת ג'אז ופרוגרסיב רוק) וסרטים, לכן רציתי להתייעץ. אני לא בטוח שיש לי אפשרות למקם מערכת 5.1 לכן אני מעדיף להשקיע ב 2.1 איכותית (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב). את הרמקולים אני מתכנן לקנות בארץ, לעומת זאת את הכרטיס יש לי אפשרות לקנות בצרפת, אבל אני נמצא כאן רק עד יום חמישי אז אני צריך למהר... יש המלצות? חשבתי בכיוון של כרטיס פשוט + X 230.... נ. ב. המפרט בחתימה לא עדכני, אל תתיחסו...

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  7. ^^ מה אתם אומרים אפשר לסדר משהו בתקציב הזה? ד''א איך הרמקולים האלה? http://www.vnp.co.il/index.php?productID=801 יש לי העדפה לחברה הזאת.

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by LilHorn,

מחפש רמקולים למוזיקה ב600 ש"ח חשוב שיהיו באסים חזקים תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by star010101,

שלום לכל המומחים, אני מחפש כרטיס קול חדש טוב יותר ממה שיש לי על הלוח אם. (Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A) חשבתי בכיוון ה‏Creative X-Fi Xtreme Audio שעולה 243 ש"ח בKSP, האם הוא משמעותית טוב יותר? משתלם? אשמח לקבל המלצות עד 300 ש"ח ודעות אם בכלל שווה לי להחליף - א. מיועד לשמיעת מוסיקה וסרטים - ב. הרמקולים שלי הם Z2300 של לוגי'טק ג. יש לי חוש שמיעה טוב במיוחד ואני מחפש להרגיש בהבדל בין כרטיסי הקול מבחינת איכות הצליל. תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by Jules Winnfield,

אם יש חריגה קטנה שמצדיקה את עצמה אז אין בעיה. תודה.

11. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, הגיע הזמן לנגן MP3 חדש ואיכותי הפעם(מחברה מובילה , ולא מחברה זולה ולא ידועה כלל בשוק, שאחר כך עושה בעיות),לאחר שהקודם נדפקו בו האוזניות ואין מצב להחליף אותן כי החיבור קטן מדי ולא מאפשר תמיכה באוזניות רגילות ויום-יומיות,וחוץ מזה הנגן קוטע שיר כמעט כל שנייה בזמן הליכה. אבל לא נכנס לזה, בקיצור, שמתי עין על הנגן הבא: SanDisk Sansa Clip קראתי המון ביקורות חיוביות עליו, והוא נראה מצוין וכמובן הכי חשוב - בעל תג מחיר עוד יותר מצוין P: ברצוני לקנות את גרסת ה2GB, האם אתם ממליצים לי על נגן זה? אם אתם בעלי נגן זה שתפו כאן חוויות לגביו... כמו כן, אני בכל הזדמנות שאני יוצא מהבית אני עם MP3, אז נגן זה יתאים לי מבחינת תאימות להליכה וריצה,ומבחינת הקליפס(שזה קריטי כי …

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by meirdor,

אני לא יודע אם אני מגזים או לא אבל זה לא קרוב אפילו לביקורות שמהללות תמערכת ברשת הבאס סבבה לגמרי הבעיה היא ברמקולים עצמם אני לא יודע משהו חסר.... במוזיקה של האוסים הסאונד סבבה לגמרי אבל במוזיקה ישראלית זה לא קרוב אפילו לסאונד של האוזניות JBL REFERENCE 220 אולי אני מגזים??אולי אני אאודיופיל ואני לא יודע מזה ??אני בהתלבטות אם לזרוק לפנדה את הרמקולים האלה בפרצוף או לא אחרי הכל ב 420 ש"ח אין לי כזאת אלטרנטיבה אחרת ....

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  13. שלום רב, אני רוצה לראות את הסרטים שאני מוריד במחשב דרך מסך הטלוויזיה שלי בסלון. הטלוויזיה היא סמסונג 37" HD READY עם כניסות HDMI ו-S-VIDEO בין היתר. ברשותי PS3(אין לי DVD רגיל) המחובר לטלוויזיה. המחשב Q6600 2.4ghz כרטיס מסך geforce 8800gt לוח אם GA-P35-DS3P האם יש דרך לצרוב את הסרטים ולראות אותם דרך ה-PS3? אולי אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה? האם האיכות של הסרט תיפגם בטלויזיה? אשמח לקבל קישור למדריך בנושא.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. 1. אני מחפש מסך כמה שיותר גדול שיתחבר למחשב ב HDMI לשימוש במשחקים בלבד ולא לשום תוכן אחר 2. המסך חייב להיות FULLHD כלומר המשחקים ירוצו ב 1920X1080 3. המסך חייב לכלול NATIVE SCAN\RATE כדי שהתמונה תיתקבל באופן מושלם מהמחשב בחיבור ה HDMI 3. התקציב הוא עד 10 אלף שח עם אפשרות לחריגות קטנות מה הכי מומלץ וכדאי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  15. 1. אני מחפש מסך כמה שיותר גדול שיתחבר למחשב ב HDMI לשימוש במשחקים בלבד ולא לשום תוכן אחר 2. המסך חייב להיות FULLHD כלומר המשחקים ירוצו ב 1920X1080 3. המסך חייב לכלול NATIVE SCAN\RATE כדי שהתמונה תיתקבל באופן מושלם מהמחשב בחיבור ה HDMI 3. התקציב הוא עד 10 אלף שח עם אפשרות לחריגות קטנות מה הכי מומלץ וכדאי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  16. כשאני מחבר את האוזניות בחלק העליון של המארז ואת העכבר בחיבור הUSB הצמוד ישנו צפצוף מעצבן בטירוף באוזניות - מדוע זה קורה והאם ישנה דרך לפתואר בעיה מעצבנת זו?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  17. Started by TeaTime,

בקירות עוברים כבלי CAT5E של טלפונים ורשת, יש לי כבל כזה לא מנוצל שעובר בקיר מהקדימה של הסלון לאחוריו, האם אפשר להשתמש בכבל הזה להובלת סאונד (אולי לשלב כמה גידים יחד) כתחליף להעברת כבל אודיו? רק אות האודיו יעבור על הכבל ורק כבל הCAT5E נמצא בצינור פלסטיק בקיר

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  18. שלום לכולם, אחרי חצי שנה בלי רמקולים , ועם משכורת צבאית אשר לא מספיקה אפילו ליציאות. החלטתי שאני זקוק לרמקולים, אשמח אם תמליצו לי על רמקולים הכי טובים ואיכותיים אשר אפשר לקנות בתקציב של עד 200 שקל. הדגמים אשר ראיתי המלצות לגביהם בפורום הם: E510 2.1 Speakers של Eacan SBS370 של Creative חשבתי גם ללכת על S220 של Logitech שהם יחסית זולים ולפי ביקורות בזאפ גם יחסית איכותיים למחירם ובנוסף נשאר לי עודף לא קטן. בתודה, תומי

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  19. אני קונה לוח בשם P5E וגיליתי שהוא בא עם כרטיס חיצוני בשם Supreme FX II, יש המלצות, דעה משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  20. בין MX5021 ALTEC LANSING לבין לוג'יטק z2300 ההפרש במחיר זניח

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי, אני צריך לדעת מה הם ההבדלים המורגשים בין כרטיס קול און-בורד פשוט שמגיע עם לוח של 700 ש"ח למשל לבין כרטיס קול רגיל בעלות של 100~300 ש"ח. איך ההבדלים מורגשים בשירים ובכלל בסאונד? מה שאר ההבדלים? (אני שוכל להשקיע בכרטיס קול שקצת יותר מקצועי מאון-בורד.) תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי במסך תמיכה בHD, ולכן אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה כדי שאני אחבר את הממיר YES שלי, במקום למסך LCD, למסך של המחשב שלי. זה אפשרי נכון? אני יוכל לצפות נורמלי? הכל יהיה בסדר? אני יוכל להקליט? מאיפה אני מחליף ערוצים? מה הכרטיס שאני צריך והכי מומלץ לי? תודה לעונים. ואני צריך טיפה בסיס של איך זה עובד על הסיפור הזה...

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by IG,

אני מחפש איזה DVD פשוט- מאלה שעולים 200~ ש"ח... אני צריך משהו שמנגן כמה שיותר פורמטים (AVI,MPGE, DIVX, AC3....), עם ממשק נוח ויחסית אמין... הייה לי אחד של פיילוט, שעבד בסדר שנתיים ואז מת (כנראה נדפק לו משהו במגש של הדיסק וכנראה שיעלה יותר לתקן אותו מאשר לקנות חדש...) בקיצור- איזה חברות\ דגמים מומלצים יותר? (אני מכיר איזה דגם של גרטס שיחסית בעייתי...)

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by Mister Hai,

http://www.akg.com/personal/K_414_P,pcatid,6,pid,61,_psmand,1.html מחירם הוא 172 שקלים חדשים בבאג. אני רוצה להשתמש בהם לנגן נייד (D2) ביומיום בנסיעות וכאלה.. ממליצים לי עליהם ? איך היחס עלות/ביצועים שלהם ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי ‏Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE. כשאני מחבר את הקולט של השלט ל-USB המחשב רוצה דרייברים; לא הצלחתי לשכנע את XP למצוא על ה-CD. אודה לעזרה...

• 0 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים