עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קרוב משפחה שלי מגיע בקרוב מארה"ב, ואני מנצל את ההזדמנות בשביל לארגן לעצמי נגן MP3 ואוזניות טובות אני מחפש ניידות, אני צריך משהו שאני לא אחשוש לשים באוטובוס, אבל הגודל הפיזי של הנגן לא קריטי מבחינתי מצד שני, אני רוצה משהו שאני אוכל לאחסן בו איזשהו מינימום של זמן ניגון, אז אני מעדיף מאוד נגן עם לפחות 512MB אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית, אם זה משפיע על הבחירה התקציב הכולל - 200$, לאוזניות ולנגן ביחד, ואני צריך גם חנות Online להזמין ממנה (כרטיס אשראי ישראלי בינ"ל, כתובת למשלוח בארה"ב)

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by TermiNal,

שלומות. אני צריך קצת עזרה,אז קודם כל אני רוצה שמישהו יסביר לי מה עושה העידכון לאייפוד ? חוצמיזה יש איזה תוכנות טובות שמסדרות טוב את הID3 ? או משו כזה ? ושמישהו יסביר לי בכלל מה זה ? יש איזו דרך לראות שירים בעברית על הiPod ? המון המון המון תודה למי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by hagai-,

האם יש הבדלים בין הערכות לרכב? כי מצאתי ערכה מלאה כולל שנאי המתחבר למצית של Silver line ב-40 ש"ח, לעומת זאת ראיתי את המתאם בלבד (קלטת) ללא שנאי של Sony ב-100 ש"ח ! האם זהו רק השם או שייתכן שיש הבדלי איכויות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מערכת 2.1 לסרטים, מוסיקה ומשחקים. לפי התגובות די נסגרתי על רמקולים Z2300 של Logitech (אשמח לשמוע על המלצות אחרות באותו טווח מחירים). בנוסף קראתי הרבה המלצות על כרטיס קול Asus Xonar Essence ST. השאלה האם אני צריך בכלל כרטיס קול לרמקולים אלו, או שאפשר להסתפק בכרטיס קול פשוט יותר (אם בכלל לא מספיק רק זה שיש בלוח אם) לניצול מלא של הרמקולים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Os.Master,

חשוב תמיכה ב FHD מעדיף פלזמה מאשר LCD כי רוב השימוש זה טלווזיה חברות מועדפות sony SHARP HITCHI LG NEC

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  6. יש לי 200 ש"ח שאין לי מה לעשות בהם. החלטתי לקנות בהם אוזניות. בבקשה תמליצו לי על אוזניות בתקציב הזה, אבל שמחיר המשלוח יכלל בתוך ה-200 ש"ח. בבקשה, שמחיר האוזניות+המשלוח לא יעברו את ה-200 ש"ח. יש לי כרטיס ישראכרט צעיר ויש לי בו רק 200 ש"ח, אז אפילו ב-אגורה אחת אי אפשר לעבור את תקציב ה-200 ש"ח. אני אשתמש באוזניות רק לשמוע מוזיקה וכו', לא צריך מקצועיות, אבל שיהיו באיכות טובה ביחס למחיר.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by INFERNO,

מי זאת לעזזזזזל C MEDIA כי אני רואה בכל הת'רדים שמדברים על הצ'יפ שלהם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by achiya1,

אני קונה מחר בעז"ה רמקולים X540 לוג'יטק... עכשיו ראיתי את השיכור הזה והוא אומר רמקולים לוויניים ..מה הכוונה בזה בעצם? אני חשבתי שזה בלי חוטים אבל אני יודע שיש חוטים לרמקולים אז מה זה אומר? ומה אתם אומרים על אלו ? http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3304945&Sku=L23-6335 http://www.dtown.co.il/plugins/p2_news/printarticle.php?p2_articleid=52 אני פתאום מתלבט ..

• 4 תגובות
    • 8.9k צפיות
  9. Started by zniibidl,

הרמקולים: TAC DM-747 [הרמקולים במתנה ולכן אין לי תלונות] הרסיבר: שרווד [לא זוכר דגם מדויק] הבעיה: ברסיבר יש שני קצוות של חוט מחובר שיוצאים לכל רמקול [+ וגם -] אבל ברמקולים יש לי שניים + ושניים - איך אני יודע ברמקולים לאן לחבר?

• 4 תגובות
    • 10.3k צפיות
  10. Started by zoyaniv,

אני מנסה להתקין את הדרייברים לכרטיס הוא דורש לנתק קודם את החיבור לאינטרנט ניתקתי את הכבל רשת כיביתי את המודם ניתקתי את החיבור USB למודם(מודם כבלים) ועדיין הוא דורש לנתק את החיבור אני אשמח לשמוע רעיונות

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by Satlan,

חברים יש לי רמקולים של מערכת.. ויש לרמקולים שתי יציאות http://uploaded.fresh.co.il/2004/07/03/196118.jpg כמו אלה שפה.. ועוד כאלה יציאות של חוטים. יש מצב שאני מחבר את זה ללפטופ באיזה שהיא דרך? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  12. תקציב משהו כמו 2500 שני ערוצים יהיה מספיק אשמח שתמליצו לי על זוג טוב ולא יקר שאני באמת אשמע הבדל ואיכות כשאני שם FLAC

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בבקשה, הכתובות של החנויות לא פחות חשובות מהשם...

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  14. what is the differences between sansa e200 s to sansa e200R s?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by ^pb^,

בסביבות ה500 ש"ח. מערכת 2.1 איכותית למוזיקה. יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Gamer Fatality (השגתי ב330 ש"ח באיביי לפני שנה וקצת), כך שאני אשמח למשהו שינצל את זה. כרגע יש לי מערכת כלשהי של קריאייטיב שקניתי לפני 3 שנים במחיר של 160 ש"ח. תודה רבה (:

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  16. שלום, עד לא מזמן היה ברשותי x800gto2, וחיברתי את המחשב לטלוויזיה שלי, sharp 32wd1e בחיבור VGA. הסרטים נראו טוב, אבל עכשיו שקניתי HD4670 רציתי לחבר את המחשב בחיבור DVI ל-HDMI דרך ה-HD המפורסם שהחברות נוטות להתגאות בו אבל כאשר חיברתי בצורה כזו, התמונה על הטלוויזיה נהייתה אפילו פחות טובה מאשר בחיבור VGA: הטקסט קשה לקריאה ומרגישים שמשהו לא בסדר עם התמונה. ניסיתי לשחק מלא עם ההגדרות וניסיתי את התוכנה powerstrip אך שום דבר לא עזר אני משדר על רזולוציית 720P שזה 1368X768 כמו ב-VGA הקודם שלי אך התמונה עדיין נראית גרוע ממקודם... מאוד אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by מאור247,

קניתי מערכת 5.1 למחשב ואני רוצה לכוון את הרמקולים כך שכולם יתנו כל אחד את מירב ההספק שלו...ולא שהרמקולים האחוריים יתנו פחות מהקידמיים...איך עושים את זה??

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  18. הבעייה העיקרית בכותרת. לפעמים שהסאב מנסה להשלים קצת תדרים גבוהיים בשבילו (תחום של 40~70 הרץ) אז אפשר להבחין בקלות ב"הדים" בתוך הקופסה של הסאב, מה שהוביל אותי למסקנה שהכל "חלול" בפנים. מילוי של צמר סלעים, או כל חומר אקוסטי אחר, יתן באס יותר עמוק? אם כן אז איזה חומר? ומה יכול לפתור את בעיית התחום תדרים הבעייתי? -הסאב יכול להוציא את התדרים האלו בלי בעייה, אך תופעת ההד מתוך הקופסה הורס את זה. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Jonnyboy,

אני זוכר שלפני איזה חודש שמעתי כאן בפורום שמישהו אמר שכאשר הרמקולים מסודרים באופן סימטרי, זה פוגע בסראונד של הרמקולים, ועכשיו בדיוק זה סיים להוריד לי את כל השירים של מטאליקה ובדיוק שסיימתי לסדר את המוסיקה והפעלתי אותה נזכרתי במה שנאמר כאן. יש לי מערכת 5.1 של לוג'יטק וכשמדובר בשירים של מטאליקה אני לא מתפשר על האיכות, והסראונד גם חשוב לי במשחקי FPS. אז החלטתי לשאול כאן. זה נכון שסימטריות פוגעת באיכות\סראונד של הרמקולים? ואם כן, אז איך אני אמור לסדר את הרמקולים על מנת שזה טוב? ולגבי מה שאמרתי לעיל, אני מודיע לכם כי אין לי מושג לגבי אודיו וקולנוע ביתי. יכול להיות שאמרתי דברים שלפי דעתכם הם שטויות. אבל אני לא מכיר את התחום. אז תהיו עדינים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Gil Baer Hunter,

זקוק להמלצה בדחיפות לרמקולים 5.1 למחשב . עוצמה כוללת חזקה , מיועדות למשחקים וידאו אבל בעיקר למוזיקה !!! מיועדים לתלייה בחדר 4על 3 מטר . התקציב בין 500 ל900 ש"ח ! רצוי הממלצה מלמישהו שיש כבר והוא את המוצר , אני חוזר שוב ! מיועדים בעיקר למוזיקה !

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  21. שלום לכולם, ברשותו של אבי זוג רמקולים של kef 104.2 משנות השמונים. עד כמה שהבנתי הרמקולים נחשבים high end ומאז שאני זוכר את עצמי אבא שלי היה מהלל אותם. נכון לעכשיו הרמקולים עובדים אבל הם לא תקינים, איני יכול להעיד איפה הבעיה. כבר שנים שאני חולם להחזיר את הרמקולים האלה לטור הזהב שלהם, להחיות אותם ולשפץ אותם כך שיהיו 100% אותנטיים, השאלה המתבקשת היא - היכן?! ממה שהבנתי האיש ללכת אליו הוא רפי האוזמן, אבל החלטתי שאני לא אעשה זאת לפני שאתייעץ עם מומחי האודיו של הפורום ואשמע את דעתם בעניין. תודה רבה, levelone.

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  22. שלום, האם קיים מוצר שיכול להעביר וידאו ממחשב לטלויזיה. הרעיון שהמחשב שנמצא באחד מחדרי הבית יוכל להקרין סרט על מסך בסלון ללא חיבורי כבלים. האם יש מוצר שתומך באיכות גבוה?

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  23. Started by sausage,

היי, אני מחפש אוזניות כדי שאני אוכל לנגן מוסיקה דרך האוזניות ולתופף. הדרישות הם: 1. אטימה מעולה! שיהיו גם סוג של אטמים. 2. שאני אוכל לשמוע חזק ובלי מגבר לאוזניות 3. תקע לנגן Creative zen (בננה קטנה?) 4. כ-500 ש"ח. מוכרים בחנות כלי נגינה את האוזניות האלה: http://www.kley-zemer-netanya.co.il/product.asp?pID=579&cID=161 אני משער שיהיו לכם הצעות נוספות....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כפי שהכותרת מתארת זאת בדיוק הבעיה כאשר מוזיקה או כל דבר אחר בפועל , הוא פשוט עובד חלש יותר מכל הרמקולים האחרים אפילו בדקתי בדרייבר של כרטיס הקול (יש שם אפשרות להשמיע מנגינה מסויימת בכל רמקול) ובו היא עובדת חלש יותר הנה הדברים שניסיתי : הדרייבר של כרטיס הקול מותאם ל 6 ערוצים בעוצמות ה Vol ב WIN הכל מוגדר כמו שצריך החיבורים מוגדרים כמו שצריך בדרייבר נכנסתי אפילו ל Cod4 ואפשרתי שם מערכת 5.1 וגם שם הוא עבד חלש יותר עכשיו תבינו עד כמה זה לא נוח באוזן , עד למצב של כאב הגעתי ועוד לא הגענו לחלק הכי מוזר כבר חששתי שהרמקול פשוט התקלקל אבל אז הגדרתי אותו כרמקול אחורי~שמאלי (שיחקתי עם החיבורים לסאב) , והוא עבד מצויין !!!!(בדקתי בדרייבר כמו מקודם) אפילו יותר מזה ! איכותי , חזק וטוב ! …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים