עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן יש לי רמקולים די ישנים בבית (5-6 שנים) SCHERZO D-7000 זה מהרמקולי עץ בגובה בינוני כתוב עליו שהוא 200 וואט RMS 300 וואט REC התנגדות 4-8 והוא 10 אינץ'.... האם מישהו יכול לתת לי קצת מידע על האיכות שלהם והאם כדאי לי לחבר אותם למחשב? כי לפני שאני מסתבך עם לארגן מגבר אני רוצה לדעת אם זה שווה את זה ואני לא מצאתי עליהם מידע.. תודה מראש

• 53 תגובות
    • 3k צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי LCD 32" של PROVIEW , תומך HD (רשום עליו HD READY) יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם חיבור HDMI. איך אני יכול לחבר ולהנות מHD ? אם אני מחבר כבל שמצד אחד הוא HDMI (למחשב) ומצד שני DVI (ל LCD) , אני אראה ב HD ? או שזה לא עובד ככה? חייבים לחבר HDMI ל HDMI כדי לראות ב HD? מבקש הבהרות והסברים... אני קצת מבולבל. עשיתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שעזר לי להבין את הדברים הבסיסיים האלה. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by KoM,

דיי פשוט, נמצא בכותרת, לשימושים מגוונים עם נגן MP3 רגיל, מי עדיף בלי התחשב בעלות.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  4. יש לי פיליפס LED 9704 ,כל פעם שאני רואה סרט בטלויזיה(שמגיע מהמחשב) אחרי כמה דקות או שניות , אין זמן קבוע, התצוגה על הטלויזיה הופכת להיות בהירה חזקה וכחולה ממש שורפת, מה לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  5. שלום לכולם אשמח לקבל המלצות לרסיבר ורמקולים 5.1 למדיה סנטר בסלון גודל הסלון 3.2X6 מטר השימוש קצת מוסיקה וקצת סרטים מחובר למחשב htpc ואקס בוקס ומתחבר למסך led 42 אשמח לקבל המלצות בהקדם תודה רבה מולי

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by פבלו,

שלום, אני מחפש לקנות אוזניות קשת שיהיו נוחות לעבודה ממושכת על האוזניים. איכות סאונד טובה, נוחות. שימוש עיקרי הוא קצת גיימינג, שיחות וידיאו וקצת עריכת וידיאו, אבל אני לא צריך משהו סופר מדויק. לא מתכוון לשמוע מוזיקה, זה יותר עבור עבודה. תקציב סביבות 600 ומטה. מוכן להשקיע עד 700 אם יש משהו איכותי ששווה את זה. לא קריטי לי אלחוטי או חוטי. כן חשוב שיהיה מיקרופון יחד. ראיתי דברים טובים על HyperX Cloud Flight. אבל הידע שלי באוזניות הוא מאוד קטן אז אשמח לקבל המלצה טובה. תודה.

7. Started by ftzahi22,

אני מעוניין לקנות נגן MP3 בטווח המחירים הנ"ל שישמעו טוב נפח 1GIGA אם אפשר מספר הצעות . תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by liav12,

כי יש לי כרטיס קול של קריאטיב והוא 5.1, ודוד שלי אמר שלפי החיבורים מאחורה זה לא 5.1 זה הגיוני? כי לא נראה לי. איך אני אמור לדעת או איך אני יכול להשתמש באפשרות זאת?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by bendan7,

|המלצה לרמקולים למחשב 2.1 עד 1300 שקל שמיועדים למוזיקה :s05:

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by Reppix,

בהמשך לחיפושי אחרי ביקורות על ה-Logitech Z-560, מצאתי מספר השוואות שכללו את ה-Monsoon MM-2000, ותמיד ציינו שם שבאיכות הקול, ה-Monsoon עברו את ה-Logitech ואת ה-Klipsch. אמנם מדובר ברמקולים Flat-panel, אבל אני לא מתכנן לשמוע בווליום גבוה. חשבתי עליהם מכיוון שאת הרמקולים אני כנראה אקנה בארצות הברית. מישהו מכיר אותם? קרא ביקורות עליהם? כל מידע יעזור...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום יש לי כמה שאלות חשובות... אני מעוניין לקנות כבל קומפוננט..עכשיו ראיתי שהמחירים רצים מ 50שח ועד סוף העולם...עכשיו הכבל הזה יהיה מיועד להיות מחובר לDVD מהLCD שלי... אני אומר להסתפק בכבל פשוט (GENERIC) או להשקיע טיפה למשהו איכותי..אם כן אז מה אתם מצעים לי? שאלה נוספת מס' 2 כרגע בבית יש לי ממיר YES MAX....הוא מחובר דרך כבל RCA מוזהב (כבל צהוב עבה יותר מהאדום והלבן) רואים לא משהו ביכלל....אם אני יחליף לממיר YES MAX HD דרך חיבור HDMI אני יקבל שיפור בתכנים רגילים (לא ערוצים HD) שיפור מ RCA אני מתכוון...? שאלה מס' 3 יש לי נייד דיי ישן יש לו יציאת S VIDEO ויציאת AGP...הייתי רוצה לחבר אותו לLCD שלי וראיתי שיש כבל צד אחד AGP מוזהב צד שני קומפוננט...כבל כזה יביא לי מקסימום איכות…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Z560 עולים יותר מ פי 2 מVideologic ZXR 500 5.1 העוצמה והמשקל של Z560 גדולים בהרבה מה שכן Z560 זה 4.1 מה דעתכם?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  13. עד היום הייתי עם האוזניות של האייפון 5 והם היו נהדרות אבל קצת מבאס שאי אפשר לשלוט על הקול והרצת השיר דרך הכפתור שעל החוט. אני מחפש אוזניות עם איכות סאונד מעולה ושליטה מלאה על המכשיר, המחיר הוא עד 100K. העדפה שלי היא לאוזניות שיושבות בתוך האוזן אבל לא נכנסות פנימה מדי ואוטמות את כל הסביבה החיצונית, בגלל זה נורא אהבתי את האוזניות של אפל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SupeRnovA,

נגן MP3 שיעלה בסביבות ה500-600 שקל נגן טוב שלא יתקלקל מהר, בעל זיכרון של 512 ( לא צריך יותר תאמינו לי ) ושל חברה טובה ואם אפשר גם אולי איזה MP4 טוב במחיר הזה אם יש תודה

• 8 תגובות
    • 526 צפיות
  15. אני הולך לקנות IPOD MINI 4 ג'יגה ב-300 ש"ח....(גנוב)... עכשיו הוא מגיע בלי כבל USB ורציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג כזה כבל וכמה יעלה... ולדעתי כמה שאומרים ש אייפוד זה גרוע אבל במחיר כזה זה נראה לי בסדר וחוצמזה אני גם לא משוגע על שמיעה.... אז זה שווה??? תודה מראש לעוזרים..!!

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by Noririco,

היי.. אני מחפש רמקולים לסלון לדעתי 2 רמקולים רצפתיים יעשו את העבודה. הבעיה המרכזית בסלון שלי זה שיש הד ואי אפשר לשמוע כמו שצריך את הטלויזיה. הסלון הוא 5 מטר (ספה לטלויזיה) על 6 מטר רוחב ( שממשיך עוד כמה מטרים למטבח) והגובה של התקרה זה בערך 260 או 270. מה אתם ממליצים ? אני מחפש רמקולים טובים. המחיר לדעתי צריך להיות בערך 4000 שקל. אני לא ממש מבין בזה אז אם יש משהו בפחות שיתן תוצאות יפות גם טוב . תודה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. אהלן אני מחפש לשדרג את הלוג׳יטק Z4 שלי עם סט יותר חזק ואיכותי, על מה הייתם ממליצים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אני רוצה להזמין אותכם לבקר באתר העיצוב זמני והאתר הולך לעלות באורך מלא בעוד 70 יום www.pvmp3.biz www.pvmp3.info

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by lucky,

בחדר... איזה גובה מהרצפה, איפה הסאב? לאיזה כיוון הרמקולים.. וכו... יש כזה אתר מקצועי ??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. קיבלתי במתנה מערכת רמקולים 5.1 מחברת Cambridge SoundWorks השייכת ל Creative המערכת מדגם MegaWorks 550 THX עכשיו שני בעיות קטנות , 1. החיבור לחשמל הוא לא חיבור ישראלי הוא חיבור עם שני פינים ארוכים וכתוב עליו In 230V אני חושב שזה חיבור אמריקאי אבל אני לא בטוח בכך . איפה אפשר להשיג טרנספורמטור לחיבור כזה ? 2. החיבור לשלט של המערכת חסר (אין לי אפשרות להשיג את הבנאדם ) איפה אפשר להשיג את השלט הזה למערכת? (כי בלי החלק הזה , המערכת לא יכולה לפעול) לינק למערכת http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=240&nav=1 תודה .

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  21. שלום לכולם! אז ככה, אני רוכש מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש גם בכרטיס קול. המצב הנוכחי הוא כרטיס קול 5.1 של Creative עם אוזניות של סנהייזר HD437. השימושים שלי הם מוזיקה, סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה ולכן חשבתי על כרטיס מסדרת ,X-FI אבל אני לא יודע איזה ייתן לי תמורה הכי טובה לכולם. אשמח אם תעזרו לי בהתלבטות שלי :-) תודה נועם

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ToyMan,

לפני שאני קונה כרטיס קול התקציב שלי הוא עד 420 ש"ח האוזניות שברשותי הם AUDIO TECHINCA AD-700 אני כרגע עם כרטיס קול בלוח אם ולא מנצל את האוזניות שלי כמו שצריך... הXONAR D1 יעשה את העבודה? להתחשב בזה שיש לי גם יציאת PCI אחת פנויה ואין לי שום יציאות PCI-E פנויות (מערך כרטיסי מסך) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  23. Started by Y-T-M,

כנראה אח שלי הקטן נגע במשהו ויש לי עכשיו בעיה בכל כל פעם שאני שם שיר במחשב אני שומע את השיר בפלייבק גם במשחקים אני שומע כזה פלייבק ולא שומע קול אמיתי החלפתי את הרמקולים אז כנראה זה לא מהרמקולים? מה זה יכול להיות אני משתגע אני חייב עזרה דחוף נגיד בשירים אני לא שומע תזמר טוב אני שומע אותו כזה ברקע וממש חלש יש לוח אם של gigabyte p965 שם יש את הכרטיס קול אז יכול להיות שהוא נגע שם במשהו?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  24. אני רוצה אוזניות קטנות כאלה (רגילות) לפלאפון (nokia n95), או in the ear שיהיו טובות. התקציב שלי זה 100 אבל אם יש משהו איכותי בהרבה ושווה להשקיע יותר אז חריגה מקסימלית זה 200. תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  25. שלום, במשך העשור האחרון השתמשתי בכרטיס קול שמעולם לא נמכר בארץ - Philips Acoustic Edge שמו. לא שמעתי כרטיס קול שמשתווה לו מאז באותה גזרת מחיר. לפי כמה שנים חבר שלי השאיל לי את ה-Audigy שלו. אחרי כמה ימים החזרתי לו את הכרטיס ואמרתי תודה אבל לא תודה. הצליל היה עכור ו"מת" מבחינה מוסיקלית. עד כאן רקע לדברים. מכורח נסיבות כאלו ואחרות, אני מוצא עצמי כעת משתמש במחשב הנייד בתור HTPC. נדהמתי לגלות כשחיברתי אותו לאותה המערכת שהפיליפס חובר אליה שכרטיס הקול המובנה בו נשמע - איך לומר את זה בעדינות - פח אשפה. הבנתי שאני צריך כרטיס קול חיצוני. מדובר בשימוש לטובת משחקים וסרטים, שהינו גם ככה מזערי; למוסיקה יש לי עדיין קומפקט דיסק איכותי וטוב (כדי להשתוות לביצועיו במוסיקה צריך DAC רציני שי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.