אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש טלויזיית LCD טובה עד 6000 ש"ח בחדרה. צבע כסוף... 37 Inch תודה D:
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי מכשיר DVD APEX 811 מעודכן עם הFIRMWARE האחרון הורדתי מהאינטרנט סרטים (חוקיים) בפורמט WMV ועשיתי להם המרה ל AVI DIVX עם תוכנת Total Video Converter וצרבתי על DVD-R כשאני מכניס את הדיסק לDVD -אני שומע רק קול בלי תמונה בסרטים אחרים אין בעיות למה זה? מה לעשות כדי שזה יפעל? זה הנתונים של המכשיר DVD שלי: MPEG-4/DivX: DivX3.11/4.02/5.02/5.03/5.05 later DivX Pro/Xvid/BivX/3ivX בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות רמקולים למחשב שלי.. התקציב הוא 1000 ש"ח +- השימושים שלי הם לרוב יהיו למוזיקה(טראקים) למשחקים קצת וגם קצת לסרטים, אבל הכי חשוב לי זה למוזיקה. לאחי יש את ה"SoundSticks 2.1וHarman-Kardon" והוא מרוצה מאוד..הוא אבל אמר לי שבטח יש דברים יותר חדשים וששווה לי ליקנות משהו יותר חדש ואיכותי מהHKSS2.1 אז שאלתי חבר שלו שהוא מאוד מבין ברמקולים והוא המליץ לי לקחת אותם כי מה שחשוב אצלי זה יותר האיכות של הרמקולים ולא העוצמה(כי במקרה שלי יש בד"כ אנשים בבית ואם אני שם על פול ווליום אז זה מפריע) אז אני מבקש ממכם שאולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו איכותי מבחינת הסאונד,2.1 ושנמצא בטווח של התקציב הנ"ל
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
רוצים למכור לי אותו ב 1500 שח האם הוא שווה את מחירו ?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
איזה מבין הרמקולים האלו הכי מומלץ לי: I-Trigue 3600וCreative SoundSticks 2.1וHarman-Kardon Comet D2וDivoom Z2300וLogitech G51וLogitech GT5051RוAltec Lansing השימושים שלי הם מוזיקה בעיקר בעיקר טראנס ואני צריך יותר איכות מאשר עוצמה אז תיקחו את זה גם בחשבון.
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי רמקול קטן למחשב נאי שומע בעוצמה ממ שנמוכה והרמקול כמטר ממני אם אני שומע יותר מדי זמן אני ממש מרגיש אחר כך טינטון/כאב ראש ליד האוזניים מה לעשות בשביל להקטין את הזנק לאוזניים? איך לבחור פעם הבאה רמקול מתאים?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בעזרת איזו תוכנה הכי מומלץ לעשות RIPPING לפורמט FLAC? יש לי EAC והתקנתי עליה את הקודק אבל אני לא ממש יודע איך מגדירים את התוכנה למצב האופטימלי.... אשמח אם יעזרו לי.... האם יש בקידוד של הפורמט FLAC אופציות כמו בMP3 לקבוע את קצב הדגימה (BITRATE) וכך להוציא איכות מקסימלית מהקובץ או שמא בכל מצב הקובץ יהיה באותה איכות תמיד? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת פתרון לתליית האוזניות שלי (קשת גדולות) ליד המחשב.. מי שיש לו סטנד או משהו מקורי שקנה או הכין למטרה זו - שימליץ ו/או יצרף תמונה בבקשה... תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הייתי משתמש במסך הLCD שלי במשך תקופה ארוכה כמסך מחשב(MAG 32") יש לציין שלא הכרתי את המושג צריבת מסך עד שזה קרה לי וכמו מאז הוא מתמיד לא השתמשתי בשומר מסך משום שלא ידעתי למה הוא מועיל בכל אופן שמתי לב שגם שאני רואה טלוויזיה אפשר לרעות ברקע את הצללים של הרקע של הדסקטופ שלי החלטתי להתקשר לחברה משום שיש לי אחריות ל3 שנים ושם הסבירו לי שהתופעה נקראת צריבת מסך והיא קרתה משום שלא השתמשתי בשומר מסך הם גם אמרו לי שאין לי אחריות על צריבת מסך ושאני יכול לראות את זה בתעודת אחריות שלי מה שהם הציעו זה תיקון בתשלום(300-400 שקל) .. התיקון לא מבטיח הצלחה מה שקורה בתיקון זה ששמים מסך ממש בהיר במשך כמה שעות ובעצם מנסים לצרוב את המסך מחדש ללבן כך שלא תורגש הבעיה החלטתי שלא לשלוח את המסך לתי…
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש, שיהיה בעיקר למשחקים. אני חושב להשתמש ברמקולים לפי המפרט המומלץ: X540, G51 או אולי אפילו Z-5500 כולם של לוג'יטק. שאלתי - האם כרטיס סאונד ייעודי (במפרטים ממליצים על ה-CREATIVE X-Fi Xtreme Gamer) חשוב, או שמספיק להשאר עם on-board?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אשמח להסבר קצר לגבי כל ציר ב EQ על מנת לכוון אותו למצב הכי טוב לשמיעה של סרטים/שירים יש לי בעיה בסרטים של באס חזק מידי וקול חלש מידי\ אפקטים חזקים מידי וקול חלש כנ"ל במוזיקה הבאס מפציץ כשאין צורך ואי אפשר לשמוע את השיר כמו שצריך. תמונה של EQ: תודה.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי אני משתמש בתוכנת המרה HANDBRAKE (חוקית-חינמית) ופעם זה עבד לי והצלחתי. האם יתכן שנדפקו לי הקודקים במחשב? היכן לחפש? תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אז ככה, התחדשתי בטלוויזית LCD חדשה של LG בגודל 32 אינץ.. עכשיו יש לי מספר סרטי HD על המחשב בפורמט MKV ואני רוצה לראות אותם על הטלוויזיה שלי.. בעיקרון אין שום בעיה לחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA ופשוט לראות אבל השאלה שלי היא האם יש כאן פגיעה באיכות? מכיוון שהמחשב שלי לא בדיוק ברזולוציה של 720P אז הסרט לא בדיוק יוצג ברזולוציה המדוייקת, האם זה נכון או שאני טועה ולא תהיה שום פגיעה באיכות? מעבר לעניין הרזולוציה יש עוד דברים שיכולים לפגוע באיכות? בקיצור אני אשמח לקבל הצעות לפתרון הכי טוב מאנשים שכבר התנסו בזה, דרך אגב יש לי גם XBOX360 מחובר ברשת וגם לטלוויזיה כמובן אם זה עוזר.. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים.. בשעה טובה התחדשתי בטלויזיה 32 אינץ של שארפ דגם LC32A33M - כמובן HD READY חיברתי אותה בחיבור סקארט ל s-video כי זה מה שהיה לה... אני מתכנן לחבר את המחשב לחיבור HDMI אחד שיש בו אמרו שלחבר DVI ל- HDMI זה הכי טוב - וכך אעשה אני חושב. איך שתי שאלות לי בנושא 1. אחד כיום המחשב שלי מחובר למסך LCD של LG דרך DVI ויש לי רק יציאה אחת כזו בכרטיס ועוד יציאה אחת של VGA רגיל. - האםעדיף לחבר את המסך מחשב בVGA ואת המסך טלויזיה ב DVI ?- הטלויזיה תשמש רק לצפיה בסרטים וסדרות דרך המחשב (לרוב). עד כמה תורגש הירידה באיכות במסך המחשב? 2. אני צריך לרכוש כבל איכותי של DVI TO HDMI באורך של 6.5 מטר - מה המחיר בדרך כלל? האם האיכות נפגעת באורכים כאלו?והיכן ניתן למצוא? (עדיף ראש מתפרק להעבר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך 24 FULL HD הוא מחובר למחשב בDVI אם אני צופה דרך המחשב בסרט HD אני יקבל HD או לא? נ.ב איך מגדירים ביאס פורמט רחב?הוא עושה לי דמויות שמנות וחצי מהתמונה כבר יוצאת מהמסך....
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי נעול על ה-FX6021, אבל אז התברר לי שאני יכול להשיג את ה-Z-2300 ב700 ש"ח. האם שווה כמעט להכפיל את ההשקעה ולקנות את ה-FX6021? האם הם ברמה הרבה יותר גבוהה? תודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש המלצה על כרטיס קול בתקציב של עד 200 שח . יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 . לרוב בשביל מוזיקה וסרטים . ראיתי 3 דגמים שבערך בתקציב - בתמונה, אשמח אם תעזרו לי להבחור בניהם או המליצו על אחרים . תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
איך אני יכול להוציא איכות מקסימלית מSONY MDRV700? התקציב זה באיזור ה600 ש"ח.... האם אני צריך מיקסר, מגבר אוזניות מיוחד, או אפילו רסיבר מספיק (או שתלוי באיכות שלו)....? מה הכי מומלץ מהדוג' שהבאתי? אם יש אופציות טובות יותר ציינו בבקשה..... וכמובן דגמים... שאלה נוספת... האם הדגם הזה צריך BURN IN ואם כן איך עושים אותו? תודה רבה למי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני צופה ביאס דרך כרטיס טלויזיה במסך 24 וכל פעם שיש מסך חשוך אז התאורה האחורית של המסך נחלשת וזה יוצר קפיצות.... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
הכרטיס מחובר ליאס בקבל אדום לבן(וצהוב שזה הוידיאו אני חושב) וכשבגמירים קצת את הרמקולים(שמחוברים למחשב)יש מין רעש סטטי?אפשר לבטל אותו ולהשאיר את הרמקולים מחוברים למחשב?תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מסך LCD 32 ואני מתלבט בין כמה טלויזיות אז אני צריך עזרה איזה עדיף לקחת (אם יש מסך אחר מומלץ אז אשמח אם תשתפו אותי. תקציב עד 3800): 32LG30R http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=888 Hitachi L32A01 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5863 Toshiba 32AV500 http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=4211 תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות טלויזיה LCD לסלון 32-34 אינץ' התקציב הוא עד 3600 אבל אם יש משהו שווה בחריגה קטנה אז גם יתקבל..(אפשר לקבל רק דגם)
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי רסיבר של yahama, איך אפשר לחבר אותו למחשב? צריך כבלים מיוחדים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אחרי 4 שנים של התעללות, היציאת רמקולים של הנייד שלי החזירה נשמתה לבורא. ההלוויה תערך היום. בינתיים, אני צריך משהו שיחליף אותה. התקציב שלי די מיניאטורי, כך שאלא אם תיקון של דבר כזה עולה 1.90 אני צריך לחשוב על משהו אחר מן הסתם, מאחר וזה נייד, חשבתי ישר על USB כי שאר האפשרויות קצת מוגבלות... האם קיים דבר כזה בכלל? תקציב: מתחת ל200 אם זה אפשרי אם צריך לעלות מעל זה, אז לעלות כמה שצריך
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קול נוסף מהסדרות הטובות יחסית של קריאטיב יוסיף משהו לאיכות הסאונד? יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק X540...
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-