עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by someone,

ויכול לספר עליו קצת?.. כנראה שאני הולך לקנות אותו בארץ בסופו של דבר.. או אולי עם אני אמצע בתאילנד במחיר סביר של לפחות 800-900 שקל פחות אז אני יקנה שם (כמובן רק עם הוא לא גנוב והכל) בקיצור, למישהו בפורום פה כבר יש אותו והוא יכול לספר עליו קצת חוויות אישיות ואולי להעלות תמונות? תודה מראש

• 50 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by Check_Point,

עכשיו חזרתי עם הנגן מה אני עושה דבר ראשון ? מחבר להטענה 24 שעות ואז צריך לפרוק אותה כמה פעמים, אני צודק ? מה ההבדל בין הגירסא של ה- 5gb וה- 6gb חוץ מהנפח ? זה נכון שה-6 אירופאית וה-5 אמריקאית ?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by maxim22,

טוב אז כאחד שמתכנן לקנות נגן, מבוסס הארדדיסק היה לי התלבטות בין 3 דגמים: ipod - ירד בגלל חיי הסוללה, האפשרויות המעטות ועוד כמה סיבות ihp120- היה העדפה הראשונה של בגלל האפשרויות הרבות שלו, ובעיקר בגלל שיטת החיפוש לו (שזה כמו במחשב) ואז התחלתי לקרוא קצת על הkarma וזה נגן לא רע בכלל: קודם כל הנגן "מיועד" לכאלה שאיכות המוזיקה ממש חשובה להם (נראה לי קוראים לזה אודיופיבילים), ולכאלה שלא צריכים הקלטה ורדיו. בנגן יש אפשריות כמו באייריבר, אם לא יותר כמו: מחיקה הישר מהמכשיר, סידור רשימות השמעה מהמכשיר, אקולייזר, יש לו סיפון, והכי מעניין זה שכמו שבאייריבר יש סידור תיקיות כמו במחשב אז לkarma יש דבר שנקרא rio dj שעוקב מהרגע הראשון שנגעת במכשיר אחריי כל השירים. אתה יכול לנגן את 10 השיר…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Patriarch,

האם יש כאלה? 2.0 פשוט בעקרון שלא יראו מוזר ושיהיה נוח לשנות ווליום ועוד דברים.. תודה רבה

5. Started by Ic3 CuB3,

שמעתי שיצא עכשיו X5 בגרסת 60 GB. האם יש אותו גם בגרסת X5L ? הגיע כבר לארץ ? מה מחירו בארץ ? בדקתי את הפרשי המחירים הכי נמוכים בין X5L 30 GB לבין 20 GB ההפרש הוא 464 ש"ח . בשביל תוספת של 10 GB זהו הפרש הוגן ששווה להשקעו ? נ.ב אם משהו יכול למצוא מחירים נמוכים משאני מצאתי אשמח אם הוא הוא יגיב פה ויגיד. אני מצאתי : 20 ג'יגה - 2020 ש"ח (קומפ-יל), 30 ג'יגה - 2484 ש"ח (הנדי). ובקשר ל IKO. משהו שמע עליו ? אני שמעתי עליו באופיס דיפו שם מוכרים את גירסת הג'יגה + רדיו מובנה ב780 ש"ח....ובדיוטי פרי ב 66 $. ראיתי אותו ....הוא נראה חמוד וקטן אך האם הנגן איכותי ? נוח לשימוש ? אני מקווה שהוא לא אחד מהנגנים הסיניים הפשוטים והזולים שמוכרים באינטרנט בשפע שמתקלקלים לאחר חודש... תודה לעוזרי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. רציתי לברר סוגיה שנשמעת לי מוזרה אבל אולי יש בה משהו. מישהו אמר לי שיש הבדל מבחינת איכות הסאונד אם מגבירים את הווליום דרך הרמקולים עצמם או אם מגבירים דרך המחשב עצמו. האם זה נכון? ואם כן למי משניהם יש עדיפות?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by onetwo,

שלום, יש לי חברה (company) ואני צריך להקליט מספר הדרכות אותם אתן לאנשים. איזה מיקרופון טוב יעשה את העבודה? אני צריך מיקרופון שפשוט יתחבר למחשב נייד או setting אחר פשוט, שאני ידבר, יקליט, והצליל יהיה ברור, חד, טוב וכו'. הכסף הוא לא ממש שיקול אם זה יעשה את העבודה טוב. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל ננסה. יש לי מחשב עם כרטיס מסך בעל אפשרות HDMI AUDIO. ה-HDMI מחובר לטלוויזיה. כמו כן, יש לי כרטיס קול חיצוני של m-audio. כאשר כרטיס הקול פועל, האאוטפוט יוצא אוטומטית דרך הכרטיס קול - מבחינתי זה אומר, הרמקולים/אוזניות שלי. כאשר כרטיס הקול לא פועל, ההאוטפוט יוצא אוטומטית דרך הטלוויזיה - מבחינתי זה אומר, וידיאו(עם VLC). אני תוהה - האם יש דרך לגרום לVLC(או תוכנה אחרת או פתרון אחר) שהאודיו אאוטפוט תמיד יהיה דרך הHDMI, גם כאשר כרטיס הקול פועל ולכן אפליקציות אחרות(ווינאמפ, פיירפוקס וכד') יוציאו אאוטפוט דרך הכרטיס קול? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by vilifood,

שלום, אני מתקשה במציאת אתר לצפייה ישירה שפשוט יתן לי לינק ויטען לי את הפרק, אני יודע שאני נשמע בוק, אבל על איזה אתר אתם ממליצים שמציע פרקים גם עם כתוביות?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by yochze,

שלום, אני די בור בתחום המסכים והטלויזיות אז אני צריך את עצתכם.. יש לי המון סרטים וסדרות טלויזיה על המחשב ונמאס לי לצפות בהם על מסך קטן וישן של 17 אינץ' אני רוצה לקנות מסך טלויזיה שיהיה ליד המחשב (לא במקום ה-17") וישמש לי לצפיה בסרטים ובסדרות, PS1, משחקי מחשב וגם לפעמים לשידורי ערוצים רגילים (במידה והנקודה שיש לי בחדר עדיין פעילה) הגודל שאני רוצה הוא בסביבות ה-20-25 אינץ' והמחיר לא יכול להיות בשמיים. השאלות שלי הן האם בכלל עדיף מסך LCD של טלויזיה בשביל השימושים הנ"ל או שמא כבר עדיף להשקיע במסך של מחשב? במידה ואני אקנה מסך טלויזיה, כמה קשה זה לחבר את זה למחשב? (יש לי שתי יציאות DVI מהכרטיס מסך [7600GT] ) איזה מסך הכי כדאי לקנות במחיר של עד 2000 ש"ח - אם יש חיה כזאת בכלל. חש…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by spotash,

אני מחפש אוזניות במחיר 100-150 ש"ח למחשב, יש משהו בטווח המחיר הזה(אני יודע שזה מעט) ששווה את הכסף או שעדיף לקנות כבר איזה סתם אוזניות זולות כאלה באופיס דיפו???

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. קחו קישור לסאב http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=GRAND-10&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=11 איך הסאב הזה??

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by guy_intel,

מחפש דיבורית לטלפון ואשמח להמלצות. תוך כדי קריאה וחיפוש עלתה לי השאלה מדוע בעצם דיבורית ולא אוזניות אלחוטיות. מה ההבדל בעצם (חוץ מזה שדיבורית היא על אוזן אחת בלבד ואוזניות מגיעות בצמד) ? האם ניתן בכלל לערוך השוואה בין דיבורית לבין אוזניות אלחוטיות (עם מיקרופון כמובן) ? אשמח להבהרות. תודה

14. שלום לכולם . המלצה לרסיבר למערכת קולנוע ביתית ,המערכת מיועדת לסרטי HD וכמובן גם למשחקים , אני מחפש רסיבר באמת ברמה גבוה שיתן לי את המקסימום איכות ... אין לי בעיה להשקיע בטוב ואכותי ביותר . יש לי את הרמקולים הבאים . CANTON KARAT M-80 S-300 SUBWOOPER אשמח לעזרתכך .... תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by leonchik1976,

יש לי כרגע Audigy 2 Platinum, ואני חושב לחליפו ל-X-Fi...האם כרטיס החדש הרבה יותר טוב מהנוכחי שלי?

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  16. אז אחרי המוות של הוידיאו השלישי הוחלט שזהו הגיע הזמן הלתקם-השאלה לאן? הרעיון הוא שתהיה אופציה לתכנת מראש הקלטה של ערוץ\תוכנית וגם לראות תוכנית אחרת במקביל(2 טונרים) אני חושב שלאור מחירי הרצפה של ההארדדיסקים נלך על פתרון שכולל hd אבל אם כבר לקנות משהו חדש אז אני רוצה את כל הסט של pause בשידור חיי,הקלטה מראש,הקלטה מ2 ערוצים,הקלטה לhd וניהול נוח ופה השאלה מה עדיף? מכשיר יעודי או להרכיב מפרט למחשב htpc ? בדקתי קצת את הנושא והבנתי שהמחירים זהים ולכן עדיף לי להסתכל לכיוון הhtpc. עכשיו במידה ואני צודק ויש טעם ללכת על htpc אז אני צריך להחליף גם tv כי הtoshiba הישן שלנו לא סוחב חיבור ממחשב(מתקבלת תמונה בשחור לבן) ופה השאלה לאיזה מסך להחליף? lcd או פלאזמה? האם 32 אינץ' יספיק?(כרגע …

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by Mushigoya,

שלום, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל לשמוע מוזיקה. אין לי איזה תקציב מסויים, אני יכול גם להשקיע אלף, איכות הסאונד מאוד חשובה לי שלא יהיו רעשים וכאלה, שיישמעו חד וטוב. אני רוצה הרכב 2.1 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  18. שלום, האוזניות הנוכחיות שלי (סנהייזר CX300II) כבר פשוט מתפרקות אז החלטתי לקנות חדשות מחפש אוזניות INEAR שישמשו אותי בשביל לשמוע מוזיקה בנסיעות מהאייפון חשוב שיהיה בהן מיקרופון, ככה אני לא אצטרך להוציא את הטלפון מהכיס/תיק כל פעם שיש שיחה הסנהייזר הנ"ל די סבירות מבחינת האיכות אבל הן מאוד מדגישות את הבאסים והפעם אני מעדיף אוזניות קצת יותר מאוזנות מבחינת תקציב אז כאמור 250 ש"ח פלוס/מינוס, אני יכול גם עד 300 ש"ח תודה !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום ! לאחי יש יום-הולדת בעוד כשבועיים ורציתי להכין לו מתנה מאוד מיוחדת ומקורית , רציתי לקנות\לבנות לו מערכת סטריאו . ובשביל תהליך הבניה רציתי את עזרתכם - אני לא ממש מבין בנושא אז קודם כל תסלחו לי על הבורות ועל השאלות שאולי ישמעו לכם כמובן מאילו.. אז יש לי שתי קופסאות מרמקולים שלא פעילים , הוצאתי את הפנים מן קופסאות העץ הללו .. רציתי לקנות את אתו חלק שבעצם משמיע את הסאנד (אני לא יודע את השם שלו ???) אז הייתי שמח לקבל הפניות למקומות שבהן מוכרים את החלקים הללו (אזור הרצליה רעננה והסביבה) , מה שמם של החלקים והממ.. חשוב שאותו חלק ישמיע צליל איכותי ככל שאפשר במינימום כסף .. בנוסף לכך רציתי לקבל גם הפניות לחנויות שמוכרות את החלק שמחבר בין הרמקולים וגם בדרישות שכבר ניזכרו . מק…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by b3ta0,

אני מחפש אוזניות In Ear - שנכנסות לתוך האוזן וחוסמות רעשים חיצוניים, דוגמא: http://www.androidguys.com/2011/04/06/headphones-earphones-earbuds/screen-shot-2011-04-05-at-2-08-54-pm/ אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר, אבל אין לי מושג אילו אוזניות כאלו נחשבות איכותיות הכי חשוב לי שיחסמו כמה שיוצר רעש חיצוני, גם כאשר אני שומע מוזיקה בעוצמה חלשה והאם קיימות מידות (לאוזן גדולה אוזן קטנה...)? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by steelmanx,

אחותי רוצה לקנות אוזניות ,IN-EAR ראיתי שבהמלצות הזולות יש את הCX300 אבל בחיפוש בAMAZON יש הרבה סוגים שונים שלו איזה דגם מדוייק הוא הזה המומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by elad-r,

אני רוצה לקנות רדיו דיסק mp3 ואני מתלבט בין 2 דגמים של pioneer: DEH-P4600MP Premier DEH-P460MP ההבדלים היחידים שמצאתי בניהם הם הצבע והמחיר (ה- premier עולה 70 ש"ח יותר) עשיתי השוואה בין 2 הדגמים באתר של פיוניר ולא מצאתי שום הבדל במפרט שלהם... למישהו יש מושג מה ההבדל בניהם ואת איזה מהם עדיף לי לקנות? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by zurkin1232,

שלום לכולם. שאלו אותי איך מעלים שירים בפורמט MP3 (אם אפשר בדרך הפשוטה ביותר) למכשיר iPod. לי אין אייפוד ואף פעם לא התעסקתי עם אחד כזה. באופן טבעי השאלה עוברת אליכם 8)

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by jeyjey,

לא משנה לי סגורות/פתוחות, השימוש יהיה בתוך הבית. הבאס לא צריך להיות מפוצץ אבל חשוב לי שהוא יורגש. ואין לי בעיה להזמין מחו"ל. ראיתי את ה- Koss Porta Pro ו- Grado SR60i, איך הן?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by K0sTa,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=MAUSB1GB http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1DJifp799 לשניהם יש ג'גה זיכרון ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.