עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kalda01,

איזה סט 2.1 הייתם ממליצים בתקציב עד 350? השימוש בעיקר מוסיקה ולא למשחקים. מיועד לשולחן עבודה ולא לסלון.

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  2. שלום יש לי LCD חדש סמסונג LA32C450 חיברתי אליו דיסק און קי הפעלתי תסרט הוא מזהה כתוביות אבל הוא מראה אותם בריבועים על המסך (שם הסרט ושם התרגום זהה) אולי צריך לעדכן משהו להתקין משהו? אני לא יודע מי מבין בזה מה עושים מישהי יכול לעזור לי בקשה?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by yuval1324,

שלום, קיבלתי מאח שלי רסיבר jvc rx-5022v ועכשיו קניתי רמקולים omega audio olp-601... כל מה שנשאר לי זה לקנות מקור, התקציב שלי נמוך 500יש איזה שהם הצעות, אם אפשר גם דגמים ספציפיים, אני ישמח לשמוע את המערכת הראשונה שלי בפעולה בזמן הקרוב (בן 18 אין הרבה תקציב וזמן לפני הצבא ). תודה

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  4. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מה דעתכם על הקריאטיב אודולוג'י 2 (בלי תוספות מיוחדות) ועל הרמקולים AVS500 על אלטק לנסינג? רציתי לקנות את ההרקולס GTXP אבל אין בפלונטר ובזיגזג לא עושים תשלומים בויזה, אז זה מה שנשאר לי. אז אני אודה לכם על דעות בקשר לשני המוצרים האלה, או לינק לחנות ישראלית שיש בהם את שניהם ועושים תשלומים בויזה. תודה.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  5. איזה קידוד חסר לי?! אם מישהו יוכל לקשר אותי למקום בו אוכל להוריד את הקידוד החסר, אודה לו מאד

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  6. שלום... עכשיו יש לי את הרמקולים 4.1 של EACAN , הם אחלה של רמקולים אבל אני רוצה לחדש קצת. אני ראיתי את הרמקולים CREATIVE INSPIRE 7700 ב1000 שקל אצל נועה , אז אני רוצה לשאול איזה רמקולים 7.1 חדשים אפשר לקנות באותו מכיר אבל יותר איכותיים/חזקים(אם יש) , אם אפשר לא לחרוג מהמחיר... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  7. אהלן, מחפש המלצה לרמקולים 2.1. זה מה שאני מחפש- אולי מישהו פה יוכל לתרום תובנות... - תקציב יחסית רחב 150-450 ש"ח: האמת שאני לא מומחה אודיו, רק רוצה רמקולים 2.1 מעוצבים ויפים, שיעשו את העבודה. בגלל זה התקציב יחסית רחב - כי אולי גם משהו זול יתאים. - חשוב לי העיצוב. - אין לי יותר מדי מקום. אז 5.1 לא מעוניין. בנוסף, הסאב מיועד להיות למטה קרוב לרצפה. - מעדיף שלט (חוטי), או לפחות שליטה מהרמקול ולא מהסאב. - ישמש בעיקר למוזיקה וסרטים (אבל גם קצת משחקים). חשבתי על הלוגיט'ק 323 - אבל קצת מתבאס מהעיצוב, וגם לא איכפת לי להשקיע יותר ולקחת משהו יותר איכותי. וחשבתי על EVO8 - אבל שליטה רק מהסאב וקצת מציק כי אני אמור לשים אותו למטה - וגם קצת גדולים יחסית בשבילי למישהו יש רעיונות/המלצות ? …

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  8. יש לי הד כשאני שומע צלילים מהמחשב. כשאני נגיד עוצר באמצע השיר יש הד של מיקרופון כזה איך אני מבטל את זה ?!?

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  9. שלום לכולם כדבר הראשון הייתי מעוניין שתסבירו לי מעט על האוזניות IN-AIR. ממה שהבנתי הן נכנסות לתעלת האוזן וכך מונעות לגמרי רעש מהסביבה כמו כפתור למשל, והן יושבות טוב יותר על האוזן, ולכן מתאימות יותר לריצה למשל. כמו כן, יש איתן בעיה בשירים עם באסים גבוהים, כי סוג האוזניות הזה מנחית את הבאס. תוכלו להוסיף לי כמה שיותר פרטים על אוזניות אלו? כמו כן, אני מעוניין לקנות אוזניות כאלו, ובחנות הנ"ל (NewEgg- www.newegg.com). העניין הוא שאני אפילו לא מוצא את המבחר שלהם בחנות.. הדבר היחידי שמצאתי הוא פה: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2100210362+1291520211&Submit=ENE&SubCategory=362 אבל אני בטוח שלא הגעתי לעמוד הנכון, ואמור להיות עמוד עם מבחר גדול יותר של א…

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by zilkanir,

שלום, לגבי שני הכרטיסים הנ"ל איזה כרטיס מנצח נטו מבחינת איכות הסאונד שהוא מוציא? ללא קשר למחיר, וגם ללא קשר לפיצ'רים הנוספים שהם מציעים, אלא נטו מבחינת הסאונד+ דרייברים. מה הייתם לוקחים? תודה

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  11. שלום לכולם , אני מתכוון לקנות מערכת חדשה בקרוב. המליצו לי בחום לקחת את הרסיבר הזה : http://www.cambridgeaudio.com/540r_amp.html הוא עולה באזור 4000 שקל אבל אני חושב שאפשר ללחוץ לכיוון 3500 ש"ח. בהשוואה לרסיבר כמו YAMAHA , DENON , ONKYO אמרו לי שהוא הרבה יותר איכותי בעיקר באודיו וזה מאוד חשוב לי. אשמח לקבל חוות דעת שלכם עליו , ולגבי המחיר והתמורה. תודה.

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  12. Started by liranbs88,

שלום לכולם וחג שמח אני רוצה לקנות את מערכת הרמקולים Z5500 של לוג'יטק רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה לTV ככה שכל סאונד שיוצא משם יעבור דרך המערכת ואם אפשר אז איך? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by ryu,

יש לאח שלי כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY מחובר בכבל אופטי לרסיבר שיודע לפענח DTS... וכל פעם שהוא מנסה לשמוע קובץ WAV מקודד בDTS: http://www.sr.se/multikanal/english/e_index.stm אפשר למצוא שמה כמה קבצים כאלה..... קבצי AC3 שגם נמצאים שמה הוא כן מצליח לשמוע. ניסינו להשתמש בתוכנה WINDVD ו POWERDVD וכל מה ששומעים זה רעש מחריש אוזניים למישהו יש מושג מה הבעיה? נ.ב. לא כתובה שום הודעת שגיאה בקשר לחומרה או תוכנה...

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  14. Started by skywalker131,

שלום. יש לי סרט בפורמט divx. שיש בו במספר מקומות כתוביות מובנות באנגלית שאני רוצה לשים שם גם כתוביות שלי בעברית רק במקומות האלה אבל העניין הוא שאם אני שם כתוביות אז הם מתערבבות אם הכתוביות המובנות ואי אפשר לקרוא אותם. האם אפשר לצרוב את הסרט אם הכתוביות ולראות על הדי.וי.די בצורה שהם יהיו על רקע שחור?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  15. Started by composite,

שלום. המליצו על הסט בפוסט קודם כאן בפורום. רציתי לשמוע עוד דעות עליהם, ואיך הם לעומת ה- Z2300 של לוג'יטק. השימושים שלי: בעיקר משחקים, אחרי זה מוזיקה. אין לי מקום למשהו חוץ מ- 2.1 בחדר. תקציב: 1000 עד 2000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  16. Started by POD,

שמעתי על הפורמט הזה לא מזמן, מישהו יודע משהו על זה?

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  17. Started by Koby,

מישהו מכיר את האוזניות הנ"ל ויודע אם כדאי לקנות אותם? איך האיכות סאונד, נוחות וכו?

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  18. Started by gryffin,

יש לי מערכת רמקולים ADA880 יש לי כרטיס קול SB Live 5.1 עכשוי בחיבורים של הרמקולים יש חיבור דיגיטלי שהוא SPDIF. אני לא מוצא את החיבור הזה בכרטיס קול, ואני יודע שיש כזה חיבור. בכרטיס קול יש מלא חיבורים בצבעים שיונים אבל כולם מותאימים לאנלוגי. עכשיו אמרו שאני אצתרך מתאם, ויש לי מתאם אחד שיש לו 2 יציאות , אחת אדומה אחת לבנה. ניסיתי עם המתאם הזה וזה לא עבד. מישהו?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  19. יש לי מצלמה המשמשת לשידור וידאו בסטרימינג. המצלמה מחוברת למחשב דרך כבל FIREWIRE IEEE1934a. האם יהיה ההבדל באיכות הוידאו אם אשתמש בכבל מסוג IEEE1934b? תודה!

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  20. Started by TGA,

אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה, ורציתי לדעת מה אני אמור לחפש בשביל למצוא את הכרטיס הכי טוב בשבילי..? יש לי בעיקרון מסך 19 אינצ' מחפש בקרוב לקנות אחד גדול יותר). יש לי ממיר של HOT ואליו אני רוצה לחבר למחשב.. כך שאת הדברים שאני רוצה יקרין לי במחשב...

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by jackass,

אני רוצה לקנות שני רמקולים וסאב אקטיבי למחשב תמליצו לי בבקשה על רמקולים בתקציב של עד 400 שקל... אם אפשר בכלל בתקציב כזה... תודה

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by lgman,

מה דעתכם על aztech ams 5.1 hercules gametheter xp 6.1

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  23. Started by SUBX2,

יש אפשרות לראות על צג ה TV אילו רמקולים מחוברים וכל מני דברים שעושים , וזה לא עובד לי איך אני יגרום לכך שזה יעבוד? תודה .......................................................

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  24. שלום לכולם, לפני כמספר ימים קניתי מחשב חדש, במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה אשר יש לו בנוסף גם יציאה דיגטלית, בפועל כל העסק מחובר למגבר 5.1 של ימאהה, במחשב הישן לא הייתה לי יציאה אופטית, ובגלל זה רכשתי עבורו כרטיס קול של חברת AUDIOTRAK מדגם MAYA II, כרטיס מאוד איכותי לכל הדעות. עכשיו מכיוון שאת כל ההגברה וכל הסאונד מבצע המגבר (בגלל שמדובר ביציאה דיגטלית), רציתי לדעת אם יש טעם שאני ארכיב את הכרטיס הנ"ל במחשב החדש??? בתיאוריה אני יודע שאין הבדל באיכות ואין באמת צורך ממשי בשביל לעשות זאת. אך בכל זאת אני מעוניין בחוות דעתכם לפני שאני מקבל החלטה, אולי אפרסם למכירה את הכרטיס קול, או שאשתמש בו. תודה

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  25. היי אז יש לי את הרמקולים הללו כבר 5-6 שנים והייתי מאוד מרוצה מהם עד לאחרונה. הווליום פשוט נחלש ברמות מציקות ויש קפיצות עם הווליום, בדיקה מעמיקה גילתה שהחיבורים כנראה שחוקים כבר כי כל הזזה של החוטים מתקנת את המצב או יותר גרוע, מחמירה את המצב. אז אני מחפש רמקולים חדשים שיחליפו את המערכת הנוכחית עם דרישות מאוד ספציפיות. נתחיל בכך שאני מחפש רמקולים 2.1 עם אפשרות להפרדת שליטה בבאס והוליום כמו ברמקולים הנוכחים שלי, זה מאוד עוזר לבטל את הבאסים בלילות מבלי שזה יפריע לאחרים בסביבה. בתור לקוי שמיעה אני לפעמים נעזר באוזניות כדי לא להפריע לאחרים וברמקולים הנוכחים שלי יש מגבר עם חיבור ישיר לאוזניות (אפשר לראות בתמונות בקישור שצירפתי) המגבר הזה מאוד עוזר לי מכיוון שהוא מגביר את ה…

• 0 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים