עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם אשמח לקבל המלצות לרסיבר ורמקולים 5.1 למדיה סנטר בסלון גודל הסלון 3.2X6 מטר השימוש קצת מוסיקה וקצת סרטים מחובר למחשב htpc ואקס בוקס ומתחבר למסך led 42 אשמח לקבל המלצות בהקדם תודה רבה מולי

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by IL4_TB,

שלום, אני הולך לקנות היום מערכת 5.1 בתקציב של 600 ש"ח...בהתחלה עמדתי לקנות את ה Logitech x-540 אבל אחרי חיפוש בפורום ראיתי ש X-23 עדיפים. בחנות שאני הולך לקנות יש גם דגם בשם A-6662 של Microlab. הם יותר זולים ב 50 ש"ח והמפרט שלהם ממש דומה חוץ מכמה יתרונות מזעריים ל A-6662 (שני הבדלים - הראשון הוא בתחום תדרים שב A-6662 טיפה יותר רחב בנמוכים והשני הוא ב SNR שב A-6662 קצת יותר גבוה). בקיצור קצת מוזר לי שרמקולים של אותה חברה יותר זולים ויותר טובים...למישהו יש מושג איזה דגם באמת עדיף ולא רק לפי נתונים על הנייר? X-23 http://tms.co.il/product/2562 A-6662 http://tms.co.il/product/3890 תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  3. אני בונה עכשיו HTPC לשכן ומה שחשוב זה שתיהיה איכות תמונה ממש ממש טובה ושיהיה PCI (אין לו מקום לבזבז על קופסא חיצונית). יש לי את ה-Hauppauge WinTV-PVR-USB2 שנותן איכות תמונה סבבה לגמרי אז חשבתי לקנות לו את ה-PVR-150 אבל אולי יש משהו שיענה לו על הציפיות בצורה טובה יותר, אז אני מתיעץ איתכם. כמובן חשוב שתיהיה תמיכה בויסטה ושימכר בארץ. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by tombraider,

שלום , אפשר לקבל חוות דעת על אוזניות דגם Lexus DH100 UHF תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  5. Started by ZeppeliN,

בשבוע האחרון התחלתי להתלהב על הקטע של אוזניות והחלטתי לפנק את עצמי בזוג אוזניות טוב. אני כבר שנה+ מסתובב בפורום הזה ובהד פיי ודי התאהבתי בכל העניין הזה של הסאונד. הקיצר אני שוטטתי לי בפורומים השונים ובלוחות יד שנייה בארץ ובעולם והגעתי לאוזניות הנ"ל RP-21. יש אותן למכירה ב350 שקל שזה מחיר סביר ביותר ואני יכול לעמוד בו, השאלה היא האם אלה אוזניות שמתאימות ללד זפלין, פינק פלויד, בוב דילן, קווין - בעיקרון מוזיקת פולק-רוק 70s כזה בעיקר. בביקורת שאנטולי רשם אז לא בדיוק הבנתי לאיזה סגנון מוזיקה זה מתאים והיה נראה לי מוזר להקפיץ דיון בן שנה +. בכל אופן, אם זה עוזר, זה המוזיקה שאני שומע: http://www.last.fm/user/guyx1992 האוזניות הולכות לשמש אך ורק למחשב (כ"ק מובנה, יכול להיות שאנ…

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  6. Started by B0necrack3R,

מישהו מכיר את הרמקולים (די ישנים): WHARFEDALE LASER 130 ? קיבלתי כאילה הם די גדולים וציפיתי מהם BASS פצצה! אבל במקום קיבלתי באס די חלש וגם לא נקי בכלל! אולי הבעיה במגבר ? (JVC RX-60) תודה.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  7. Started by SunMen,

שלום חברים...יש לי את הרמקולים והסאב של מייקרוסופט וכרטיס SB Live value. רציתי לדעת אם אני ירגיש שיפור בסאונד אם אני יחליף את הכטיס למשהו יותר חדש וטוב? נמקו תשובותיכם בבקשה

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  8. אני זקוק לכרטיס קול בסיסי עם יציאה קוקסיאלית ע"מ לחברו למגבר של מערכת קולנוע ביתי (לא מעוניין ביציאה אופטית) אין צורך בתוספות, כי כל השליטה תעשה מימלא דרך המגבר. תמיכה ב 5.1 כמובן אך אין צורך ביותר מזה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  9. יצא לאחרונה באחד אתרי המכירות המוכרים ברשת ( נראה לי אסור לפרסם שם) נגן אמ פי 3 בתצורת הפלאש המוכרת בנפח של 1 גיגה דברים חשובים חדשים זה שהיצרן טוען שהמכשיר מנגן 15 שעות לעומת 12 בדגמים הקודמים, אפשרות להחלפת תצוגת מסך וכל שאר הדברים. יש לשים לב כי הרדיו באוזניות בנגן הזה. בכל מקרה לדעתי זה מעולה כי 512 לא הכי מספיק אבל גיגה של שירים לכאלה שהאיכות של הנגן מספיקה להם אבל רק רוצים למלא אותו בהרבה שירים איכותיים וכבדים (ניו יורק האוס באיכות של 320 kbps ) זו בחירה טובה בשבילכם.

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by zilbermm,

הורדתי סרט DVD-R אשר הפסקול היחידי שהשאירו לו הוא שולבי דיגיטל 5.1. המגבר שלי הוא מגבר סטריאו ישן ואין לי אופציה לשמוע את הפס קול דרך מכשיר הדי וי די הביתי. האם ישנה דרך לחבר יציאת DTS DOLBY DIGITAL לכניסת מגבר סטריאו?

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by TeaTime,

אני רוצה לשפר את איכות מערכת הסאונד בסלון, כשהמטרה העיקרית היא לשפר את המוזיקה במשחקים (מאקסבוקס) הדבר הכי חשוב אם כך הוא כניסה דיגטלית אופטית (רצוי שניים) וסראונד טוב ומדויק, מוזיקה בסטריאו ממש לא חשובה בנתיים יש לי 2000 שקל להשקיע ברסיבר, אחר כך נעבור להחלפת הרמקולים (JVC מעפנים ב200 דולר מהדיוטי פרי...) הצעות, דעות?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by Snatch,

קראתי שאפשר ליצור רק 256 תיקיות בנגן... מישהו יודע אם יש דרך ליצור יותר ?

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by FatherBoard,

לאחרונה עשיתי ריפ לכמה דיסקים ל-ogg וקבעתי את זה על CBR - 500 Kbps... הבעיה היא, שהביטרייט של השירים לא יציב למרות שזה על CBR ולא על VBR\ABR... או לפחות זה מה שוינאמפ מראה... מה קורה פה? יש משהו שאני מפספס...? ???

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  14. היי האם קיימים מערכות רמקולים למחשב עם כניסת spidf מכרטיס הקול של המחשב? אם כן אלו דגמים תודה ;D

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  15. תודה

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  16. רכשתי את המינידיסק MZ-N510 וגיליתי שהתוכנה שבאה איתו מאפשרת רק להוריד למינידיסק שירים ולא הפוך, אבל שמעתי שיש תוכנות אחרות שמאפשרות להעביר מהמינידיסק למחשב שירים, בעיקר בגלל שהמינידיסק לא מגיע עם LINE OUT בגלל פגיעת זכויות יוצרים. אז למישהו מוכרת תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by ryu,

יש לאח שלי כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY מחובר בכבל אופטי לרסיבר שיודע לפענח DTS... וכל פעם שהוא מנסה לשמוע קובץ WAV מקודד בDTS: http://www.sr.se/multikanal/english/e_index.stm אפשר למצוא שמה כמה קבצים כאלה..... קבצי AC3 שגם נמצאים שמה הוא כן מצליח לשמוע. ניסינו להשתמש בתוכנה WINDVD ו POWERDVD וכל מה ששומעים זה רעש מחריש אוזניים למישהו יש מושג מה הבעיה? נ.ב. לא כתובה שום הודעת שגיאה בקשר לחומרה או תוכנה...

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  18. Started by yuval1324,

שלום, קיבלתי מאח שלי רסיבר jvc rx-5022v ועכשיו קניתי רמקולים omega audio olp-601... כל מה שנשאר לי זה לקנות מקור, התקציב שלי נמוך 500יש איזה שהם הצעות, אם אפשר גם דגמים ספציפיים, אני ישמח לשמוע את המערכת הראשונה שלי בפעולה בזמן הקרוב (בן 18 אין הרבה תקציב וזמן לפני הצבא ). תודה

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by y_a_n_i_k,

קניתי אוזניות כאלה: http://www.jays.se/products/a-jays-one-plus בחוכמתי הרבה לא בדקתי תאימות לSGS1 שלי ומסתבר שהאוזניות האלה לא תומכות במכשיר עקב מגבלה כלשהי בחיבור, ויש צורך במתאם מהסוג הזה: http://www.meelec.com/MEElectronic_TRRS_Adapter_for_P_Version_Headphones_p/adptr-trrs-35.htm רציתי לדעת אם יש משהו בסגנון בארץ?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by arel508,

קניתי טלוויזיה לפני כמה ימים (40pfl5507k) ושמתי לב שהמסך שחור לפעמים רואים קצת כתמים לבנים כאלה בטלוויזיה באזורים מסויימים.. הם לא ממש מורגשים אבל שמתי לב לזה.. ואני זוכר שמזמן קראתי שזה היה למישהו והוא שלח לתיקון ותיקנו לו את זה.. השאלה שלי היא אם זה בסדר שאני רואה טיפה כתמים לבנים? שאני אומר כתם לבן אני מתכוון כאילו לבן טיפה מרוח..

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  21. המלצות? בכל טווח מחיר? מה הן האוזניות הכי הכי מושלמות לכל מיני משחקי BLACK OPS וכאלו?

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  22. טוב אז ככה אני..שוקל בין שני דברים..תגידו לי מה עדיף [= http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11448 http://www.sony.co.uk/product/hch-systems-with-blu-ray-disc/bdv-e370#pageType=TechnicalSpecs זה מגיע גם בלוריי מגבר ורמקולים! 2 או שעדיף רסיבר בניפרד ובלוריי בניפרד?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by obbb,

שלום לכולם, לאחרונה חשבתי להתפנק באוזניות לחדר כושר ולשדרג את האוזניות שהגיעו עם הIPOD. יש איזושהי הסכמה רחבה שהISPORT מעולות למטרה זאת. איני אודיופיל, אך נהנה ממוזיקה באימונים, בעיקר רוק כבד וקצת מוזיקה שחורה. ישנם 3 דגמים ברמות מחיר של 280,450,600. חבר שיש לו את הדגם היקר אומר שההבדל רק באטימות ולא באלמנט סאונד. מה דעתכם? האם יש אופציה יותר טובה? (ראיתי שכתבו שאין אוזניות באמת טובות לחד"כ, אל תנסו לזרום בהתאם למגבלות...) תודה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by Peri228,

אהלן =) אני מחפש זוג אוזניות שיחובר ל iRiver 120 שלי. האוזניות המקוריות נהרסו, ובאמת הגיע הזמן שאני אקנה לי אוזניות נורמליות. אני מחפש אוזניות In-ear או כפתור, ושמתי עין על ה Shure e2c (סביבות ה 100$). יש המלצות לאוזניות אחרות בתקציב ? איך ה Shure הנ'ל ? אם זה לא ברור , אז כמובן שאני מתכוון להזמין מחו'ל . תודה מראש , תום .

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  25. אתמול התקנתי ווינדוס XP. יש לי מחשב יחסית ישן מבוסס מעבד P3 ולפי אוורסט הכרטיס קול שלי זה VIA AC 97 הורדתי דרייברים של הכרטיס קול והתקנתי,הורדתי את כל ההיתקונים של הווינדוס(אם צריך לציין את זה בכלל) הרמקולים מחוברים טוב למחשב. ואין פשוט אין קול אני פשוט נואש מה לעשות.?? מי שעוזר אני מאוד(בחזקת מליארד) יודה לו!

• 13 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים