אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, הכל בכותרת. מחפש כרטיס קול איכותי למחשב נייד, שיהיה נוח לעריכה קטנה במוזיקה או בניגון עיקרי למוזיקה. אני יודע שהתקציב שהבאתי הוא לא מי יודע מה. אבל אם לא אמצא משהו איכותי ששווה את זה, לבסוף אני אקח את ה INDIGO, כן זה קפיצה בעוד אלפייה... תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עריכה: לא חשוב. בעיה בחיבור. מקודם לא היה באס, עכשיו אני מרגיש את האוזניות רועדות לי על הראש. אוזניות מדהימות בינתיים וזה עם מקור בינוני וללא Burn in.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כולכם יודעים בדיוק מהו המבחר בסכום הזה (בדיוק כמו שאני יודע...) על מה אתם אומרים ללכת ? ד"א מה ההבדל בין Creative AUDIGY X-GAMER Retail Sound Card ל- Creative AUDIGY SE Retail Sound Card וגם- Creative AUDIGY Digital Entertainment Retail Sound Card או שהשני והשלישי הם אותו כרטיס חוץ מהאריזה ? בכל אופן חשבתי לכיוון האודיג'י 2 שניתן להשיג אותו ב-400 ומשהו שקל... עריכה- עוד עניין קטן שמציק לי... מישהו יודע למה המחירים של הכרטיסים של הרקולס כל הזמן עולים במקום לרדת :
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, לפי המלצתכם קניתי אוזניות מסוג jbl 220. (קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=329513.0 ) וזהיתי ברקע צליל (bzzz), חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה באקוולייזר, שניתי והכל. חשבתי שעברתי את זה, אבל זה חזר. הלכתי לחנות שקניתי ממנה, לשאול אם אני מתפעל נכון את האוזניות, והמוכר (נחמד יש לציין) אמר שכנראה יש דפקט באוזניות, והוא מוכן לתת לי אוזניות חדשות, אבל בסטוק של החנות לא היה את הדגם. (jbl 220) ולכן הוא אמר, שהוא יכול להביא לך רק את ה AKG K 324 P ואם אני יהיה מרוצה מהם, אני יכול להשאיר אותם אצלי. או לבוא עוד שבועיים (כשיהיה במלאי) ולקחת את ה jbl. והסכמתי. שמעתי איתם, והאמת הרגשתי בשיפור קטן לעומת ב jbl, בעיקר בבאס. חיפשתי עליהם מידע בגוגל, והתברר לי שזה דגם…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם החלפת כרטיס קול מקצועי יפתור את הבעיה? כרגע מדובר בכרטיס מובנה בלוח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הופניתי למערכת הבאה שכוללת רמקולים אלחוטיים: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=151621 הרעיון שהרמקולים אלחוטיים ולא צריך להתעסק עם חוטים ממש מפתה, אבל קצת מרתיע אותי העובדה שהם אלחוטיים. האם זה לא סיכון לקחת רמוקלים אלחוטיים? מה קורה במקרה של קצר או בעייה? קשה לתקן את הדברים האלה, האם למישהו יש ניסיון עם רמקולים אלחוטיים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין ברסיבר טוב מאוד שתהיה לו עוצמה גבוהה באסים גבוהים במיוחד משו טוב שלא ייתקלקל תוך חודש לחיבור למחשב... משו בסביבות 1500 שקל לא יותר מ1700 שקל יש לי 5 רמקולים+סאב של AKIRA שעד עכשיו שימשו אותי טוב מאוד ~תודה לעוזרים~
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב מאוד קטן אך מעט ישן שכולל E2140 וכרטיס מסך מובנה X3100 של אינטל בלי שום סלוט PCI-E להרחבה או אפשרות לאוברקלוק..(לוח מוגבל .. המעבד דווקא מגיע לאיזור ה3.2GHZ בלי תוספת מתח בכלל) בכל מקרה.. כרגע בהרצת 1080P בקטעים מאוד עמוסים יש הרגשה כאילו המעבד לא עומד בעומס.. מה עלי לעשות על מנת לפתור בעיה זו? האם יש דרך לגרום לכרטיס מסך לעזור כאן איכשהוא? זאת אומרת הסרט רץ סבבה וגם אין חוסר סנכרון בסאונד.. אבל למשל בהרצה של 1080P של הסרט הנבואה בקטע של המטוס שמתרסק פתאום מרגישים כאילו משהו שם זז לא כמו שצריך.. זה לא הכי מפריע וגם אם זה לא ייפתר זה לא יהיה כזה נורא.. אבל האם יש דרך לתקן את זה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המממ באוטו של אמא שלי יש מערכת רמקולים אחלה, אבל הבעיה שיש טייפ ולא cd. אמרו לי שיש דבר כזה מין קלטת שאתה מחבר אותה ליציאת האוזיות של הmp3 או דיסקמן או כל נגן אחר שיש לך, מכניס אותה לטייפ, וזה מנגן את המוזיקה שיש בנגן במערכת של האוטו. מישהו שמה על זה? אם כן איפה אפשר למצוא את זה? כמה זה אמור לעולות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על המגבר של פיוניר: VSX420 ועל רמקולים של פיור אקוסטיק דגם spark. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז קודם כל אני חייל משוחרר, ולא מחפש כרגע דברים מפוצצים אבל אשמח לשים בסלון מערכת קולנוע נחמדה השאלה אם הדבר הזה הוא צעצוע ובזבוז כסף אחד גדול או שהוא יכול לספק אותי לשנה שנתיים הקרובות כמערכת ממוצעת? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733624&came=519 לחבר אותה למחשב ולטלויזיה ולקבל חווית סאונד יותר איכותית מרמקולים של טלויזיה בלבד... שווה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, איך קוראים בדיוק לכבל שמחבר בין שני הרמקולים הנ"ל (בין רמקול שמאל לימין)? הוא קצר לי מידי ואני רוצה ללכת לחנות לקנות מאריך, אז צריך את השם המדוייק. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפקטים ופס קול של משחקים כמו Crysis יכולים להיות יותר טובים מבסרט עם כרטיס כזה לא?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה הזאת? ראיתי את האוזניות האלה: http://www.amazon.com/NoiseHush-NX80-11832-Handsfree-Stereo-Headset/dp/B006LCJL60/ref=cm_cr_pr_product_top כרגע אני משתמשת ב- SKULLCANDY SUPREME. אני מעוניינת לקנות את מה שיש לי כרגע מחדש או את הNX80 של החברה הזו. מה עדיף? אם למישהו יש משהו אחר להציע סביב ה-100-120 ש"ח, אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שתי מערכות הרמקולים שרשמתי בכותרת ולמי שלא שם לב אז המערכות הם VIDEOLOGIC ZXR500 והמערכת השנייה Logitech Z560. ה-Logitech הם רק 4.1 לאומת ה-VideoLogic שהם 5.1 אבל ל-Logitech הספק של 400W RMS ואומרים שהצליל שלהם מדהים, אז מה אתם הייתם עושים? ההבדל במחיר הוא לא כל-כך קטן אבל ה-Logitech כן נכנסים בתקציב למחשב, מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה לרמקולים באיכות קול טובה במחיר 100-150 ש"ח. יש לי בסה"כ כרטיס קול מובנה לא משהו, אני רוצה לשמוע מוסיקה קלאסית ופופולרית בלי זיופים וחריקות, ועם כמה שיותר תחושת "ambience". אם אפשר, בלי חיבור לחשמל, רק USB. ספציפית, אני אוהב את העיצוב של הרמקולים האלה, האם הם בסדר מבחינת הקול ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1261 לפני איזה חודש מישהו המליץ כאן על משהו במחיר הזה אבל איבדתי את הלינק. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה שיכולה לקבל כקלט קובץ סאונד מפורמט כלשהו, ולהוציא כפלט את אותו הקובץ אך עם טווח עוצמה גדול יותר (מוכפל אפילו). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן LG LED TV וצריך המלצה לרמקולים איכותיים שתתאים עד 700 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב דבר ראשון אקדים ואומר שאין לי מושג בתחום הנ"ל. מה שאני צריך זה לקנות מתנה סטרימר,שיחובר לטלויזיה p2770hd. חשוב הוא המחיר לא לעבור את ה800-700 שקל אם אפשר פחות אז עדיפות גבוהה למחיר. שהתפעול שלו לא יהיה כרוך בכל מיני פעולות מסובכות כגון המרת פורמטים כתוביות בעברית וכו' אלא שיתמוך בכל מה שצריך(fullhd כמובן). השימוש בו הולך להיות רק דרך usb אז חשוב שהחיבור usb שלו יעביר סרטים כמו שצריך. אם אפשר עם כונן מובנה מה טוב ככה יחסוך את הקניה של הארדיסק חיצוני.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לאח שלי כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY מחובר בכבל אופטי לרסיבר שיודע לפענח DTS... וכל פעם שהוא מנסה לשמוע קובץ WAV מקודד בDTS: http://www.sr.se/multikanal/english/e_index.stm אפשר למצוא שמה כמה קבצים כאלה..... קבצי AC3 שגם נמצאים שמה הוא כן מצליח לשמוע. ניסינו להשתמש בתוכנה WINDVD ו POWERDVD וכל מה ששומעים זה רעש מחריש אוזניים למישהו יש מושג מה הבעיה? נ.ב. לא כתובה שום הודעת שגיאה בקשר לחומרה או תוכנה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות למחשב לשירים למשחקים אבל במיוחד לשירים סכום 100-200 שקל אפשר יותר ............ אבל כמה שפחות עדיף ...... ראיתי תHD 202 אבל הם ממש גדולות אני שונא כאילו ........ אני אוהב יותר קטנות אבל עם איכות כי אני לא סתם משקיע 200 שקל האוזניה כמו CX300וSennheise זה מתאים למחשב ? KSC75 px100 איך אלו ראיתי המלצות במיוחד על ראיתי המלצות על KSC75 זה מתאים למחשב ???????? כי גם המחיר של ממש טובב
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני עתיד לקבל השבוע את הX-540, ואני רוצה לרכוש להם כבלים מארכים. תיכננתי על הכבלים האלו http://www.ultrapro.co.il/products/88811, משום שלא מצאתי זכר לנקבה, אז חשבתי לרכוש גם כאלו http://www.ultrapro.co.il/products/94936 אבל הם נורא יקרים למתאמים, שווה להשקיע את המחיר? או שמישהו יכול בבקשה להביא לי מוצר יותר זול שלא יוריד מהאיכות? (מאותה חנות בבקשה) תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי בשעה טובה TV 32lh23ur LG יש לי מסך מחשב MAG יחס מסך 4:3 ואני עובד איתו ברזולוציה של 1024 על 768 אני רוצה לראות בשתי המסכים את אותה תמונה. הרזולוציה של הLCD היא 1366על 768 16:9 ניסיתי בלוח בקרה של NVIDIA הגדרות לכל מסך רזולוציה אחרת ולא הצלחתי. איך אני עושה את זה? ולמה אני לא מוצא את ההגדרות של הJUST SCAN איפה זה במסך? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-