עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני יודע שזה קיים בקלטת, אבל זה לא עוזר לי.... בכל אופן יש לי רדיו דיסק ברכב שהוא מקובע ואי אפשר להחליף אותו. הוא מנגן רק cda והייתי רוצה לנגן איתו באיזשהו אופן mp3. יש לי נגן mp3 חיצוני וגם דיסק-מן קורא mp3. איפה אני יכול להשיג מתאם וכמה הוא בערך עולה? אם תפנו אותי לאתרים שמוכרים זה גם יהיה נחמד... אשמח לשמוע על כל פתרון. תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות אוזניות יותר איכותיות לנגן sansa e250 שלי ואני רוצה לדעת מה הכי משתלם,הכי איכותי,הכי טוב,הכי אמין... אשמח אם בנוסף להצבעה תגידו חסרונות והיתרונות של כל אחד מהאוזניות... בבקשה להצביע רק אנשים שמבינים... תודה, דניאל

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by ohadzamir,

משהו מוכן לעזור עם נגן MP3 על בסיס HD?? אני רוצה שיהיה זול. עם 6 גיגה ומעלה צג עם תאורה הודל לא חשוב ושלא יהרס אחרי זמן קצר תרשמו בבקשה דגמים, מחיר אם אתם יודעים, אתר בית אם אתם יודעים, ואם יש אז תמונות תודה רבה רבה אוהד

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by Koby,

מישהו מכיר את האוזניות הנ"ל ויודע אם כדאי לקנות אותם? איך האיכות סאונד, נוחות וכו?

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by doreiny,

עדיפות לפיצ'רים חדשים מגניבים, או שיש איזה דגם מומלץ עד המחיר הזה... תודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  6. Started by vladik56,

זאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל יש לי כרטיס קול Audigy First GEN שמחובר מקדימה..כמו כן יש חיבורים מאחורה אבל זה לא נשמע מי יודע מה עם האוזניות מגיע חיבור 6.3 עכשיו אני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול הבעיה שלא שומעים כלום(עם החיבור 6.3) ואם מחברים עם החיבור הרגיל שומעים דיי חרא ומשום מה כשאני בחור בתצורת הרמקולים את אופציית הסטריאו לא שומעים כלום ד"א האוזניות הן Sennheiser HD428 וואי כל זה היה הרבה יותר פשוט אם היה לרסיבר היה חיבור לאוזניות עכשיו בכלל לא שומעים..לא משנה איך אני משחק עם ההגדרות זה הרסיבר שלי ככה זה בדיוק אצלי פאנל אחורי עכשיו יש איזו דרך לקמבן משהו? כיוון שהחיבור של ה6.3 מ"מ בפאנל הקדמי של הכרטיס קול לא מגיב משום מה

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  7. שלום לכולם לא מזמן התחדשתי אם האוזניות 5.1 של מדוזה הגירסה הביתית המשובחת מבין הגרסאות !! קיבלתי קופסה מהמהת אם בנדל אשיר של כבלים מגבר נו אתם מכירים את השאר !! מי שרוצה המלצות לגבי האוזניות ולשמוע אותם מזומן!! עכשיו נתקלתי בבעיה באוזניות החלק שסמים על האוזנים עשוי מבד רך כזה והוא מתמלא מהר אבק וגם השערות של הכלבה שלי נצמדות לזה ??? האם קים איזה תיק יעודי לאוזניות המלצות בבקשה??? או מגן לאוזניות רק לאוזניות חשבתי אולי לחתוך גרביונים של בחורה ולשים על החלק של האוזניים מישהו ניסה?

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by lgman,

מה דעתכם על aztech ams 5.1 hercules gametheter xp 6.1

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  9. Started by neutrino,

מתלבט בין שתי ערכות רמקולים 2.1 (לשמיעת mp3 - מיועד לiPod ולVibra 128 במחשב): 1. Altec Lansing 2100 http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=2100&sID=2 2. Creative I-Trigue 2.1 3300 http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?prod=414&page=6 במידה ויש לכם רעיונות למפרטים אחרים (לא לשכוח לאיזה שימוש אני מיעד את הרמקולים!!!) תרשמו (ולא לשכוח לינק ;D). חשוב מאוד!!! תנמקו את דעתכם כדי לעזור לי להחליט ???.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by IlyaN,

מכיוון שלא היה לי משהו יותר טוב לעשות קניתי היום את הT20 בגרושים באמאזון אבל שחכתי לגבי עניין המתח, אני מקווה שהשנאי אוניברסלי אבל אני אשמח אם מישהו יוכל לדייק שאני אדע בזמן אם לבטל את ההזמנה שלי.

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  11. בימים הקרובים אני עושה שיפוץ בבית ולאחר מכן קונה מערכת קולנוע (טלווזיה רמקולים ומה שצריך). על המערכת רצוי שאני אחליט כבר בימים הקרובים - לפני השיפוץ. קראתי לא מעט מאמרים וקשה לי להגיד שהבנתי הרבה. ראיתי למשל את המערכת הזאת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=UZBDVE280 השאלה מה רע בה? (דרך זה אולי אני אבין מה לחפש) מה בעצם מפריד בין רסיבר שעולה 1000 ש"ח לבין אחד שעולה 5000 ש"ח ? (אני מניח שיש לא מעט , אז בשאלה אני מתכוון לתכונות היותר קריטיות שאני באמת עלול להרגיש בצפייה בטלוויזיה) מה זה למשל תלת מימד ברסיבר? שאלה קשורה פחות: לפי התכנון אני מכניס את הרסיבר /סטרימר בתוך ארון קטן סגור מתחת לטלוויזיה. האם צפוי לי בעייה של חימום יתר? תודה

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by greenich,

החלטתי לקנות מגבר מנורות,שיתאים לשם שינוי לדרישות ולהעדפות שלי. חשבתי על ה- hot rod deluxe של פנדר,שמעתי אותו בכלי זמר והוא נשמע בן זונה-אבל הוא מתוצרת מקסיקנית.יש שם גם את ה- hot rod devile,גם של פנדר, שיותר קורץ לי-אבל גם הוא מתוצרת מקסיקנית.עכשיו,בלי קשר שמעתי גם על ה FENDER Blues Reissue, שאולי קצת פחות מתאים לסגנון שלי כי אני לא מתקבע על בלוז. אז אני מניח שהשאלה שלי היא: א.מה אתם אומרים על שלושת המגברים הנ"ל? hot rod deluxe hot rod devile Blues Reissue ב.יש הבדל משמעותי בין תוצרת מקסיקנית לאמריקאית,מבחינת סאונד,איכות ועמידות? תשובות,בבקשה.. תודה

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by talbion,

היי, קניתי את מכשיר ה-DVD המקליט של TOSHIBA. הצלחתי לצרוב על דיסקים, גם למחוק מהם, ואפשר להגיד שהכל עובד מצוין. הקלטתי סרט, לדיסק CD-R רגיל, וכשבאתי לראות אותו ב-DVD אחר (לא מקליט), לא הצלחתי. זה נותן הודעת שגיאה. הבנתי שבשביל להצליח לראות סרטים ב-DVDים אחרים מה-DVD המקליט, אני צריך לעשות "FINALIZE" לדיסק אחרי ההקלטה, וכך עשיתי. אבל עדיין זה לא מאפשר לי לצפות בדיסקים האלה. מישהו מכיר פתרון לבעיה? יש איזשהו תהליך שלא ביצעתי לפני הכנסת הדיסק ל-DVD רגיל?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  14. Started by ZeppeliN,

בשבוע האחרון התחלתי להתלהב על הקטע של אוזניות והחלטתי לפנק את עצמי בזוג אוזניות טוב. אני כבר שנה+ מסתובב בפורום הזה ובהד פיי ודי התאהבתי בכל העניין הזה של הסאונד. הקיצר אני שוטטתי לי בפורומים השונים ובלוחות יד שנייה בארץ ובעולם והגעתי לאוזניות הנ"ל RP-21. יש אותן למכירה ב350 שקל שזה מחיר סביר ביותר ואני יכול לעמוד בו, השאלה היא האם אלה אוזניות שמתאימות ללד זפלין, פינק פלויד, בוב דילן, קווין - בעיקרון מוזיקת פולק-רוק 70s כזה בעיקר. בביקורת שאנטולי רשם אז לא בדיוק הבנתי לאיזה סגנון מוזיקה זה מתאים והיה נראה לי מוזר להקפיץ דיון בן שנה +. בכל אופן, אם זה עוזר, זה המוזיקה שאני שומע: http://www.last.fm/user/guyx1992 האוזניות הולכות לשמש אך ורק למחשב (כ"ק מובנה, יכול להיות שאנ…

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  15. Started by ryu,

יש לאח שלי כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY מחובר בכבל אופטי לרסיבר שיודע לפענח DTS... וכל פעם שהוא מנסה לשמוע קובץ WAV מקודד בDTS: http://www.sr.se/multikanal/english/e_index.stm אפשר למצוא שמה כמה קבצים כאלה..... קבצי AC3 שגם נמצאים שמה הוא כן מצליח לשמוע. ניסינו להשתמש בתוכנה WINDVD ו POWERDVD וכל מה ששומעים זה רעש מחריש אוזניים למישהו יש מושג מה הבעיה? נ.ב. לא כתובה שום הודעת שגיאה בקשר לחומרה או תוכנה...

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  16. Started by epichorus,

שלום , קראתי רבות כאן בפורום על הATP3 והבנתי שהוא פחות או יותר חביב הפורום. כרגע למחשב שלי מחובר רסיבר של JVC אשר אליו מחוברים שני רמקולים של חברת KODA (כן כן מה לעשות...) שומעים לפי דעתי די סביר והמטרה העיקרית היא מוזיקה . רציתי לדעת האם רמקולים של ALTEC LANSING יתנו לי תוצאה טובה יותר ? ושאלה נוספת האם ניתן איכשהוא לחבר אותם למחשב דרך הרסיבר או שהחיבור הוא ישירות אל כרטיס הקול בלבד ? תודה

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by token_toker,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור או להכווין אותי, יש לי רסיבר של yamaha HTR-3068 שנקנה לפני כ-3 שניפ ומחוברים אליו שתי מקורות: 1. מחשב HTPC 2. ממיר YES והיציאה כמובן מחוברת לטלויזיה. בעבר כאשר הייתי מדליק את הרסיבר על מקור ה HTPC הייתי מקבל מיידית את האות וידאו. מצד שני, אם הייתי מדליק את הרסיבר על מקור ממיר ה YES, כאשר הממיר נמצא על ערוץ HD לפעמים היה לוקח לתמונה זמן להתייצב אם בכלל (לפעמים פשוט היה מראה מסך ירוק ואז הייתי צריך לכבות ולהדליק את הרסיבר מחדש). לכן הייתי מעביר את הערוץ בממיר לערוץ SD רגיל (לדוגמה ערוץ 22) וישר מקבל אות על הטלויזיה. היום הבעיה היא שעל שתי המקורות יש לי בעיית סינכרון/HANDSHAKE. ז"א שאם אני…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  18. אני מתכוון, האם יש הבדל בצליל שרמקולים קדמיים ואחוריים מוציאים? פשוט קניתי מערכת רמקולים 5.1 ורשום על 4 הסטלייטים שהם אחוריים. מדובר ברמקולים של מורל: http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={02EAF213-C64A-4691-8635-444A5ADC7E40}&details_type=1&itemid={643FC460-D38C-4F83-A2D4-9F54E616A8B6} האם אני צריך לדאוג?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  19. Started by NADAV991,

שלום בהפסקת חשמל שהייתה היום נהרסו האוזניות שלי,היו פשוטות,עם אחריות לשבוע,כי זה היה מוצר פשוט. ההורים הקציבו 200 שקל,אבל ברוב הפרומים תמיד אמרו לי לחסוך עוד. אני צריך אותם למשחקי יריות מגוף ראשון,עדיפות לסראונד(5.1?+),בתקציב של 300 במקסימום.

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by KeepOuT,

אני עוד מעט יורד לאילת ואני אהיה מעוניין לקנות רמקולים לטלוויזיה בסלון, אני לא כל כך בקיא בתחום וחשבתי שאולי 2.1 יתאים? התקציב, משהו בסיבות ה-750..500.. אני לי שמץ של מושג כמה תקציב לתת לרמוקלים אז אני אשמח אם תסבירו לי קצת

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  21. אני זקוק לכרטיס קול בסיסי עם יציאה קוקסיאלית ע"מ לחברו למגבר של מערכת קולנוע ביתי (לא מעוניין ביציאה אופטית) אין צורך בתוספות, כי כל השליטה תעשה מימלא דרך המגבר. תמיכה ב 5.1 כמובן אך אין צורך ביותר מזה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  22. בעבר פירסמתי שקיבלתי מגבר של חברת CARVER מדגם CM-1040. היום קיבלתי זוג רמקולים די גדולים של אינפיניטי מדגם SM102. ניסיתי לחפש קצת מידע עליהם ולא ממש מצאתי, ממה שהבנתי מדובר בסידרת כניסה שלהם הוופר בסדר אבל הטוויטר לא ברמה. למישהו יש רשמים נוספים? האם ניתן לשדרג את הטוויטר במידה ולא אהיה מרוצה ממנו? איך הם ביחס לקליפש פרומדיה 2.1 שמחוברים כרגע למחשב שלי? בנוסף אני צריך לג'מפר את המגבר, איפה ניתן לקנות כבל RCA קצר כדי לג'מפר את הPRE-OUT?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by i.k,

אני מחפש מידע על המערכת הזאת ,מתכנן לקנות אותה אבל הייתי רוצה לשמוע עליה חוות דעת ממשהו שמכיר שהתנסה איתה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2175&products_id=14430

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  24. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מה דעתכם על הקריאטיב אודולוג'י 2 (בלי תוספות מיוחדות) ועל הרמקולים AVS500 על אלטק לנסינג? רציתי לקנות את ההרקולס GTXP אבל אין בפלונטר ובזיגזג לא עושים תשלומים בויזה, אז זה מה שנשאר לי. אז אני אודה לכם על דעות בקשר לשני המוצרים האלה, או לינק לחנות ישראלית שיש בהם את שניהם ועושים תשלומים בויזה. תודה.

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  25. אני רוצה לקנות אוזניות, מה אתאומרים על אלה? http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=116405&is=REG או אלה: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=376842&is=REG מי שיודע לעשות השוואה מהירה אז שיגיד לי מה לוקח. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.