אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מישהו שמע על נגן MP3 שהוא גם דיסק און קי וגם טייפ מנהלים והוא קורא כרטיסי זיכרון מסוג SD ? יש בכלל אחד שקורא כרטיסים? אני רוצה שהמצלמה הדיגיטלית והנגן MP3 יעבדו עם אותם כרטיסים..
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, אם השאלה לא מתאימה לכאן, נא להעביר למקום המתאים. יש לי מחשב נייד של HP עם חיבור HDMI. יש לי מסך LCD של טושיבה עם HDMI. קניתי כבר HDMI ל HDMI וחיברתי בין המחשב לטלויזיה. מבחינת תמונה אני בסדר, אני חושב, אין לי בעיה. הבעיה היא בסאונד. אני מקבל סאונד בסך הכל לא רע, אבל בליווי רעשי רקע מעצבנים כאלו, לא מוצא את המילה המדוייקת לתאר את זה, אבל באנגלית הייתי אומר ש: sound crackles משהו כזה. למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים אני חייב עזרה, יש לי כרטיס קול Device Description Type Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller PCI אני חושב שזה מובנה על הלוח אם או משהו כי פעם אחרונה שהתקנתי אותו אז הייתי צריך להוריד את ההתקנה לפי השם של הלוח אם.. Field Value Motherboard Name Epox EP-4PDA(I)/4PDA3I/4PDAEI עכשיו הבעייה היא ששומעים חרא!!!!1 פעם היו שומעים בו טוב ועכשיו אין בס ושומעים מעצבן וחסר תוכלת, זה סאונד ריק וחרא.. כבר במחשב הישן שלי שומעים טוב יותר.. בבקשה תעזרו..כל המבינים תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לנו מערכת קולנוע עם רסיבר של פיוניר וחסר סאב, וגם הדיוידי כנראה התקלקל . הציעו לנו באיזו חנות בכפר-סבא לקנות סאב של STORM ב900 שח, או סאב של BOSTON ב1500. (מפרקים מערכת ומוציא תסאב ומוכר הוא אמר...) וגם דיוידי של MATZ חדש שתומך בכל הפונקציות ב550 שח. אתם חושבים שווה לקנות משהו פה? או שסתם עובדים עלינו בעיניים? איך זה: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=1409 עדיף? תודה וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה רציתי לבקש המלצה לאוזניות לגיימרים בן המחירים 200 עד 400 מקסימום אני צריך אוזניות למשחק Call of duty 2 ובבקשה עם יכולים גם לינקים לחנויות שמוחורת אותם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אז לאחרונה נדפק לי הסט AHS602 של ALTEC LANSING הכ"כ מעולה (כבר שנתיים וחצי!), אז אני תר אחרי זוג נוסף באיכות דומה כמה שיותר. בגלל שאין לי 600 ש"ח להוציא על סט, אני מכוון יותר לכיוון המקס' 400, ולכן יש לי 3 זוגות שהבנתי שיהיו מעולים: - Razer Piranha Stereo Gaming - Zalman ZM-RS6F+Mic Surround Headphones Theatre 6 - SteelSeries 4H מי לדעתכם הכי שווה את הכסף? הכי יקר זה הסטיל והרייזר, זלמן זולים יותר, המקס' שלי זה בערך 350, אולי 400 בלחץ. אם לא הם, מה ההצעה שלכם? יש לציין שהשימוש העיקרי יהיה למשחקי מחשב, ככה שמיקרופון זה חובה, אבל אני גם לא ממש רוצה להתפשר באיכות המוזיקה. אם אפשר אז שיהיו בסים חזקים גם, וחיבור לUSB עדיף על פני 3.5 רגיל (או שזה פחות איכותי?). …
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. קנו לי לא מזמן כמתנה רמקולים JBL CREATURE 2 שאני לא ממש צריך כי מספיקים לי ATP3... בקיצור, אני אקבל זיכוי של איזה 400 שקל (כן.. מבאג..) ואיתם אני מתכוון לקנות נרתיק נורמלי לE280 שלי, אבל נשארו לי עוד כ300 שקל זיכוי אז החלטתי להיפטר מהאוזניות המחורבנות של סאנדיסק ואני מתכוון כבר הרבה מאוד זמן לקנות אוזניות קשת לשמיעה ניידת. אז ככה-הדגם הכי נורמלי שאני רואה אצל באג הוא הAKG K24P. עולות שם 200 שקל ויש להן נתונים לא רעים לפי מה שאני מבין באוזניות.. וזה כמובן לא הרבה, לכן אני שואל אתכן האם הן רכישה טובה. אני כבר התייעצתי בפורום בקשר לPX100, אך הבעיה היא שא-י-ן PX100 בבאג, ולפי מה שאני רואה הAKG K24P הוא הדגם הנורמלי ביותר שקיים שם. האם כדאי לי להשקיע את הזיכוי הזה במשהו …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב3 כבלים מחוברים(צהוב אדום ולבן) יש לי כניסה של S-Video בכרטיס טלוויזיה ובyes האם לקנות כזה כבל? והבנתי שהוא לא מעביר אודיו אז מה אני אמור לעשות עם זה? להשאיר רק את כבל האחד שמעביר אודיו מתוך ה3? וגם לממיר שלי יש כניסת scart אני חושב. מה זה נותן? בקיצור איך לחבר את הכרטיס טלויזיה(win-tv pvr 150) לממיר שלי בצורה הכי טוב תודה רבה רבה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי ATP 3 אני לא מבין כלום ברמקולים! אבל אני חושב שהבס(SABB) לא פועל! איך אני יודע שהבס פועל כי אני חושב שהוא לא פועל! ברמקולים עשיתי שהבס יהיה עד הסוף :'( :'( אולי הבס מקולקל :'( :-[
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום גולשי HWZONE, אני מחפש דרכים ליצירת קשר עם פוליפון (יבואנית iAudio ) אשמח אם תעזרו לי, חרשתי על כל האינרנט . תודה לעוזרים. , בברכה, ניקו \ dYNamiC
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הורים קנו לי את הטלוויזיה הנ''ל לחדר panasonic th-39b6 ..עכשיו שמתי סרט 1080P בדיסק און קי וחיברתי לטלוויזיה הטלוויזיה קראה תסרט(MKV) אך אין כתוביות(SRT) מה הפיתרון?בדקתי את כל ההגדרות בטלווזיה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם אפשר לשמוע מוסיקה משני סידירומים ולא רק מסידירום אחד באותו מחשב (לא באותו זמן)
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הוא יתפעל 2 רמקולים קידמיים בבניה עצמית שעוצמתם היא 250W r.m.s והתנגדותם 6אוהם למרות שכרגע זה זוג אני רוצה שיתמוך ב DD PL2 DTS ואם שכחתי משהו אז גם אותו ;D הגבלת מחיר 2000ש"ח תודה מראש קשת.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת קודם כל מה החסרון של המוצר הנ"ל? [בכללי, לא אחד ספציפי]. מצאתי 3 מוצרים שנראים לי כמתאימים, רציתי לדעת מה דעתכם. המכשיר שלי הוא נוקיה 6500 סליידר. http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4798# http://www.megashoponline.co.il/Product.asp?Pid=MOT_S9&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=7&aff=Zap〈=HE# http://www.nokia.co.il/link?cid=EDITORIAL_737790 תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי רמקולים מסוג Logitech דגם LS21 ויש להם "שלט חוטי" שנראה כך: והוא מחובר לסאבוופר ולא ניתן לניתוק, אני לא משתמש ברמקולים האלו כבר ממזמן ואני מעוניין רק בשלט החוטי הזה כי הוא מאוד נוח ! רציתי לדעת האם ניתן לחתוך אותו בצד של הסאבוופר ופשוט להשתמש בו דרך אגב, כמו שאתם רואים, יש לו 2 יציאות, אחת למחשב ואחת לסאבוופר ... השאלה היא האם כשאני אנתק את הצד של הסאבוופר לא יקרה לו כלום ?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול מובנה של לוח M מדגם H87 HD3 רכשתי לאחרונה רמקולים מדגם Z906 LOGITECH ואני לא מצליח להפעיל את האופציה שנקראת DECODE (אופציה זו מפעילה את כל הרמקולים) שבוע טוב ותודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי יתפגר והחלטתי חוץ מקניה של מחשב חדש לקנות גם רמקולים אני לא אדיופיל והרמקולים בעיקר למשחקים ולחדר קטן אז חשבתי לקנות את אלו - http://skypc.co.il/pl_product~970223-0914~11~0.htm logitech x-540 הצרכים שלי רמקולים זולים אבל סבירים שיתנו לי גם חיבור לקונסולות דרך אגב אני מתכנן לחבר את זה לכרטיס של קראיטיב שטוב למשחקים אבל במיקרה שיש לכם כרטיס מומלץ אחר המלצה תיתקבל בברכה m-audio 7.1 תומך בפורמטים של קראיטיב? והוא מומלץ ? (אני יודע שהרמקולים שאני רוצה הם 5.1 אבל אני בונה על המחשב שבעוד כמה שנים יאפוך לHTPC ואז אני רוצה אפשרות ל7.1 ברמקולים איכותים בהרבה) בכל מקרה תודה על העזרה מראש -קרירין
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הסרט Taken.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.mkv הסרט תופס 11GB. איך אני צורב את זה על דיסק 4.7GB? למען האמת לא אכפת לי להוריד את האיכות, אני לא צריך HD, וכמו כן, הקובץ בעל דיבוב בשפות שונות ואני לא צריך את כל השפות... יש אפשרות להוריד את השפות? *הורדתי את הסרט באיכות הזאת כי לא היה להורדה באיכות נמוכה יותר. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את הרמקולים של קריאטיב דגם 2.1 2500 הכולל 2 סטליטים וסאב וחיברתי אותם. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. בהגדרות של סאונד בתור מה לסמן אותם? בתור 2 רמקולים נפרדים? כי שם כל השאר זה 5.1 ,7.1 וכל מיני דברים שלא קשורים. (ולא היה שום דיסק התקנה) 2. הסטליט השמאלי נשמע יותר חלש מהימני. ממה זה נובע? בדקתי את כל החיבורים הכל תקין. (אולי צריך להתקין דרייבר חדש לכרטיס קול?) תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות ל-IPOD בעיקר לרוק ופופ וקצת אלטרנטיב יש עצות??? (חובה שיראו נורמלי!!) זה התקציב בלי +- עד 520 בול!!! תודה לעוזרים!!! יש עדיפות לפתוחות חשבתי על: HD 515 R90 HD 205
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
Ihave JBL Encountere can iput the subwoofer near the computer its will not destroy some detail there?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות אוזניות בלוטוס כפתור לתוך אוזן, סמארטפון samsung s6. התקציב עד 1000 שח רצוי מארץ באג\קספ\אייבורי ועוד אוזניות למוסיקה בעלות שמע טובה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ברצוני להקליט את הקלטות הטייפ לתוך תיקיה במחשב - ומשם לצרוב לתקליטורים איך - ובמה. תוכנה ועזרים. אבקשכם הסבר פרטני רחב. לצריבה רגילה וגם לצריבה דחוסה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב, שכולל לוח אם שיש עליו את ה-Realtek ALC889. האם כדאי לקנות את ה-X-FI Xtreme בכ-250 ש"ח? אני יכול להרשות לעצמי את הכרטיס, והמחשב הולך לשמש לא מעט למוזיקה וסרטים - אז הסאונד חשוב - אבל השאלה היא האם זה משתלם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-