אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אממ.. אז ככה... אני רואה הרבה סרטים דרך המחשב עכשיו פירמטתי והתקנתי ווינדוס חדש. אני צריך קודק שיתמוך ב XVID ותכני HD. מה ההמלצה שלכם ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
או את ה G51 של לוגיטק או את ה G500 של קראייטיב מה אתם אומרים עדיף??
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את זה ורציתי לדעת אם מישהו פה קנה או מכיר כבר
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי iriver x20 , אני מחפש מטען שיטעין לי מהשקע חשמל ישירות , ללא חיבור usb למחשב. ראיתי כל מיני כאלה במחירים 20-30 שקל שהם כללים כאלה ולא לדגמים מסויימים. הם מתאימים?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש אזניות סנהייזר מדגם HD 205 או אזניות מדגם KOSS TD80 שנהם כמעט אותו המחיר סביב 300 שח שמעתי את שתיהן והיה לי נוח ושמיעה מצוינת בשנהם..... השימוש באזניות עבור סרטים ומוזיקה במחשב אני פשוט לא יודע במה לבחור אם למישהו יש המלצה לפי סוג השרות של תיקונים או נסיון אישי אשמח לקבל עצה FireFlash
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ארבע רמקולים וסאב. לא מזמן התקנתי ויסטה על המחשב ומעז אני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים. למרות שהתקנתי את התוכנה של הלוח M עדיין לא עובדים ... יש לימשהו מושג מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אהלן החלטתי לנצל את הגימלים שלי לשופינג אני צריך אוזניות in ear שימוש עיקרי נסיעות, והליכות הכי חשוב שלא ייפלו מהאוזן ויהיו נוחות תקציב 200-300 +- חשבתי על CX300וSennheiser מה אתם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, יש לי נוקיה E65 עם חיבור ייחודי לנוקיה ואני אקנה ב30 שקל מתאם לחיבור של אוזניות של 3.5 מ"מ(יש יותר זול?) עכשיו אני מחפש אוזניות שאני אוכל לשמוע איתן מוזיקה באיכות מעולה(בלי רעשי רקע של אוטובוס שאני נוסע בו המון) העדפות: א. אוזניות לא בתור אוזן ב. לא תלוי על האוזן ג. קטנות וקלות ד. מחיר לא בשמיים(לא משהו ב500, מקס' 150 בשביל משהו באמת טוב) ה. נוחות העדפות לא נרשמו לפי מה שאני מעדיף יותר או פחות אלא פשוט כיחידה אחת של העדפות. תודה מראש, zinger777.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם asus m2n32-sli premium vista edition וחשבתי לשדרג כרטיס קול במקום המובנה יש לכם המלצות בעניין? אני ראיתי את הכרטיסים הבאים של קריאטיב: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E Creative X-Fi Xtreme Gamer מה אתם ממליצים מהכרטיסים הנ"ל ובכלל? תודה רבה לכל המייעצים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים חבר שלי מעוניין לקנות טלוויזיה LCD 37 אינצ'. השאלה שלי אם יש הבדל גדול בין HD FULL ל-HD READY בזמן צפייה בטלוויזיה (יש לו לווין פרטי, לא יס ולא הוט) האם באמת יהיה הבדל? ועוד שאלה: מה יותר כדאי לקנות, טושיבה או LG? ואם יש למישהו המלצה על דגם מסויים באחת החברות האלה אני אשמח לשמוע תודה !!!
-
- 27 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזית LCD 32" שמחוברת למחשב שלי בחיבור DVI-HDMI. נתוני המחשב שלי הם: מעבד: Intel Core2Duo 6320 @ 1.86GHz זיכרון פנימי: 2GB מערכת הפעלה : Windows Vista כרטיס מסך: NVIDIA G-Force 8800GTS 568MB יש לי את הסרט "העולם המופלא" ב Full HD 1080P , ובכדי לנגן אותו דרך המחשב הורדתי את הדרייברים והקודקים הנחוצים: AC3Filter , CoreAVC pro, FFDShow , Media Player Classic כאשר מתנגן קטע שבו מים זורמים או להקה גדולה של ציפורים , הסרט והסאונד מתחילים לקרטע ואף לקפוא לכמה שניות. **הבעיה קיימת בסרטים נוספים ואף שמתי לב שה-CPU USAGE מגיע ל 90% בקטעים מסויימים של הסרטים. הייתי רוצה לדעת אם הבעיה היא בעקבות מערכת חלשה או בעקבות באג?? אם הבעיה היא אכן מערכת חלשה אשמח שתמליצו מה לש…
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קניתי היום את הרמקולים האלו וחיברתי את כולם ושני רמקולים לא עובדים.. ניסיתי לשחק אם הכבלים מאחור.. אבל שנים לא עובדים מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הכרטיס יהייה מיועד לעשיית מוסיקה תודה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בבית מסך LCD 32 אינץ' של LG ויש בעיה מדי פעם הצבע הלבן הופך לכתום זה לא תמיד קורה וזה נראה כמו כתם כתום. שהתקשרתי לחנות שממנה קניתי את המסך הגיעו כמה "טכנאים". שיחקו קצת עם השלט. אמרו שהבעיה נפתרה והלכו כעבור כמה דק' הבעיה חזרה מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי Hauppauge PVR-150 MCE. מותקן על XP SP3. ה-tranceiver חובר ל-USB, בעיית ה-sticky keys נפתרה, והשלט עובד מצויין עם EventGhost. יש לי משהו כזה (כמו שמופיע בצד שמאל): את זה אני מניח שצריך לחבר לאחד משני השקעים שבאחורי ה-tranceiver (?) ולמה בעצם יש שני שקעים? ועכשיו מה? איזה תוכנות/דרייברים צריך להתקין? (אני משתמש ב-PowerCinema אם זה משנה במשהו) :s05:
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו לטלויזיה , סרטים, משחקים מחשב , וצפיה בשידורי ספורט עכשיו עקב זה שהתקציב שלי לא גבוה הבנתי שעדיף לקנות רמקלים של מחשב... התקציב הוא 1000-1500 שקל.... זה יהיה מחובר גם למחשב וגם לTV אז אם יש מערכת שיש לה 2 כניסות זה יהיה בשבילי מעל ומעבר ויחסוך לי תעבודה.. תודה לעוזרים ויום טוב.. עריכה: שחכתי לרשום שיש העדפה ל5.1 ערוצים..
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום! חזרתי סופ"ש מהטירונות לבית הייתי על המחשב הזזתי את המחשב ופתאום הפסקתי לשמוע... הבעיה שאני חושב שיש לי היא שהחיבור נדפק כי לפני זה הייתי שומע רגיל ואז רק בצד ימין ואתמול גם לא בצד שמאל! אין שום הערה או אזהרה שקשורה לדרייורים וגם שאני מחבר ומנתק את החיבור הספציפי הזה הוא נכנס בקלות רבה מידי כאילו כלום שם לא תופס אותו אלה הסיבות שגורמות לי לחשוב שזאת הבעיה בחיבור ואם זאת באמת הבעיה מה כדאי לי לעשות לקנות כרטיס קול או שפשוט לקנות לוח אם חדש וטוב יותר..? או שיש פיתרון אחר? הלוח הוא P35-DS3L ואין לי עליו אחריות כי החלפתי לו את הקירור של הציפסט' ד"א אני חוזר לבסיס עוד מספר שעות עד יום שישי הבא (אם לא ישתבש משהו) אני ינסה להיכנס לפורום מהנייד ולהגיב כל ערב תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
זה היה רומן ארוך, הן היו האהבה הראשונה שלי, מרגשת, צבעונית, תוקפנית. אהבתי את זה, כל מה שקשור בה. הייתי כל כך עיוור, ממוגנט, לא רציתי להוריד אותה ממני לשניה. היא הייתה בשבילי הפעם הראשונה, ההתגלות לעולם היוקרה הכל כך מצומצם. השווצתי בה לכל אחד, רציתי שיראו מה השגתי ועמלתי כל כך קשה. אבל כמו כל רומן נעורים גם זה חייב להסתיים. התבגרתי, עברתי שינויים בטעם. אני נמשך עכשיו יותר לעדינות, לאינטליגנציה, לרוך, לליטוף, לפרטים הקטנים ביותר שעושים לך את זה יותר מכל אחת אחרת. אמנם הן קרובות משפחה (מאוד קרובות) אבל אחת היא אמי ווינהאוס והשניה ג'וליה רוברטס. אז כנראה שבאמת עברתי אצלי שינוי... וג'וליה.. ג'וליה היא DT880 ;D אשמח לתגובות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מחבר את הנייד לטלויזיה ואז לוחץ FN F4 אני צריך לעביר לערוץ מסויים,או שבכול ערוץ זה אמור לעבור לי לשידור של הנייד
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לחיבור T260 לממיר הוט רק קוצה לראות טלויזיה במסך המחשב באיכות טובה (לא להקליט) נ.ב. משתמש בויסטה אולטימייט 64BIT ו-4GB זיכרון
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הcowon a3 לבין הarchos 605 wifi האינטרנט שלו והמסך מגע קצת מטים אותי לכיוון הARCHOS אבל הבעיה בו היא שהוא לא תומך בכל סוגי הוידאו, אז רציתי לדעת אולי לא הבנתי נכון מה שקראתי, האם הARCHOS תומך בMKV, ובDIVX? שהם פשוט הסוג של רוב קבצי הוידאו שיש לי במחשב
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ok אני צריך רמקולים 2.1 למחשב ייעוד:מוזיקה בעיקר וקצת משחקים :ylsuper: תקציב:אמממ 400-500 קראתי שלדגם שמחליף את ה atp3 יש בעיה חמורה של רעש סטטי יש לכם דגמים טובים להמליץ עליהם? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני יודע שבטח הרוב ימליצו על IPOD אבל יש אולי MP3 רגיל שיש בו את הפונקציה להשמעת שירים באקראי כמו באיפוד? תכלס תמיכה בעברית לא ממש חשוב לי, אז מישהו מכיר עוד מכשירים שמסוגלים להשמיע שירים באקראי? התקציב בערך כמה מאות אבל בכל זאת אני פתוח לכל ההצעות
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16573#details או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1806 תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
האם שוק כרטיסי הקול עד כדי כך חרא בגלל המונופול של קריאטיב? כי אני לא רואה בדיוק תחרות והכרטיסי של קריאטיב הרבה זמן בשוק וגם המחירים שלהם לא יורדים. למה לא תובעים אותה שתיתן תמיכה בEAX5?! בגלל חוסר התחרות. ומה הסיבה באמת שהיא נתנה לחברות אחרות לשהתמש בתקן הEAX2 שלה? אני פשוט מחפש כרטיס קול כבר המון זמן ואני לא רואה שיוצא משהו שבאמת יתן ביצועים מצוינים ובעל הטכנולוגיות החדשות ביותר במחיר ארקטיבי (כמו בשוק כרטיסי המסך אההמ 4850 אההמ 9600GT אההמ), ולא איזה כרטיס שעומד כבר בראש הביצועים שנה. אשמח לתשובה ולהמלצה לכרטיס משתלם כיום,ומה באמת הולך לקרות עם השוק הזה, כי לפי מה שהבנתי לא ממש הלך למיקרוסופט עם הורדת התמיכה בוויסטה בEAX.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-