עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב, קנינו את המע' DHT390 של DENON - מע' קולנוע 5.1 עם שתי כניסות HDMI ויציאת HDMI אחת. חיברתי את המע' בתצורה הבאה: HDMI-HDMI מממיר HD של הוט לרסיבר. HDMI-HDMI מסטרימר XTREAMER לרסיבר (לא בדקתי אותו עדיין כרגע) HDMI-HDMI מהרסיבר לטלויזיה 42 של LG. הרמקולים תלויים כבר וכולם מחוברים. בבדיקת TEST של המע' כל הרמקולים עובדים ומפיקים צליל תקין (לדעתי). משום מה כשאנו מנסים להעביר למצב של הטלויזיה מחוברת לממיר הוט - יש תמונה אבל אין סאונד מהרסיבר. עברתי על כל הגדרות ה system וה config ולא מצאתי מה הבעיה. מוזר מאוד גם שבמעבר על ה video inputs מצאתי שם רק DVD, VCR ו IPOD (לא מבין לאן זה קשור). כאשר אנו מקבלים תמונה בטלויזיה זה נמצא על מצב VCR למרות שאפילו ניתקתי את הו…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by sos,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה תוכנה יש למחשב בשביל שאני יוכל לתפעל את המיני דיסק כשהוא מחובר למחשב. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by karpad,

שלום מצאתי במחסן מגבר די ישן שהיה של אבא שלי אני לא שמעתי על החברה הזאת אף פעם ורציתי לשאול את אלה שכן מבינים במגברים איך הוא כמעט שכחתי לכתוב את הדגם... technics su-v460 שווה משהו?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by xavi,

מה אומר המושג High Definition ומה ההבדל בינו לבין כרטיס קול רגיל ? תודה

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by DUDEnamE,

עד כמה הזיוף טוב ? כי המחירים הם מצחיקים אני חושב שKSP מוכרים CX300 מזוייפות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401055 מה פשר המכירים הזולים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by aquarius,

האם אפשר לעשות שכרטיס אחד ישמעו משהו אחד ומהכרטיס השני משהו אחר?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by chilik,

שלום! לפני כמה רגעים גלשתי לי באביזרי אייפוד ושמתי לב לדבר שקוראים לו ihome נכנסתי לאתר שלהם ושם כתוב שכמה חנויות בארץ כמו ביגבוקס, באג וכדו'. ולעומת זאת נכנסתי לאתרים של אותם החנויות ולא מוזכר שום דבר על מוצריה של חברת ihome. האם תוכלו לעזור לי? קישור:http://www.ihomeintl.com/whereToBuy.asp?country_id=100010&product_id=10015 ישי

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  8. אני מתכוון לשדרך את המגבר לזוג רמקולים של מורל, דגם D.M.606, אום 4-8, 120 וואט. המקור נכון לעכשיו הוא המחשב ואת זה אני אשדרג בעתיד. לא כזה משנה אם חדש או יד שנייה אבל רצוי שיהיה עם שלט, ושהחנות/מוכר יהיו מאזור חיפה. מישהו הציע לי לקנות פיוניר SX-777 ב500 שקל, אמרתי לו שאני אחשוב על זה ומשיטוט באינטרנט ראיתי שהוא רק 65וואט לערוץ אז אני מפחד שהוא לא יניע את הרמקולים כמו שצריך. רעיונות? דעות? הצעות? כולם יתקבלו בברכה, תודה. ארז.

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. עזוב רגע את הרסיבר , איך אתה יודע שזה בכלל פרולוגיק ? האם אתה בטוח שרק כשיש פרולוגיק הוא נידלק ותמיד שיש ? (ועל איזה נורית בדיוק אתה מדבר ושוב עם איזה ציוד ואיזה תוכן). יש להבין שפרולוגיק הוא קידוד אנלוגי ולא דיגיטלי , MP3 AC3 למשל הם דיגיטליים , יכול להיות AC3 וMP3 שהם פרולוגיק אין סתירה כאן , פרולוגיק זה מעיין מיקס של סאונד קבלו את זה ככה , קידוד דיגיטלי הכוונה לדחיסה - שימוש בקובץ שיכול גם להכיל את המיקס האנלוגי פרולוגיק.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by LRa,

מישהו יודע מהי הדרך הקלה ביותר לשנות את האיכות של קבצי mp3 ? יש לי plugin ל winamp שנקרא nullsoft mp3 output plugin שהוא מעולה ועושה זאת תוך דקה mp3 to mp3 אבל לאחרונה הוא לא עובד ונותן לי שגיאה שאין את ה mpeg layer 3 encoding codec על המחשב... ??? עוד שאלה קטנה, מה ההבדל בין winamp 2 ל 3? כי שמתי לב שאין plugins ב 3, דבר שלדעתי הוא מאוד מפגר... תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by ToY_SoldieR,

אני צריך דרייבר קול טוב.. בבקשה מישהו יכול להביא לי לינק תודה לכל העוזר!!

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by idan30,

שלום לכולם לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש גיגבייט 6600 עם כבל vivo רציתי לדעת אם יכול להתחבר לdvd או לטלויזיה ,yes,וכד' וגם אם הוא תומך במערכת סראונד 5.1 או שזה כבר קשור לכרטיס קול שבא מובנה על הלוח. נ.ב יש לי גם יציאה spdf

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  13. נא להעיר הערות ולשים לב ליחס עלות מחיר וגם המלצה לסראונד +סנטר

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by aviv_assulin,

שבת שלום, יש לי חדר של 3מטר על 2.5 מטר. אני מעוניין בפתרון מוזיקלי שיחבר לי את המחשב (נטו בשביל מוזיקה), והטלויזיה (LCD) למגבר אחד, אני מעוניין ברמקולים חזקים ואיכותיים שיתאימו לחדר - אין עדיפות לרצפתיים או מדפיים, כמו כן אני שומע מוזיקה מכל הסגנונות טראנס רוק ג'אז בלוז ועוד ועוד. התקציב הוא בסביבות ה2000- 2500 ש"ח, ושיכלול הכל - רמקולים ומגבר. אשמח לעזרה משום שאני די מאחורה בידע בנושא הזה, תודה מראש, אביב.

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  15. אמא שלי החליטה לקנות טלויזיה חדשה, מכיוון שכרגע מבחינת תמורה למחיר המקרן האחורי הכי משתלם, אומנם טכנולוגיה אחת אחורה אבל אין לנו בעיה של מקום, ומבחינה כספית עדיף ללכת על המקרן האחורי. המחירים דיי זולים, התקציב הוא עד 8000 ש"ח, גמיש, אומנם המטרה היא כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. רציתי לדעת איזה פרמטרים ואיזה נתונים עליי לבדוק לפני שאני רוכש טלויזיה כזו, כי דודים שלי קנו טלוזיה 43 אינץ' והאיכות על הפנים, אפילו עם ממיר דיגיטלי רואים עם נקודות ושלג, התמונה לא חדה לא נקייה, ממש לא אהבתי, וכדי לא לעשות את הטעות הזאת אני חייב לדעת בוודאות שאני קונה מסך עם איכות תמונה נקייה, חדה ומסך איכותי שנוכל להנות ממנו הרבה זמן. מחכה לשמוע ממכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הבנתי שהם נורא איכותיים...אבל אני לא מצליח לדעת מי מבינהם יותר טוב ה HD2 או ה7.1 HIFI.. אני ישתמש בו רק לשמיעת מוזיקה ובסיטראו עם חיבור ה RCA.. למערכת משובחת ביותר. מי מבינהם יותר טוב וכמה שניהם עולים בחול? http://www.audiotrak.net/products/prodigyhd2/

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by tommasi,

אנשים. אני מת לקנות מערכת של 4 +1 בזול. למשהו יש את המערכת הזאת? ואם למשהו אכן יש, איך היא עובדת עם כרטיס 5.1 ? תודה לתותחים!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by tzilber,

היי לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל מקרה. קניתי רכב מודל 2010 ויש לי כרגע ברכב מערכת של חברה לא ברורה שה-DVD לא עובד. (עוד משהו שצריך לבדוק כשקונים רכב משומש.) יכול להיות שאתקן את ה-DVD. עוד לא החלטתי. רציתי לדעת האם יש המלצות עד 2000 ש"ח למערכת עם מסך מגע 6.1 עם blietooth ואם חיבור למצלמת רוורס? תודה מראש למייעצים.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  19. הי, ברשותי מקרן OPTOMA EP721 שאמור להיות מקרן למצגות , כלומר מותאם להקרנת טקסט. הבעיה היא שהטקסט מוצג פעם חד ופעם מטושטש לאורכו ורוחבו של המסך, כך שלמשל אותו קרקצ'ר נראה שונה במקומות שונים של המסך המוקרן. יש לציין שרזולוציית המחשב היא 800x600 שזו הרזולוצית native של המקרן. 1) האם זו תקלה במקרן? פעם החליפו לי מסך LCD על תקלה שכזו. 2) החיבור בין המכשירים הוא VGA. האם זה קשור? אם אשתמש ב חיבור DVI זה יפתור את הבעיה? 3) אם זו לא תקלה ולא עניין של חיבור, איך אפשר לשפר את המצב? * יש לציין שהטקסט של ה MENU של המקרן נראה סבבה ולא סובל מהבעיה. תודה מאוד לעוזרים, נמרוד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dani5656,

שלום לכולם יש ברשותי מגבר של AKAI מדגם AM-2600 זה STEREO AMP עכשיו כשאני מדליק אותו המנורות והכל נדלק עכשיו כדי לשמוע מוזיקה צריך לחכות לאיזה צליל קטן כזה כמו טיק בזמן האחרון הטיק הזה מגיע אחרי 3 דקות בדרך כלל זה היה לוקח שניה מישהו במקרה יודע למה זה ככה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by iakovl,

יש לי קובץ WAV שיש בו רעש של מזגן ברקע איך אני יכול לסנן אותו החוצה ולהישאר עם קובץ "נקי" יותר

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  22. האוזניות של הסנסה מצויינות, אבל אחי איבד לי ספוגית אחת, ולא כל כך נוח לשים את האוזניות בלי ספוגיות (אולי פסיכולוגי...). השאלה אם שווה בכלל לרכוש אוזניות אחרות עד 100 ש"ח +- או בתקציב הזה הסנסה עדיפים / נותנים אותה תמורה +- ? בכל מקרה, הנה מס' רשימות שאולי יעזרו לכם לעזור לי: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_2636_2661 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_2423 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_155_1575

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by LRa,

נגן חדש מבית iaudio, המחיר בקוריאה כרגע הוא 180יורו ל20 גיגה. בנוסף מתוכננת גירסא זולה של ה G3 והרבה יותר יפה בשחור. אם מישהו מעוניין בתמונה אוכל לשים אחת. ועוד נגן חדש הוא ה F1 המכוער. לכל הנגנים הכי חדשים של IAUDIO תכנסו לאתר הבא : http://mp3.iaudio.com/product/product_M5_feature.php זהו האתר הקוריאני שלהם והיחיד שהם מעדכנים כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by prexus,

איך האוזניות האלה: Sennheiser HD-497 : (אתר amazon) http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000065BPC/qid=1077732252//ref=pd_ka_1/104-4879125-4980702?v=glance&s=pc&n=507846 באתר Sennheiser: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/products_headphones_homeuse_minihifisystems_05179 יש יוצר טובות בבערך אותו המחיר?

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. 1)האם אפשר להחליף את הכבל הענק שלו לכבל יותר קטן ודק? 2)אני רואה שהכיתוב "shure" שעל האוזניות מתחיל להימחק,מה שיגרום לאוזניות להיראות זולות יותר,האם זה בכלל אמור להימחק ככה?.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.