אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ואני רוצה מערכת שמע למחשב עד 800 שקל מישהו יכול להמליץ לי על מערכת כל שהיא? תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, המליצו לי על EVO7 של SONICGEAR.. התקציב שלי הוא עד 500 שח אם אפשר לקבל את אותם היכולות בפחות אז אני אשמח... הכרטיס קול שלי, אם זה משנה הוא ON BOARD, בלוח מדגם GA-P31-DS3L/S3L של GIGABYTE תודה.
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש רמקולים איכותיים למוזיקה, ללא סאבוופר ב200 ש"ח. כמו כן אני מחפש אוזנייה איכותית בעלת כבל ארוך של 3.5 מטר ב200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
רכשתי את הרמקולים של altec lansing MX 5021 מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 600 שקל ועוד דבר אני מעוניין בכרטיס איכותי יותר למוזיקה מאשר למשחקים.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
איך אפשר לחבר את Asus EEE 1000H לטלוויזיה ? יש למכשיר יציאת VGA (אין לו S-Video). אפשר לקנות מתאם VGA TO RCA ופשוט לחבר אותו לטלוויזיה ? או VGA to S-VISEO ? בכל אופן, לא מצאתי גם מתאמים כאלה בארץ. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מתכוון לרכוש HTPC עבור LCD 37" לסלון. המפרט המתוכנן די סגור והוא מפורט כאן (מדהים לראות מה אפשר להשיג היום בפחות מ3000 שח). ההתלבטות הינה לגבי הרמקולים. אני מעוניין ב-5.1 לצפייה בסרטים בסלון. הבנתי שבדגם X530 של לוג'יטק יש כבלים קצרים. למישהו יש המלצה לרמקולים מסוג זה (תקציב באיזור 500 +-) ? אגב, ויתרתי על כרטיס טלויזיה ושלט, והתפנקתי במקלדת אלחוטית עם גלגלת עכבר שראיתי אצל חבר והתלהבתי ממנה (חוסך עכבר ודי נוח). תודה רבה! מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם ASUS M3A78-EM ¤403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31626 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.…
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS. ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4". רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS. שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE. הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" ש…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
הי, בשבועות האחרונים אני עובד על קייס חדש לאוזניות שלי. הקייס עשוי מגוש ספוג, שאליו מודבקים "קירות" מספוג קשיח יותר. ככה אני מקבל גם קשיחות ושמירה על המבנה של הקייס וגם ספיגה של פגיעות ולחיצות... אני מקווה כל הסיפור הזה יהייה מכוסה ביריעת פלאסטיק שחורה (כמו זה ששמים בתחתית של בריכות ומאגרי מים...) למניעת רטיבות. ומכיוון שזה לא שווה בלי תמונות: (מצטער על האיכות- צולם בעזרת הפלאפון שלי...) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות טלוויזיה 42 אינצ', מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסוים? אני לא בטוח מה כדאי HD READY או HD FULL והאם בשידורים של יס והוט מרגישם הבדל? תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אין לי ידע רב באוזניות ובזיהוי טוב של איכות האוזניות. קניתי לפני כשנה רמקולים של לוג'יטק (הZ3 2.1) ואני לא ממש מרוצה מהם.. כי הם מפיקים סאונד כבד ולא איכותי (הבאס שלהם מכביד על הסאונד) אחרי שקראתי פה.. הבנתי שעדיף להשקיע משהו כמו 350 שקל על אוזניות איכותיות. הבעיה היא שאין לי מושג בזה.. והאוזניות היחידות שיש לי הם CR-CD 8915 שקניתי לפני 7 שנים ב80 שקל מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות שישמעו הרבה יותר טוב ממה שיש לי ומהרמקולים? (למוזיקה בעיקר, עם תקציב של 300-350 ש"ח) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיצר החלטנו לקנות LCD ולהחליף את הטלוויזית מקרן הבומבסיטית של 60 אינצ' שיש לנו, כי נמאס מהאיכות המטשוטשת והגודל הענקי של שתופס את כל המקום. אז החלטתי ללכת על החברה LG וחשבתי על הSCARLET שלהם היא נראית מאוד יפה וגם בביצועים היא טובה עם כל הפיצ'רים שיש לה. המטרה שלנו זה LCD 42 אינצ' לסלון של 4 מטר מרחק במחיר נמוך שנותן איכות. אז היום החלטנו ללכת לחנות BestBuy קיצר ראינו הטלוויזיה LG scarlet 60UR 42' עולה 11,190 - מחיר גבוה מדיי. ואז הנציג בא ואומר שיש להם מבצע של טלוויזיה אחרת Hitachi L42X01A גם היא 42 אינצ' ועולה במחיר הכי זול בארץ 6984 והטלוויזיה היא FHD, עכשיו ההצעה הייתה מאוד מפתיעה וגם ראיתי את האיכות תמונה והיא נראתה סבבה אבל מקרוב ראו מטושטש למרות שכמעט כל הטלווי…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר כרטיס קול מסוג SB LIVE 5.1 digital (הקרוי SB0220) , לרסיבר ימהה עם כניסה קואקסיאלית. הכרטיס נראה כך : (החיבור הכתום העליון הוא יציאה דיגיטלית) השאלה שלי באיזה כבל צריך להשתמש? האם ביציאה הכרטיס צריך קונקטור סטריאופוני (3 מגעים) או מונו (2 מגעים) , בצד של הרסיבר ברור שמדובר בכבל עם קצה RCA רגיל. האם בכלל מדובר ביציאת SPDIF , או שזאת יציאה דיגיטלית שבכלל לא ניתן להשתמש בה? שאלה נוספת : היכן ניתן להשיג כבל + קונקטור SPDIF לכרטיס קול ONBOARD שאין לו יציאה ONBOARD אלא רק חיבור SPDIF. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מהם סימני הזיהוי? זאת אומרת, מה מגדיר ז'אנר מסויים, ואיך אני אוכל לקטלג שיר מסויים כז'אנר כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה זה אודיו HD. לפי מה זה נמדד? בכלל, לפי איזה קריטריון נמדדת איכות המוזיקה? לפי KBPS או לפי KHZ, לפי משהוא אחר בכלל? וכמה KBPS או KHZ או משהוא אחר נחשב סאונד באיכות HD? דולבי סראונד זה HD? ושמעתי שיש פורמט FLAC, שהוא גם אודיו HD, אז כול FLAC הוא HD, או שיש קבצים יותר או פחות טובים כמו ב פורמט MP3? תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פנל קידמי עם יצאת סואנד וusb מסתבר שרק ה usb מחובר ללוח האם והחיבור של הסואנד לא יש דרך לחבר אותו ואם כן לאן לוח האם שלי הוא אינטל 946 תודה...
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
גם מוזיקה, אבל משחקים קצת יותר חשוב חייב להיות מיקרופון, וכמובן התקציב הוא עד 300 שקל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכ.טלויזיה עד 300 ש"ח (אם אפשר בפחות אז יופי ) אני רוצה כ.טלויזה שיאפשר לי לראות טלויזיה על המסך של המחשב וגם לראות את המחשב על המסך של הטלויזיה ו...להקליט מהממיר (yes) למחשב... אם כל זה יכול לבוא גם עם שלט אז מעולה שתהיה איכות צפיה כמה שיותר טובה,ואיכות הקלטה כמה שיותר טובה (כמה שהתקציב מאפשר... ;D ) להשתדל שלא יהיה מסובך מדי להשתמש בו.... יש לי מחשב חדש יחסית (חצי שנה) ומספיק חזק בוודאות (לא יודע עד כמה זה משנה... ) אם צריך לחרוג בעוד 100 ש"ח זה יהיה אפשרי אבל זה באמת צריך ליהיות הבדל משמעותי כי 400 ש"ח זה כבר לא מעט כסף תודה לעוזרים!! [br]פורסם בתאריך: 7.09.2008 בשעה 22:03:23 שחכתי להוסיף שאני עם XP 32Bit
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים S750 7.1 800W ב 5 רמקולים שומעים חזק וב 2 האחרים שומעים יותר חלש. אבל הם עובדים. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של הלוח אם ABIT IP35 PRO יש מצב זה בגלל הכרטיס קול ? תודה מראש אל העזרה...
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי, יש לי XP PRO SP3 וכרטיס קול מובנה של RealTek HD. הורדתי דרייברים אחרונים ועדיין לא מופיע לי בצד למטה האייקון של הלוח בקרה של הכרטיס - איפה שיש הגדרות של הכרטיס קול(סביבה, אקולייזר וכאלה). זה נקרא RTHDCPL.exe. מישהו נתקל בבעיה כזו? אני שוקל לקנות כרטיס קול חדש.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין במשהו שיתן לי מוסיקה חזקה בחוץ... כאילו עם חוט מעריך לחשמל אבל שיוכל לנגן MP3 או שתיהיה לו כניסת AUX או כניסת אודיו אחרת אנערף. אני פשוט צריך משהו שינגן מוסיקה כאילו רק שיגביר תעוצמה מהנגן שלי... לא למסיבה... לא צריך עוצמות גבוהות.. משהו בינוני מספיק. השאלה היא האם אני צריך מערכת מיני/מיקרו? או שאפשר לקנות רק מגבר ולחבר רמקולים אליו? כי רמקולים כבר יש לי... חסר רק מגבר. ואני לא מחפש איכות.. אני מחפש משהו זול כי זה לא למטרת איכות... תודה לע העזרה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD - בעיקר לראות תכנים ממחשב, סדרות סרטים וכו'. אולי גם משחקים מדי פעם בשביל הגיוון. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח אבל מוכן לחרוג לכיוון ה-5000 אם תהיה סיבה טובה. אני לא סגור לגבי הגודל שאני רוצה. אני מאד (מאד!) מפונק לגבי איכות תמונה, אני אעדיף לקנות משהו מאד מאד איכותי אבל קטן מאשר גדול וגרוע. אם יש 32 אינצ' מספיק איכותית בתקציב אני אשמח, אם לא אז אני אקנה משהו קטן יותר אבל טוב. בכל מקרה מרחק הצפייה לא אמור להיות גדול, סלון די קטן יחסית. אין לי שום העדפות כרגע. מה הדברים הכי איכותיים שיש בשוק? חצי ממה שאני מוצא בזאפ בכלל לא קיים בחו"ל, כל מיני טלוויזיות סוג ד', גם של חברות טובות ורציניות. זה נראה כאילו אלו דגמים ישנים שכבר לא מוכרים בשום מקום ח…
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבקש המצלצה לכרטיס טלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה200 שקלים, אני לא מחפש כרטיס לעריכה מקצועית ממש, אני רק רוצה שאני אוכל לחבר את הממיר, אבל לא לחבר אנטנה אני יודע שלרוב הכרטיסיים יש רק S-VIDEO חוץ מהאנטנה, אז אני אמצא מתאם אבל מה שחשוב חוץ מזה זה שאני אוכל להקליט, שיראו טוב, ואם יש כרטיס עם יותר מכניסה אחת זה יהיה נחמד
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
כרטיס קול M-Audio Revolutions 5.1 רמקולים MX5021 Altec Lansing מה אומרים ? יש אפשרות יותר טובה ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה צריך בכדי לחבר את הממיר של yes (לא yes max) למחשב כדי ליראות hi defnition בlcd תודה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, האם במסכי טלויזיות LCD 32" 40" סוג הפאנלים הם כמו במסכי מחשב ? (כמו TN, PVA,וכד' ?) אם לא, אז איך מסווגים אותם מה סוג הפאנלים שלהם ? לדוגמא מה יש ב-SONY BRAVIA 32" P3000 ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-