אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
זוכר שלפני חודשיים בערך, מישהו ציין שאמור לצאת בקרוב עידכון למכשיר שמאפשר תמיכה ב-FLAC. העידכון כבר יצא? כדאי לי להתקין אותו או שיש בו לקיחת סיכון? האחריות תפוג?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי לבנות מפרט למחשב שמיועד בין היתר לעיבוד אודיו.. אומנם לא מדובר בהקלטות אך עדיין מדובר בפרוייקטים כבדים שאני עושה לפרנסה.. אני משתמש בתוכנות ACID PRO 6 + CUBASE 4.. נעזרתי ברשת ובמדורים השונים של HWZONE כמובן ושם האירו את עיניי שצריך לבדוק התאמות או העדפות חומרה לתוכנות אלה.. האם מישהו יכול לעזור פה?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניינת לקנות נגן פשוט יחסית של 1G אבל חשוב לי מאוד שיתמוך בקבצי תמונות ולא רק MP3... האם קיים נגן כזה (שאינו ipod) והאם תוכלו להמליץ לי על משהו מסויים? הייעוד שלו זה להעלאת שירים ותמונות לקראת טיול ארוך... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי לכולם! רציתי לדעת האים ADA890 באמת שווים את ההשקעה של 1800 ש"ח וייתנו את חווית הסאונד האולטימטיבית למחשב כי אני מתחנן לקנות אותם ממש בשבועות אלו! ואייזה כרטיס קול הכי טוב יכנס בתקציב של 530 ש"ח ויתן את התמורה הכי טובה למחיר?!?. בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום קניתי מלפני כמה ימים רמקולים חדשים, של לוג'טק, וכתוב בחוברת שהסאב כוחו 7 RMS?? זה טוב חזק? . מצטער אבל אני לא מבין בתחום. תודה רבה לתושמת לבכם.
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מישהו שמע על משהו כזה ? או יש אולי בתיכנון?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה נאי שואל כי אני ראיתי כמה מערכות קולנוע ביתיות 5.1+סאב שבעיקרון הם לדי וי די אבל רשום שיש אפשרות של חיבור למחשב עכשיו למשל שאני יראה סרט בדי וי די אז בטוח ישמעו טוב וחלק וסראונד והכל חלק עכשיו במקרה שלי רוב הזמן אני יחבר תמערכת למחשב ואני רוצה לדעת עם זה יתן לי אותה תפוקה ואיכות כמו שבדי וי די ועם במשחקים שירים וסרטים שבמחשב ישמעו סראונד וכמובן שעם הסרט קודד קיצר עם המערכת שמיועדת לדי וי די יכולה לשמש כאותה דבר גם למחשב תודה
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי לכולם: רציתי לדעת העם סאב במרחק של כ- 45 סנטימטרים מהמחשב וכל זה על הרצפה ושנייהם באותו טווח ראייה ושום דבר לא מפריד בינייהם, העם יכול להיגרם נזק למחשב?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הם בדיוק הערוצים בכרטיסי קול ומה הם עושים?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום רב, לאני שוקל להוריד את כל הדיסקים שלי לפורמט FLAC ולנטוש את ה CDP יש לי לוח gigabyte EP43-DS3 עם כרטיס קול מובנה. מה שמעניין אותי זה איך היציאה האנלוגית שלו בסטריאו - האם למישהו יש מושג מה לצפות מאיכות ה DAC שבו?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אשמח לדעת מה השווי בשוק יד-2 למערכת הבאה: (תמונות מצ"ב) רמקולים - Infinity RS5000 מגבר A&R SA150 CD, טייפ ורדיו בתמונות (מניח שאינם שווים הרבה) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין למכור זוג רמקולים בני 15 שנה לערך של Wharfedale שהיו חלק ממערכת של חמישה. אשמח להערכת מחיר בכמה אפשר למכור?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן. מקווה שזה הפורום הנכון לשאול... יש לי מספר קלטות טייפ ישנות ואני רוצה להמיר אותן לדיסק. אין לי חומרה מתאימה ולא זמן... האם מישהו יוכל לייעץ לי מנסיונו כמה זה עשוי לעלות לי במעבדה. משום מה לא מצאתי מישהו שעושה את זה בירושלים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי קניתי בצרפת מיני-דיסק של סוני מדגם MZ-R700PC. לפי השם ולפי מה שהסבירו לי אפשרא להעתיק שירים מהמחשב למיני-דיסק הזה אך לאחר ניסיונות והקלטות הבנתי שכל העניין היה שטות ואני חייב לחכות את כל הזמן של ההקלטה בזמן אמת כדי לשמוע את השירים :'( . ההקלטה נעשית באמצעות מתאם USB לכבל AUDIO (שיטה לא איכותית במיוחד, אם הייתי יודע לא בטוח שהייתי קונה) ובנוסף הגיע כבל אופטי ובמיני דיסק יש כניסה אופטית גם כן שכמה פעמים הקלטתי מהמערכת סטריאו למינידיסק. לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול חדש (מובנה)- AVANCE AC'97 על לוח של Gigabyte 8PE667 Ultra 2. לפתע ראיתי על הכרטיס יציאה/כניסה אופטית והייתי בהלם! חשבתי שסוף סוף אני יוכל להעתיק בצורה נורמלית שירים למינידיסק בעזרת הכ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה אולי לא בדיוק הפורום לשאלה, אבל... מישהו יודע באיזה איכות מגיעים הקבצים מהאתר Imusic? imusic.co.il דיסק ב 25 ש"ח נשמע לי לא רע, השאלה איזה איכות זה.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך את הרמקולים שלי ל5.1 כלומר, להוסיף עוד רמקול שישמש סנטר. הדבר אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי DVD של פיוניר בן 6 שנים מדגם DV-414 והוא ZONE1 . האם יש אפשרות להפוך אותו למולטיזון ואיך או איפה עושים את זה? תודה, סם
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
APEX JDP 707 . זהו DVD נייד שקורא הכל חוץ מZONE 1. יש אפשרות לשנות את זה ,שכן יצליח לקרוא סרטים מסוג זה?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שמעתי שיש עדכון שהופך אותו לדיסק און קי, וככה לא צריך תתוכנה שלו כדי להעביר שירים.. http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=35&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=&tmpSearchProductIdx=35&tmpSearchCategoryIdx=1&tmpSearchString= איזה מהעדכונים אני צריך להוריד?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
סליחה שאני שואל שאלה שבטח נטחנה פה כבר הרבה, אבל האם WINAMP או WMP יודעות להפוך MP3 לקובץ AUDIO? כלומר אני מעוניין לשמוע בקובץ המקורי דרך המחשב ולא לצרוב על CD.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , אני יודע שמה שאני הולך לשאול אולי קצת ישמע מוזר , כי זה בגדול ההפך ממה שרוב האנשים עושים או צריכים , חיברתי לטלוויזיה ללא משדר BT , חיברתי לה משדר BT . אני רוצה לדעת האם אפשר להפוך את הסמרטפון למקלט BT על מנת שאוכל לשמוע מה שמוקרן בטלוויזיה , לשמוע אותן באוזניות שמוחברות לסמרטפון שמחובר אלחוטית BT למשדר. אני יודע שאפשר לקנות מקלטי BT זולים ולחבר אותם לכל אוזניות שארצה או לקנות אוזניות עם BT אינטגרלי , הסיבה שאני רוצה לעשות זאת כך , היא בגלל שלרוב המקלטים הקטנים האלו , זמן סוללה קצר . יש לי טלפון נקסוס 5, ניסיתי לסכרן אותו כך אם המשדר ולא עבד, למישהוא יש מושג איך עושים את זה? או מה ניתן לעשות כדי שזה יעבוד ? אני יכול להשתמש במגוון מכשירים , נקסוס 5 , HTC ONEX או נקס…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך קובץ WAV ל MP3 נניח כי לקובץ WAVE יש X KHZ ו Y Bits והוא מוקלט ב-MONO. איזה פורמט של MP3 מקביל לו ? (שהאיכות לא תיפגע) למשל קובץ WAV של 8KHZ,16bits,mono
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מצא דרך להפוך אייפוד פוטו/נאנו וכל צבעוני אחר לאחד שיוכל להציג סרטים. מישהו יודע דרך איזו תוכנה או איך בדיוק לעשות את זה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
חקרתי ברשת (כניראה יותר מידי) ומצאתי את המדריך הזה http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=137352 המדריך הזה מסביר איך להפוך את הCREATIVE שלכם לAUDIGY ZS דרך שינוי תוכנה. SOFTMODE לא נבדקו כל הכרטיסים, למטה ישנה רשימת כרטיסים שעברו בהצלחה את ה SOFTMODE ל AUDIGY 2 ZS Sound Blaster Audigy Sound Blaster Audigy Platinum Sound Blaster Audigy MP3+ Sound Blaster Audigy 2 Sound Blaster Audigy 2 Platinum Sound Blaster Live! Value Sound Blaster Live! 5.1 בהצלחה... אני את שלי ינסה על הבוקר כניראה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. היום קיבלתי טלוויזיית LCD, מה שסולל את הדרך למערכת מדיה מגניבה בבית, שמבוססת על windows 7 (את ה- LCD חיברתי עם כבל D-Sub 15, למי שמתענין). השימוש העקרי שלי הוא לראות סרטים בפורמט mkv, כרגע 720p, כי זה מה שהמעבד שלי מתמודד איתו וטוב לי עם זה. לפני כמה שנים קניתי DVDR והשאיפה שלי היא לחבר את המחשב אל המכשיר כדי להשתמש ב- רמקולים (5 + באס) כדי לצפות בסרטים. השאלה היא איך אני עושה את זה. למחשב שלי כרגע אין יציאות אודיו מתוחכמות, חוץ מהיציאה הרגילה לרמקולים (השקע הירוק) יש כאן תמונה שהעלה מישהו של ה- DVDR שלי, עם כל החיבורים - http://img12.imageshack.us/i/cimg1639.jpg אין ספק שאני יכול לחבר את היציאת אודיו הרגילה מהמחשב שלי ל- RCA האדום והלבן עם כבל שממיר, אבל אנ…
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-