עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני צופה ביאס דרך כרטיס טלויזיה במסך 24 וכל פעם שיש מסך חשוך אז התאורה האחורית של המסך נחלשת וזה יוצר קפיצות.... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. Started by irounet,

שלום, התקנתי היום את הגירסא האחרונה של התוכנה, הסרט עולה ורץ כמו שצריך אבל כאשר אני מנסה להריץ אותו קדימה עם החצים במקלדת או ע"י לחיצה עם העכבר התוכנה נתקעת ואז מופיע לי סמל מוזר ליד השעון שנקרא ffdshow מישהו מכיר את הבעיה, עזרה בבקשה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by kalda01,

האם יש לממיר HD של הוט יציאת אודיו דיגיטלית (אופטית או קואקס) והאם אודיו יוצא במקביל גם בHDMI וגם SPDIF ?

• 14 תגובות
    • 9.5k צפיות
  4. איזה מהם עדיף, במובן הטכני ובמובן הניסיוני? הבנתי מחבר שהטריטון נורא כבדות על הראש אבל חוץ מזה אני לא שמעתי על עוד הבדלים תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לבצע הקלטות למחשב של VOCAL (מישהו ששר) + אורגן או גיטרה ברקע. יש לי כיום מיקרופון ב 20 שקל של Muller M-007 שמצליח להקליט בצורה טובה רק את הצלילים הגבוהים. הבנתי שכדי לשפר את איכות ההקלטה צריך כ.ק שעולה איזה 800 שקל + מיקרופון איכותי. אני כרגע מחליט לא לקנות כ.ק חדש אלא רק לשפר את המיקרופון. משהו עד 200 ש''ח. לא אכפת לי איך הוא ייראה העיקר שיקליט איכותי. אשמח להמלצות, תודה!

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by SoapSeller,

עוד שרשור התחדשתי. בנתיים רק תמונות, בתקווה אעלה התרשמות מסודרת במהלך הסופ"ש. (ועוד תמונות)

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by eln4,

שלום אני מחפש אוזניות in ear במחיר של משהו כמו 200 שקל (אבל אפשר יותר אם יש משהו טוב..) . חשוב לי הסאונד (שייתן הרגשה כמה שיותר "אמיתית" ולא צליל מכני) וגם חשוב לי עניין האחריות / עמידות. היה לי עד עכשיו vsonic gr02 ונהרסו לי תוך חצי שנה ואין לי כוח לשלוח לסינגפור.. אז אני צריך משהו שאני יכול להחליף בארץ או לפחות שיש אחריות נוחה. וגם שיחזיקו מעמד כמה שיותר זמן. אני שומע הרבה מטאל/פאנק אבל גם רוק שקט/מוזיקה קלאסית. אשמח להמלצות

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  8. אני מחפש רמקולים ל LCD החדשה שלי. אין לי רסיבר לכן זה יצטרך להיכנס לתקציב או להיות חלק מהערכה (סאב משולב וכדומה) כמו כן, לאיזה יציאה אצטרך לחבר את הרמקולים בטלויזיה לאיכות מרבית? תודה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  9. Started by yoavyoavyoav,

היי , כבר 4-5 שנים שאני משתמש ב Audigy 1 הישן והטוב שלי.. וקניתי מחשב חדש שיש לו כרטיס קול OB כמו שרשמתי בכותרת (ד"א- הלוח זה Asus a8n-sli premium). אז השאלה שלי היא באיזה כרטיס עדיף להשתמש ? בזה של הלוח הוא ב Audigy ? למי יש איכות קול יותר טובה ?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by mrraz,

יוצא לי לפעמים להפסיק צפייה בסרט ואז אני לוחץ על כפתור ההקלטה. כשאני חוזר להקלטה מתברר שהממיר התחיל את ההקלטה חצי שעה לפני כלומר כדי להגיע לנקודה שבה התחלתי את ההקלטה אני צריך לדלג קדימה חצי שעה. מה קורה כאן ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by TRISOMY,

היי, אני מעוניין להחליף את המערכת הנוכחית שיש לי בחדר... החלטתי לרכוש מע' 5.1 ... בעיקרון מיועדים למוזיקה בעיקר... התקציב עומד על גג 700 ש"ח. גודל החדר הוא 3.5*3.5 +/-. אם יהיה גם שלט למע' אז יהיה מצויין.... תודה מי שיעזור בנושא...

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by udi,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הטלויזיה הנ"ל LED PHILIPS 40PFL8605H http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=554&ArticleID=145 האם משהו יכול לתת לי חוות דעת עליה או לפחות לתת לי דגמים של סמסונג או LG באותה איכות בתודה מראש אודי

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by שגיא_לוי,

למישהו יש את Metz LC26TL? :] איך לדעתכם היא? שווה לרכישה? אני צריך אותה בשביל קונסולה ולצפות בממיר. יש לה יחס ניגודית: 1:1000 עד כמה זה חשוב? יש פה עוד פרטים: http://www.metz.tv/product_info.php?product=96 תודה:]]]!

14. Started by saperaa,

איך קובעים את גודל הכתוביות ב-mpc-hc

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  15. אהלן אני לא מחפש ממש סרטימר מכיוון שאני לי כוונה להזרים סרטים מהמחשב\באופן אלחוטי בכלל, אני מחפש מכשיר שיאפשר לי סה"כ לחבר כונן נייד בחיבור USB. יש לי כבר בבית DVD בעל יציאת USB - אך תמיד יש איתו בעיות. החל מקריאת מספר קטן מאוד של פורמטים, הוא לא מציג כתוביות כראוי ובעיות אחרות שונות ומשונות. חייב שתהיה תמיכה טובה ונוחה לכתוביות בעברית, קריאה רחבה של פורמטי וידיאו הנפוצים, חיבור HDMI ותמונה איכותית (יחובר ל-LCD 42") ואם אפשר שהוא יריץ MKV - מה טוב (אבל לא חובה) ואם אפשר שיהיה זול יחסית (אפשרי גם לקנות דרך אמזון על מנת לחסוך עליות) אם יש לכם המלצה על מוצר טוב שעונה לדרישות - אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום הלוח אם : Gigabyte P35 DS3L והדרייבר לא רוצה להיות מותקן,זה כלהזמן אומר שהחומרה לא זוהתה,. הורדתי אלף פעם את הדרייבר גם, לא רק מהדיסק התקנה. והוא מתקין,ובאמצע אני מקבל שגיאה.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  17. Started by oren,

שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב לטלוויזית LCD דרך חיבור RGB (כבל VGA כמו של מסכי CRT) - כדי להעביר את הכבל דרך הקירות צריך משהו כמו 7-10 מטרים של כבל... שאלתי היא - האם איכות התמונה תיפגם, אולי צריך 2 כבלים של 5 מטר ומגבר באמצע? אני לא ממש מתמצא ואשמח לעזרה בעניין. אולי אפילו דרכים חלופיות להעביר את התמונה מהמחשב ל LCD (אלחוט?) תודה רבה, אורן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אהלן, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה, שהסיבה הראשית שאני קונה אותה היא בשביל לשחק ב-XBOX 360 ולראות באיכות הכי גבוהה שאפשר. פרטים: א. מרחק צפיה - 2 מטר. ב. גודל באינצ'ים - אני חושב ש-32 יספיק. ג. טווח מחירים - אם אפשר עד 2,500 זה יהיה מצויין. חריגה גג של עד 200 ש"ח וזה גם רק במקרה שבאמת זה משנה. ד. מה שחשוב לי בטלויזיה - שיהיה אפשר לראות באיכות הכי גבוהה כשאני מחבר את האקסבוקס. זה הסיבה שאני בעצם קונה טלויזיה חדשה ומחליף את הטלויזיה הישנה שלי. וקיבלתי המלצה על המסך הבא: Samsung LA32B530 איך הוא? תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tzahi04,

מה אתם אומרים על המקרן בקישור הבא?: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RUtocia2100MP 1. תקציב: כמה שיותר זול 2. שימוש: לראות סרטי קולנוע מידי פעם דרך המחשב 3. השקעה: האם צריך להשקיע במקרן בהמשך? ובכמה כסף? (אם המנורה נשרפת או לא יודע מה) 4. תכנון: המחשב ומערכת הרמקולים נמצאים בחדרי הפרטי, אך את הסרטים ארצה לראות עם המקרן בסלון, האם אפשר להשאיר את המחשב בחדר ולחבר אותו בכל זאת למקרן בסלון? (אני לא מעוניין בחיבור אלחוטי) תנו לי פתרונות נוחים ומהירים. (אני עצלן)

20. Started by mani007,

שלום יש לי שתי רמקוליים קידמיים של החברה aren acoustic עכשיו אחד הרמקולים נפל ושומעים בו חלש הרמקול לא משמיע רעשים מוזרים אלא אותה איכות שנקנו רק חלש יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. סביבות ה-150.. רצוי 2 רמקולים וסאב. יש משהו קצת יותר איכותי מהלוג'יטק R20? הצעות? תודה

• 14 תגובות
    • 873 צפיות
  22. הלכתי לכמה חנויות כמו ליאור, שקם אלקטריק, סנסור .. ויש כל כך הרבה דגמים וכל כך הרבה אפשרויות שאני כבר אבוד ולא יודע מה לעשות :\ אני רוצה לחבר אותה למחשב אז אני צריך חיבור למחשב. אני רוצה שיהיה HDMI כדי לחבר את הנייד. רמקולים נורמליים . וזהו, זה הדרישות שלי מהטלוויזיה . יש לכם משהו נחמד להציע עד ה 3200 ש"ח ? (32" - 26") תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אהלן כולם! זהו הגיע הזמן להחליף את הטלוויזיה השמנה לטלויזיה שטוחה, עכשיו באמת באמת באמת שאין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל אני רק יודע מה המשמעויות של FHD HD READY וכל הירקות האלה מלבד זה באמת שאין לי שמץ אני אשמח להמלצה לטלוויזיה טובה בקציב 4K (נראה לי תקציב סבבה לגמרי ל32 אינץ'), תודה מראש! לירן

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yfital,

היי, לאחר עשור של שימוש ב5.1 של CREATIVE עתיק וחביב, סופית נשבר לי מהשלט המעצבן והווליום הבלתי ניתן לכיוון. אני עובר לבית חדש וגם יש לי יומהולדת אז החלטתי להתחדש לי עם רמקולים חדשים... אני עוד קצת מתלבט אם אני אחבר אותם למחשב או לטלוויזיה. הסלון לא גדול מאוד, 5X3 בערך (יש הכנה לחוטים בקירות אם אני ארצה 5.1) ויש לי בו PHILIPS 5406 שמחובר ל - WD TV LIVE החדר הינו חדר עבודה סטנדרטי כאשר במחשב שלי יש X-fi XtremeMusic. בעקרון אין לי בעיה גם לעשות של 5.1 כי יש לי קיר צמוד למחשב שאני יכול להעביר עליו חוטים אם אצטרך בשביל 5.1. כמה שאלות : 1. מה מומלץ בתחום הזה של המחירים (שאני אישית מעדיף יותר לכיוון ה-700). ראיתי שרוב ההמלצות הם לכיוון ה-X16, האם זה נכון ? כמו כן, האם הסט יתאי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by tamir245,

היי חבר'ה. צריך את עזרתכם במציאת ערכת ראש,מיועדת לנייד שלי.לכן חשוב שתהיה ניידת,מה שיוסיף לקנייה זה שהיא תבוא גם באיזשהיא קופסה מתקפלת שכזו כמו הלינק הבא. ממה שקצת הסתכלתי - http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/headphones/devices/223&cl=roeu,en הדגם הזה מאוד משך את עיניי.רק לא הצלחתי להבין אם הוא אלחוטי או לא. בנועה יש עליו מבצע חיסול והוא מגיע בOEM ללא אחריות ב200 שקל.לעומת 239 בסקאי פיסי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6852 - הOEM,השאלה האם חוץ מאחריות שאין ואני מניח שזה יבוא בשקית במקום בקופסה, האם הוא מגיע עם כל האביזרים שאמורים לקבל. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8304#detailed - המוצר הרגיל,המחיר קצת גבוה מאוד. http://…

• 4 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.