אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי DVD של פיונייר DV393S, יש לו 2 יציות אודיו, זאת אומרת 2.1 סה''כ, חשבתי לעצמי במקום לקנות מגבר לקנות מפצל ל5.1 ולחבר רמקולים מוגברים. השאלה אם יש דבר כזה בכלל..כי זה סתם עלה בראשי העניין המטורף הזה. ועוד משהו, אשמח אם תציאו ערכת קומפוננט טובה בטווח של עד 1000 ש''ח.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
האם ניתן לשחק במשחי מחשב כגון GTA 4 , FIFA , NBA וכו' ע"ג מסך LCD 42 FULL HDאינץ באיכות טובה כמובן ? אני מניח שזה קשור לכרטיס המסך אבל האם הם בנויים למסכים בגודל כזה ? אשמח לקבל המלצות לכרטיס רלוונטי במידה ויש כזה
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של AIWA ישנה ששני הרמקולים הישנים שלה עובדים האם אני יכול לחבר אותם למחשב החדש (מפרט בצד ימין) ואם כן אז איך?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי אני רוצה להזמין HD555 מחו"ל (אני ישתמש באחד מהאתרים עם הכתובת בארה"ב ששולחים לארץ) לאחר בדיקה ראיתי שזה יעלה לי משו כמו 400 שקל כולל משלוח,פחות או יותר. (האוזניות בארץ עולות 730 שקל!) אני צריך למצוא מקום להזמין ממנו את האוזניות בארה"ב,שוב - לא צריך שתהיה לאותו מקום אפשרות משלוח לארץ. תודה
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לאחר שהאוזניות הלא איכותיות של OVANN שלי נשברו..עברה שנה של אחריות. אני צריך אוזניות עם מיקרופון לCS..עכשיו אני לא רוצה לבזבז הרבה כי אני חוסך ל8800GTX.. מה טוב יותר או שגרוע.. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15438&catid=930 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15461&catid=930 לCS אין איכות כל יפה כל כך..משחק ישן
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לפנק את עצמי לכבוד יום ההולדת שלי ולקנות אוזניות חדשות לאייפוד שלי מכיוון שמה שאפל הביאו לי לא שווה שקל. אני גם קונה נרתיק באותו זמן ורציתי לדעת על איזה אוזניות אתם ממליצים לי, חשבתי על אוזניות שנכנסות לתוך האוזן אבל אני לא ממש מבין בזה... את הנרתיק אני כנראה מזמין מהאתר Buy4less אז בבקשה תמליצו לי על אוזניות ששווה להשקיע בהן את הכסף. תודה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה המחיר של אוזניות טובות איך האוזניות של אפל יש לי אייפוד 30 גחגה וידאו אני צריך אוזניות טובות לטווח ארוך אם אפשר כמה אופציות תודה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות in ear טובות בשביל מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. עד עכשיו חשבתי על: Razer Pro|Tone™ m100 AKG K324P Sennheiser CX300 Black Koss KEB20DVD Stereophone Steel Series Siberia In-Ear Headset - Black אזור ה200 זה התקציב
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
העניין הוא טלווזיה, היציאות מאחוריה הן ככה : לחצו פה יש לי מערכת 5.1 עם 3 יציאות,ירוק,ורוד ושחור,משמע רמקולים קדמיים ,מרכזי אחד ואחוריים ,כמובן שאני רוצה לשמוע בכולם איך אני מחבר את המערכת לטלווזיה ? יש לי רק AUX אחד ו3 כניסות.. אולי אפשר לאלתר משהו ? מפצל AUX יעזור לא ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל יעוץ טוב כרגע אני עם OB רגיל ALC889A ורמקולים של קראיטיב ינספיאר 5000 משהו! ומעניין אותי עם ההשקע וההחלפה היה שווה ועד כמה?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יתכן והחודש APPLE מתכוונים להכריז על גרסאות 2GB ו 4GB של ה IPOD SHUFFLE שלהם, בגרסאת FLASH ! כרגע אין אישור רשמי לזה, וניתן לראות באתרי מכירות כמו SHOPPING.COM שהמוצר קיים (ללא אפשרות הזמנה / מחיר עדיין)... אם באמת יש כוונה לשווק דגמים כאלו, הדבר יכול לתת זריקת עידוד חדשה לכל נושא נגני ה FLASH ולזכרונות ה FLASH בלי קשר... עד היום נאלצנו להסתפק בנגנים בגדלים של עד 1GB במקרה הטוב, וגם זה במחיר לא קטן. APPLE שכרגע עדיין שולטת בשוק הנגנים, יכולה עם הוצאה של מכשירים בגדלים כאלו גדולים, לגרום לשינוי בשוק, שבעקבתיו נראה ירידה במחירי הנגנים והזכרונות, ולכך שבעתיד נראה יותר ויותר נגני FLASH (על כל היתרונות) בגדלים של 2-4GB. לזה מצטרף ההודעה, כי SAMSUNG הודיעה על הורדת מכירים של 50…
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מחפש כבל מאריך לרמקולים שלי שיש להם חיבור כזה: http://g2945.fotopic.net/p22603061.html רציתי לדעת איך קוראים לחיבור הזה.. ואיפה אפשר למצא אותו? חיפשתי בהום סנטר ולא היה להם.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי כיום APEX dvx2102 שהובטח בזמנו שקורא Divx ואת כל הפורמטים האפשריים אבל בפועל איכות התמונה ממש גרועה! האם קיימים עדכונים עבור דגם זה DVD APEX dvx2102 ? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
1) החוטים שמחברים את מערכת הסטריאו שלי לרמקולים מאד ארוכים, משהו כמו 3 מטר. כמו כן החוטים האלה "חלטורה", יעני לא החוטים המקוריים(הייתי צריך חוטים מאד ארוכים). האם האורך והאיכות של החוט יכולים להשפיע על הסאונד? האם זה יכול ליצור תופעות כמו רעשים? 2) יש לי כרטיס קול ישן מאד: VIBRA 128..... עד כמה ביצועי הסאונד שלו עלובים? ועד כמה כרטיס און בורד AC97 יהיה טוב ממנו(אני קונה מחשב חדש)? 3)על הרמקולים של המערכת בכלל לא כתוב LEFT ו RIGHT ואין שום אינדיקטור אחר. האם יש משמעות בכלל למיקום? 4)לגבי ווליום: מהו השילוב הנכון ביותר? הגברה מקסימלית של הווליום בווינדוס וויסותו במערכת עצמה, או ההפך? איפשהו באמצע? מצטער על מבול השאלות :-\
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קיבלתי IPOD ורמקול BOSE תואם מארה"ב אבל החיבור החשמלי שלהם הוא לשקע אמריקאי. מה מחירו של מתאם חשמלי לשקע ישראלי? האם עלי לחשוש מאי התאמות אחרות למכשור בישראל?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי את הpx100 ואני אוהב את הצליל שלהן, אבל אני חושב שכדאי שאני אוריד בווליום כדי להתגבר על רעשי רקע (אוטובוסים וכדומה), אז החלטתי ללכת על IEM ואני מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל. מעיון ברשת עושה רושם שהאוזניות הללו כמעט זהות, המחיר שלהן גם הוא זהה. אגב אני שומע מוסיקת רוק , מטאל וגם אקוסטית.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה כבר זמן מה סקר לגבי נגני הרד דיסק ולא משנה מה הגעתי אל האיריבר 340 אז רציתי לרשום מה אני יודע עליו ולדעת מה אני לא יודע... אז 40 ג'יגה זה הגודל שאני צריך אז אין בעיות עם זה... חיבור מצלמות אל הנגן מאוד יעיל בשבילי במקום לקנות נגן אחר ולקנות מתאם לכרטיסי זיכרון... בהתחלה לא חיפשתי מסך צבעוני אבל אם כבר יש אז הוא ישמש גם לסרטים ואני מבין שבשביל לראות סרט חייבים לקודד אותו שיתאים...יענתו אם אני מוריד סרט איך שהוא מהאינטרנט ומעלה למכשיר הוא לא פשוט יציג לי את זה בזום אווט...יענתו יקבץ את הסרט, מה שלא פוגע באיכות הסרט בדר"כ? והאם יש אם הזמן עם העידכונים של המכשיר הוא יוכל להראות באיכות יותר טובה או שזה כבר תלוי בחומרה של המכשיר? והאם זה ככה גם עם תמונות? אני יכול לראו…
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי את המינידיסק הזה Sony MZ-G750 מה שאני שואל זה אם אני יכול להעביר שירים במהירות לא להקליט אותם כמו איזה ווקמן... עד עכשיו הקלטתי שירים עד הסוף שלהם וזה....אבל הבנתי שזה ממש חרא ככה... המינידיסק בא עם משהו שקוראים לו - Digital PCLink שמתחבר למחשב ול Line In במינידיסק אבל זה ממש חרא :-\ אז מישהו מכיר את הפיתרון בבקשה בבקשה לעזור לי תודה.....ואם יש שאלות אני פה
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם מישהו ניסה וזה עבד לו? אני מנסה בימים אלו אך הסתבכתי מרוב האינפורמציה. :s05:
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש טלביזיה LCD (לשימוש בחו"ל) .... אין לי נסיון במסכי LCD ואודה על עזרכם בחירת המסך המתאים. השימושים העיקריים שלי הם צפיה בטלביזיה (ספורט, סדרות טבע וכדומה) , DVD מדיסקים צרובים שכן צפיה בשידורים מהארץ באמצעות האינטרנט(יש לי HTPC). מראיה ראשונית בחנויות כאן, התרשמתי לטובה מהמסכים של סמסונג. אני מעוניין ב 2 מסכים, האחד לחדר שינה והשני לסלון .... מרחקי הצפיה בשני המקרים הם כ - 3.5 מטר. הדגמים שמשכו את תשומת ליבי (אם כי אין לי צל של מושג) הם: 1. SAMSUNG SERIES 4 LN40A450P - "40 מחירו כ 2800 ש"ח 2. SAMSUNG SERIES 5 LN46A550P - "46 מחירו כ - 6500 ש"ח אודה על המלצתכם בנושא ... קודם כל בקשר לאיכות המסכים הנ"ל ... ושנית, האם כדאי להשקיע סכום כפול במסך…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
http://creative.com/products/product.asp?prodid=9025 כמה שיותר זול אבל שיהייה טוב. רצוי מאוד שיהייה בKSP. תודה!
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אז ככה.. לפני יומיים רכשתי נגן מתוצרת HY Technology ( לא לא,הנגן עדיין ג'נרי. זאת חברה בדומה לעוד הרבה חברות כמו ארגוקא שפשוט נותנות את חותמן על המוצר. אין לדעת מי באמת מיצר את זה.. ) קצת נתונים: גודל - 256 MB הספק - MW 12 לערוץ USB - 1.1 זמן סוללה - 12 שעות לפי הספק, אומת. 90 DB יחס THD - 0.25 ובנוסף כל הפיצ'רים של רב הנגנים הג'נרים הקיימים בשוק ( טייפ מנהלים, אקוליזר, ספר טלפונים, שפות ( בלי עברית ) ) מה יש לומר לטובתו? נראה טוב, גודל ומשקל קטנים, קורא ליריקס, תמורה טובה לכסף ( זול יחסית ) לרעתו: איכות סבירה עד טובה, לא מעבר ; גוף פלסטיקי עדין ; עוצמה לא גבוהה במיוחד, USB 1, אין יציאת USB מובנת, יש חריץ לקבל מאריך ( כמו של מצלמה דיגיטלית ). סיכום: מניס…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי iRiver H340 ואני לא מבין כלוםםם התקנתי את התוכנה מהדיסק ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אה וגם תגידו איפה הסוללה אמורה להיות? איפה המכסה
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
התפרסמה ידיעה כי דגמי ה-iPod החדשים יצאו בסוף אפריל. http://www.thinksecret.com/news/aprilipods.html 8) למרות שזה באמת קצת יעצבן כי הכפתורים למעלה...
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-