עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Access Denied,

טוב, בסוף אין רמקולים משומשים.. אבל אמא בארה"ב והציעו לה I-Trigue 3400 של קריאטיב ב-40 דולר. משהו מכיר? שווה את המחיר שלהם?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  2. היי, מבקש המלצה לרמקולים באיכות קול טובה במחיר 100-150 ש"ח. יש לי בסה"כ כרטיס קול מובנה לא משהו, אני רוצה לשמוע מוסיקה קלאסית ופופולרית בלי זיופים וחריקות, ועם כמה שיותר תחושת "ambience". אם אפשר, בלי חיבור לחשמל, רק USB. ספציפית, אני אוהב את העיצוב של הרמקולים האלה, האם הם בסדר מבחינת הקול ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1261 לפני איזה חודש מישהו המליץ כאן על משהו במחיר הזה אבל איבדתי את הלינק. תודה.

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  3. צריך המלצה לאוזניות עד 650 ש"ח בעיקר לשמיעת מוסיקה מכל הסגנונות שמעתי פידבקים רבים על הM50X אך אם יש אוזניות עדיפות בטווח מחירים הנ"ל אשמח להמלצות ד"א יש לי כרטיס קול XONAR STX להגברת האוזניות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. בכל נגן רואים אותה איכות או שזה משתנה בין נגן לנגן?(כמו מדיהפליר,ריאל פליר וכו')

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  5. בבקשה תעזרו אני חייב את זה דחוף!

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  6. הי קודם כל אציין שאני ממש לא מומחה בתחום. חובבי מוזיקה אצלנו במשפחה אבל מסתפקים לרוב ברמקולים סטנדרטייים של מערכות מיני סטראו רגילות. השאלה היא - יש לי מערכת מיני (SONY) בסלון שמחוברים אליה חוטית 2 רמקולים סטנדרטיים . לרוב משדרים אליה בבלוטוס. יש לי הכנה לרמקול גם במטבח וצינור מקשר לאיזור המערכת. בנוסף אני רוצה להוסיף רמקול בלוטוס במרפסת ומחפש דרך לשמוע את זה יחד עם המוזיקה בבית. ההבנה שלי היתה שאני צריך איזשהוא מכשיר שיודע להתחבר בלוטוס גם למקור המוזיקה (נניח מחשב), וגם יודע להוציא מוזיקה גם לרמקולים החוטיים הקיימים, גם לרמקול חוטי נוסף במטבח וגם לרמקול בלוטוס במרפסת. ניסיתי קצת לקרוא על רסיברים ומגברים אבל די הלכתי לאיבוד.... הכל נראה לי הרבה מ…

7. Started by naelfr,

האלן, בקיובייס אצלי, ברשימה של ההתקנים של האסיו, ניתן לבחור בין: asio directx full duplex asio multimedia dirver creative asio עכשיו, ברשותי כרטיס קול אודיגי, וכשאני בוחר בשניים הראשון, הכל פועל טוב אבל עם עיכבה קצת מעצבנת. אבל כשאני בוחר באסיו של קראטיב, לא שומעים כלום ואי אפשר להקליט איתו. מישהו יודע למה זה קורה? ואיך אני יכול לצמצם אולי את העיכבה? כי כיבנתיים יש לי עיכבה כמו של כרטיס קול רגיל מעפן.. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by switchman,

XP Pro בחיבור כבל של אודיו משני הצדדים, צד אחד לרדיו וצד שני לLINE IN של הכרטיס קול(כחול) מנסה להקליט ב sound recorder של הווינדווס, ואח"כ שומע תהקלטה ויש הרבה הרבה מאוד רעשים ברקע בקושי אפשר לשמוע.. צריך לשנות משהו אולי בהגדרות? כשאני סתם מחבר את הכבל לשני הצדדים בלי להקליט זה נשמע טוב מאוד ברמקולים של המחשב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  9. כשאני מחבר אוזניות לשלט של האקסבוקס יש זימזום קבוע. יש פיתרון? תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן..... אני כבר המון זמן מכחה לסדרת הH300 של אני נהר כי אני מת לקנות את הH340....... אני משוטט מדי פעם באתר שלהם (בעיקרון האתר הנורווגי שלהם כי הוא הכי מועיל מכולם)...... והופתעתי לגלות שיש שם הודעה 2004 06 23: H320 in stock We are shipping H320. האם זה אומר שהם מוכרים את הH320 כבר? והאם זה אומר שבקרוב ימגרו את הH340?? כדאי לי לחכות לו ולא לקנות את הJUKEBOX של קריאטיב נכון? '>http://nordic.iriver.se/#

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  11. כל הXONAR האלה, מההכי טוב להכי פחות משתלם ניסיתי לבדוק והתבלבלתי לגמרי, מה זה כמה דגמים יש להם?! ותגידו, לא היה להם במקרה כרטיס שהדרייברים שלו מביאים תוכנה לשינוי הקול כדי לעשות צחוקים בצ'אט? קראתי עכשיו גם ביקורת על DX2 בגורו 3D כתוב שטכנולוגיה שלהם מדווחת שהכרטיס תומך עד EAX5 למרות שבפועל הוא לא ובגלל זה לא יוצא מזה שום דבר אז מה הקטע?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by noambaum,

הי חבר'ה 8) לאחר שנרכש מפרט חדש הגיע הזמן שיהיו גם רמקולים (ולא רק אוזניות). אני מעוניין בסט 2.1 של MicroLab מאחר ששמעתי על החברה דברים טובים. בגדול אני אשמח לקבל הצעות ספציפית מהחנות של הדובים : http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_2780_3249 עבדתי איתם בעבר ואני מרוצה מהשירות. אשמח לקבל חוות דעת של אנשים שמשתמשים במוצרים שלהם. תודה ! נועם

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by nehmia,

שיהיה כמה שיותר זול אם יש לך המלצות אתם מוזמנים...

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי מחפש מסך LCD 37 אינץ' בתקציב של 5.5K הוא יכול להשיג את המסך LG37 LC7 ב5500 ש"ח. האם זה כדאי לו לרכוש את המסך או שיש משהו טוב יותר בתקציב הזה ? (בלי שום חריגות!) תודה רבה החיסרון היחיד שלה (אם זה חסרון כי אני לא מכיר את החברה הזו) היא שהאחריות היא ל3 שנים על ידי י. שלום. (מישהו מכיר אותם ויכול לחוות דעה עליהם? ) תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by nahum8,

שלום לכם חבר'ה, איך ניתן לחבר DVD לDVD מקליט, כך שאוכל להעתיק דיסק מDVD אחד לדיסק שנמצא בDVD השני? אשמח מאוד אם התשובה תהייה כמה שיותר מהירה, היות וזה די דחוף, הייתי אומר. תודה!

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by ran07,

אהלן יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI לכן אני מחבר את הרמקולים כל פעם למסך ומחזיר למחשב עכשיו איזה כבל מפצל אני יכול לשים בשביל שיחבר את המחשב והPS3 ביחד אם אפשר להראות לי תמונה של הכבל באיזשהו אתר תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. חבר שלי הביא לי כבל RCA לPL אבל שחיברתי את המחשב למערכת היו זמזומים מהרמקולים חשבתי אולי הבעיה בכבל אז קניתי אחד חדש מהום סנטר אבל גם איתו היו בעיות הבעיה לא במגבר של המערכת כי שומעים רדיו מעולה... והבעיה כניראה גם לא בכבל כי חיברתי את המחשב לכניסת AV של הטלוויזיה ושומעים בטלוויזיה טוב את המחשב... אבל אם אני מחבר את הכבל לAUX של המערכת ואפילו שהקצה השני לא מחובר לכלום והמערכת מכוונת לAUX (כאילו לא משמיע רדיו או דיסקים או קלטות.. נימצאת במצב AUX בקיצור) אז היא משמיעה זמזומים אבל חלשים יותר... מה יכולה להיות הבעיה? וכמה יעלה לתקן אותה? כי ניראה לי שהבעיה היא רק בכניסה של הAUX במגעים... וכמה יעלה רק ביקור של טכנאי או משהו יכול להיות שבכלל שווה לקנות רמקולים רגילים למחשב

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  18. הנה החוברת הסברה... http://www.bet-h.co.il/PDF_files/more/Sonic%20DVR2133.pdf לכו לעמוד 22...שם יש מפרט... עכשיו אני רוצה לקנות צורב DVD (את הNEC המפורסם 3500A..)..ואני רוצה לדעת אם הDVD הזה יקרא את המופרמטים האלה DVD-R וDVD+R...(ומה עם RW?)... עכשיו חשבתי לקנות DVD DIVX אז אני רוצה שתגידו לי על דגם טוב שיש....(הדרישות שלי ממנו זה שיהיה אפר לשים תרגום בעברית...בלי להדביק על...אם בכלל יש דבר כזה..)...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by polkm,

שלום. אני מבקש המלצה לאזניות איכותיות למחשב, בעיקר לשמיעת מוסיקת ג'אז. אין צורך כמובן במיקרופון. חשובה מאוד האיכות. התקציב עד 400 ש"ח, אבל אם יש משהו מאוד מומלץ - אוכל להגיע ליותר. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by The Dom,

אהלן, אני נוסע על toyota landcruiser שנת 2008. לאחרונה אני מתלבט אם לקנות רמקולים חדשים לרכב ולכן אני צריך קצת עזרה/ידע בנושא. אשמח לקבל המלצות לרמקולים וגם למקומות שאוכל לקרוא ולהבין בנושא כך שאדע מה אני קונה ועל מה כדאי להסתכל. תודה, דביר.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by redead,

יש חסרונות שאני צריך לקחת בחשבון או שאני יכול להזמין? בעיקרון רוב הסרטים/סדרות אני רואה על הטלויזיה עם רמקולים אחרים ומוזיקה אני לא שומע כולכך הרבה , ככה שהרמקולים ישמשו בעיקר למשחקים ולשאר זמזומי ווינדואס השונים :-)

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by ozba77,

התקשרו אלי היום מהוט ואמרו שאני יכול לקבל ממיר כזה ב-30 ש"ח לחודש. יש לי טלויזיה 32 אינטש HD ready מה דעתכם ? כדאי ? האם יהיה שיפור באיכות בערוצים רגילים ?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  23. שלום לכם, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למחשב נייד שלי בעיקר לצורכי gaming ומוסיקה. אני מתלבט בין ה-Sennheiser HD555 ל- Sony MDR-V700DJ, מה אתם ממליצים לי? אם יש באותו טווח מחירים אוזניות אחרות שעדיפות אז אני פתוח להצעות (: תודה רבה

24. שלום, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי, אני אובד עצות... קניתי כרטיס קול חדש X-FI Titanium Fatal1ty Champion Series של Creative, עם פאנל קידמי שיש בו יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות וכניסת RCA בשביל הקלטות. הכל עובד חוץ מיציאת אוזניות בפאנל הקידמי של הכרטיס! אני עובד תחת WINDOWS 7 ואני משתמש בדרייברים של ויסטה שהיו לי בדיסק המצורף. ניסיתי להסיר את הדרייברים ולשים הכי מעודכנים מהאתר של CREATIVE, גם דרייברים רשמיים לויסטה וגם דרייבר BETA ל-WINDOWS 7 - ושום דבר לא עוזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by OR007,

זקוק להמלצה על חנויות באיזור המרכז שמתמחות בסאונד ויש להם מבחר עשיר של רמקולים בחנות. את סטריאו סטאר ופיוז אני מכיר אז חוץ מהם... תודה

• 4 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.