אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איך ממירים סרטונים וקליפים לMP4 ? ואיך מעלים אותם לנגן? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נגן H 340 וכדי לראות סרטונים הוא זקוק לסיומת AVI איך ובמה משתמשים כדי להמיר את הסרטונים???
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה להמיר סרטים בפורמטים של MOV, WMV ועוד - לפורמט AVI (uncompress) אם למישהו יש תוכנה טובה שיכול לעזור לי אני אשמח. דרך אגב, עד עכשיו מצאתי תוכנות שעושות את זה אבל הם לא ממירות את הקול... אני חייב גם סאונד להמרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. יש לי מצלמה ישנה מ2001 Sony DCR-TRV120E. היא מקליטה על קלטות רגילות ועם יציאות אנלוגיות לטלויזיה/וידאו/DVD. בנוסף יש לה חיבור "DV-IN/OUT" - המכונה גם "iLink" - שלאחר בדיקה בגוגל הבנתי שמדובר על חיבור Firewire סטנדרטי לחלוטין. אני מעוניין להקליט וידאו מהמצלמה לדיסק DVD במינימום השקעה כספית. האופציות כרגע הן לקנות מצלמה חדשה שצורבת ישירות על DVD (חחח כן... גם זו אופציה כרגע), לקנות DVD מקליט שעולה בערך 1000 שקל, לקנות כרטיס עריכת וידאו, או פשוט לחבר את המצלמה כמו שהיא כרגע למחשב שלי ולנסות להקליט. במחשב שלי יש חיבור FireWire וכרטיס מסך סטנדרטי (9600GT ללא כניסות וידאו). האם אפשרי לחבר את המצלמה למחשב עם fireWire ולהקליט וידאו ללא כרטיס עריכת וידאו ייעודי? האם יש לכך י…
-
- 4 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום רב. לקראת ה- 11 בספטמבר קיבלתי מצגת על האסון בכתובת http://www.politicsandprotest.org/attack.swf המתינו מספר דקות לטעינתה, המצגת מרגשת במיוחד. הנעימה במצגת מאוד יפה ורציתי לשמור אותה. היו לי כמה בעיות : 1. לא היה לי קובץ, הקריאה התבצעה ישר מהמחשב. התגברתי על זה ע"י כך שחיפשתי בכל המחשב את הקובץ הנ"ל ובסוף מצאתי אותו, תוך כדי ניגון המצגת. האם ישנה שיטה יותר טובה ללכוד אתר שכזה ? 2. מהו הקובץ הזה, שחוץ מהאקספלורר, אף תוכנה לא קוראת אותו.? איך אני קורא אותו ומוציא רק את הסאונד מתוכו. 3. איזו שיטה טובה יש בכדי ללכוד סאונד המאינטרנט (כשחיברתי כבל מהרמקולים למיקרופון היו רעשים והאיכות ממש ירודה) גמר חתימה טובה ארז בר-זיו erez_barziv@hotmail.com
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים לאחר שקניתי את הנגן IRIVER H10 אני לא בדיוק מצליח לגרום לתוכנה , שמגיעה איתו, להמיר את קבצי ה-WAV לקבצי MP3. התוכנה ממירה לי את הקבצים ל-WMA. האם מישהו יודע איך ממירים את קבצי ה-WAV ל-MP3 בעזרת התוכנה המסופקת עם המכשיר? תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה חינמית אשר ממירה קובץ אודיו מפורמט ape לקובץ בפורמט mp3 אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שרב הדיונים על הנושא ישנים, לפחות כמו גילאם של הקלטות שלי ברצוני לדעתי מה עלי לרכוש חומרה/תוכנה בכדי לבצע את ההמרה. ברשותי מחשב עם כרטיס מסך רגיל, (כניסת HDMI,VGA) תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאלו שלא זוכרים מה זו בכלל קלטת אודיו - שאלתי היא - הכיצד אני ממיר קלטות אודיו לCD? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בטוח שכבר דנתם בנושא זה אבל בכל זאת... יש לי הרבה קלטות ווידאו ביתיות ואני מעוניין להמיר אותם ל DVD. ראיתי ב ZAP הרבה כבלים שמתאימים לזה. האם יש מישהו שמכיר טוב את הנושא ויכול להמליץ על כבל מסוים וגם תוכנה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש בידי הרבה קלטות ישנות שאני מעוניין להמירם לDVD בגלל איבוד איכות ההקלטה. יש בידי מכשיר להקרנה של הקלטות בטלוויזיה(אם זה יוכל לעזור). בתודה, Julian
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הבנתי שבשביל לעשות את זה צריך כרטיס מסך VIVO או כרטיס טלוויזיה. כרטיס המסך שלי אין לו כניסת וידאו ולכן חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה. האם זה מה שאני צריך? במידה וכן אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שבשביל לעשות את זה צריך כרטיס מסך VIVO או כרטיס טלוויזיה. כרטיס המסך שלי אין לו כניסת וידאו ולכן חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה. האם זה מה שאני צריך? במידה וכן אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום, לאחר הרבה חיפושים בגוגל ובפורומים שונים אני פונה אליכם. לאחרונה רכשתי ממיר וידאו מסוג EasyCAP כדי להמיר את כל קלטות הוידאו VHS הישנות של הורי לקבצי מחשב ו-DVD. התחלתי עם 3 קלטות וידאו ללא בעיה מיוחדת, שיחקתי קצת עם ההגדרות והצלחתי להמיר את הקלטות לקובץ מחשב. בקלטת הרביעית נתקלתי בבעיה - הוידאו מעביר תמונה למחשב אך ללא צבע, רואים רק בשחור-לבן. קצת מידע על מכשיר הוידאו: על מכשיר הוידאו רשום שהוא מסוג PAL / SECAM ובנפרד רשום שיש לו יכולת לנגן גם NTSC. בחיבור הוידאו לטלויזיה וניגון הקלטת - יש צבע. הוידאו מחובר לממיר ה- EasyCAP בחיבור SCART מהוידאו ההופך לחיבור composite (צהוב, אדום, לבן). לממיר ה-EasyCAP יש גם אפשרות של חיבור S-Video. הממיר מחובר למחשב בחיבור USB2. כל ה…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פה זרוקים 2 כרטיסי טלויזיה: 1: avermedia EZMaker USB2.0 ו2:philips LifeView Fly Prime 30 עכשיו ברצוני להמיר באיכות מיטבית ככול שאפשר (בכל זאת זה קלטות ישנות מאוד) את הסרטים לקובץ וידאו ולצרוב אותם.. איזה כרטיס יהיה הכי מתאים למשימה ? איזה יותר מומלץ? ואיזה אתם ממליצים להשתמש שתעשה לי את זה באיכות הכי טובה שניתן ולא תיפגום באיכות? ואיזה הגדרות אני צריך להגדיר שם שינתן לי איכות הכי טובה?יש שם yuy2 codec וכל מיני כאלו מקודדים שאני לא יודע מה הכי טוב וגם אפשרות אפשרות שתיהיה בתוכנה אופציה לחיתוך קטעים ופיצול..והבהרה של התמונה(כי חלק מהסרטים שאני ממיר מהקלטת זה סרטים שכבר עברו המרה ממסרטה ושם התמונה קצת חשוכה... ניסיתי לעבוד פעם עם התוכנה Ulead VideoStudio אבל הי…
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... הבנתי ממישהו שהכי פשוט והכי איכותי להמיק קלטות וידאו ישנות ל-DVD זה באמצעות מכשיר DVD מקליט. רציתי לדעת מה הפרמטרים שאני אמור לחפש בכזה מכשיר (או איפה אני יכול לקרוא על זה..?) ראיתי שהמכשירים של APEX יחסית זולים לעומת pinoneer ו-LG, אבל אמרו לי שהמכשירים של pioneer למשל איכותיים יותר כי הקידוד שלהם ב-reltime טוב יותר מזה של האחרים. - האם זה נכון? אני אשמח להמלצות והכוונה, מבחינת תקציב חשבתי על משהו עד 1000 ש"ח - זה ריאלי? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך המסביר כיצד להמיר סרט המוקלט בקלטת וידאו לדיסק DVD. תודה מראש. נ.ב - סליחה אם זה לא הפורום המתאים.
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה Windows Vista Utimate x64 וכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150. אני מעוניין לחבר מכשיר וידאו לכרטיס טלוויזיה, ולהמיר קלטות וידאו ל-DVD. אשמח לקבל המלצות לתוכנות פשוטות לשימוש (עדיף חינמיות) שיודעות לבצע את ההמרה בפשטות, במהירות ובאיכות גבוהה. אם אפשר, אז אני מעדיף תוכנה אחת שיודעת לעשות בפעולה אחת גם את ההקלטה מהמכשיר וידאו לקובץ MPEG2, גם את ההמרה של הקובץ MPEG2 לפורמט של DVD, וגם את הצריבה ל-DVD כולל תפריט.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להמיר את הקלטות וידאו המשפחתיות כך שאני אוכל לצפות בהם בנגן DVD וכמו כן אוכל לגבות אותם על ההארד דיסק החיצוני. חשוב לי שהאיכות הוידאו והסאונד תהיה טובה, שלא יהיו קרטועים ושאני אוכל לערוך את הסרטים האלה במחשב אם אצטרך. מה האפשרויות שיש כיום לעשות את זה? קראתי במדריך הזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3104121,00.html על כל מיני אפשרויות מומלצות ולא מומלצות אבל קודם כל זה נכון לשנת 2005 ואני מאמין שכיום ב2010 יש עוד פתרונות ודבר שני זה לא מוסבר עד הסוף איך עושים את זה. ודבר אחרון, יש לי סה"כ 20 קלטות וידאו להמרה- האם יצא לי יותר זול להביא את הקלטות לחנות פרטית מאשר לבצע את זה בעצמי? אם כן אז תמליצו לי בבקשה על חנות טובה באיזור המרכז (עדיף רמת גן) שהמרתם א…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה כבל שמחבר בין מחשב למכשיר קלטות,קוראים לזה eazyCAP. הכבל מגיע עם דיסק שמכיל את התכנה "ulead video studio se". התחלתי להשתמש בזה,אבל למרבה ההפתעה המשקל של הסרטון יוצא כמעט מגה לשנייה! ניסיתי לחפש בתכנה עצמה אפשרויות לצמצם את משקל הסרט, אבל אז הבנתי שאני צריך להיכנס לכל מיני דברים שאני לא שולט בהם, כמו פורמט הקובץ, פריימים לשניה, KBPS לוידאו ולאודיו,טמפלייטים (vcd,dvd+nstc,pal+רזולוציה). אפשר בבקשה שמישהו ימליץ על הגדרות מומלצות? אני מעוניין להמיר סרט של כשלוש שעות, ושלא יצא יותר מדי. אם המשקל יצא כמו המשקל של סרט DVD,זה יהיה מצוין. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום. יש לי עשרות קלטות וידאו בבית אשר תופסים שטח מדף רב ויקר. יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג GetForce 6600 GT עם יציאת DVI ועם אני לא טועה עם יציאת VIVO. כיצד נראית יציאת VIVO? האם יש דרך באמצעות מכשיר הוידאו והמחשב שלי - להקליט את הסרטים אשר נמצאים על גבי קלטות הוידאו לקבצי מחשב??? אני מתכוון ללא רכישת DVD מקליט או מכשור היקפי נוסף אחר. תודה מראש על עזרתכם המועילה.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ידוע למישהו דרך כלשהי להעברת קסטות וידאו בשיטת הבטאמקס לדיוידי ? כשפניתי לחנות שמבצעת את ההמרה תמחרו אותי לפי שעה = 60 ש"ח כלומר 180 לקסטה !! זה נראה לי מוגזם. מי שמתמצא בנושא מוזמן לעזור בתודה מראש, איתי
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום רב בעקבות הידיעה שפרסמתם באתר[על הלוגיטק החדשים] התחלתי לחשוב על איזה משטח הכי מומלץ לשים את הסאבוופר? עד כמה זה משנה? מה עדיף - משטח פרקט, רצפות, או מתכת בכלל? תודה מראש, אבי.
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום מאחר שהדיון הזה כבר לא מתאים לנושא שבו הוא נמצא, ומכיוון שצצו אופציות חדשות בקטגוריית מערכת 5.1 זולה, החלטתי לפתוח תראד חדש תחת הנושא הנכון. אלו האופציות שלי כרגע (כמובן שאפשר מכל חנות באיטרנט): http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB26647=26967&DB58893=129102&pageInfo=1 במיוחד קסמה לי האופציה הזאת : http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=32032&ref=12 איך? (אגב, 2.1 היא לא אופציה, ואני לא אודיופיל (ככה אומרים?), ולכן האיכות צריכה להיות רק סבירה ולא יותר מכך) תודה לכולם, Zzzz
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הנגן בנפח 256! הכי איכותי והכי קטן שיש?? ואם תוכלו לפרט קצת על המכשיר כי אני מחפש נגן
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-