עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by chenc,

הרמקולים התלויים על קירות הקולנוע - אילו רמקולים אלו? ואם יש יותר רמקולים בקולנוע מאשר נחוץ בתקן - למשל בתקן 5.1, אז מה עושים שם בקולנוע? והאם הרמקולים האלו יורדים לרמות בס נמוכות?? שאלה נוספת - האם יש דרך לבדוק מה תחופ התדירויות (KHZ) של רמקול שנתון זה לא כתוב עליו וגם לא ממש הצלחתי למצוא באינטנרט?

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  2. שלום, אחרי תקופה לא קצרה שמערכת שלי מחוברת למחשב, החלטתי שאני צריך משהו חדש. אני מחפש מערכת שתשמש אותי בעיקר למוזיקה. חשוב מאוד ההספק, האיכות, העוצמה. אם יש משהו להמליץ עליו, אני ישמח. אני מעדיף דגמים חדשים, ולא דגמים שכבר שנה + בשוק. אני בודק כרגע גם אפשרות להרחיב את התקציב. תודה.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  3. חוץ מהמחיר ?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  4. שלום, קניתי גיטרה חדשה (תגידו תתחדש (: !!) אני רוצהלחבר אותה למחשב ולנגן באוזניות שיש לי. להקליט לנגן וכו' איך מחברים פיסית את הגיטרה לכרטיס? יש מתאמים מיוחדים שאני צריך לקנות? כל הסבר יעזור לי המון תודה מראש

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by issac,

לילה טוב, יש ברשותי מחשב נייד פשוט של HP וטלוויזיה 32 אינץ' של LG. אני מעוניין לעשות קצת קריוקי, כך שהשירים יתנגנו מהמחשב לטלוויזיה (HDMI), גם הליריקה וגם הסאונד. העניין הוא, איך אני משלב מיקרופון? (עוד אין לי אחד, מתכוון לרכוש) האם פשוט לחבר אותו למחשב וגם הסאונד שלו יעבור לטלוויזיה דרך ה-HDMI? ואם כן האם האיכות תהיה ברמה ממש ירודה? פתרונות יתקבלו בברכה, אפשר גם להציע משהו אחר שנראה לכם כעדיף. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ או לחילופין להזמין מחו"ל את האוזניות הנ"ל. האם למישהו יש הצעה לאוזניות יותר טובות במחיר הנ"ל (50-85 דולר), בדגש אם יש אוזניות סגורות (חסומות לרעש חיצוני) שאתם ממליצים עליהם...

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  7. שלום רב, אני מאוד חושק בטלוויזיה הזו בתור מסך מחשב. 1) האם אחווה Input lag במשחקים ? 2) הכרטיס מסך שלי יש יציאת DP (הHDMI מחובר לרסיבר שלא תומך ב-3D). האם ישנו ממיר DP ל-HDMI שיידע להעביר תכני 3D ו-HD לטלוויזיה ? אם כן, אודה לקישור למוצר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם קיימת אפשרות לשפר את הסאונד של תחנות רדיו ברשת או איזו שהיא דרך להעביר את האינפורמציה מהמודם של האינטרנט המהיר ישירות לרסיבר? האם במקרה זה, הרכיב העיקרי שקובע את איכות הסאונד הוא כרטיס הקול, בהנחה שתחנת הרדיו משדרת באיכות טובה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by adlanm,

שווה משהו? http://www.trekstor.de/produkte/mp3-player/ibeat-organix.html

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nineball,

ערב טוב לכולם הרמקולים שלי שווקים חיים, התעורר הצורך בחדרשים. אני צריך מערכת 5.1 סבירה, שתענה על הדרישות הבאות: -סאונד סביר -חוטים ארוכים לסאטלייטים -מגבר standalone ושלט רחוק עם כל השאר אפשר לשחק. אשמח לקבל המלצות, תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by niv251,

היום לקחתי את הרמקולים שלי (ATP3) לתיקון אצל קרט בגדר אחריות. הם אמרו לי שאני לא אקבל את ATP3 אלה דגם אחר. רציתי לדעת אולי מישהו יתנסה ויודע איזה דגם אני אמור לקבל, האם הוא יותר טוב או פחות טוב מהATP3. תודה.

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  12. אני לא מבין גדול באוזניות וזה פעם ראשונה שאני קונה אוזניות יקרות.... החלטתי ללכת על תקציב של 1000 שקל. אני בעיקר אשתמש בהם לגיימינג אבל גם למוזיקה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dyn,

שלום, אני צריך אוזניות מאוד איכותיות בעיקר בשביל גיימינג ומוזיקה... אין לי בעייה לחרוג מעט מהתקציב שלי אם צריך... העיקר שהאוזניות יהיו אמינות ואיכותיות. תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by neogod,

האם מישהו היה בחנות של ניפאן שמציעה 60% הנחנה על רמקולים/רסיברים/טלוויזיות מתצוגה ועודפים? האם יש שם מוצרים רבים וטובים בהנחה ושווה נסיעה עד לראשון בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  15. בדקתי על אותו שיר - DARUDE SANDSTORM מאותו דיסק איכות קובץ ושמיעה בשתי דרכים שונות: ראשית הקלטתי דרך LINE IN מהרדיו טייפ לנגן באיכות מקסימלית: 128 KBIT STEREO (לא JOINT) אח"כ ניסיתי דרך המחשב בתוכנה המצורפת JETSHELL באיכות הבאה: STEREO 192KBIT על איכות קידוד גבוהה (הכי איטי) - לקח דקה וחצי ובסוף זה נשמע יותר טוב בהקלטה - בקטעים של המעברים עם האפקטים במיוחד

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by XtraZone,

אני רוצה לקנות סט 5.1 לחדר בהשקעה עד 500 שקל עד עכשיו המליצו על שני הדגמים בכותרת ושניהם בהפרשים של 50 שקל אז זה לא משנה המחיר, אבל כן משנה האיכות.. מה אתם ממליצים לי לקחת מבין שניהם? אני מזמין יום ראשון כבר..

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Agono1ze^,

הרגע מצאתי את האוזניות שלי בחולצה אחרי מכונת כביסה (הכביסה התבצעה במכונת כביסה גרמנית בטמפרטורה של 50מעלות). זאת לא אשמתי שאמא שלי חולה על כביסה ולא בודקת כיסים. בבקשה תנו לי המלצה אוליי יש עדיין תקווה? אני אהבתי אותן, נקשרתי אליהן, אני לא אוכל לשבת במטוס בלי האוזניות האילו... כרגע על השולחן לא מחוברות לכלום. ואני בשוק טוטאלי. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Bori4ka,

שלום חברים ברשותי מחשב נייד עם יציאת HDMI וגם יש כרטיס קול עם יציאות 5.1 יש לי פלזמה 50 אינץ ויש לי קולנוע ביתי של HITACHI כרגע אני מחבר את המחשב לפלזמה עם כבר HDMI רגיל ורואה סרטים ואני רוצה איכשהו לחבר גם את הקולנוע הביתי לעסק במגבר של קולנוע ביתי יש 2 חורים RCA של AUX יש 6 חורים RCA לכניסה של מערכת סראונד (רמקולים מחוברים בנפרד) ויש כניסה של קומפוננט האם יש כבר מיוחד שעושה את העבודה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. חיפשתי ב-5 חנויות ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. Started by Choice,

בארץ, עדיף במרכז

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  21. היי, אני מעוניין לרכוש טלויזיה חדשה בגודל של 46" ומעלה. יש שלושה דברים קריטיים עבורי - -איכות תמונה (אני מעדיף פנל IPS או VA) -אפשרות לתלייה -אפשרות לנגן סרטי MKV מUSB. דברים שהייתי שמח: -LED -עיצוב חדשני -SMART

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by nadaw,

טוב.. כל כבר בטח מכירים את ינון ימין נכון? (דההה) 8) מי שלא יודע.. אותו צעיר מבטיח פיתח את העברית התקנית לאייפוד, אשר הועברה לרשות "ידע" ותשווק חינם עם נגניהם.. עכשיווווווו....... :smile1: אותו ינון ימין הוא אח שלי חבר טוב שלי.. ותאמינו או לא.. הוא פיתח גם עברית תקנית לIRIVERS!! :funn: :clown: בידי נמצא האתר של התכנה.. אני לא אפרסם את כתובתו עדיין כי האתר אינו מוכן.. וגם ההורדה ממנו עוד לא קיימת.. אני אעדכן ואפרסם כאן ראשון מתי האתר יפתח לציבור.. ולכל הממתינים.. זה יקרה בקרוב מאוווד!! כמה כיף להיות חבר של אח של מפתח :yelclap:

• 81 תגובות
    • 9.1k צפיות
  23. Started by cold fire,

שלום אני מחפש לחבר שלי מתאם S-Video לנייד, חשבתי שבהתחלה בכל נייד יש את היציאה הנ"ל אבל מסתבר שאין אותה בנייד (הוא קנה אותו לא מזמן) בכל אופן השימוש הוא חיבור הנייד לטלוויזיה (לראות בטלוויזיה סרטים מהנייד) מצאתי את המתאם הזה http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?AuctionId=7727979&CurTab=ProductDetail#CurTab הוא שווה משהו? אני לא בדיוק יודע כמה שווה להשקיע בכזה מתאם כי השימושים לא רצינים תודה

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by tomse,

יש לי רסיבר של denon , פרונט של series סאב של infinity , וסנטר+surround של westra. חיברתי הכל כשורה, ורק ה2 פרונט עובדים משום מה ... הסאבוופר חיברתי לא טוב כנראה ואיך שחיברתי אותו האור פשוט נכבה(כאילו הוא נשרף...) איך אני מתקן את זה ? את הרסיבר חיברתי לאייפון בעזרת כבל אדום שחור מצד אחד צד שני AUX וחיברתי אותו דרך הערוץ DVD . מה הבעיה לעזאזל ?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  25. האם ניתן להעביר כבל חשמל של רמקול וכבל סאונד אופטי של הרמקול ביחד, צמודים אחד לשני? אני רוצה להעיבר כבל חשמל וכבל אופטי בצינור אחד. האם החשמל עלול לפוגע בכבל הסאונד? האם הסאונד צפוי להפגע? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.