אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
איפה באתר אני אוכל למצוא המלצות לכרטיסי טלוויזיה? איזה הבדלים יש בין כרטיסי הטלוויזיה השונים, ובאיז טווחי מחירים מדובר? האם כרטיס טלוויזיה מתחבר לפלט של הממיר הדיגיטלי, או שהוא משמש בעצמו כממיר? אני מופתע שאין שרשור שאלות נפוצות ביחס לכרטיסי טלוויזיה עדיין, כמו בפורומים האחרים.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
היי רציתי לקבל המלצה על אוזניות בתקציב של 150 שקל ושיהיו אוזניות כפתור ולא In Ear . יש חייה כזו? ה In Ear לא ממש נראה לי.. אני לא מת על הרעיון שזה נכנס לאוזניים כמו אטמי אוזניים ושזה מנתק לגמרי מהסביבה (יכול להיות מסוכן) חשבתי על ה JBL Reference 210 אבל קראתי עליהן ביקורת ממש לא מחמיאה כאן: http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/jbl-reference-210-earphones/ אם למישהו יש המלצות (אפשרי גם עם חריגה קטנה) זה יהיה נחמד... (אני שומע המון סוגים של מוזיקה) תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו יכול להמליץ לי אשמח השימוש שלי זה בעיקר סרטים מוזיקה ומשחקי מחשב... אני לא יכול להזמין מחו"ל עדיף אם אפשר שיהיה את האוזניות באתר פנדה מחשבים... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום חברים, בעזרת הפורום הרכבתי מפרט לא רע ורכשתי מחשב. הכרטיס קול הוא אונבורד של רילטק שיושב על G31-SL2 של ג'יגה בייט. שומעים פשוט חלש! ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר בעזרת ההמלצות של הפורום, לא עזר. יש פיתרונות אחרים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש בימים אלו לקנות רמקולים 5.1 ערוצים במחיר של 700 ש''ח, וזה למוזיקה לסרטים ולמשחקים בקיצור להכל... ואני מדגיש רק 5.1 תודה מראש ;]
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שימוש -מוזיקה וסרטים. בעיית מקום ולכן 2.1 עד 500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש לי עכשיו אוזניות שאני מאוד מרוצה מהם של חברת AKG הבעיה איתם שהכבל שלהם קצר מדי ואני לא יכול לחבר אותם למחשב איזה אוזניות איכותיות יש שיעבדו לי גם בMP3\סלולארי וגם יהיה להם כבל מספיק ארוך בשביל המחשב? חשוב שהסאונד יהיה נקי באסים מודגשים בקיצור משהו איכותי
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להלצה למסך LCD 37 אינץ' עד 4000 לבית (לסלון כאילו ..) חיפשתי באינטרנט ומצאתי כל מיני דברים אבל פה אני מקבל את ההמלצות הכי טובות. מה שחשוב לי זה בעיקר שיהיה HD (מלא כאילו מוכן .. לא הכנה) ואיכות תמונה טובה. אני לא מתעמק בפרטים.. ויש לי שאלה מה ההבדל העיקרי בין מסך LCD לפלזמה? כי חשבנו לקנות פלזמה.. רק שאין לנו מושג מה ההבדל ..
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
תכננתי בינתיים על ה AUDIOENGINE A5 מעץ במבוק... אני לא צריך 2.1, אבל אם יש משהו שווה אפשר להסתכל... חובה שלרמקולים תהיה הגברה פנימית. יש משהו יותר טוב מהרמקולים האלה? אגב, אין לי את הכסף ביד, אני כרגע עובד בשבילו, כך שאם יש משהו הרבה יותר טוב מהרמקולים בנגיד 500 ש"ח יותר, אחסוך בשבילו.. אבל לא ב 5K, זה יותר מדי זמן...
-
- 61 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלוויזיה גם במחשב שלי וגם בשל אחי ולא משנה לאיזה טלוויזיה בבית מחברים עד שלא מנתקים את הכבל של האנטנה מהקיר (יש לי כבלים רגילים לא דיגיטל או משהו) אז כל המסך רועד קצת עכשיו מה שקרה שבאמת מרגיז זה שקניתי מסך LCD של סמסונג 2243BW ועכשיו הוא גם רועד עד שאני לא מנתק את הכבל של הטלוויזיה מהמחשב
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
צריך הצלצה לכבל HDMI לחבר את המחשב הטלוויזיה היא 37 אינצ' של BEKO HD ready כבל ב 100 שקל לא יעשה את העבודה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת אני קונה בקרוב גיטרה חשמלית ומגבר (סבירות גבוהה ל VOX 25). אך ישנן בעיות "מנהלתיות" שיפריעו לי להשתמש במגבר במלוא עוצמתו והדרו (הורים, אחות קטנה, וכו', עד שאעבור דירה... :-)) ולכן אני זקוק לאוזניות טובות שאוכל לחבר למגבר ולנגן בכיף שלי בלי לדאוג לסביבה המעצבנת שיש לה בעיה לשמוע דת' מטאל בפול ווליום (יש אנשים בעולם הזה שזה מציק להם... מוזר ביותר). התקציב הוא כ- 500 ש"ח ואני מעדיף משהו שאוכל לשמוע בעצמי בחנות שאתם מכירים במרכז. אני יודע שבקילומבו (aka djshop בדיזינגוף) יש היצע לא רע, וגם אפשר לנסות את כל האוזניות, אבל אני זקוק להמלצה ספציפית. תודה וסופשבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל למטרת שמיעת מוסיקה בלבד, ולפני כן רק רציתי לדעת מספר דברים. האם בכלל כדאי לי לקנות את הכרטיס המעולה הזה בהתחשב בעובדה שרוב המוסיקה שלי הוא בפורמט mp3 או wma? שנית, חיפוש קצר בזאפ העלה שרק בנעה מוכרים את הכרטיס. האם יש חנות אחרת, יותר משתלמת, שבה מוכרים אותו?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אשמח לדעת כיצד ניתן להשתמש בשלט במארז ייעודי הכולל עינית לקליטת שלט. כיצד ניתן לחבר את השלט כך שהשליטה תהיה דרך עינית המארז ולא דרך התקן USB. האם לוח האם מאפשר זאת? ואם כן האם השלטים התומכים בהתקן זה טובים? ואם כן היכן ניתן להשיג תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, אני צופה בסרטים 1080P, MKV מחובר לרסיבר עם SPDIF דרך מקודד סאונד AC3, והכתוביות נמשכות לסרט דרך FFDSHOW. אז 2 בעיות: 1. הסאונד ש AC3 מוציא מאוד חלש, מישהו נתקל בזה? מכיר הגדרות לשינוי? 2. הכתבויות ממש קטנות. איך מגדילים? אם אני משחק עם ההגדרות ב FFDSHOW זה לא עוזר תודה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום ברשותי הלוח אם Gigabyte K8NF-9 , כרטיס קול OB ה-ATP3 לפני כיפור היו בסדר גמור נכנסתי למשחקים ולוינאמפ עכשיו ואין שום סאונד, במקביל הפעלתי את התוכנה הזו שבאה עם הלוח אם: ושם כן שומעים בסדר גמור מה זה יכול להיות ? תודה מראש וגמר חתימה טובה, לירן
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול יחסית פשוט , מובנה אם אני לא טועה, הורדתי Asio4all כדי שה"לייטנסי" יהיה נמוך, אך כאשר אני משתמש בASIO4ALL אני לא מסוגל להקליט מהמיקרופון, זה כאילו לא מזהה אותו, מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה שנים וחשבתי לשתף אתכם בתופעה המוזרה הזו ואולי למצוא פתרון. לפני 4 שנים קניתי מחשב. במחשב לפניו היה לי כרטיס טלוויזיה שעבד בצורה טובה, וגם מצלמת אינטרנט פשוטה שעבדה עם המחשב. במחשב החדש הזה, התקנתי את מצלמת האינטרנט, המחשב זיהה אותה, הייתי יכול להשתמש בה בתוכנות כמו מסנג'ר, אבל כשניסיתי (כמו במחשב שקדם לו) לדגום איתה בעזרת ה-MOVIE MAKER הוא החזיר לי אלרט, שאין שום חומרה שמאפשרת לו לדגום. במקרה של כרטיס הטלוויזה. התקנתי אותו והמחשב זיהה שמדובר ב"רכיב מולטימדיה חדש" אבל כשאני מנסה להתקין את הדרייוור המקורי מהדיסק, הוא אומר לי שהוא לא מוצא את החומרה הזו על המחשב שלי ולא מתקין בכלל את הדרייוור למחשב. זה קרה לי עם שני כרטיסי טלוויזיה שונים. בעבר…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטלויזיה מיועדת לצפייה בכבלים וסרטי DVD , לא יותר מזה אני צריך המלצה לדגמים מסויימים שכדאי לקנות כי כבר נדפק לי המוח מכל הדגמים שיש בשוק.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי. בשיטוטים במרתף של חברתי, מצאתי זוג רמקולים של סוני, SS-G1. המקור היחיד שמצאתי ברשת עליהם הוא http://www.thevintageknob.org/SONY/sonyvault/SSG1MKII/SSG1MKII.html יש למישהו נסיון? בקיצור, אני צריך המלצה לאיזה מגבר יד שניה שיעבוד טוב איתם... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי. יש לי דיוידי של פיוניר והכתוביות בסיומת srt שהצמדתי לא עולות. שיניתי את הגדרות התרגום לעיברית עם קוד השפה וזה לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מחפש טלויזיה קטנה (21) לחדר,60HZ+ אם זה אפשרי עד 1000 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, גמר חתימה טובה. ברשותי מחשב שולחני יחסית חדש עם כרטיס מסך HIS X1950 PRO IceQ 3 Turbo 512MB PCIe (מידע עליו - כאן). אני רוצה לחבר אותו לטלוויזית LCD התומכת ב HD (גודל של 37 אינץ') ולצפות במסך המחשב על גבי הטלוויזיה. 1. זה אפשרי במסגרת נתוני הכרטיס? 2. במידה וכן, איזה כבל אני צריך ע"מ להשיג איכות צפייה טובה? 3. עם ביצועי כרטיס המסך שלי, אני אוכל לצפות במסך המחשב ע"ג הטלוויזיה באיכות טובה? הפרטים יהיו ברורים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניות USB בתקציב של עד 150ש''ח, אם למישהו יש הצעות על סוגים שונים של אוזניות שמתאימות לתקציב,וגם על חנויות באזור המרכז, אני אשמח אם הוא ירשום כאן. תודה וגמר חתימה טובה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-