אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי את הטלוויזיה הנל...ויש לי בעיה...אין לה חיבור SCART ולכן הדרך היחידה שלי לחבר אותה ללמיר יס היא רק דרך הכבל עם ה3 צבעים צהוב אדום ולבן...עכשיו אם אני רוצה לחבר די וי די...דרך איזה חיבור אני כבר יכול לחבר אותו? אם לא סקארט וה-RCA כי הוא כבר תפוס..
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכ"מ 5200fx (לצערי הרב) ורציתי לחבר את המחשב לטלוויזית LCD (32"). עכשיו, הטלוויזיה אינה תומכת לפי מה שבדקתי בחיבורים מאחור ב-DVI (יש HDMI, VGA, S-VID).. אז כמובן שאני יכול לחבר באמצעות VGA או S-VID.. רציתי לדעת אם הבדלי התמונה ניכרים בין S-VID שיותר נחות לעומת VGA, כמה עולה כבל מכל סוג, ומה הרזולוציה המקסימלית שאפשר לסחוט מטלוויזיות כאלה? (PILOT 32 inch.. הדגם לא משנה). תודה.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
חברה ברשותי מערכת רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 עכשיו בXP הייתי שומע מטורף עוצמה מעולה והייתי שומע בכל הרמקולים גם במוזיקה גם בסרטים עכשיו פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה הגדרתי בכרטיס קול 5.1 (מובנה על לוח אם Asus P5K SE) וגם בAC3FILTER הגדרתי על 5.1 אבל משום מה אני לא שומע בכל הערוצים חשבתי אולי החיבורים לא בסדר אז נכסנתי לתוכנה של הכרטיס קול (רילטק) ועשיתי בדיקת שמע ושומעים צליל מכל רמקולי בנפרד מכל הרמקולים מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך פותרים את הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
רמקולים Logitech - X-540 Black 5.1 בלי טוויטרים 541 ש"ח רמקולים CREATIVE - Inspire T6100, 5.1 כולל 2 רמקולים עם טוויטרים 448 ש"ח עוצמת הקריאטיב עולה במיקצת על ההספק של לוג'יטק אבל מצד שני ללוג'יטק יש 2 רמקולים בכל מעמד לא יצא לי לשמוע אותם אז איזה מהם נותן צלילים יותר נקיים וטובים????
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? קניתי כבל SVIDEO TO RCA, באופיס דיפו. הכבל עושה לי קצת בעיות, כשאני מחבר את הלפטופ לLCD או לטלויזיה CRT, המחשב מזהה שמשהו מחובר, אבל לא רואים כלום בטלויזיהי שינוי רזולוציה או חיבור, גורם לקפיצה כזו בתמונה, אבל לא עובד SVIDEO TO SVIDEO עובד מעולה ומצד שני, הכבל הזה, הSVIDEO TO RCA, בחיבור אל המחשב הנייח ולטלויזיית הCRT עובד מעולה. יש למישהו רעיון למה?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אם אפשר המלצה למשהו טוב בתקציב של עד 500 שקל אני ישמח
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הכרטיס קולל צריך להגיע אחרי חג סוכות ..... עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר תכרטיס קול למחשב בדיוק אני מחבר אותו בחומרה של המחשב ומה עושים אחרי זה ? כי פשוט יש לי כרטיס קול מובנה בלוח והוא פועל עכשיו איך אני עושה שהכרטיס קול החדש שקניתי היפעל במקום המבונה ? ותסבירו לי הוראות פחות או יותר של ההתקנה ואיך הכרטיס שקניתי טוב נכון ? אני משלב אותו עם הMX5021
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין ליקנות מערכת קולנוע ביתית שתיתן לי חווית סאוונד ניפלאה אני מעונין במגבר + 2 רמקולים ריצפתיים קידמים 2 רמקולים אחורים תלוים וסנטר מומלץ שכול הרמקולים היו מאותה חברה ומגבר נחמד שיעשה את העבודה מצויין תקציב עד 2500
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אנחנו רוצים לקנות טלויזית 42 ראינו את שתי אלו: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=14&CategoryName=LCD_Screens_Over_32&AuctionId=7691093 השני: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=14&CategoryName=LCD_Screens_Over_32&AuctionId=7696609 כמו שרשום במפרט של הטלויזיות הראשון בא עם רזולצית 1080p ואילו השני בא עם 720p שניהם בגודל 42 אינצ שאלתי: אם אני רואה סרט ברזולצית full hd 1080p האם אני ארגיש בהבדל בין הטלויזיות? האם זה הבדל ניכר ששוה את המחיר? לגבי השאר כמו 720p ושידורי טלויזיה רגילים האם יהיה הבדל? תודה
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום את הרמקולים של ALTEC LANSING החדשים שהזמנתי דגם VS2421 חיברתי והכול עובד מעולהההההההה! אבל, בגלל שזו התנסות ראשונה שלי עם רמקולים וסאב וופר...אין לי מושג איך לכוון את הבאס והטרבל באיזה יחסים הם צריכים להיות אחד לשני? תודה מראש על העזרה. ד"א המוסיקה שאני שומע בד"כ היא מוזיקה שחורה עם הרבה באסים
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הי, אני חושב לקנות אוזניות כפתור לנגן נייד (התנגדות עד 32 אוהם). שומע בעיקר רוק, ואם זה עוזר- אני מעדיף את הסאונד של AKG באוזניות הנורמאליות, על פני שאר החברות... תקציב- גג עד 250 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המחשב לטלוויזיה ובחרתי (בתפריט NVIDIA) שמה שיוצג על המסך מחשב יהיה גם על הטלוויזיה (CLONE) הבעיה היא שבטלוויזיה נראה כאילו הדסקטופ יוצא מתחום הטלוויזיה ועל מנת להגיע למשל לצד הימני צריך להזיז את העכבר ימינה ואז התמונה זזה ימינה. ניסיתי לשחק בהגדרות- רזולוציה וכו' אבל זה לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מסך LCD 37 עד 46 אינץ מהדגם הכי טוב שתומך במחשב וצפייה בטלויזיה FULL HD אשמח לקבל המלצות תודה תקציב 12000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לראות בטלויזיה במחשב ואני מתלטב איזה כרטיס טלויזיה לקנות אני רוצה שאני אוכל להקליט את השידורים ושאני אוכל לראות שידורי 1080p בעתיד אני מנוי של yes כרטיס הטלויזיה שחשבתי עליו: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=710 מה דעתכם האם הוא טוב? או שאפשר את הכרטיס הזה ולחסוך כמה שקלים: http://www.gigabyte.co.nz/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ProductID=2305&ProductName=GT-PTV-AF-RH תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי כבל טלווייה עם S VIDEO משני הצדדים הכל עובד ובסדר אבל בהתחלה שהשתמשתי בו ראו באיכות נורמלית ועכשיו האיכות ממש גרוע ובלתי נסבלת.... לא יודע בגלל מה זה קרה.... בהתחלה חשבתי שזה בגלל הסידור של הכבל, אבל אחרי ששיניתי אותו שום דבר לא קרה... מה עושים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות LCD 47 אינץ'. יש הבדלים גדולים מאוד במחיר בין לכאלו עם 8ms כאלו עם 4ms . מה משמעותו של פרמטר זה ? האם באמת משמעותי ? האם יש הבדל נראה לעין ומורגש בין כאלו עם 8 לכאלו עם 4 ? כאדם שמחבר את המחשב לטלוויזיה - עד כמה זה חשוב לי בידיעה שאני רק צופה בה בסרטים (ולא משחק עליה). כל ההתלבטות היא בגלל 2 מסכים אלו: טלוויזיה 1 טלוויזיה 2 בנוסף, לא רשום באף אחת מהן מה תדר התצוגה. האם זה נתון שאינו רלוונטי ב LCD ? ורק אם בא לכם לראות- מה דעתכם על ה TV הבאה במחיר של 4000 ש"ח: מקרן אחורי תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האחד מקרן השני מסך 26" יש לי את האופציה לאחד מהם, השימוש הוא משחקים וסרטים. אני לא יודע איזה לקחת מהסיבה שהקטע של מקרן + יכולת לשחק על מסך 60" או אפילו 100" פשוט קורצת לעין. יש מישהו עם ניסיון שניסה ? או יכול לעזור לי קצת בבחירה ?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
האם אני יכול להביא משהוא יותר איכותי מי Altec Lansing MX5021 ב770 שקל איך הם ביחס למחיר הזה מישתלמים? סוג המוזיקה שאני שומע זה ראפ היפ הופ גם מיזרחית אם יש משהוא יותר טוב אז בטווח ה800 - אם אפשר לקבל חוות דעת ממי שיש לו אותם אני ישמח תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, היום קניתי את הX540 ולמרות שאמרו שהכבלים שלהם ארוכים,הם לא מספיק ארוכים בשבילי. יש אפשרות להאריך אותם עם כבל מאריך RCA? אם כן אז איפה מוכרים כזה?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך עם רמקולים מובנים.. היום חיברתי רמקולים חיצוניים שלוחניים (2.0) ולמרות שהם מופיעים כפועלים לא שומעים כלום והרמקולים במסך פועלים כרגל.. הבנתי שאני צריך להגדיר את זה איכשהו ולבטל את הרמקולים של המסך.. איך אני עושה את זה?? מה עליי לעשותתת? תודהה רבה בבקשה כמה שיותר מהר אני משתוקק להפעילם
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
תכננתי בינתיים על ה AUDIOENGINE A5 מעץ במבוק... אני לא צריך 2.1, אבל אם יש משהו שווה אפשר להסתכל... חובה שלרמקולים תהיה הגברה פנימית. יש משהו יותר טוב מהרמקולים האלה? אגב, אין לי את הכסף ביד, אני כרגע עובד בשבילו, כך שאם יש משהו הרבה יותר טוב מהרמקולים בנגיד 500 ש"ח יותר, אחסוך בשבילו.. אבל לא ב 5K, זה יותר מדי זמן...
-
- 61 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הי, כאמור בכותרת, חיברתי טלויזיית LCD "32 עם כניסת HDMI למחשב עם כרטיס מסך GF8500 GT עם יציאת DVI ע"י כבל DVI-HDMI. רואים לא חד בכלל בכל רזולוציה, הנסבל ביותר היה ב 1024X768 אבל זו רזולוציה נמוכה מדי למסך/טלויזיה כזו. יש לי מסך/טלויזייה אחר LCD עם כניסת DVI ללא HDMI, וחיבור למחשב דרך כבל DVI רגיל - רואים מצויין! חד מאד ברזולוציה טבעית של 1360X768, עובד ככה ישר ללא שום הגדרות. מה קרה שלא רואים חד דרך HDMI? האם צריך להגדיר משהו? זה לא אמור להיות חיבור דיגיטלי כמו DVI-DVI?? אשמח לפתרון התעלומה! תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למשהו יש פרטים על המגבר שלי: Sanyo made in Japan Architect Series Model V-73?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למחשב, הייעוד הוא למוזיקה. חשוב לי שיהיה כבל של 3 מ', באס טוב, ושבכללי יהיו בנויות טוב. האוזניות לא יוצאות מהבית - נועדו למחשב בלבד, כלומר אם הן מגושמות קצת זה בסדר (כל עוד האוזניים לא מתבשלות שם...) עדיף שיבואו עם מתאם PL התקציב הוא בסביבות 200 ש"ח, כמה שפחות חריגות (250 זה מקסימום, אם אין ברירה לחרוג קצת) אין צורך במיקרופון או שליטה על הווליום, זה רק מוריד מהאיכות של האוזניות..
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-