אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום! אחרי שהRP-21 שלי נהרסו (נשברה הקשת קרוב מאד ל"אוזן") ועד שיהיה לי זמן/כלים לתקן אותן, חשבתי לקנות עוד זוג. עכשיו יש לי גם טיפה יותר כסף, ועל כן עוד סיבה להשתדרג. אני מחפש אוזניות לא In-Ear, עם כבל ניתן להחלפה, בטווח מחירים שצוין לעיל. העדפה לסגורות על פני פתוחות.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי את הטלוויזיה הנל...ויש לי בעיה...אין לה חיבור SCART ולכן הדרך היחידה שלי לחבר אותה ללמיר יס היא רק דרך הכבל עם ה3 צבעים צהוב אדום ולבן...עכשיו אם אני רוצה לחבר די וי די...דרך איזה חיבור אני כבר יכול לחבר אותו? אם לא סקארט וה-RCA כי הוא כבר תפוס..
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רמקולים Logitech - X-540 Black 5.1 בלי טוויטרים 541 ש"ח רמקולים CREATIVE - Inspire T6100, 5.1 כולל 2 רמקולים עם טוויטרים 448 ש"ח עוצמת הקריאטיב עולה במיקצת על ההספק של לוג'יטק אבל מצד שני ללוג'יטק יש 2 רמקולים בכל מעמד לא יצא לי לשמוע אותם אז איזה מהם נותן צלילים יותר נקיים וטובים????
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות LCD 47 אינץ'. יש הבדלים גדולים מאוד במחיר בין לכאלו עם 8ms כאלו עם 4ms . מה משמעותו של פרמטר זה ? האם באמת משמעותי ? האם יש הבדל נראה לעין ומורגש בין כאלו עם 8 לכאלו עם 4 ? כאדם שמחבר את המחשב לטלוויזיה - עד כמה זה חשוב לי בידיעה שאני רק צופה בה בסרטים (ולא משחק עליה). כל ההתלבטות היא בגלל 2 מסכים אלו: טלוויזיה 1 טלוויזיה 2 בנוסף, לא רשום באף אחת מהן מה תדר התצוגה. האם זה נתון שאינו רלוונטי ב LCD ? ורק אם בא לכם לראות- מה דעתכם על ה TV הבאה במחיר של 4000 ש"ח: מקרן אחורי תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, היום קניתי את הX540 ולמרות שאמרו שהכבלים שלהם ארוכים,הם לא מספיק ארוכים בשבילי. יש אפשרות להאריך אותם עם כבל מאריך RCA? אם כן אז איפה מוכרים כזה?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הכרטיס קולל צריך להגיע אחרי חג סוכות ..... עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר תכרטיס קול למחשב בדיוק אני מחבר אותו בחומרה של המחשב ומה עושים אחרי זה ? כי פשוט יש לי כרטיס קול מובנה בלוח והוא פועל עכשיו איך אני עושה שהכרטיס קול החדש שקניתי היפעל במקום המבונה ? ותסבירו לי הוראות פחות או יותר של ההתקנה ואיך הכרטיס שקניתי טוב נכון ? אני משלב אותו עם הMX5021
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
למשהו יש פרטים על המגבר שלי: Sanyo made in Japan Architect Series Model V-73?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי, חשבתי להשקיע באוזניות היושבות מסביב לאוזן. אשמח לקבל חוות דעת מכם להמלצות לאוזניות בעיקר לגיימינג בסכום של עד 300$ על כרטיס קול Asus XONAR D2X :xyxthumbs: הנה מן האוזניות עליהן חשבתי: AKG - K601 BeyerDynamic - 880 DT/ 990 DT Audio Technica - ATH AD700/ ATH AD800 בתודה מראש!!! אלה בטח איכותיים: http://www.aviyaffe.com/store/main/producat_ver.aspx?id_prod=32 חחחחחחח.........
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הD2 וגם לקנות לי אוזניות חדשות (כרגע אני עם CX300) חשבתי על דגמים של shure : SCL2 SCL3 SE110 SE210 כולם עולים 100$+- באייביי מה שחשוב לי באוזניות זה : אטימות טובה באסים וצליל חד ונקי תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך עם רמקולים מובנים.. היום חיברתי רמקולים חיצוניים שלוחניים (2.0) ולמרות שהם מופיעים כפועלים לא שומעים כלום והרמקולים במסך פועלים כרגל.. הבנתי שאני צריך להגדיר את זה איכשהו ולבטל את הרמקולים של המסך.. איך אני עושה את זה?? מה עליי לעשותתת? תודהה רבה בבקשה כמה שיותר מהר אני משתוקק להפעילם
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ריסיבר - ONKYO TX-SR304 רמקולים קדמיים ואחוריים תוך קיר - DUAL LA650 רמקול סנטר - JAMO 102 סאבוופר - JAMO SUB200 כל זה ב- 7750 ש"ח אפשרות לשדרוג: ריסיבר LUXMAN LR-6500 רמקול סנטר - HIGHLAND 320C סאבוופר - HIGHLAND DORD165 סה"כ תוספת שדרוג - 3950 ש"ח טוב, האם ההצעה הראשונה טובה מבחינת מחיר ומוצרים סבירים לסלון של 3 מטר והאם השדרוג משתלם מבחינת סאונד לעומת מחיר.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך 9800 GTX http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=512-P3-N871-AR&family=GeForce%209%20Series%20Family וטלויזיה LCD 32 של LG http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=704402 הייתי מעוניין לדעת איך אני יכול לחבר אותם שאקבל את המקסימום איכות בזמן הצפייה .... בנוגע לסאונד אני משתמש בלוג'טק X-530 שמחובר לכרטיס ONBORD בתודה מראש ..... LIMER
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
הי, כאמור בכותרת, חיברתי טלויזיית LCD "32 עם כניסת HDMI למחשב עם כרטיס מסך GF8500 GT עם יציאת DVI ע"י כבל DVI-HDMI. רואים לא חד בכלל בכל רזולוציה, הנסבל ביותר היה ב 1024X768 אבל זו רזולוציה נמוכה מדי למסך/טלויזיה כזו. יש לי מסך/טלויזייה אחר LCD עם כניסת DVI ללא HDMI, וחיבור למחשב דרך כבל DVI רגיל - רואים מצויין! חד מאד ברזולוציה טבעית של 1360X768, עובד ככה ישר ללא שום הגדרות. מה קרה שלא רואים חד דרך HDMI? האם צריך להגדיר משהו? זה לא אמור להיות חיבור דיגיטלי כמו DVI-DVI?? אשמח לפתרון התעלומה! תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין Creative T6100 / T6060 לבין הלוג'יטק X530 / X540. המטרה שלהם היא משחקים ומוזיקה, אולי גם סרטים. איזה עדיפים ? ???
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אולי אם יש פה טכנאים הם יכולים לנחש על סמך נסיונם מה בד"כ מתקלקל? מדובר בטלוויזיה בת 11 שנה 21 אינטש TV Daewoo DMQ-2195
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למחשב, הייעוד הוא למוזיקה. חשוב לי שיהיה כבל של 3 מ', באס טוב, ושבכללי יהיו בנויות טוב. האוזניות לא יוצאות מהבית - נועדו למחשב בלבד, כלומר אם הן מגושמות קצת זה בסדר (כל עוד האוזניים לא מתבשלות שם...) עדיף שיבואו עם מתאם PL התקציב הוא בסביבות 200 ש"ח, כמה שפחות חריגות (250 זה מקסימום, אם אין ברירה לחרוג קצת) אין צורך במיקרופון או שליטה על הווליום, זה רק מוריד מהאיכות של האוזניות..
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב משובח למדי (Q9300, כ.מסך מעולה FX3500) שמשמש אותי בעיקר לעריכה דרך firewire על פרמייר. בנוסף, אני מחזיק אוסף ענק של קלטות וידאו שחייבות לעבור המרה לDVD לפני שיתכלו אל תהום הנשייה. האם שווה לרכוש לשם כך כ. טלוויזיה שייתן לי עוד כמה פיצ'ריםשיאפשרו לי להפוך את המחשב למדיה סנטר (על אילו תוכנות אתם ממליצים) או שאפשר ועדיף להסתפק במתאם מהסוג הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDnewmidm20csof, ולשמור את ההוצאה על מדיה סנטר משובח יותר לאח"כ? תודה רבה לעונים..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי את המסך ללא כרטיס HDMI ואני רוצה להוסיף אותו.. יש לי את הכרטיס TY-FB10HMD (יש לו 2 כניסות) ורציתי לדעת אם הוא מתאים למסך הזה? ואם לא איזה כרטיס צריך ואיפה אפשר להשיג אותו.. תודה לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול למפרט החדש שלי. אני מחפש משהו איכותי שכן עד היום הכי איכותי שהיה לי זה LIVE 5.1 החלטתי להשתדרג בל ראיתי כרטיסים ממש יקרים כמו ה-D2X של ASUS אני מחפש כרטיס שמתאים להכול. יש לי אוזניות של SENNHEISER 437 ללא הגברה. מה יש לכם להציע לי בטוח המחיר הזה ? אם אתם חושבים שבשביל כרטיס מסויים שווה להעלות את התקציב אני מוכן לשקול את זה. תודה לכולכם
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש DVD מקליט, בתקציב של כ1000 ש"ח, ניתן לסטות עד 1100 אבל לא יותר מזה. רצוי מאוד שהמכשיר יקרא divx, וכן יציאה\כניסה של SCART יהיה נהדר. כמו כן, חשוב שתהיה אפשרות של צפיה בטלויזיה בזמן הקלטה של ערוץ אחר. בינתיים שמתי עין על המכשיר של טושיבה, נראה כי הוא היחיד שעונה לי על הקרטריונים. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1225&CategoryID=165&Page=1 תודה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חשבתי על Logitech S220 שקיבלו ביקורות טובות גם בזאפ וגם מכל מיני אתרים בחו"ל. אם אפשר לדעת רק מה ההבדל בין אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=20870 לאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=22431 מה זה ה Oem הזה ולמה הוא יותר זול? חוץ מזה, מה אתם אומרים עליהם? יש המלצות אחרות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האחד הוא Creative SBS560 והשני הוא S500וLogitech ... אם מישהו ממליץ על משהו אחר אני אמשח לשמוע... התקציב הוא 400 שקל.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האחד מקרן השני מסך 26" יש לי את האופציה לאחד מהם, השימוש הוא משחקים וסרטים. אני לא יודע איזה לקחת מהסיבה שהקטע של מקרן + יכולת לשחק על מסך 60" או אפילו 100" פשוט קורצת לעין. יש מישהו עם ניסיון שניסה ? או יכול לעזור לי קצת בבחירה ?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-