עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. גם ב-XVID?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by ELiA,

אני מחפש רמקולים 5.1 חדשים למחשב שלי ואני לא יודע מה להחליט לקנות http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=137928 או http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 וגם רציתי לדעת אם צריך לקנות כרטיס קול 5.1 או שמה שיש על הלוח אם מספיק.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  3. שלום אני צריך לקנות רמקולים לסלון גדול.. בערך 10 מ"ר. רק לצרכי מוזיקה כאשר המקור הוא אייפוד או דיסקמן. יש כבר הכנה לרמקולים בפינות הסלון (כבלים), רק צריך לבחור את הרמקולים. מכיוון שמדובר על שטח גדול יחסית, נראה לי שיהיה הכי טוב לקנות מערכת של 4 רמקולים. תודה..

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by psychuil,

אני צריך אוזניות בעיקר למוסיקה (שישמשו גם קצת למשחקים פה ושם). שומע בעיקר רוק על בוריו, ואוהב באסים בריאים. אני מתלבט בין ATH-ES3 וATH-SJ3 של אודיו טכניקה לבין SE-MJ2 של פיוניר. איזה מהאוזניות האלו שווה לקחת במידה ואני יכול לבחור זוג חינם? (יחי באג והמבצעים שלהם)[br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 19:29:10 אשמח לעזרה, היות ומחר אני מקווה לקנות..

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  5. שלום, יש לי הרבה סרטים ב-HD שהם 5.1 מסוג קובץ MKV כשאני צורב אותם בתור DATA על דיסק רגיל הדיוידי בסלון לא מצליח לזהות אותם ומראה כאילו שהדיסק ריק זה דיוידי "מיוחד" שקורא צרובים ובד"כ כשאני צורב סרטים AVI ,EMPG וכאלה זה קורא אותם ורשום עליו שהוא קורא גם HD (רשום 1080P..) יש איזה שהיא תוכנה להמרה של פורמט הסרטים כדי שאני יוכל לצרוב אותם ככה שהדיוידי יקרא אותם ? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. יש לי את האוזניות in Ear HPM-82 של סוני אריקסון. אין לי מושג איך, אבל הכבל של אחת האוזניות נקרע והחיבורים התנתקו. מאז לא שומעים באוזניה הזאת, אלא רק בשנייה. יש איזהשהי דרך לסדר את זה? הלחמה או משהו כזה? העליתי תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר... http://img264.imageshack.us/img264/7601/14881493149415041497149qt0.jpg תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by rider704,

קיבלתי הצעה לקנות רסיברyamaha rx-v793 רמקולים4 גדולים(120W)+ SUB)ב800 ש"ח העם עסקה כדאית??? עושה רושם של מערכת מאוד חזקה!!! נכנסתי לאתר שלyamaha וראיתי רסיבר זה ב800$... אך הדגם מאוד ישן.... אני לא מתמצא במערכות אודיו.. אז ישמח להיעזר בתגובתכם!! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by omery000,

יש לי תקציב של 450 שקל בערך לקנות אוזניות, ולפי מה שבדקתי שתי האוזניות האלה הכי טובות במחיר הזה. מאוד חשוב לי שיהיה לאוזניות באס חזק ועמוק, מבחינה חיצונית ונוחות אני מעדיף את ה-Klipsch בגלל שלא צריך להניח אותן מאחורי האוזן. המוזיקה שאני שומע היא היפ הופ, אלקטרוני, דאנס וקצת רוק ומזרחית. תודה רבה לעוזרים! * האוזניות של Shure יעלו לי 440 שקל, לעומת ה-Klipsch שיעלו לי 230 בערך מאיביי (לא זיוף)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by kobi_af,

יש לי רעש מציק מהרמקול "הראשי" אני מחבר אליו את החיבור של הרמקולים המשניים והוא עושה רעש מציק ושאני "משחק" עם החיבור הזה כלפי מעלה ולמטה הוא מפסיק אבל אי אפשר ללחוץ עליו כל היום כדי להפסיק תרעש

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by uskatin,

אני מחפש אוזניות סגורות שסוגרות על כל האוזן איכותיות עם מיקרופון שיהיה אפשר לשחק איתם משחקים ולשמוע מוזיקה ולדבר בסקייפ. חשבתי על אילו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13215 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822129 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12113 מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by elad-r,

שלום קניתי מערכת קולנוע ביתי 6.1 (רמקולים סאטליטים) ו-dvd קורא divx/xvid ויש לי 2 שאלות בקשר אליה: 1. מה אני צריך לדעת לפני שאני מחליט איפה למקם את הרמקולים בחדר? באיזה גובה הם אמורים להיות? באיזה מרחק אחד מהשני, מהטלויזיה, מהקיר וכו'... 2. מה אני צריך לעשות כדי לראות סרט divx/xvid בדי וי די? פשוט לצרוב אותו כמו שהוא (avi)? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  12. שלום. קיבלתי DVD ,רסיבר, ורמקולים. אין לי מושג כיצד לחבר אותם. אפשר בבקשה הסבר בבקשה מה צריך וכו'.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  13. לקחת אותו מקור לעשות לו המרה ל aac/mp3 ואז לwave ואז חזרה לmp3/aac כזה כ 50-100 פעמיים ב128K בaac ו192K בmp3 כדי לתת לmp3 יתרון ואז בסוף לשמוע מה יוצא כך אפשר לדעת מי מסיר הכי הרבה עכשיו הם itunes יכול לעשות לולאה

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  14. Started by danield51,

http://www.getit.co.il/Prod/66101/

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by amir.o,

קיבלתי היום את הכרטיס קול של הרקולס הורדתי לו דרייברים חדשים ל- xp והתקנתי אותם הבעיה היא שאני לא שומע שום סאונד יש למישהו פיתרון ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני שומע מצויין מליין אין אבל שאני מקליט למחשב לא שומעים טוב מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by DrMiX,

האם יצא כבר כבר firmware למערכת שלי.... LG CX245

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  18. Started by Idanp,

אני מחפש כרטיס קול חדש עד 300 שח שיחליף את המובנה בעיקר בגלל שהחיבור הקידמי נישבר איכשהו (מארז Arc midi r2) והאחורי גם כן נידפק (לא מצליח להפעיל את שני הרמקולים איתו ,הראשי לא עובד) המובנה הוא ALC887 של realtek והרמקולים הם solo c6 עכשיו יהיה נחמד גם אם הוא יתן שיפור מסויים על המובנה חשבתי על הכרטיס הזה: http://ksp.co.il/?select=.1082..34.&list=1&sort=2&glist=1&uin=18283&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הוא ?יש המלצות אחרות ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. צריך הצעות למגבר ורמקולים טובים(SURROUND) עד 4000 שח אבל ששניהם יהיו טובים לא משהו ח*א....

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by InFecT[0]r,

אני צריך המלצה לכרטיס קול 6.1 ומעלה USB למחשב נייד אני רוצה שיהיה כמה שיותר זול כי אני לא משחק משחקים או שאני צריך EAX וכאלה פשוט מוזיקה וסרטים לפעמים... התקציב הוא: כמה שיעלה הכי זול אני יקנה

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by GAL_FX,

חיים ברשת > חדשות גם השודדים למדו מה זה iPod השודדים בניו-יורק הצטרפו למהפכת האוזניות הלבנות עלייה חדה במספר מעשי השוד של מכשירי ה-iPod ברכבת התחתית מאת: מערכת חיים ברשת 18:18 21/02/2005 שודדי העיר ניו-יורק החליטו להתחבר להייפ החדש שסחף את העיר והצטרפו למהפכת האוזניות הלבנות. מספר רב של תלמידים וסטודנטים נשדדו בחודשים האחרונים בתחנות הרכבת התחתית בעיר, לאחר שהאוזניות הלבנות הסגירו את גובה המשכורת של הוריהם. ממשרד משטרת התעבורה בדרום ברוקלין נמסר כי מספר מעשי השוד של מכשירי ה-iPod הוכפל בחודשים האחרונים, כך פרסם עיתון הניו-יורק פוסט. בשבוע שעבר נדקר תלמיד תיכון שנשדד ונזקק ל-44 תפרים. בניסיון להיאבק בתופעה, החלה המשטרה לחלק פליירים ברכבת התחתית המציעים לתלמידים לח…

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by BlackDiablo,

מה אתם אומרים ? 500 ש"ח כולל משלוח אחרי תשלומים.... היה שווה ? כדיי להחליף למשהו אחר לפני שיהיה מאוחר מידי ? כי לפי מה שהבנתי זה הרמקולים הכי טובים למחיר הזה...

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by din707b,

אשמח לשמוע תגובות לגבי הכרטיס הנ"ך ביחס לג'וליה לגבי איכות ה- PLAYBACK האם אמורים להיות הבדלים משמעותיים בין שני הכרטיסים תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by spitzi,

שלום, יש לי כיום שתי טלביזיות, לאחת מהן מחובר Boxee Box עם Boxee+Hack שעושה עבודה מצוינת בהזרמת נטפליקס, BBC iPlayer וסרטים שהורדתי למחשב ביתי. בשביל הטלביזיה השניה, קניתי עכשיו בארה"ב סטרימר Roku 3, לפי הרבה המלצות אונליין. לא ידעתי כמה הפלטפורמה הזאת סגורה, ועכשיו אני נאבק בה כדי להשיג חווית צפיה דומה למה שנותן לי הבוקסי בוקס: נטפליקס אפליקציית נטפליקס ברוקו היא מגירסה חדשה, שמנסה לחסום התחברות מחוץ לארה"ב. כרגע, נטפליקס מנסה לעקוף שירותי DNS VPN בכך שהיא פונה ישירות לשרתי DNS של גוגל: 8.8.8.8 או 8.8.4.4. אני משתמש בשירות DNS VPN של Unblock-us. יש להם דף עזרה בנושא, ושם מנחים לבצע static route לכתובת הנ"ל, כך שיופנו לראוטר עצמו. לי זה עבד לכמה דקות, ואז הפסיק לעבוד לגמר…

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. כל הדברים הלה שכדאי לעשות לאוזניות ורמקולים בהרצה ראשונה, איך ומבצעים והאם בכלל כדאי באוזניות כפתור? ואגב, הגיעו ה-OMX70, אחלה אוזניות!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.