אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
Sony MZ-NF610 High Speed Net MD Walkman Recorder - Christmas ... אני רוצה ליקנות את המיני דיסק הזה... המחיר שהציעו לי הוא 1150 שקל... !!! כדאי?
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום מישהו יוכל להסביר מה זה slims לנאנו? ולמה זה עוזר? והאם יש כזה בארץ? איפה? המוצר: http://iskin.com/slims/index.html ישי
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על Labtec Arena 685 5.1 ומה יותר טוב למשחקים וסרטים Creative Inspire T6060 או Creative Inspire® 5.1 5200 ???
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
נגן הDVD שלי (StandAlone) ישן מאוד. כשאני אני אומר ישן אני מדבר על כמה שנים טובות. בכל אופן בגלל שהוא ישן הוא לא תומך בכמעט כלום אפילו לא CD-R, שלא נדבר על DVD-R. אני מתכוון לקנות נגן חדש שתומך במדיות הקיימות היום, וגם חושב על לקנות נגן שתומך ב DIVX. יש למישהו פה נגן כזה ויכול להמליץ לי על דגם? המבחר בארץ לנגנים שתומכים בDIVX לא גדול. אני חושב על לקנות PHILIPS DVP630 או PIONEER DV-470 הסתכלתי במאגר מידע על הנגנים בVIDEOHELP אבל חלק מהתגובות שם טובות וחלק לא... אם למישהו פה יש את אחד הנגנים הנ"ל בבקשה תכתוב פה עליו ואם כדאי לקנות אותו...
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן יש לי רמקולים מעץ הגדולים.... לא משנה איזה נכון? מחוברים לרסיבר... של יאמהה שמוחבר למחשב..... עכשיו מדי פעם יש כזה דעיכה ברמקולים ואז זה מסתדר הרמקולים מחוברים טוב..... משכתי את הכבל והוא לא התנתק זה אומר שהוא מחבור חזק... חיברתי רמקולים למחשב אין את הביעה אז זה או הרסיבר או הרמקולים... איך אני בודק?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ניסתי לחבר מקורות שונים,קבצים שונים,אנשים שונים והמסקנה היא אחת-שומעים חלש יותר באוזניה הימנית(זו עם החוט הארוך יותר) יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכם, נתקלתי במשהו מעניין ולא מובן. היבואן הרשמי של ה monster beats לארץ הוא באג. ניקח למשל את הbeats solo. מחיר בבאג: 1109 ש"ח. מחיר ב-KSP: 870 ש"ח בלבד. כמעט 30% פחות. ועכשיו אני שואל, הכיצד?! 5% זה עוד סביר, 10% זה על הקצה, אבל 30%? הם מציינים שזה שנתיים אחריות, אבל כמובן שהם לא רושמים באג. האם KSP מייבאים אוזניות מזוייפות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
42 - 46 אינץ' FULL HD חובה שימושים עיקריים - עידן + חיבור למחשב והקרנת סרטי HD אחראיות מינימום 3 שנים עדיפות ל 5 תקציב עד 3000 שקל אני מעדיף חברה מוכרת ודגמים שידועים שמחזיקים הרבה זמן ... יש חיה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי טוען שכן...קניתי את האוזניות סוני לחוד ואני רוצה נגן FLASH שיתאים מבחינת התנגדות..ויש לאוזניות שלי כבל מאריך מטורף של איזה 40 ס"מ...הבנתי שגם זה משפיע על הזרימה עכשיו יש לאוזניות : High power 30mm Neodymium driver Gold plated connector אני לא יודע כמה אוהם אבל מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי לכולם. קניתי מערכת Q6600 חדשה ובלוח אם מסוג GIGABYTE 965-S3 יש כרטיס קול אונבורד. במחשב הקודם שלי יש הרקולס פורטסימו 7.1 יש לי מערכת רמקולים 5.1 של Logitech רציתי לדעת מבחינת ביצועים ואיכות איזה כרטיס יהיה יותר מהיר או איכותי? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי מערכת Logitech Z-680, ואני כרגע משתמש רק בכרטיס קול המובנה שהגיע עם הלוח אם שלי, ASUS P4P800 Deluxe. האם זה מספיק? אם לא, איזה כרטיס קול (במחיר נורמלי) כדאי לי לקנות?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 3אפשרויות בין Harman Kardon SoundSticks לבין z2300 של לוגיטק לבין fx4021 ההפרש במחיר זניח תודה
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים לאי פוד/רמקולים שאפשר לחבר עליהם את האי פוד.. (מה צריך שהיה ברמקול בשביל שיוכל להתחבר ישירות לIPOD?) אפשר שהיה מחובר לחשמל עד 200$ אני יכול לקנות גם בבלגיה/ארצות הברית/דיוטי פרי.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולכם. רכשתי אוזניות BrainWavz R1 מ-MP4Nation לפני מספר חודשים. האוזניות הגיעו, שומעים מעולה. so far so good. לאחר כחודשיים של האזנה בדרך לעבודה ובחזרה ממנה, שמיעה רגילה ולא מתעללת לחלוטין, הכבל של האוזניה הימנית מרגיש כאילו שהוא עומד להתנתק מהאוזניה. הכבל קצת רוקד לו בפנים, אם אתם מבינים למה אני מתכוון. יש לציין ששומעים ב-2 האוזניות אותו הדבר. יצרתי קשר עם החנות לפני כחודש, והם אמרו לי לשלוח להם את האוזניות להונג קונג, והם יחליטו מה לעשות עם זה. מאז הזנחתי את זה. עכשיו אני מתכוון לשלוח את זה אליהם בהקדם האפשרי. אך שאלה אחת לפני שאני שולח- יש בכלל טעם לשלוח אותן? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי רמקול סנטר שמחובר ע"י 2 חוטים ולא יציאה RCA או אנלוגי או איך שקוראים לזה בקיצור יש לי רסיבר של 2 ערוצים ורציתי לעשות שהסנטר יפעל בסראונד, בקיצור לקחתי חוט וקראתי אותו עד לחוטים בפנים וחיברתי אליו יציאה כמו שבמחשב וחיברתי לסנטר (מקווה שהבנתם) בקיצור אני מחבר ליציאה הירוקה, בסדר עובד טוב, אבל שאני מחבר ליציאה הכתומה לסראונד שומעים ממשששש חלש וגם ביציאות האחרות, כמעט לא שומעים אותו רציתי לדעת מה לא בסדר? וגם אי אפשר להגביר אותו הרי, כי זה חוט שקראתי לו תצורה וחיברתי אליו עוד חוט שקראתי עם יציאה כמו שבכרטיס קול. ובדקתי MUTE ודברים כאלה, הגדרות.. 2.1 5.1 וכל אלה יש לי את הכרטיס קול המובנה שעל הלוח ABIT NF-7 SL תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ותודה למי שטרח לבדוק את תוכן ההודעה בנוסף קיבלתי המלצה חמה על הרמקולים האלו ואשמח לדעת אם משלתם יותר לקנות אותם במדינות הנ"ל אם יש המלצה אחרת על רמקולים טובים יותר או שפשוט כדאי לחבר רמקולים של מערכת סטנדרטה, אשמח לדעת. כל המלצה או טיפ יעזרו, יבורך האיש. כל טוב.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני סוגים של רמקולים : 1) YAMAHA NSP240 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=NSP240&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=196&aff=Zap# או 2) JBL SCS 146 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=254&CategoryID=186 מה אתם ממליצים לי?
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ראיתי רמקול עם חיבור אוודיו בצבא לבן של dvd. השאלה אם אפשר לחבר אליו mp3 עם מתאם או שחייבים dvd. תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הי לא הייתי בפורום הרבה זמן אז אני צריך את עזרתכם אני רוצה לקנות רמקולים בסביבות ה-450שח' בלי חריגות גדולות אלא אם כן יש לכם הצעה מעניינת תודה לכל מי שיעזור. נ.ב הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה וקצת סרטים תודה.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני התחלתי להתעניין קצת בנגני MP3 שמבוססים על הארדיסק, כי אני אוהב את הרעיון שכל מאגר המוזיקה שלי יכול להיות תמיד אצלי בכיס מוכן לשמיעה. לצערי אני לא מודע מספיק למצב נגני הMP3 בשוק כיום ואני רק מכיר את הדגמים המובילים... לכן אני פונה לעזרתכם אני מחפש נגן עם התכונות הבאות: * נגן שיוכל להכנס לכיס ולא יהיה כבד מידי )אני מתאר לעצמי שכל הנגנים ככה( * יכולת להראות את מילות השיר . שמעתי שיש נגנים מבוססי פלאש עם האופציה הזאת . זה נורא חשוב לי ואני לא יודע אם לנגנים המובילים כמו iPod או H320 יש את הפיצ'ר הזה * שתהיה לי האפשרות להשתמש בסוללה רגילה מתי שהסוללה הנטענת נגמרת \ מתה . אני ממש לא סומך על בטריות נטענות ואני לא רוצה להדפק כאשר הבטריה הולכת.......…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה שלי למחשב באמצעות כבל DVI-HDMI. הרזולוצייה המומלצת לחיבור באמצעות מחשב היא 1024X786, רק באמצעות רזולוציה זו אני רואה את שולחן העבודה בבירור ועל כל המסך. השאלה היא האם כאשר אני צופה בסרטי HD ׁׁׁ720P , איכות הצפייה לא נפגעת? זה לא קצת מוזר שהרזולוצייה הטבעית של המסך היא לא 720P ?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מישו מוכן בבקשה להסביר לי מה ההתרון של מיני דיסק על כל נגן אחר..? כלומר למה לי לקנות מיני דיסק ב 600 שח אם אני יכול לקנות נגן MP3 ב חצי מחיר? הדבר היחיד שהאבתי במיני דיסק זה העיצוב... מתאים לסטייל שלי. ---- מצאתי את זה... מוצא חן בעיני. זה וגם זה תודה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שאני אבין-אני פשוט מחבר את ה-DOK ל-DVD וזהו? לא צריך להמיר לסוג מסויים? אם כן-במה משתמשים בDVD? בקיצור מה צריך לדעת? יש כאן טריק?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אוקי אז ככה =[ קניתי iRiver H320 לפני איזה שנה בערך אני ממש ממש ממש מרוצה. הבעייה היחידה שאני אוהב ווליום יותר גבוה S: והוא חתיכת בלוק בכיס והוא מכוער =\ חוץ מזה.. אין לי טענות אליו.. הא וגם שאין שאפל כמו שצריך ושאי אפשר לבנות playlist בנגן. עכשיו... לא יודע למה =\ אבל אמא שלי קנתה לאחותי הגדולה Ipod video 30GB והיום היא הביאה לה אותו... אמא שלי אחותי ואני הסכמנו שזה רחוק ממה שהיא צריכה =\ וזה באמת דבר שמיותר בשבילה.. כששאלתי אותה כמה שירים היא רוצה בmp3 שתהיה הכי largit שיש היא אמרה 800-1000.. כפי שאתם יודעים בשביל 800-1000 אפשר להסתפק בנגן 6GB.. קיצר הצעתי למכור בישראל ולקנות משהו אחר.. הם לא רצו להתחיל להסתבך.. אז חשבתי אולי אני יחליף איתה ואז ככה יהיה לי מכשיר …
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לךי כרטיס קול AC97 של SOUNDMAX אני לא מצליח לשמוע כלום דקך הרמקולים שלי אני מחפש דריבר מי שיש לו דריבר או קישור שייתן לי בבקשה אני חייב אני מתחרפן בלי מוזיקה ועוד דבר כתוב לי שאין לי התקן קול ז קשור לדריבר שאני צריך?? ואם לא אז מה עושים?? תודה לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-