עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Amit_Alcobi,

יש לי חיבור scart RGB בTV ואני רוצה לעשות אותו קומפוננט כדי שהapple TV שלי יתחבר לTV אז אני רוצה לדעת אם יש מתאם כזה והאך איכות החיבור. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2536008#more_info 2000ש"ח בWALLASHOPS,המכירה נסגרת ב5 וחצי בבוקר...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Pitus,

שלום, יש לי טלויזיה HAIER 32 אינץ LCD דגם L32R1 1.במחשב אני מחובר עם כבל DVI לHDMI 5 מטר לא יודע איזה קטגוריה (כנראה נפלתי על קטגוריה 1) ורואים טוב, אבל אני לא מצליח להעלות מרזלוציה של 1024X768. האם זה המקסימום שאני יכול לקבל מהטלויזיה או שזה בעצם בעיה בכבל? סרטים וסדרות שאני מוריד רואים ממש טוב עם זה אבל טקסט כללי בטלויזיה לא רואים הכי טוב... 2.איך אני יכול לדעת איזה סוג פאנל יש לי בטלויזיה? תודה על העזרה, פיטוס.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by orninyo,

שלום קניתי רסיבר DVD marantz er1600 והכתוביות בעברית מופיעות הפוך איך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. החלטתי לקנות אחד משנ יהמרקולים הבאים אבל אני לא יודע מה להחליט וצריך עזרה. סט 1: LX - 7000W שהאזנתי לרמקולים הקידמיים והוא נשמע טוב מאוד. http://www.crazyedi.co.il/products/27641 סט 2: : XL900 ADC לרמקולים השניים יש נתונים גבוהים יותר על הנייר אבל לא האזנתי להם. ולדם יותר נמוך יש ביקורות טובים. איזה מהם לבחור? נ.ב הרסיבר Yamaha HTR5930 יחזיק את הרמקולים האלה? תודה!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. שלום, אני עובד על מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט, ואני חווה כל מיני עיוותים בסאונד באופן אקראי כשאני מפעיל מוזיקה. העיוותים האלה מוכרים לי עוד מכשהיה לי אקס פי, רק ששם הם היו מופיעים לשניות אחדות רק כשהייתי מדליק את הטלויזיה שלי שמחוברת בHDMI למחשב. אני עובד על המפרט הבא: Q9450 Asus P5N-T Deluxe DDR2 800 4Gb Zotac GF9800GX2 Modu82+ 625w Dell 2408WFP + Haier LCD 32" שני המסכים מחוברים ביחד, את הבעיה אני מרגיש בשני כרטיסי קול שונים שנסיתי. חשוב להדגיש שבאקספי לפעמים כשהייתי רואה סרט על הטלויזיה פתאום היא היתה משמיעה רעש נוראי, והייתי נאלץ לעשות לה מיוט. היו לי כל מיני תופעות מוזרות שלדעתי נבעו מהעובדה שהכרטיס מסך שלי חשב שהוא יודע לנגן גם סאונד. אבל מבחינת סאונד שהיה יוצא לי מהמח…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by TscR,

שלום לכולם היום קיבלתי את הZ-5500 שלי ויש לי בעיה. כששמים על 6 ערוצים [ששומעים בכל הרמקולים] ברמקולים הקידמיים שומעים יחסית חלש. אבל שאני מעביר נגיד לסטאריו פתאום שומעים בהם חזק [בלי לשנות את העוצמה] האם יש דרך לכוון אותם בנפרד? תודה

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  8. נאבדו לי הגומיות של JBL 220 איפה אפשר להשיג? הגומיות שאוטמות את האוזניים במידה הכי קטנה. תודה מראש ערן

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by EAD,

היי בדיוק "נחתו" פה (תודות לתומר יפה המאוד נחמד!!) אוזניות GRADO GS1000. נחשבות הטובות ביותר של GRADO, ומן הרגע הראשון ששמעתי אותן התאהבתי בצליל שלהן. אני ארשום אולי מאוחר יותר ביקורת רצינית יותר פה וגם אעלה תמונות (פשוט חבר תכף בא) אבל אני רק יכול להגיד שהן פשוט מדהימות!!! וככול שהמקור שיש טוב יותר, והמגבר טוב יותר, ככה הן ישמעו טוב יותר. חוץ מזה, שצריך לתת להם כמה ימים לפני שאוכל להגיד דעתי, כדי שיהיה BURN IN איכותי (לוקח להן בין 100 ל200 שעות לפי מה שאנשים אומרים באמת ל"הפתח" מבחינת הצליל) יותר מאוחר (בלילה או מחר) אעלה תמונות פלוס ביקורת קטנה ויותר מעמיקה על האוזניות שמהוות השגת "חלום" מבחינתי.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by יוני הגבוה,

גרסת PCI. בזאפ מצוינת נועה מחשבים כחנות היחידה שמחזיקה את כרטיס הקול, רק שאין לה אותו במלאי. מישהו יודע/מכיר חנות נוספת? תודה!

11. ככה אני אחבר את המערכת לסוני בעזרת הקומפוזיט [אני אחבר רק את היציאה הלבנה והיציאה האדומה] ככה שצרריך שלמערכת תהייה כניסה כזאת ... עכשיו אני רוצה גם שישמעו מהטלוויזיה דרך הרמקולים.. השאלה היא איך עושים את זה ? יש לי PHILIPS PFL5322 בגודל 32"[אם זה משנה] ... ויש לו את כל הכניסות הקיימות..[אני כמעט בטוח שהוא לא מחסיר שום סוג של כבל] איזו מערכת תתאים לי .. סימו לב שאם המערכות שאני מבקש חורגות מהמחיר ואין מערכת שתתמוך בשניהם אז אני רוצה מערכת שתתמוך רק בסוני 3 *עדיפות ל2.0/2.1 בגלל חוסר מקום עריכה: מה דעתכם על זה ? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=704 האם RCA הוא החיבור המדובר ?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  12. שלום אנשים, אשמח להמלצות בענין כרטיס קול טוב לשמוש אודיו בעל אפשרות חיבור לפאנל הקדמי של המארז (אזניות ומיקרופון). כרגע יש לי כרטיס ג'וליה שאני מאד מרוצה מהסאונד אבל העובדה שהוא אינו מאפשר חיבור לפאנל הקידמי הופכת אותו לבלתי פונקציונאלי עבורי. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  13. להפתעתי גיליתי שיש סוגים שונים של כבלים לDVI, ויש גם הבדלים גדולים מאוד במחירים ואני לא בטוח מה אני צריך לקנות ראיתי שיש קבלים של 18 ושל 24 פינים, וגם מצאתי הסבר שבעצם יש 5 סוגים שונים: http://www.gozmotech.com/scripts/help.asp?cat=%EB%E1%EC%E9_DVI&topicID=2 כדי לחבר HTPC עם יציאת DVI לטלוויזיתLCD, איזה כבל אני צריך? אני צריך להעביר אצ הווידאו (האודיו יהיה מחובר למערכת בניפרד) בנוסף, כמה האיכות של הכבל באמת משנה? האם מישהו פה ראה הבדל באיכות התמונה עם כבלים שונים של DVI?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by approx,

אז ככה אני צריך כרטיס קול בעל יציאה אופטית ראיתי את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 ורציתי לדעת איך הוא השימושים הם בעיקר סרטים יש משהו עד 400 שקל פלוס מינוס שעדיף עליו שיכלול יציאה אופטית ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by Omer DA,

אני מתלבט בין שתי דגמים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1258 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1262 השימוש העיקרי שלי יהיה לשמיעת מוזיקה..והרבה פחות למשחקים..המחיר אותו דבר השאלה היא מה נחשב יותר איכותי

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by oshrinuri,

היי, עד לא מזמן טלוויזיית ה-LCD 32" הייתה בסלון. ההורים שלי לא היו מרוצים מאיכות התמונה, עקב מריחות רבות וחוסר פרופורציות [בתפריט של שידורי הממיר גם שיחקנו עם הפורמט 4:3 ו16:9, עדיין התמונה מוזרה]. הטלוויזיה הייתה מחוברת לממיר של YES דרך כבל SCART. עכשיו, הורדנו את הטלוויזיה לחדר המחשב ורציתי לשאול אם אני מחבר אותה למחשב דרך HDMI - DVI, ומפעיל סרט ב-720p, האיכות תהיה זהה לזו שעל מסך המחשב או גרועה יחסית? ואם היא אכן גרועה, איך אפשר לגרום לתצוגה להיות מיטבית? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by J S Bach,

כותרת האם כרטיס הקול של Asus ה-XONAR D2 נחשב לבעל DAC שהוא HIGH-END נגיד כמו ה-DAC שישנו ב-PICO?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by poza,

אהלן אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול.. האם קיים מפצל כזה מיציאת DVI של הכרטיס מסך ל SVIDEO ? אני מעוניין לחבר את היציאה לטלוויזיה שיש בה רק חיבור RCA ישלי כבל מ SVIDEO ל RCA קיים מפצל כזה ?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. השימוש העיקרי לרמקולים האלה הוא מוזיקה רציתי המון זמן לקנות את הCreative INSPIRE T6060 5.1 אבל הבנתי שדווקא למוזיקה הם פחות טובים ויותר למשחקים וסרטים ראיתי פה בפורום שאנשים ממליצים על הM960וMicroLab שזו חברה שאני לא מכיר, הרמקולים נראים ממש איכותים ביחס למחיר השאלה שלי אם הם טובים למוזיקה? ואם בכלל רמקולים 5.1 עדיף מ2.1 בנושא של מוזיקה? תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by idf4343,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה שאני לא מוצא לה פתרון בבעלותי מחשב Toshiba Satellite a305-6858 ואותו אני מחבר לטלויזיה Toshiba CRT בחיבור S-VIDEO ל RCA את הכבל חיברתי כשהמחשב נייד כבוי במסך הטלויזיה אני מקבל מסך כחול (no signal) כל שינוי שאני מבצע במחשב fn+f5 לא עוזר כל השינויים מתרחשים במסך הנייד ומסך הטלויזיה נשאר דומם ללא תגובה המערכת שאני מריץ היא Vista Home Premium עם chipset Intel X3100 האם מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון? כמובן כל פתרון יצירתי יתקבל בברכה ! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by ofcourse,

היי אני מזמין עכשיו אשניות של סנייזר מארה"ב ואני מתלבט בין CX400 ל CX500 ? המחירים באיביי הם לא רחוקים ? הייתי שמח להמלצה או אם יש אזניה יותר טובה במחירים האלו 25-35$ תודה

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. שלום אנשים, אשמח לקבל עזרה אם למישהו יש מושג האם ניתן לחבר את הכרטיס קול הזה לחיבורים הקדמיים של המארז - מיקרופון ואוזניות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by MasterOfMuppets,

שלום! אחרי שהRP-21 שלי נהרסו (נשברה הקשת קרוב מאד ל"אוזן") ועד שיהיה לי זמן/כלים לתקן אותן, חשבתי לקנות עוד זוג. עכשיו יש לי גם טיפה יותר כסף, ועל כן עוד סיבה להשתדרג. אני מחפש אוזניות לא In-Ear, עם כבל ניתן להחלפה, בטווח מחירים שצוין לעיל. העדפה לסגורות על פני פתוחות.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ori14,

היום עשיתי סדר במחסן, ולמרבה הפלא, נגלתה לעיניי מערכת משפחתית ישנה, רק הרמקולים עבדו, וששמעתי בהם פעם הצליל שלהם היה נחמד, טוב יותר מהרמקולים שיש לי עכשיו למחשב. הדגם הוא: sw sx115, מה תפקיד החוט האדום, ומה תפקיד השחור? לאילו צריך לחבר אותם בכניסת בננה של הסאב של קריאייטיב שיש לי עכשיו לבדיקה? ובכללי, מישהו מכיר את הרמקולים, כדאי להחליף אליהם? רשום עליהם שיש התנגדות של 6 OHM, שנראה לי מוזר למדפיים מה שווי הרמקולים? דרך אגב, למדפיים יש דרייברים גדולים יותר, מה שאומר בדרך כלל יותר מגנטיות, האם יש סיכון בלשים אותם במרחק מטר מהמחשב, קרוב למסך למודמים וכולי?

דיונים חדשים בפורומים