עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. זו השגיאה שאני מקבל http://img141.imageshack.us/img141/604/appleipodusbdevicebl5.jpg

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  2. שלום, ראשית אציין שקראתי את הסטיקי בנושא, אבל לא מצאתי בו תשובה לשאלה. בכוונתי לקנות את המחשב הנייד הבא: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3945119-4005381.html אני רוצה להשתמש בנייד לצורך צפייה בסרטי FHD. למחשב זה יש יציאת HDMI ויציאת VGA, אבל אין לו יציאת SPDIF. יש לי טלוויזית LCD 1080P, אשר יש לה 3 כניסות HDMI. בנוסף, יש לי רסיבר עם כניסה קואקסיאלית וכניסה אופטית לאודיו של 5.1. 1. איך אפשר לפצל את יציאת ה-HDMI כך שאוכל לחבר את הוידאו לטלוויזיה ואת האודיו (5.1) לרסיבר? 2. בטלוויזיה רשום על אחת מכניסות ה-HDMI שהיא בעצם HDMI/DVI ומיועדת לחיבור למחשב שמוציא DVI. האם זה רלוונטי לגביי? פשוט בסטיקי רשום שאמורה להיות כניסת HDMI יעוד…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. יש לי Hauppauge PVR-150 MCE. מותקן על XP SP3. ה-tranceiver חובר ל-USB, בעיית ה-sticky keys נפתרה, והשלט עובד מצויין עם EventGhost. יש לי משהו כזה (כמו שמופיע בצד שמאל): את זה אני מניח שצריך לחבר לאחד משני השקעים שבאחורי ה-tranceiver (?) ולמה בעצם יש שני שקעים? ועכשיו מה? איזה תוכנות/דרייברים צריך להתקין? (אני משתמש ב-PowerCinema אם זה משנה במשהו) :s05:

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  4. קניתי עכשיו טלויזיית LCD וחיברתי אותה למחשב. למחשב שלי יש רק יציאות DVI אז חיברתי מתאם DVI to HDMI ומשם כבל HDMI למסך. יש לי כרטיס Sapphire HD 4870 1GB ובדקתי בעמוד של המוצר באתר של Sapphire וכתוב שם שניתן להעביר סאונד בעזרת מתאם HDMI וגם בהגדרות קול כתוב שיש אפשרות להוציא קול עם HDMI אבל הבעיה היא שכתוב משום מה שהכבל לא מחובר.. יש תמונה, אין סאונד. תמונה להמחשה: http://img19.imageshack.us/f/61446602.png/ *עדכנתי לדרייבר הכי עדכני *ניסיתי בכל החיבורים בכרטיס (2). מה עוד אפשר לנסות/להגדיר בשביל שיעבור סאונד?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. מפרט בצד, אני משתמש בכרטיס אונבורד ובכניסה שבאה יחד איתו. למישהו יש ניסיון עם העניין הזה? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by roi.vahab,

היי , אני מעוניין לשדרג את הכרטיס קול שברשותי בכרטיס חדש . שימוש : משחקים כבדים ,סרטים . הדרישה : תמיכה בתקנים החדשים , 5.1 + סאב . הכרטיס אמור להיות פנימי וכמובן PCIe ׁׁ(חבל לא לנצל את הסלוט המיותר ) מחיר : עד 700 שקל שאלות : 1.האם קיים הבדל משמעותי מבחינת איכות השמע בין הכרטיס קול שברשותי creative audigy 4 (רמקולים : Inspire T6060 creative ) לבין כרטיסי קול אחר שמחירו הוא בסביבות ה700 ש"ח ? 2.האם לדעתכם במערכת הרמקולים דרוש שדרוג תודה .

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. זה כמו 2 גלגלים שוכבים ושתיהם מסתובבים וזה עובד כמו קסטה אך זה הרבה יותר גדול. יש לי כזה וזה מלפני 40 שנה. יש כזה תמיד בסרטים של המרגלים וכו' כשהם מקליטים דברים. בקיצור, זה עובד עם מנורה ולא עם טרנזיסטורי הגברה. מישהו יודע איך קוראים לזה? חשבתי אולי למכור כי זה פריט אספנות. בקרוב תמונות!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by jfkk,

שלום מעוניין לקנות כבל hdmi1.1 באורך 10 מטר מישהו מכיר חנות מחיר שפוי ואמינה לקניית כבל באזור תל אביב. יש מדריך להגדרות לצפיה לאחר התקנה הכבל תודה

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by roi.vahab,

היי לכולם הציעו לי דרך העבודה את Harman Kardon SB16 במחיר של 1980 ש"ח במקום 4000 . מישהו מכיר את המערכת ?עבד איתה בעבר ? עסקה שווה ? תודה

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  10. היי מחפש טלויזיה 32" לחדר שתהיה בעלת איכות גבוהה ככול האפשר. שמתי על על טלויזיה של PRIMEVIEW איך היא? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23760#details

11. אני יהיה קצת יותר מפורט - הסאבוופר שלי ממוקם צמוד לקיר מול דלת הכניסה לחדר שלי והחדר נמצא בסוף המסדרון... מה שקורה שאני שומע מוסיקה או רואה סרט ויש קטעים שיש בהם קצת באס אז שומעים בכל המסדרון מן "וווווםםם" כזה של באס כי הפיר של הסאבוופר מופנה לכיוון המסדרון, והחדר שלי אבא שלי הוא בדיוק בצד השני של המסדרון והוא שומע את כל ה"וווווםם" הזה וזה מפריע לו... אז איך אפשר לעשות שאני עדיין יוכל להינות מבאסים מבלי שזה ישגע את אבא שלי?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. עוד כשבוע מגיע מחשב חדש שהזמנתי, החלטתי לנצל את ההזדמנות וגם לקנות לו כרטיס קול שיהיה יותר איכותי ממה שיש בלוח (Gigabyte GA-945P-S3), אך התקציב שלי לא גדול (תכלס יכול להיות גדול, אך אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף , לכן נורא חשוב לי יחס האיכות/מחיר), כמו שאמרתי, הרמקולים שלי הם ATP3. התקציב הוא פחות או יותר 300 שקל, ישנם כרטיסים טובים (יחסית כמובן) שמשתלמים במחיר הזה? אם כן - אילו ? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  13. שלום חברים אנחנו רוצים לקנות טלויזיה LED בגודל 32" - השימוש יהיה בעיקר לצפייה בתכני SD - שידורי עידן +, DVD ווידאו VSH וסרטים מכונן USB. צריך טלויזיה שתציג לא רע את שידורי עידן + ותתמוך בעברית בתצוגת השידורים ובכתוביות בסרטים - בכמה שיותר פורמטים. צריך גם חיבורי Composite ו-Components (עדיף נפרדות, אבל הבנתי שזה דבר נדיר ברמה הזו) ויציאות אודיו לחיבור למגבר. התקציב הוא עד 2000 ש"ח מהתרשמות בחנויות, נותרו המועמדות הבאות: סוני KDL-32R423 טושיבה 32P2300 (שאין לה ממיר מובנה - האם אפשר להשתמש בממיר חיצוני ?) סמסונג UA32F4000 סמסונג UA32F5000 (מעט חורגת מהתקציב אבל יש לה FHD) על מה אתם ממליצים ? אנחנו רוצים לקנות השבוע. תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. נלקח מאתר www.pdapoint.net שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמנו תמונה מסויימת של נגן IRIVER מסדרה 300 אז מה היא תמונה זו ? זוהי סקיצה ראשונית של נגן ה IRIVER סדרה 300 טרום יציאת המכשיר, עיצוב שנעשה ע"י חברת Inno , וחלקנו שראו את התמונה וגם בעלים של כזה מכשיר אפילו אמרנו..... חבל שבאמת לא עיצבו את המכשיר כך. הדיון הזה הוא בעצם על העיצוב הבא של המכשירים : 1. החברות שמייצרות את המכשירים כן שמות לב למה שנעשה בפורומים עיקריים 2. מראה מה רובנו היינו רוצים מהמכשיר הבא - מבחינת עיצוב 3. וכמובן אילו שינויים היינו רוצים במכשיר אציין כי האתר בקשר מתמיד עם Iriver ו Cowon הם תמיד מסתמכים על אתרים מסויימים אך תמיד שמחים לשמוע את הדעה הישראלית. אתחיל בכמה דוגמאות דווקא של Iaudio…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  15. שלום! אני רוצה כרטיס קול טוב שיהיה מיועד רק לשמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקים.....בקשר מחיר נאי לא יודע כמה כרטיס כזה אמור לעלות... וגם אבא שלי הביא מערכת 5.1 של HERCULES בשווי של 250 ש"ח, מישהו מכיר את החברה? במחיר הזה זה טוב? אם לא אז אני רוצה גם המלצה למערכת טובה. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  16. שלום איפה אפשר להשיג את הכרטיס הזה בארץ? ומה המחירים שלו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eladaviv,

יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לקנות רמקולים ברמה. שמעתי על החברה שהיא זולה יחסית, שיש לה רמקולים על רמה! מה אתם אומרים כדאי לקנות? (בתקציב עד 400 שקל) -השימוש הוא לצורכי משחק ומוזיקה. אם זה משנה אז הכרטיס קול שלי הוא- creative sound blaster 128bit . תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. ניזכרתי ליפני כמה זמן שיש דבר כזה מיני דיסק LOL אני מריץ חיפוש וזה אני רואה שאפשר לעביר שירים דרך USB ווכו וזה מהיר ויד שנייה זה לא עולה הרבה וזה קטן השאלות שלי הם: זה יותר איכותי מדיסקמן MP3 ? באיזה קצב זה מעביר שירים? איך האיכות באופן כללי? כמה שירים בערך אני יכול להעביר למיני דיסק

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by doker,

יש לי אוזניות גרדו SR80I ונאבד לי החלק השחור שתופס את האוזניות. ה"פין" השחור שמונע מהאוזנייה לצאת. חיפשתי הרבה באינטרנט ולא מצאתי משהו דומה יש למישהו מושג איפה אני יכול להזמין כזה? אולי איך קוראים לזה שאני אוכל להזמין מאיביי? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by sbhtkK7,

http://www.amperel.co.il/products/194096

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  21. יש לי LCD של סמסונג שהיא אצלי כ-4 חודשים ולאחרונה יש לי בעיה שאני מפעיל אותה יש קול אבל אין תמונה אחרי איזה 10 נסיונות שאני מכבה מדליק מכבה מדליק זה שוב עובד טוב אבל כל פעם זה חוזר על עצמו אחרי שאני מכבה אותה אני צריך להפעיל אותה לפחות 10 פעמיים ואין לי אחריות עליה כי הביאו לי אותה מחו"ל ככה שאין לי כל כך לאן ללכת איתה...

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by t-mac,

שלום. אני מחפש נגן mp3 עם נפח לפחות 512 מגה, עדיף 1 ג'יגה עם תקציב של עד 600 עד 700 שקל פלוס מינוס. אני רוצה שיהיה לו צליל טוב, רדיו (אם אפשר גם שיהיה אפשר גם להקליט ממנו), וטייפ מהלים אם אפשר עדיף. תודה רבה לעוזרים ויום נעים לכולם!...

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by AdiD,

קיימות אוזניות IN EAR שהגומי שעל האוזניות לא יוצא? כבר מספר פעמים שנופל ונאבד לי הגומי הזה, ומצד שני אוזניות גדולות דיי חמות ופחות נוחות להליכה וכו', האם קיימת חייה כזאת אוזניות IN EAR כמו שציינתי?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by sshhaayy11,

קניתי נגן gimini 402 ויש פונקציה של לראות תמונות בשיר במקרה יש לי כמה שירים כאלה אבל אין לי מושג איך מוסים תמונה בשיר כדי שהנגן יוכל להראות לי אז אם משהוא יודע אשמח לקבל תשובה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. יש לי DVD PILOT מערכת קולונע ביתי עם 5 רמקולים וסאבופר ונהרס ה CD ROOM הDVD משהו כמ בן 5 שנים ועכשיו אני רוצה להחליף את ה CD ROOM אז כמה זה אמור לעלות לי משהו בסביבות ה גג 250 300 שקל נכון אם בכלל אפשר לעשות ם זה משהו פשוט בזמנו הוא עלה לי 2000 שקל

• 1 תגובה
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.