אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מערת סטריאו שתספיק לי לדירה קטנה (שאני אוכל לשמוע מכל הדירה) חשוב שאוכל לחבר אותה למחשב כך שלא אצתרך להתעסק עם דיסקים יותר מידיי. מה שראיתי עד עכשיו זה: Panasonic SCAK310 לפי מה שהיבנתי יש לה עוצמה ואיכות טובים מאוד. אודה אם תתנו עליה תתנו עליה דעה ואם תמליצו לי גם על מערכות אחרות במחירים האלו ד"א על עכשיו מצאתי אותה ב1037 ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי 2000 שקל +- ואני חשבתי לאחר המלצות על המערכת הזאת http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1780725 האם אתם ממליצים עליה או על משהו אחר במחיר דומה ואני גם מתכנן לחבר את הרסיבר והרמקולים למחשב...יש לי כרטיס 7.1 ואין לי מושג אם אפשר לחבר ואם כן אז איך... בבקשה עזרו לי נ.ב אני חדש בתחום ואין לי מושג בגרוש לכן אני חייב עזרההההכ בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מערכת קולנוע ביתית(כולל DVD) עד 1200 ש"ח זה מיועד לחדר סגור (צימר) 36 מ"ר על איזו מערכת אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל המלצות של מערכות רמקולים של 2.1 בתקציב של עד 300 ש"ח, שמיועדים למחשב נייד ולשימושיים ביתיים כמו סרטים, אינטרנט ואופיס. תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי חבריה,המלצה למקרן טוב ולא יקר לבית ספר יסודי תודה
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי מבקש את עזרתכם המקרן טוב ברמה טובה. באזור 2000 שקל. יש לי טלויזיה lg תודה
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב וטלביזיה בשני חדרים שונים ואני רוצה לחבר את הטלביזיה למחשב כך שהיא תהיה מסך נוסף. בגלל שזה בחדרים שונים יש לי בעיה להעביר כבל HDMI אבל הבנתי שיש דבר כזה שנקרא משדר HDMI אלחוטי. מישהו יכול להמליץ לי על משדר כזה?
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה על נגן BluRay שגם תומך בהקלטה על גבי USB ובניגון מגוון פורמטים. משהו אמין שלא יעשה קונצים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מחפש נגן mp3 1 גיגה שישמש אותי גם כ-diskonkey יש חשיבות למהירות העברת מידע. בדקתי מספר דגמים והם עובדים לאט (250 מגה ב 3-6 דקות למרות שהם מוגדרים usb2). הייתי מבקש המלצה לנגן שמעביר מידע במהירות גדולה.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן mp3 עם לפחות ג'יגה ? אבל חשב מאוד שיהיה לו רדיו fm תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי 520 ש"ח, וחשבתי לקנות לעצמי נגן MP3 עם זיכרון FLASH או כונן קשיח (אם אפשר בתחום התצקציב). איזה נגן הכי טוב ומומלץ לקנות בתקציב שציינתי? דרך אגב, הנגן לא מיועד לשום פעילויות... כמו ספורט...
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כן עדיין לא החלטתי ובדיוק בימים אלה נפל לי הדיסקמן שלי והוא לא עובד יותר... אני צריך את המלצתכם על נגן מבוסס דיסקים עד 600 ש"ח אפשר להתגמש קורא MP3... רצוי ווליום חזק שיעבוד מעולה עם סנסנייזר HD212PRO ! ??? אשמח מבעלי ניסיון איך לזהות לפי נתונים אם הדיסקמן חלש או חזק בווליום ? ???
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן חברה בא לי לקנות נגן פתאום... אני חייב 1GB איכות סאונד הכי חשוב! חיי סוללה מקום שני בחשיבות. תקציב עד 850 שח. חשבתי על זה:Trekstor i.Beat ORGANIX : איך הנגן הזה? איך החברה? יש נגנים יותר טובים במחיר? תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת פרטים והשוואה בין הנגנים הבאים: 1. מה טוב יותר מבחינת שמע ? 2. מה טוב יותר מבחינת מהירות העברת נתונים למחשב ולהפך ? 3. איזה נגן מהיר יותר בהעברה משיר לשיר ? http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen60nomad&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=dell-dj-20new&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש נגן של 1GB לפחות (לא חשוב פלאש/כ. קשיח), בדגש על MP3 אבל שידע לנגן גם סרטים שתהיה אופציה להטעין גם דרך החשמל.. חוץ מזה, חייב שישמש גם לאחסון מידע מדי פעם, זאת אומרת שלא יבקש דרייברים והמחשבים ידעו לזהות אותו מיידית (כמו DOK). התקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שני זוגוות של אוזניות XEARS מעולות ששוכבות לי במגירה כי המגעים בפלאג שלהם נהרסו.. הזמנתי לא מזמן פלאג מעפן בebay והצלחתי לתקן זריז בלי בעיות.. הבעיה היא שגם הוא נהרס מהר והיה לא איכותי. יש אפשרות לקנות בארץ או להזמין מחו"ל פלאג איכותי מחברה נורמאלית? כמובן שיהיה כמה שיותר קטן ולא מורגש, איכותי ורצוי עם מראה טוב. זוג אחד הוא סטאריופוני רגיל ובזוג השני יש גם מיקרופון (אי אפשר לוותר עליו) תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
בכוונתי לרכוש מסך LCD בחו"ל (בנגקוק) עבור שימוש בחו"ל. המסך הרצוי הוא בגודל 42-46 אינץ' מכיוון שישנם כאן דגמים רבים שאני מניח שחלקם או רובם לא נמצאים בארץ וכמו כן, המחירים כאן שונים לגמרי, אודה באם תוכלו לצייד אותי ברשימת פרמטרים או ספציפיקציות אליהן עלי לשם לב לפני הרכישה. המסך יהווה חלק ממערכת קולנוע בייתי כולל HTPC .... אינו מיועד למשחקים ... הרגלי הצפייה הם טלביזיה (ספורט ודוקומנטרי) וכן וידיאו (בעיקר צרובים) תודה מראש למשיבים
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, חדש כאן בפורום אז מקווה שזה המקום הרלוונטי לשאול. אני מחפש לקנות סטרימר, כשהייעוד שלו הוא בעיקר הזרמת מדיה מהמחשב האישי, כמובן שאופציות כמו הצגת הסדרות והסרטים בצורה מסודרת, הורדת כתוביות מהרשת וגם הזרמת סרטים מהרשת יהיו מצוינות. לא כל כך יודע איפה להתחיל לחפש אבל מחפש מוצר לא מורכב מדי, המחיר לא רלוונטי, בעיקר שיהיה נוח ויציג סרטים באיכות גבוהה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המלצה על רדיו דיסק לרכב עד 1000 ש''ח, ושמעתי שפיונר ואלפיין (Alpine) הם המובילים בתחום, אז אני צריך המלצה ספיצפית :] תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות על רכישת טלוויזיה גודל 46-50 אינץ' עדיפות ל-LED טווח מחירים בסביבות 5K אבל אם יש משהו מאוד טוב אני מוכן לחרוג קצת למעלה עיקר השימוש בה בתקופה הקרובה יהיה צפייה בסרטים מכונן נייד (אז חשוב שהטלוויזיה תהיה עם חיבור USB ושתדע למשוך סרטים ולהציג כתוביות) התכנון הוא לחבר אותה בעתיד למחשב כאשר אני צופה שלא ממש אשתמש בה למשחקים ויותר לגלישה באינטרנט ענייני 3D ממש לא מעניינים אותי וכל אופציות הסמארט TV נראות לי כרגע די מיותרות שכן בעתיד גם ככה היא תחובר למחשב שמעתי המלצות כלליות על הטלוויזיות של סמסונג אבל רובן היו לטלוויזיות חכמות ונראה לי שדי חבל על הכסף. אני אשמח להמלצות ספציפיות שעונות על הצרכים שלי אם מישהו מכיר תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי הגיע הזמן להחליף את הרמקולים המדהימים שיש לי מתוצרת אלטק לאנסינג מדגם ATP3. מי שמבין יודע שהרמקולים האלה פשוט מצוינים והבס עמוק מאוד וממש מרעיד את החדר. אבל לאחר כ5 שנים המגעים החלו להתרופף, כפתור הווליום הפסיק לעבוד ועוד כהנה וכהנה.. הבנתי שהדגם שמחליף את הסדרה הנ"ל (VS4621) פשוט גרוע. לכן אשמח אם תמליצו לי על רמקולים 2.1 בתקציב של עד 400 שקל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לכם המלצה על איזה רמקולים בסכום 1500 שקל שיחלפו את הATP 3 ? וגם כרטיס קול נורמלי שיביא את סיא האיכות במחיר לא יקר מדיי אבל לא יודע מה דווח המחירים ........
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
עבר הרבה זמן מאז כתבתי בפורום 'אפילו שאני גולש פה בכל יום... בכל אופן אני צריך עזרה בבחירת זוג רמקולים כתופסת למערכת 5.1 שכרגע מורכבת מזוג רמקולים epos m12 רמקול סנטר ברונז של מוניטור אודיו ורסיבר של מרנץ sr4200. המחיר הוא 1700 עדיף וכדיי פחות . יהיה נחמד באותה הזדמנות לקבל המלצה גם על סאב. תודה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי הם סרטים ומשחקים (משחקים בעדיפות ראשונה) ולא מוזיקה ולכן פחות חשוב לי מי מהרמקולים יהיו עדיפים במוזיקה (מלבד זו שבסרטים ובמשחקים כמובן), כמו כן אני מתכנן לקנות את ה - SPEEDLINK MEDUSA CLASSIC 5.1 בעתיד הקרוב ואולי זה משפיע על בחירת כרטיס הקול. לפי מה שהבנתי עדיף לקנות מערכת 2.1 טובה בתקציב שלי כי 5.1 טובים עולים הרבה יותר (וגם אין לי ממש מקום בשבילם). התקציב שלי לרמקולים הוא כ 350-450 ש"ח ואני מתלבט בין אלה: 1) ALTEC LANSING ATP3, לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=442 2) ALTEC LANSING VS4121, לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1587 3) JBL CREATURE II, לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4538 וגם רציתי לשאול האם כדאי לעלות ברמה להוסיף ל - JBL…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-