אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות את הדגם VS4121 של Altec Lansing ורציתי לשאול את מי שיש לו כבר את הדגם או כל אחד אחר שיודע , אילו חסרונות יש לדגם הנ"ל? שמעתי שמישהו אמר שאם אין מוזיקה ברקע והסאב דולק אז יש רעש מסויים/זימזום וצריך לכבות את הסאב , זה נכון(תשובה ממי שיש לו את הרמקולים בבקשה)? וסתם לדעת לגבי חסרונות , תודה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אז זהו שאין לי ממש תקציב אבל פשוט רציתי לדעת אם הרמקולים שאני רוצה לקנות טובים הם ישמשו לשמיעת מוסיקה ולקצת צפיית סרטים. זה הדגם הזה MicroLab A-6321 2.1 Black 40W RMS StandAlone AMP http://tms.co.il/product/2540
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי סט של 5.1 למערכת קולנוע ביתית די ישן! של REC HCS-28 5.1 HOME CINEMA SPEAKER SYSTEM עכשיו לא יודע מה קרה אחרי שעברתי דירה פשוט נישרף לי מאחור החיבורים של הספיקר הימני... הספיקר מחובר בשני חוטים לא ב-RCA (לא זוכר איך קוראים לחיבור) וזהו לא יודע מה לעשות...
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כרגע יש לי כרטיס מסך (מובנה) שלא כולל יציאות דיגיטיליות אלא רק VGA. חיברתי את המחשב לטלוויזיה (toshiba 32w66) בעזרת כבל VGA ו2 בננות שמתחברות לטוויזיה מצד אחד והמצד השני לכרטיס קול. הגדרתי במחשב רזולוציה של 1280x1024 שזו הרזולוציה הכי גבוהה שנתמכת ע"י הטלווזייה (כאשר מחברים VGA). במידה ואני אשדרג לכרטיס מסך בעל יציאת HDMI- א. האם יראו סרטי 720p/ סרטי xvid יותר טוב? ב. האם תהיה תמיכה בהעברת סאונד דרך הHDMI (או שזה תלוי בכרטיס קול על הלוח)? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום..מה קורה,הרבה זמן לא הייתי פה. עכשיו,יש לי בעיה קטנה. קיבלתי את המחשב החדש ואני מנסה לשמוע בDD 5.1 ואני לא מצליח. המחשב מחובר לרסיבר דנון 1306 [שתומך DD 5.1 מן הסתם] הלוח אם - EP45-DS3 של ג'יגבייט. מחובר בעזרת כבל COX. הבנתי שהרבה סרטים ומשחקים משודרים ב5.1,אבל הרסיבר כאילו לא קורא אותם... 2 שאלות: 1. האם צריך להוריד דרייבים/מקודדים או משהו שהמחשב יתמוך 5.1? יש לי ויסטה... 2. האם יש נגן וידיאו מסוים [דוגמת BSPLAYER ] שתומך ב5.1 ? שהגדרתי אותו על זה הרסיבר הציג את זה כדולבי דיגיטל אבל שמעו מקוטע וגרוע...[אולי בגלל חוסר דרייבים?] תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
IR Blaster מה הוא עושה? ומה זה חיבור RF?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יתחבר לממיר של YES. לא משנה אם פלזמה או LCD. לא יחובר לקונסולה כלשהי, אך לנגן DVD כן. גודל רצוי איני יודע, 50" יהיה גדול מדיי, אבל אני לא יודע אם 32" יהיה קטן מדיי, בגלל זה איני יודע גודל. איך יהיה ה2709W בתור טלוויזיה ? קטן מדיי ?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, יש לי DVD אם רסיבר ביחד כאילו מחובר ואני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר כבל מהמחשב לDVD לכניסה AUX האם זה ניתן ויעבוד? צד אחד מתחבר כאילו במקום הרמקולים של המחשב ואז הכבל מתפצל לשניים ל אדום ולבן לAUX! תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כ.מסך 9800GT, כבל S VIDEO יחסית איכותי, טלוויזיה של סמסונג ישנה, מסך שטוח באזור ה30". השאלה הראשונה, מה הרזולוציית צפייה המומלצת? השנייה, איך אני ניפטר מהריצודים שמופיעים לי כל הזמן על המסך? בתודה מראש עומר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את המסך הזה S2231WE http://www.karat.co.il/catalog.php?id=950 ואני מתכוון מחבר אותו לממיר (YES) ולראות בו גם טלוויזיה (בנוסף למחשב כמובן) דבר ראשון: אין לי אפילו שמץ של מושג בתחום של כרטיסי טלוויזיה (או אפילו האם המסך הנ"ל צריך אחד כזה?) אז קצת הסברים או לינקים פשוטים (עדיף בעברית) יעזרו לי לבין את התחום יותר טוב. דבר שני: איזה מוצרים יש בשוק שכדאי לקנות ויהיו איכותיים ובעלי תמורה טובה למחיר. (ושיתאימו למסך כמובן) דבר שלישי: איך כרטיס טלויזיה עובד? איך מעבירים מצפיה בערוצים בממיר למחשב עצמו?(אני מקווה שהשאלה ברורה) תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
110-135$ מאייבי או אמזון...אם יש אתר אחר זול ששולח לישראל אז למה לא? לא אכפת לי סגורות או פתוחות העיקר שהיו טובות ונוחות!השימוש זה מחשב ומוזיקה וקצת משחקים...שהיה בלי מיקרופון כמובן... אני לא קונה מגבר אוזניות...אלה אם כן יש מגבר זול ב-30-40 דולר אז עזבו... כמה אנשים המליצו לי על AH-D1001K וATH-ES7 מה יותר טוב מבינהים? אז בקיצור תביאו לי פה המלצה למשו טוב מקווה שתהיה בחירה טובה!
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב לטלוויזית LCD 32". (כבל HDMI-DVI). כשעברתי ל-single view לטלוויזיה, ב-720p , כלומר ברזולוציה 1280X720, חלק מהמסך היה קטוע (ה-taskbar והתצוגה לא הייתה מתאימה למסך). ניסיתי לעשות דרך הממשק של לוח הבקרה (Nvidia) תיקון ע"י Overscan Configuration , וסימנתי את Underscan. עכשיו זה מתאים לגודל ה-LCD, אבל הבעיה היא שהרזולוציה קטנה, ועומדת על: 1216X684. האם יש דרך לתקן את הבעיה מבלי לפגום ברזולוציה? תודה
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
זאת אומרת הוא כבר גם ככה מחובר אבל בחיבור רגיל RCA מצד במחשב לאדום לבן ברסיבר.. השאלה האם כדי לנסות להשתמש ביציאת S/PDIF כדי לשמוע בסראונד? זה נעשה עם חיבור כזה ? http://exp.shopy.co.il/products/99266 הרסיבר אוטומטי ידע לזהות שהחיבור של הCOAX הוא של הערוץ של המחשב מבחינת תמונה שהוא מעביר לטלויזיה? דרך אגב משחקים חדשים היום תומכים בסראונד?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל בכל זאת (מקסימום תעבירו אותי למקום אחר...) ברצוני להיות מסוגל להציג סרטים שנמצאים על המחשב שלי בקומה אחת על הטלוויזיה הגדולה שנמצאת בסלון בקומה האחרת. על יד הטלוויזיה יש חיבור לרשת קווית וגם יש רשת אלחוטית. מה האפשרויות לעשות את זה? אני יודע שיש דבר שנקרא set top box שמיועד לזה, אבל ראיתי וזה נראה לי ממש יקר, אני גם יודע שסוני פלייסטיישן 3 מסוגל להתחבר לרשת ולטלוויזיה.. לא עדיף פשוט לחבר מחשב זול שיהיה תמיד ליד הטלוויזיה? או שיש פתרון יותר טוב? זה מה שנקרא htpc? ואם כן אז למה אני צריך כזה מחשב שעולה פה 6000 שח (מפרטים מומלצים)? בשביל הcapture? יש yes max בשביל זה... בקיצור, הרבה שאלות סורי על ההפגזה, וסורי שוב אם זה לא המקום ה…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש אחרי הרבה זמן את הסט אוזניות הבא שלי. אחרי שקניתי את הרפרנס הנפלאות בבאג וקצת היתאכזבתי מהם הגיע הזמן להיתחדש בסט חדש והפעם- קשת. הבנתי שזה יביא לי את האייכות כמו שאני רוצה וזה הנחות שמתאימה לי. IEM, קל מדי ומרגיש חופשי וזול שכזה בשבילי. לא יודע, זה הרגשה אישית. אז ככה, הכנתי רשימה של כל מיני אוזניות ששוות בדיקה, אשמח אם אנשים שיש להם את האוזניות יוכלו להגיב איך הם ומה לדעתם הכי מומלץ. אני צריך לציין שאני מעדיף שהאוזניות יהיו אטומות אבל לא בהכרח משנות לי אם הצליל יותר אייכותי והם פתוחות. דבר נוסף זה שאני אשתמש בהם בעיקר בשימוש חוץ ככה שאני לא רוצה להיראות כמו DJ מהלך אבל גם שלא יהיו אוזניות זולות ב-50 שקל של פאנסוניק.. אז להלן הרשימה- KOSS PRTA PRO AKG K414…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שקראתי את מרבית הדיונים כאן על אוזניות למיניהן, ולאחר קריאת ביקורות ברשת הגעתי לצומת דרכים בקשר לכמה אוזניות. טווח המחירים הוא זהה כמעט,למעט הסוני, והרכישה תהיה דרך אמאזון כי אין אף אוזניות,שוב,למעט הסוני,שמשווקות בארץ. להלן ההתלבטויות: http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/sony-mdr-ex81-earphones-ipod/ Sony MDR-EX81 Earphones http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/ultimate-ears-superfi-5-pro-ipod/ Ultimate Ears super.fi 5 Pro http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/jays-q-jays-earphones/ Jays q-JAYS http://www.anythingbutipod.com/archives/2007/10/jays-q-jays-review.php http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/etymotic-res…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו שאלה אמיתית, במקום לקנות רמקולים וכרטיס קול בהרבה כסף אפשר פשוט לחבר את המחשב למערכת סטאריו בכבל שעולה 10 שקל. מה דעתכם אני לא צודק?
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
שלום! אני צריך המלצה לאוזניות עד 200 שקל שיהיו אוזניות כפתור ושיהיו אמיונות ואיכותיות.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתקבל סאונד מה LINE-IN של הכרטיס קול ואז אני יוכל לשים איתה כל מיני אפקטים על הסאונד ותוציא סאונד מהLINE-OUT... בקיצור שאני יוכל להישתמש במחשב הנייד שלי כאפקטר...
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי, התחדשתי בטלוויזיה LCD של LG. בחוברת ההוראות הייתה אזהרה לגבי צריבה של תמונה סטטית שנמצאת על המסך יותר משעתיים או צפייה ממושכת ביחס 4:3. אני מעוניינת להשתמש בטלוויזיה כמסך שני למחשב. שאלתי היא, האם יש מה לדאוג בקשר לאזהרה הזו? אם אני שמה שומר מסך בטלוויזיה (שירוץ מהמחשב על הטלוויזיה) כשהיא לא בשימוש האם זה יעזור? שאלתי את השאלה הזו כבר באתר אחר אבל קיבלתי רק תגובה אחת והייתי רוצה לקבל כמה תגובות כי בכל זאת מדובר במכשיר יקר ואני רוצה לשמור עליו. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חיפשתי ולא מצאתי תוכנה כזו :-\ תוכנה אשר מוציאה את הפלט הסאונד הסטריאופוני מהכרטיס קול דרך היציאה הדיגיטלית (לא משנה אם אופטי או קואקסיאלי), על הערוצים האחוריים בנוסף. למי שמכיר את הרסיברים של YAMAHA , יש להם מצב של 5CH STEREO. לבסוף אני צריך שיעבור אות אשר ישדר אות סטראו לקדמיים ולאחוריים. תודה מראש לעוזרים, בני. עריכה: טוב אני אתן לכם קצת השראה: http://img266.imageshack.us/img266/848/nvmixerur5.jpg
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית. בלוח האם (Gigabyte GA-EG31M-S2) יש כרטיס קול מובנה שתומך ב7.1, אבל הבעיה שכרטיס המסך (Gigabyte ATI Radeon HD2400XT) תומך בחיבור HDMI ב-5.1. רציתי לדעת האם כתוצאה מכך התמיכה המקסמלית של המערכת תהיה ב-5.1 ?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
כתבתי פה כבר לפני כמה ימים אבל לא קיבלתי תשובה סופית אני מחפש רמקולים בתקציב 300-500 שקל השימוש העיקרי: מוזיקה הרבה המליצו לי על הX540 של לוג'יטק (כולל פה בפורום) הם נראים ממש טובים וגם על הX530 עוד רמקולים שציינו פה הם הקרייצ'יר ואני אשמח לעוד פרטים לגביהם.. בכלל אם יהיו עוד המלצות זה יהיה מצוין אני פתוח גם ל2.1 וגם ל5.1 לא לשכוח שהרמקולים חייבים לתת איכות מוזיקה טובה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני מכיר מישהו שחולה על מחשבים ועכשיו הוא רוצה לקנות מערכת רמקולים לסרטים ולמוסיקה התקציב שלו זה 2K אז תעזרו בבקשה (תודה).
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-