עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית. בלוח האם (Gigabyte GA-EG31M-S2) יש כרטיס קול מובנה שתומך ב7.1, אבל הבעיה שכרטיס המסך (Gigabyte ATI Radeon HD2400XT) תומך בחיבור HDMI ב-5.1. רציתי לדעת האם כתוצאה מכך התמיכה המקסמלית של המערכת תהיה ב-5.1 ?

2. Started by dennis14,

איזה כרטיס קול טוב יותר ? מבחינת פיצ'רים, איכות סאונד, כניסות ודרייברים. הנה הביקורות על ה - ASUS XONAR DX החדש (יחסית): 1. http://techreport.com/articles.x/14500 2. http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/5599-asus-xonar-dx-7-1-pci-e-sound-card-review.html 3. http://hothardware.com/Articles/ASUS%5FXonar%5FDX%5FPCI%5FExpress%5F71%5FAudio%5FCard/ 4. http://www.bit-tech.net/hardware/2008/05/26/asus-xonar-dx-pci-express-soundcard/1 5. http://techgage.com/article/asus_xonar_dx_71_sound_card/ 6. http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=23557 7. http://www.planetx64.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1330&Item…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. תגידו שאלה אמיתית, במקום לקנות רמקולים וכרטיס קול בהרבה כסף אפשר פשוט לחבר את המחשב למערכת סטאריו בכבל שעולה 10 שקל. מה דעתכם אני לא צודק?

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  4. אני צריך תוכנה שתקבל סאונד מה LINE-IN של הכרטיס קול ואז אני יוכל לשים איתה כל מיני אפקטים על הסאונד ותוציא סאונד מהLINE-OUT... בקיצור שאני יוכל להישתמש במחשב הנייד שלי כאפקטר...

5. Started by noamusic,

היום יותר מתמיד, הציוד זמין יותר וזול יותר ונפתחת האפשרות לאמנים בכל גיל ומכל ז'אנר ,ליצור ולייצר מוזיקה מכל סוג, בזמן הפרטי שלנו ובמקום בו אנחנו מרגישים הכי נוח בלי להתפשר על איכות. מורה מנוסה מפיק ומעבד מוזיקלי, המלמד גם בביס למוסיקה,עם הרבה מאוד המלצות. מלמד את תוכנת הקיובייס יצירה,הקלטות מיקס ומאסטרינג בבית התלמיד או באולפן באופן יסודי ומקצועי! כולל הבאת המחשב למצב אופטימלי להקלטה ועבודה מקצועית ונכונה. תמיכה בתוכנות ושידרוג המחשב. התאמת השיעורים לרמת התלמיד ולז'אנר שבו הוא עוסק. עריכות ,סמפולים, עיבוד,סטיילינג לפי ז'אנרים, מיקס ומאסטרינג. עבודה לפי סטנדרטים מקצועיים ביותר הנחות בחנויות על שדרוג ציוד ויעוץ מקצועי. ותמיכה טלפונית 24 שעות ביממה!! (כולל פורום) בי…

6. Started by Cooler-Master,

ערב טוב לכולם. בשעה טובה התחדשתי בכרטיס הנ"ל למחשב HTPC שלי. עכשיו יש לי שאלה חיברתי הכל והכרטיס עובד ושומעים. אבל איך אני מגדיר לו להפעיל לי את כל הרמקולים (5.1). הוא מפעיל לי רק את 2 הקדמיים.

7. Started by oshrinuri,

היי, חיברתי את המחשב לטלוויזית LCD 32". (כבל HDMI-DVI). כשעברתי ל-single view לטלוויזיה, ב-720p , כלומר ברזולוציה 1280X720, חלק מהמסך היה קטוע (ה-taskbar והתצוגה לא הייתה מתאימה למסך). ניסיתי לעשות דרך הממשק של לוח הבקרה (Nvidia) תיקון ע"י Overscan Configuration , וסימנתי את Underscan. עכשיו זה מתאים לגודל ה-LCD, אבל הבעיה היא שהרזולוציה קטנה, ועומדת על: 1216X684. האם יש דרך לתקן את הבעיה מבלי לפגום ברזולוציה? תודה

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by Splashy,

היי, התחדשתי בטלוויזיה LCD של LG. בחוברת ההוראות הייתה אזהרה לגבי צריבה של תמונה סטטית שנמצאת על המסך יותר משעתיים או צפייה ממושכת ביחס 4:3. אני מעוניינת להשתמש בטלוויזיה כמסך שני למחשב. שאלתי היא, האם יש מה לדאוג בקשר לאזהרה הזו? אם אני שמה שומר מסך בטלוויזיה (שירוץ מהמחשב על הטלוויזיה) כשהיא לא בשימוש האם זה יעזור? שאלתי את השאלה הזו כבר באתר אחר אבל קיבלתי רק תגובה אחת והייתי רוצה לקבל כמה תגובות כי בכל זאת מדובר במכשיר יקר ואני רוצה לשמור עליו. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש LCD לשימוש בחו"ל מוצע כאן מסך LCD - דגם LA46M81B - (סמסונג "46) - במחיר של כ - 4,500 ש"ח המסך הוא מתצוגה - חנות טובה ואמינה - כולל אחריות לשנה איך המסך הזה ???? יש להם אחד בלבד - לכם דחופה תשובתכם ... תודה מראש *** יש להם עוד מסך מתצוגה - LG 47LB7RF - (של LG גודל "47) - מחיר 3,900 ש"ח אנא חוות דעתכם המהירה .... הרבה תודה מראש

10. Started by OmerNeu,

שלום אני מתכנן לקנות את המסך הזה S2231WE http://www.karat.co.il/catalog.php?id=950 ואני מתכוון מחבר אותו לממיר (YES) ולראות בו גם טלוויזיה (בנוסף למחשב כמובן) דבר ראשון: אין לי אפילו שמץ של מושג בתחום של כרטיסי טלוויזיה (או אפילו האם המסך הנ"ל צריך אחד כזה?) אז קצת הסברים או לינקים פשוטים (עדיף בעברית) יעזרו לי לבין את התחום יותר טוב. דבר שני: איזה מוצרים יש בשוק שכדאי לקנות ויהיו איכותיים ובעלי תמורה טובה למחיר. (ושיתאימו למסך כמובן) דבר שלישי: איך כרטיס טלויזיה עובד? איך מעבירים מצפיה בערוצים בממיר למחשב עצמו?(אני מקווה שהשאלה ברורה) תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  11. קניתי טלויזית LCD חדשה (A450 של סמסונג 32 אינץ' - הבנתי שהיא שווה ביותר!) בכל מקרה יש לי מס' שאלות לגביה: 1. האם יכולים לצוץ בטלויזיה פיקסלים שרופים ואם כן אחרי כמה יש אחריות? 2. למרות שחשבתי שדי קשה לצרוב טלויזית LCD, בהוראות רשומה אזהרה שאומרת שאחרי שעתיים של תמונת סטילס קבועה התמונה יכולה להצרב במסך - נשמע הגיוני? 3. אני מתכוון לחבר את המחשב שלי למסך, עד כה המחשב היה מחובר לטלויזיה הישנה שלי בעזרת כבל RCA רגיל ובטלויזיה החדשה קיים גם חיבור VGA, האם יש הבדל משמעותי באיכות שמצדיקה קניית כבל VGA? 4. אני מחבר גם PS3 לטלויזיה - מה יותר איכותי: HDMI או קומפוננט? ולאיזה חברה יש כבלים איכותיים? 5. אני יחבר את ממיר היס שלי לטלויזיה בעזרת כבל scart 2 s-video האם האיכ…

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  12. אז ככה אני מכיר מישהו שחולה על מחשבים ועכשיו הוא רוצה לקנות מערכת רמקולים לסרטים ולמוסיקה התקציב שלו זה 2K אז תעזרו בבקשה (תודה).

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by netanel1234,

שלום, יש לי DVD אם רסיבר ביחד כאילו מחובר ואני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר כבל מהמחשב לDVD לכניסה AUX האם זה ניתן ויעבוד? צד אחד מתחבר כאילו במקום הרמקולים של המחשב ואז הכבל מתפצל לשניים ל אדום ולבן לAUX! תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ohmega,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס קול שאוכל לחבר אותו למערכת סטריאו דרך יציאת RCA בכרטיס המטרה בעיקר האזנה למוסיקה. עד 500 ש"ח. יש חיה כזאת? תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by zion561,

110-135$ מאייבי או אמזון...אם יש אתר אחר זול ששולח לישראל אז למה לא? לא אכפת לי סגורות או פתוחות העיקר שהיו טובות ונוחות!השימוש זה מחשב ומוזיקה וקצת משחקים...שהיה בלי מיקרופון כמובן... אני לא קונה מגבר אוזניות...אלה אם כן יש מגבר זול ב-30-40 דולר אז עזבו... כמה אנשים המליצו לי על AH-D1001K וATH-ES7 מה יותר טוב מבינהים? אז בקיצור תביאו לי פה המלצה למשו טוב מקווה שתהיה בחירה טובה!

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, יש לי נגן Sansa Clip 2GB (תודות להמלצותיכם ) מלא עד אפס מקום, אך ברצוני לדחוף עוד קצת שירים פנימה. אני רוצה להכניס כמה שיותר מה-3.5 ג'יגה שעל המחשב שלי לנגן. לצורך כך אני מן הסתם אצטרך לדחוס חחלק מהשירים ולאבד איכות. השאלה שלי היא לאיזה פרמטרים לכוון בכיווץ (bit rate, פורמט [mp3/...], וכו') על מנת להשיג כיווץ אופטימלי יחד עם סאונד סביר? לצורך העניין מחוברות לנגן שלי אוזניות די גנריות ואני לא ממש אודיופיל, וספריית השירים שלי מורכבת משירים בפורמט MP3 בbitrate בין 128 ל 320. כמוכן אשמח לקבל המלצה לתוכנה שתאפשר לי להחיל את הכיווץ על כל הסיפרייה בקלות, ושכמובן תכווץ בצורה הכי טובה שאפשר מבחינת נפח ואיכות סאונד (אם יש הבדל בין התוכנות בנושא הזה). תודה מראש, ושבת שלו…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by YogiBear,

אני מחפש אחרי הרבה זמן את הסט אוזניות הבא שלי. אחרי שקניתי את הרפרנס הנפלאות בבאג וקצת היתאכזבתי מהם הגיע הזמן להיתחדש בסט חדש והפעם- קשת. הבנתי שזה יביא לי את האייכות כמו שאני רוצה וזה הנחות שמתאימה לי. IEM, קל מדי ומרגיש חופשי וזול שכזה בשבילי. לא יודע, זה הרגשה אישית. אז ככה, הכנתי רשימה של כל מיני אוזניות ששוות בדיקה, אשמח אם אנשים שיש להם את האוזניות יוכלו להגיב איך הם ומה לדעתם הכי מומלץ. אני צריך לציין שאני מעדיף שהאוזניות יהיו אטומות אבל לא בהכרח משנות לי אם הצליל יותר אייכותי והם פתוחות. דבר נוסף זה שאני אשתמש בהם בעיקר בשימוש חוץ ככה שאני לא רוצה להיראות כמו DJ מהלך אבל גם שלא יהיו אוזניות זולות ב-50 שקל של פאנסוניק.. אז להלן הרשימה- KOSS PRTA PRO AKG K414…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by solo53,

שלום מחפש כרטיס וידאו (לא צריך טיונר) שיתחבר ב USB שיהיה טוב כי ניסיתי כמה על הפנים רובם מקודדים את ה דאטה לפני שליחה למחשב ופה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. שלום רב, אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD בגודל שנע סביב ה22'' במחיר זול עד כמה שניתן כעקרון, המחיר המקסימלי שאני מוכן להוציא עבור המוצר הוא 1500 ש"ח, אך אם אפשר להשיג בפחות אז מה טוב... תודה מראש...

20. Started by J S Bach,

היי, מה לדעתכם יותר טוב, תקליט הוויניל הישן או ה-CD המודרני מבחינת הסאונד והפרטים בהקלטה? מה ינצח: הדיגיטלי או האנלוגי? אשמח אם תכתבו את דעתכם + נימוק.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by dvirb,

שלום חברים נפלו לידי רמקולים ישנים של מערכת סטריו.הרמקולים הרמקולים פשוטים, שמתחברים למערכת עם שני חוטים של פלוס ומינוס(אדום ושחור) שמתחברים לרמקול עם שני קליפסים קטנים ומתחברים למערכת גם כן עם שני קליפסים כאלה רציתי לדעת מה היא הדרך לחבר אותם למחשב(אין לי את המערכת סטריו שהרמקולים פעלו עליה או מערכת סרטיו אחרת). האם יש דרך להכין אוו לקנות כבל שיעביר את החוטים לפלאג אשר מתחבר ליצאה של המחשב?(יש לי כרטיס קול ישן שנקרא sound blaster live, אני חושב שהוא של logitech) בנוסף יש לי מערכת 5.1 גם כן ישנה(המחשב נקנה לפני כ 5-6 שנים והרמקולים הגיעו איתו) של DELL מהדגם הזה http://www.ciao.co.uk/Dell_5650_PC_multimedia_home_theatre_speaker_system__Review_5526735 האם יש אפשרות לחבר את…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by J S Bach,

בעיקרון לקחתי מסבתי מספר דיסקים של חברות הקלטה נחשבות [דויצ'ה גרמופון, דק'ה, סוני וכו'] והבעיה היא שהם מלוכלכים ומרביצם גם קמצ שרוטים... אני רציתי להוריד אותם למחשב ב-FLAC ורציתי לדעת האם השריטוט ישפיעו על הסאונד? האם הם יוסיפו לכלוך, בעיקרון לא שומעים GRAIN כשמקשיבים להם, והאם יש תוכנה שיכולה "לתקן" את ההפרעות?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  23. חברה יש לי נגן אייפוד טאצ' והאוזניות שקיבלתי איתו מעולות רק שהם לא חוסמות רעשי רקע... והאיכות בהם לא כל כך נקייה....אבל שומעים בהם חזק בכל מקרה אני רוצה המלצה לאוזניות (מעדיף כפתור) שחוסמות רעשי רקע ואיכות הצליל תהיה מדוייקת עד כמה שאפשר ועוצמה גבוהה כי אני אוהב להנות ממוזיקה.... תקציב-עד 300 שקל מקווה שזה מספיק למשהו איכותי

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מערכת קולנוע שכוללת מגבר+רמקולים+DVD (אם אפשר שיהיה תומך HDMI) המערכת תחובר ל-LCD חדשה Toshiba 42X3500 . שימושים: רגילים..צפייה בסרטים + YES .. יותר טלויזיה מאשר סרטים. תקציב בערך 1000 ש"ח ואפשר לחרוג לכיוון 1500 אבל לא יותר (אלא אם זה ממש כדאי) תודה רבה!

25. Started by mtnm,

היי, מצאתי את האוזניות cx500 במחיר סביר בebay http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390001082626#ReturnPolicy שמעתי שיש גם אנשים שמוכרים אוזניות מזויפות. השאלה שלי זה אם זה נראה לך אמין כי לא הצלחתי למצוא חנות בארה"ב שעושה משלוחים לארץ. תודה, מתן

דיונים חדשים בפורומים