עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן, יש לי Microlab Solo 4C ולאחרונה שמתי לב שלאחרונה הם מייצרים המון רעש סטטי וגורמים לניתוקים של של אחד מהרמקולים. בדקתי את העניין וגילית שזה קשור לכבל ה-RCA שהגיע עם הרמקולים. אני מחפש כבל חדש שימנע את הרעשים הסטטים, בחיפושים שעשיתי ראיתי כל מני מושגים של פלאגים מחוזקים,כבלים מסוככים,חיבורים מוזהבים וכו', אין לי מושג בדברים האלה ואני פשוט רוצה אחד שימנע את הרעשים הסטטים האלה. התקציב שלי הוא 50 ש''ח אבל אני יכול להכפיל אותו עם המצב ידרוש זאת, אין בעיה גם להזמין את הכבל מחו'ל, תודה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Tall-Guy,

אז ככה, הדיסקמן שלי שבק חיים לחלוטין לפני כמה ימיים והחלטתי להתקדם לנגן אמיתי. בהתחלה מצאתי נגד Flash נחמד של (IFP795 Iriver ) והייתי בטוח שאני מתכוון ללכת עליו (כ 650 ש"ח), אולם כמה ימיים לפני הקנה חבר הציע לי הצעה מפתה - Ipod 20GB 3th Gen ב 100$ יד שניה, זאת אומרת 470 שקלים. (ועוד Case פלסטיק שקוף) החבר הוא חבר קרוב מאוד, ואני יודע שהוא לא נזק, אז אולי חוץ מכפתורים שהשתמשו בהם הרבה אני לא חושב שהוא הרוס בצורה כולשהי. הוא נקנה לפני שנה בדיוק. כמה שאלות שאני ישמח שתענו לי אליהם - 1) האם כדאי לקנות אותו בכלל, או ללכת על דגם אחר (עדיף שזה לא יהיה יותר מ 700 שח). 2) האם יש לשימוש מרובה סימני לוואי? כמו לדוגמא בטריה שהחיים שלא מתקצרים וכו'? 3) מהי איכות הצליל יחסית לנ…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  3. יש לי מחשב ובו יציאת HDMI, אך טלוויזיה קצת ישנה שיש לה חיבור RCA, SCART ו-S-Video. האם אפשר בצורה כלשהי לחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות היציאות הללו? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by gigabot,

תודה לכל המדרגים .... GigaBoT

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  5. אהלן, אני מחפש אוזניות In Ear בתקציב של עד 120 דולר כולל המשלוח והמיסים. צריך להיות: - Cancelling Noise - כבל שעובר מעל האוזניים. - Bass enhancer. שימוש: - בבית. אופניים. היום הסתיימו 5 שנים של שימוש מוצלח ב-SHURE SE215. רציתי לקנות SE425 או דגם יותר חדיש של SHURE אבל אני לא אוהב אותם כי ניסיתי אותם בחנות. אני מתלבט בין משהו חדש למותג אמין ומוכר כמו SHURE. מוצר חם עולה הוא: [h=1]Velodyne vPulse[/h]http://www.amazon.com/gp/product/B006CVBHUI/ref=s9_psimh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1DM2CVXV49H4RDETYC6A&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1688200382&pf_rd_i=507846 תמליצו לי מה לקחת. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by DeeKay,

אמשח אם מישהו יסביר לי על מה שולטים הבקרים בתמונה - תחום תדרים, באס, טראבל(אין לי מושג מה זה). עריכה: אה, כן, התמונה -.-' 'צטער אם אני לא בפורום הנכון. פשוט זה נראה לי יותר מתאים לכאן מאשר לתוכנות.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by ^oz,

מתנצל שהשאלה לא כל כך נוגעת לחיבור המחשב אבל אולי מכאן תצא הישועה.... יש לי dvd חדש של LG שמחובר לממיר של יס, כלומר יציאות האודיו מהממיר מחוברות לdvd ויצאת הוידאו של הממיר מחוברת לטלויזיה , הבעיה היא שאין סינכרון בין הקול לבין התמונה בטלויזיה, יש איזשהוא לאג בינהם. כשאני רואה סרטי dvd (ואז כמובן אני חייב להחליף יציאות וידאו מהממיר לdvd) אז אין שום בעיה כזאת.... יש למישהו רעיונות??

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by GanJaval,

אין אפשרות לקנות בחול. האוזניות בעיקר למשחקים (רשת יעני לדעת מאיפה הוא בא וכאלה ) וגם מוזיקה תעזרו לי בבקשה כי אנ מתכוון לקנות עוד החודש הזה

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by בלה,

שלום, דודה שלי מגיעה מאוסטריה (אני מניח שהמחירים שם כמו בשאר אירופה בערך) ורציתי לדעת אם אפשר לקנות נגן MP3 טוב עם ג'יגה זיכרון (יספיק ל-250 שירים בערך לא?) ואוזניות (אם צריך) ב- 800 ש"ח לשניהם. הדבר הכי חשוב לי ב-mp3 הוא איכות הסאונד. לא חשובה לי היכולת לראות תמונות והיכולת להקלטה. אני רוצה שהוא יהיה נוח לדפדוף וליצור רשימות השמעה אם אפשר ושיהיו בו למשל אפשרות של shuffle. אני צריך גם אוזניות (אלא אם הנגן מגיע עם אוזניות). אני מעדיף שהם יהיו אוזניות כפתור ואם לא אז מתקפלות או משהו (יש הבדל גדול באיכות הסאונד של אוזניות כפתור ואוזניות רגילות באותו מחיר?). אני שומע בעיקר רוק אם זה משנה (Aerosmith, Guns and Roses וכל מיני..) וגם קצת טופאק,דרה וסנופ דוג... זה בעיקר. אני יודע …

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  10. היי אני צריך המלצות לרכישת רמקולים + כרטיס קול, התקציב שלי הוא +- 800 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה (New Age, רוק 60s-80s, מטאל, וקצת ג'אז ופרוגרסיב רוק) וסרטים, לכן רציתי להתייעץ. אני לא בטוח שיש לי אפשרות למקם מערכת 5.1 לכן אני מעדיף להשקיע ב 2.1 איכותית (עד כמה שאפשר במסגרת התקציב). את הרמקולים אני מתכנן לקנות בארץ, לעומת זאת את הכרטיס יש לי אפשרות לקנות בצרפת, אבל אני נמצא כאן רק עד יום חמישי אז אני צריך למהר... יש המלצות? חשבתי בכיוון של כרטיס פשוט + X 230.... נ. ב. המפרט בחתימה לא עדכני, אל תתיחסו...

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  11. חיברתי את הרמקולים לכרטיס קול חיצוני שמתחבר למחשב נייד שליaudigy nx2 חיברתי את הרמקולים דרך ה spdif החיבור עם האור האדום עכשיו שאני שומע שיר ושם ברסיבר של הרמקולים setreoX2 שומעים יותר באחורים מאשר בקידמיים למרות שבבאלנס זה באמצע ושאני שם pro logic2 music אז שומעים רק מהסנטר ומשני הקדמיים גם שאני עושה בדיקה של הרמקולים דרך המחשב שהוא משמיע צליל כל פעם מרמקול אחר ולראות אם הם מחוברים טוב אז הוא אומר רק את השניים הקידמיים בלי הסנטר אבל אם אני רואה סרט אז כן שומעים בכולם למה פעם שומעים באלה ופעם באלה במקום שכל פעם ישמעו מכולם וגם בבדיקה צריכים לשמוע מכולם ושומעים רק מהקידמיים למרות שזה מכוון במחשב על 5.1 תודה יואב

12. הסכום שאני מוכן להשקיע באיזור ה200 שקל השימוש שלהם נעשה בעיקר בבית מול המחשב (בזמן לימודים-מה שמושך אותי יותר לאוזניות אטומות -הדירה שלי רועשת) וריצות /חדר כושר (לפי מה שקראתי בפורום יש אנשים שמתעקשים על אטימות למים בגלל זיעה ו/או כאלה עם תופסני אוזן) . אני לא מבין כל כך בנושא אבל הסתדרתי מצויין עם האוזניות הפשוטות שהיו לי לריצות ולחד''כ עד היום. אשמח לקבל המלצות אין חשיבות לקניה בארץ/חו''ל. דגמים שכרגע התעניינתי בהם הם ה klipsch reference R6 ,sennheiser cx300 ii/cx400/cx500 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by goodspeed,

התחדשתי לי בEACAN A600II אני זוכר שהיה פה דיון בנושא בעבר על האם להשאיר את המערכת רמקולים על מינימום עוצמה כשהם דלוקים או לכבות אותם כשהם לא בשימוש. אמרו שם שזה יכול לשפר את אורך החיים שלהם או משהו בסגנון. העניין הוא שאני קורא את החוברת הפעלה של הרמקולים וכתוב שם כך: When the use is ended, please turn all control knobs to the minimum and switch off the power source. עכשיו לא הייתי חושב פעמיים אם לבצע את ההוראות של החוברת, אבל כשאני עושה זאת יש תופעה מוזרה, כ3 שניות לאחר כיבוי הרמקולים וניתוק החשמל ישנו בום חלש כזה מהרמקולים... מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  14. יש לי כרטיס קול לא טוב של creative onboard על לוח אם GIGABYTE 7VRXP וידוע שיש בעיה עם זה,וזה עושה קולות מוזרים וחורקים כששומעים סאונד, אפשר לעדכן את הביוס לזה, אבל אי אפשר להוריד את זה מהאתר של ג'יגהבייט וגם אני לא רוצה ,כי אני רוצה להחליף כרטיס גם ככה... זה מה שרשום על הביוס באתר של ג'יגהבייט: Fixed : Onboard sound chip plays a broken sound when some UDMA mode 6 Hard Disk installed השאלה היא,האם כשאני אקנה את הפורטיסימו 3 -fortisimo של hercules הבעיה לא תמשך?????? אני חושב שלא, כי הצ'יפ החדש של ה-hercules לא מקולקל... ומה אתם חושבים???????.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי נגן של חברת SMART בנפח של 1G והוא תומך בעברית... הבעייה היא כזאת: כשאני בוחר את השפה העיברית הוא מציג לי שירים בעברית לא הכי תקינה לדוגמא: מש =_+-0 1 שזה אמור להיות משה כהן - ההופעה מלוס אנג'לס.. מצחיק נכון? וכשהעברית מופעלת, כלומר הממשק של המכשיר (התפריטים וכו') מוצגים בעברית אז אם אני רוצה לנגן שירים שהם באנלית אז הם מופיעים לי ככה: IZAKS - NUR & TIH שזה אמור להיות SKAZI - Hit & Run.... מה שכן עובד.. אם אני מחליף את השפת ממשק של המכשיר לאנגלית.. אז הוא קורא לי את השירים באמנגלית בצורה תקינ (ולא הפוכה כמו שהוצג מקודם) אבל אז הוא לא קורא לי את השירים בעברית בכלל ומופיע לי ג'יבריש... הנה תמונה: מה עושים??!!?!? יש איזשהי גרסה שאפשר לעדכן למכשיר וזה י…

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by MDK,

טוב בוא נראה לקחתי את הנגן לחבר שלי וחיברתי לכל מיני אמצעי שמע: סט רמקולים 5.1 של PEERLESS כולל רסיבר PROSOUND אני חושב - המכשיר שלי הרבה פחות חזק מאשר הIPOD MINI של החבר. צריך לשים VOL עד הסוף - 40 ואת המערכת בערך ב75 אחוז מהכוח כדי לשמוע בעוצמה סבירה! (השוונו לאותו שיר) קצת הופתעתי לגלות זאת האמת. האיכות היתה דומה, אבל לIPOD MINI היו באסים יותר טובים (שניהם על מצב EQUALIZIER רגיל בלי שום תוספת) ניסיתי את הנגן שלי עם עוד שתי אוזניות של החבר - אחת SONY MDR-V150 ואחת אחרת SONY פשוטות של 50 שקל, ועם שתיהן לא שמעו מספיק חזק והיה צריך להגביר לVOL 28 בערך (או לVOL 25 עם EQUALIZIER מכוון על ROCK) הV150 נשמעו מעולה עם הIPOD MINI אבל עם הIAUDIO שלי לא משהו. לא יותר טוב מהMDR…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. האם DVD יכול "לשרוט" דיסק? ומה גורם לDVD להקפיץ דיסקים פתאום והאם יש פתרון? אני מקווה שזה המקום לשאול ???

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by Dimness,

שלום איך האיכות של הרמקולים הניידים בסגנון זה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=102&scat=329&tcat= ? יש באסים וצלילים נעימים? שווה את המחיר? עוד שאלה לגבי אוזניות, מה אתם אומרים על אוזניות AKG K24P ? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2901&scat=308&tcat= תודה

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by ilanb0,

רכשתי הנ"ל באיביי וקרוב המשפחה שהביא לי אותם איבד את הכבל. למישהו המידע איפה בארץ אוכל לרכוש ac adapter מתאים? מקריאייטיב מסרו שאינם מוכרים את החלק. איסטרוניקס שתומכים במוצר בארץ גם הם לא מוכרים לי. התקשרתי לכמה חנויות - לשווא. מדובר על מתאם שהספציפיקציות שלו הן 11.5V AC 1.6Amps.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by malcolmx9,

הייתי בטוח שכבר פירסמתי הודעה בנושא, אבל שכחתי מה היו התשובות ואני לא מוצא אותה בחיפוש :-X. בכל מקרה, נעלם לי כבל ה-USB שמעביר קבצים מהנגן X5 למחשב ובחזרה. השתמשתי בכבל של חבר, שבא לו עם נגן MP3 ג'נרי וזה עבד כמו שצריך! השאלה שלי היא, אם צריך כבל מיוחד לנגן שלי :s05: אני לא רוצה לקנות כבל USB, ואז לגלות שהנגן ידפק בטווח הארוך. שאלה שנייה היא, מאיפה לעזאזל אני קונה את הכבל? נסעתי לבאג, שממנה רכשתי את הנגן והם טוענים שלא יכולים למכור או לספק לי כי הנגן בייבוא שלהם, ואין להם ספאר חלקים בצד!

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  21. שלום יש ברשותי אוזניות של zalman 5.1 ומאז הפירמוט האחרון לא משנה מה אני עושה במחשב אני שומע קולות כמו זבובים שמזמזמים לפי הנורה של ההארד דיסק (לא צחוק...) זה משגע אותי...אומנם אלה קולות חלשים מאוד ! אבל הם ממש מעצבנים עם לא עושים כלום במחשב והאוזניות על הראש זה יכול לשגע פילים.... אשמח לעזרה ועצות...יום טוב .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. YAMAHA NSP240 מה המחיר שלהם בערך והאם הם שווים ב660 שקל? אמא שלי זכתה באולסייל אני חייב דחוף לדעת אם לקנות או לא

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  23. הATP הישנים שלי כבר לא מספקים. חשבתי לעבור לסוניק גיר, שמעתי שהם מאוד טובים בתחום עכשיו: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=715989 הנתונים יותר טובים מהATP3 שיש לי כרגע, ויש להם מיד שפונה כלפי המאזין ולא כלפי השולחן כמו בATP3. או שאולי חשבתי לעבור ל5.1 של לוג'יטק. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=37907 מה דעתכם? אני לא מבין גדול בתחום ה5.1, האם אני צריך כרטיס חדש? (יש לי כרטיס קול! רגיל מובנה) האם כל סרט שאני רואה יקבל תחושב סראונד, או רק אלה שאני מוריד ב5.1? ואיך זה בא לידי ביטוי בשירים... אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  24. כי זה הבדל של כסף רציני.. וזה מהכסף שלי.. אני נוטה יותר לZ5500 אבל אנמי מפחד שאין הבדל גדול ביניהם ואני סתם יזרוק כסף שקרעתי ת'תחת בשבילו.. אז האם באמת שווה להשקיע ב5500 על פני ה5300 ולהוסיף את כל הכסף? ואין משהו משתלם יותר מהZ5500 באותו המחיר נכון?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by Godmoney,

אני מתלבט כבר כמה זמן בין שני המוצרים האלו. למישהו יש דעה בעניין?

• 4 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.