עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by pooo,

שלום, אני צריך אוזניות לריצות בחוץ, בחדר כושר וכד'.... כל אוזניות ה in-ear למיניהן לא טובות מאחר והן לא מחזיקות בתוך האוזן ומחליקות החוצה. התקציב כפי שכתוב בנושא עד 150-160ש"ח - אשמח אם לא יחרוג. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by omerha,

אני צריך המלצה לאוזניות רגילות (לא in-ear) אני מוכן לחרוג מהתקציב אם צריך השימוש העקרי חיבור למחשב יום יומי מוזיקה משחקים וסרטים. תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by ccc,

מחפש אוזניות בעיצוב עורף קטנות ככל האפשר (BUDS ? ) תקציב בין 100-200 ש"ח יש איזו חנות מומלצת ברשת עם מבחר רחב לבדוק ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  4. Started by miller84,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש אוזניות קשת עם מיקרופון לשמיעת מוזיקה במחשב וקצת באייפון אני לא מחפש משהו מקצועי כמובן אלא משהו סביר שנותן צליל ובס יפים ועם אטימה טובה. התקציב הוא עד 400 ש"ח אולי עם חריגה קטנה של 20-30 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Koby,

שלום, קניתי נגן MP3 חדש שאני רוצה לצאת לריצות איתו. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות ריצה טובות עד 300~ ש"ח עדיף כמה שפחות תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. המלצה על דיוידי קורא כתוביות בעברית דרך USB תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, ראיתי בהום סנטר דיוידי של זורו. XORO 2200 מישהו מכיר? הוא טוב? לא ראיתי ביקורות בחול. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://www.dioneer.com/english/ אחלה דיסקמן שבעולם!!! יותר טוב מכל מה שמיבאים לארץ!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קניתי אותם לפני כשבועבמחיר של 350 שקלים, אני מאוד מרוצה מהם, הם נותנים צליל נקי כשצריך, ובאס עמוק ואיכותי, אהבתי במיוחד בספיקרים אלה, שמאחורה נמצאת יציאה לחיבור של Bass, זה היה מאוד מתאים, אני בעלים של סאב וופר מאוד חזק, גרסא די מיוחדת של מיקרוסופט, עם בס חזק ועמוק, שמרעיד חזק חזק... חיברתי את הסאב לספיקר הראשי (היכן שנמצאת היציאה שסיפרתי עליה), וקיבלתי מערכת שמע מאוזנת, חזקה, עם צליל נקי ומדויק ובאז עמוק ואיכותי. כפתור מסתובב אחד (פוטנציומטר) ששולטט בTONE, לא הבנתי כ"כ מה המטרה שלו... מישהו יכול להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  10. אני צריך המלצה לזוג רמקולים + סאב וופר ומגבר שיחוברו למחשב ואם כדאי אז גם כרטיס קול. תקציב 2000 ש"ח. הערה: הרמקולים בעיקר למוזיקה והדגש שהיה על הבס ואיכות טובה עד כמה שניתן בתקציב הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, התקציב הכולל הינו 1,500 ש"ח, אך ניתן לחסוך אם הסכום מוגזם מידי. התקציב כולל גם סטנדים (הרמקולים לא יהיו על השלוחן, אין מקום), אשמח לקבל המלצה גם על זה. פילווח שימושי הרמקולים: מוסיקה: 15% סרטים וסדרות: 60% משחקים: 25% *רוב הזמן אני משחק עם אוזניות. סאב וופר: אין לי מושג אם צריך/לא צריך. אקבל המלצתכם ל2.1 או 2.0. *יש לי עדיפות לרמקולים פאסיביים - אך אשמח לקבל את דעתכם על זה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני חיפשתי רמקולים 5.1 של CERWIN WEGA וגם MOREL לא מוצא באף חנות באיזור. תודה מראש לכולם....

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by OR007,

זקוק להמלצה על חנויות באיזור המרכז שמתמחות בסאונד ויש להם מבחר עשיר של רמקולים בחנות. את סטריאו סטאר ופיוז אני מכיר אז חוץ מהם... תודה

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by גרשון הדר,

בטעות מכרתי טיונר אודיו קומפליט בזול האם יש המלצה על טיונר באיכות דומה במחיר הוגן תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by nati086,

אני מעוניין לקנות טייפ מנהלים בעל התכונות הבאות: נפח זכרון הקלטה פנימי או ע"י כרטיס זיכרון גדול, הקלטה סטריאופונית, נגן רדיו מובנה והקלטה של שידורי הרדיו, אופציה לחיבור מיקרופון ובנוסף חיבור בו זמני של קו טלפון קווי וסלולרי (להקלטת ראיון דרך קו הטלפון), כניסת אוזניות, חיבור USB, איכות הקלטה טובה. ובעל סוללה נטענת פנימית. ואם אפשר אבל לא חייב בלי כל מיני תוכנות לצפייה בקבצים וכל מיני תוכנות המרה ושהקבצים ישמרו בפורמט MP3 התקציב שלי הוא 500 שקלים תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by x-pert,

אהלן, אני מחפש המלצה על טלוויזיה 42". מרחק צפייה של מטר וחצי - שני מטרים. רובו המוחלט של השימוש שלי הוא בצפייה בממיר של HOT, מג'יק ו-VOD, כמעט ולא צופה ב-DVD. ל-HOT אין ממיר שהוא גם מג'יק וגם HD ולכן גם לא יוצא לי לצפות באיכות HD. רוצה שתיהיה אפשרות לחבר את הטלוויזיה למחשב. התקציב הוא 3,000-4,000 ש"ח. אפשר לחרוג עד 5,000 אם יש תמורה שווה באמת. תודה רבה גל

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by pwntigo,

שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר עד 3000 ש"ח אין עדיפות לפלזמה או LCD גם בגלל שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם מרחק צפיה יהייה לא יותר מ 3 מטרים. גודל בערך 26 אלא אם כן יש משהו יותר טוב במחיר הזה. חשוב שתיהייה תמונה טובה!

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות לחדר שינה 37 אינץ'. המרחק צפייה עומד על 3 מטר והבנתי ש37 זהו הגודל המומלץ למרחק. חשוב לי מאוד שלטלוויזיה תהיה כניסת USB לקריאת סרטים יחד עם תרגום SRT עברי תקין. הטלוויזיה לא תחובר בשלב זה למערכת חיצונית אז עדיפות לטלוויזיה עם מערכת מובנית סבירה. הטווח מחירים הוא 3000 (גג 100 ש"ח חריגה לפה ולשם) תודה רבה ויום טוב (:

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  19. שלום חברים, לאחר בדיקה מעמיקה בנושא הטלוויזיות ולאחר שהבחנתי שכל נתון שחיפשתי קיים בטלוויזיה הזו החלטתי שאני מוכן לצאת לדרך חדשה איתה. אשמח לדעת מה אתם חושבים עליה, האם היא טובה ואיכותית, כי לרוב השימוש (90% סרטים מחשב - 10% בישביל היופי) - אין לי YES\HOT. המחיר שקיבלתי אותה עם אחריות ל- 3שנים בסך 2200 ש"ח . רק רציתי להדגיש זה לחדר שינה (סדר גודל של 2.5 מטר מרחק) האם 32 אינצ' תספיק לי? מה אתם חושבים על המוצר + על המחיר, אשמח לקבל תגובות בהקדם. תודה הנה המפרט: http://www.isfar.co.il/?CategoryID=628&ArticleID=2367

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. חברים יקרים שלי, אחרי ייאוש ארוך של קניית טלוויזיה , התלבטות בין גודלי המסך + התלבטות בין החברות SONY או PANASONIC http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=478&ArticleID=1115 - Panasonic THL37 LCD גודל החדר שלי הוא 2.5 מטר - רציתי לקחת מקודם את SONY KDL 32 LED - ( תפסתי במכרז ב- 2,200 ) http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22965077 אך לאחר שפרסמתי כאן בפורום, קיבלתי כאפות רציניות - שהמסך קטן לחדר וכולי וכולי. 1. חברים יקריםםםם אם לקנות את ה- פאנאסוניק 37 מה הסכום שכדאי להשקיע עליו ? 2. האם עשיתי בחירה נכונה בזה שויתרתי על ה- SONY 32 KDL ? 3. עזרו לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ronmar,

אני רוצה לקנות טלויזיה לסלון של איזה 50 אינץ+ המרחק צפייה מהטלויזיה הוא בערך 3.5 מטר מישהו יכול להמליץ לי על אחת?

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by bumped,

אני מחפש טלויזית lcd סבירה בגודל 32 אינ'ץ,במחיר של כ2500 שח. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by arielman22,

שלום אשמח לקבל המצלות לטלויזיה 32" עד תקציב של 2000 ש"ח מה שחשוב לי שאני אוכל לחבר אותה למחשב נייד באיכות צפייה טובה ושיהיו הרבה חיבורים

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  24. ככה הטלויזיה רק לצפיה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  25. היי, יש לכם אולי המלצה בשבילי, השימוש של הטלויזיה יהיה חיבור מהמחשב ושידור יס ובעתיד XBOX 360 יש כל כך הרבה פרמטרים בטלוזיות שאין לי מושג מה טוב ומה לא טוב.. שמעתי על הטלוזיה הזאת Samsung LA32A450 האם היא הכי מומלצת בסביבת המחירים האלה או שיש יותר טובות??

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.