אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר להקליט באמצעות ה-ipod? כמובן שצריך לקנות בשביל זה מיקרופון{במיוחד ל-ipod}, אבל בכלליות, הגירסא שבאה עם ה-ipod g4 תומכת בהקלטות{כמובן אחרי הרכבת מיקרופון}? עוד שאלה: איך עובד ה-itrip? אני מתקין אותו על המכשיר והופ, יש לנו אייפוד מנגן רדיו fm בכוונון אישי? האם ל-itrip יש בטרוית או שזה פשוט מקלט{בלי בטריות}?
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לדעת מה עדיף יותר , להזמין רמקולים מהארץ או מחו"ל? אני רוצה לשאול אתכם על איזה רמקולים אתם ממליצים? התקציב שלי הוא כ-3000 ש"ח , התקציב די גמיש. ואני מעוניין ברמקולים למטרת מוזיקה(סטריאו) כמו כן , אני צריך להכניס לתקציב גם מגבר(זה אפשרי בכלל בתקציב הזה?) נ.ב - בקרוב אני אסע לחנויות על מנת לשמוע דגמי רמקולים , בנתיים הייתי רוצה שתתנו לי כיוון לאיזה סוג רמקולים ללכת.
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם .. סתם צץ במוחי רעיון לבצע שימוש ברסיבר JVC יחסית ישן שיש לי עם זוג רמקולים גדולים מעץ... יש לי כרגע במחשב רמקולים של LUXEON 4.1EM ואני מוד מרוצה מהם מספקים אותי מאוד... הקיצר אני יכול לשלב את זה איכשהו במחשב??? אולי לחבר את הרסיבר לסאבוופר של הרמקולים או משהו??? בתודה ניב :-*
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היה לי את הצינטק AV710 מעל לשנה, כרטיס תקציבי מעולה למחירו שהיתרון הבולט בו הוא המיד המאוד מפורט והגבוהים. הבאסים היו בו חלשים ועוצמת היציאה לאוזניות נמוכה יחסית... עם הESI JULI זה עולם אחר לגמרי, יש עוצמה גבוהה ביציאות הTRS הפירוט השתפר מאוד, המון צלילים חדשים מתגלים במוזיקה מוכרת... הבאסים הגבוהים והמיד מפורטים מאוד, קפידת מדרגה מעל הצינטק AV710 ללא שום ספק דרייברים מעולים ויציבים, הדבר המדהים ביותר בכרטיס שבמה הפכה להיות ענקית ב AKG K518DJ. האוזניות נשמעות ממש טוב עם הכרטיס קול הזה בקבצים איכותיים, עם הקבצים דחוסים ברמות גבוהות לרוב כלל הצילים מתערבלים זה משתפר בקבצים פחות דחוסים, אבל עדיין נשמע מעט מתכתי, הצלילים הגבוהים עדיין לא נשמעים כמו שצריך אפילו בOGG…
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן קראתי בפורומים פה המלצות כאלה ואחרות אבל אני מאוד מבולבל יש מצד אחד את הלוג'יטק Z10 , ויש את ה-Z2300, ואת האלטק MX5021 ואת הקריאטיב T20 אני ממש לא יודע מה לקנות! בתודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי חברים! יש לי דיסק אודיו (שצרבתי לאוטו) עם שירים. אני רוצה להעתיק את השירים חזרה מהדיסק למחשב. הבעיה היא שכשאני עושה את זה אני מקבל שסה"כ הקבצים הוא בסביבות ה750KB (לא ממש הגיוני) וסיומת השירים הוא CDA. השאלה היא: א) איך אני מעתיק את השירים חזרה למחשב? ב) איך אני הופך את השירים חזרה לפורמט MP3? תודה רבה!! המשך שבוע מצוין!
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
כרגע אני עם רמקולים בני 5-6 של Cambridge SoundWorks, בתצורת 2.1, מה שלפני הרבה שנים הספיק לי..אבל כיום כבר לא. השימוש העיקרי (כ90 אחוז מהזמן) במחשב הוא עם מוזיקה, אלבומים למינהם (מרוק פ'אנק, פופ ועד מטאל), אבל במעט הזמן שנשאר יש גם צפייה בסרטים (DivX על סוגיו). מה אתם אומרים כדאי לקנות? אני כבר לא מתמצא במגוון הדגמים שקיימים היום לצערי. התקציב לא גדול לצערי..משהו כמו 1000-1500 שקלים דרך אגב
-
- 15 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ל-מה בעצם הם טובים, אם אפשר במחיר שלהם לקנות מכשירים עם הרבה יותר מקום כמו 20 G או 40 G ועם אפשרויות תצוגה ודברים אחרים יותר טובים?
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום. מצאתי שני רמקולים של סוני, חיברתי אותם למערכת והאיכות סאונד טובה. רציתי לדעת האם אני יכול לעשות איתם משהו מועיל, כלומר לחבר אותם למחשב. כרגע מחובר לי סט של 2.1 למחשב ואני רוצה להוסיף אותם מאחור, זה אפשרי? תודה עריכה: בדקתי באינטרנט והם לא שווים כלום, אבל אני מתאר לעצמי שהם גם עדיפים מכלום. אני רוצה למקם אותם מאחור בשביל סרטים, יש לי כרטיס קול מובנה realtek AC97 המוכר, ולירוק מחוברים לי שני הרמקולים (מגיע לסאב ומשם מתפצל, insipre של קריאייטיב) בכל מקרה אני חשבתי להאריך את החוט שלהם (אפשר להאריך בלי מגבר או משהו כזה?) ולחבר אותו לחיבור של 3.5 ולהכניס לצבעים השונים שבכרטיס קול, זה יעבוד? זה המידע שמצאתי על הרמקולים: עשיתי קצת שיעורי בית והבנתי שאנ…
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הוא עולה 570 ש"ח מה האופציות שלו? הוא איכותי? בכמה ערוצים הוא או איך שוראים לזה כי אני לא מבין ואני צריך כרטיס .
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן כולם הרצתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי דיבור פה על אוזניות לספורט/ריצה. אז בגדול - מחפש אוזניות אלחוטיות (ואיכותיות) לריצה עד 300 ש"ח. דגש על איכות סאונד ועמידות ואמינות, כי עד עכשיו אוזניות לא שרדו לי ליותר משנה-שנה וחצי. מודה לכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מרחק צפייה 1.5-2 מטר, עדיפות על FHD בשביל XBOX360. תודה.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שלום, ברשותי חדר של 20 מ"ר בערך, רסיבר הרמן קרדון 245. סט הרמקולים שאני בוחר יהיה או הדיימונד 9 או הפסיפיק של וורפידל. אני מעוניין לשלב גם סאב, כאשר קיבלתי הצעות על הPowerCube 10" ועל ה-SW150. הפרש המחירים ביניהם נע בין 150 ל-200 ש"ח. את הPowerCube שמעתי, והוא לא רע, אבל הפורומים בחו"ל טוענים שה-SW150 הרבה יותר מדוייק. לצערי לא הצלחתי למצוא חנות אשר מחזיקה אותו בתצוגה. אשמח לשמוע דעות/חוות דעת.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לצורכי מוסיקה ישראלית,מזרחית,רמיקסים והאוסים האם בכלל שווה לי לשדרג מהכרטיס קול המובנה שעל הלוח? ואם כן: מה ההבדל בין כרטיס הקול Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1 שעלותו 375 ש"ח בKSP לבין Creative X-Fi XtremeGamer שניתן למצוא אותו בEBAY ב45 דולרים כולל משלוח (כלומר 200 ש"ח)? ואפרופו כרטיסי קול. ידוע שדיסקים קשיחים לא מומלץ לקנות יד 2 (בלאי מואץ). רמקולים ומעבדים לדוגמה - כן. איפה עומדים כאן כרטיסי הקול?
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר טוב עם אלבומים שלמים תודה רבה רבה לכל מי שיעזו
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
אני מעוניין במערכת רמקולים טובה של 4 רמקולים + סאב עים כרטיס קול 5.1 מה אתם מציעים ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
המבצע החדש מציע ממיר בחיבור USB2 אשר מתחבר אל המחשב ושקע הטלויזיה ומאפשר הצגת הערוצים ע"ג המחשב. נכון שקיימים פתרונות שכאלו בדמות כרטיסי טלויזיה וכו' אך החיבור וההתקנה הטכנית דיי מסובכים (לי לפחות) ויקרים. האם כדאי להצטרף למבצע? האם התמונה במימירים האלה איכותית או שהיא נראה כמו קטע וידאו של יוטיוב שהוגדל למסך מלא ? מישהו התנסה עם הממירים האלה? והאם הם עובדים בחיבור לממיר דיגיטאלי של הוט.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
המבצעים שיש עכשיו על מוצרים של לוגיטק נראים ממש טובים, עכשיו ראיתי שיש אתה X240, באתר של אופיס דיפו רשום שהם עולים 370 אז יותר שאחרי הנחה הם יעלו לי 222 שקל, כדאי לקנות אותם? בגלל שעכשיו יש לי רמקולים של קראיטיב SBS 370 ואני לא יודע אם יהיה הבדל משממעותי. וזה חשווב להיום בגלל המבצע שיש עכשיו באופיס דיפו.
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. יש לי מחשב בעל לוח אם ASUS P4P800 DELUXE, התומך בהשמעת סאונד 6.1. חיברתי לו איזושהי מערכת סתמית של 5 רמקולים + סאב. כאשר אני מנסה לראות סרטים בפורמט AC3 או DIVX אני בטוח ב 100% שאני לא באמת שומע 5.1 אלא סתם 5 רמקולים + באס. שאלתי היא. כאשר קונים מערכת רמקולים למחשב, ולמרות שהלוח אם תומך ב 5.1 האם צריך לקנות רמקולים במפורש (!) שתואמים ללוח אם/כרטיס קול 5.1 ? או שמה שאני שומע כרגע היא אכן הדרך ששומעים סרטים במחשב ? (לפי מיטב הבנתי במחשב אמור לזהות לבד את "איכות" הרמקולים המחוברת לו ולי כך לתת את הסאונד המתאים, ולכן האם פשוט קניתי סתם 5 רמקולים + סאב ולא רמקולים שאמורים להתאים ל "5.1" ?) תומר.
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מחר הולך לקנות רמקולים למחשב ולאחר חיפוש כבר למעלה משעה באתר לגבי שני הרמקולים וכל מה שאני מוצא זה X-530 ו 6060 בכל מקרה שאלות ממש פשוטות: מה ההבדל בין 6060 לבין 6100 ? ומה יותר כדי ה 6100 או ה 540 ממה שאני הבנתי ההבדל בין 540 ל 530 הוא שתיקנו את בעית החוטים והחיבורים שב 530 למרות שאני יותר בעד הרמקולים של קראטיב תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היתרון העיקרי שראיתי ב-ARCHOS הוא הבטריות, שאפר להכניס לשם בטריות רגילות. יש אפשרות לחבר בטריות רגילות או משהו כזה גם ל-IPOD? (במיקרה שניתקעים) תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, מתכוון לרכוש HTPC עבור LCD 37" לסלון. המפרט המתוכנן די סגור והוא מפורט כאן (מדהים לראות מה אפשר להשיג היום בפחות מ3000 שח). ההתלבטות הינה לגבי הרמקולים. אני מעוניין ב-5.1 לצפייה בסרטים בסלון. הבנתי שבדגם X530 של לוג'יטק יש כבלים קצרים. למישהו יש המלצה לרמקולים מסוג זה (תקציב באיזור 500 +-) ? אגב, ויתרתי על כרטיס טלויזיה ושלט, והתפנקתי במקלדת אלחוטית עם גלגלת עכבר שראיתי אצל חבר והתלהבתי ממנה (חוסך עכבר ודי נוח). תודה רבה! מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם ASUS M3A78-EM ¤403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31626 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.…
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=83&p=0 האם שווה? או שעדיף לרכוש את הדגם של ה LCD http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=81&p=35 הייעוד שידורים רגילים בעיקר SD/DIVX וכו' ללא ממיר הוט\יס (הוט אנלוגי ואולי בעתיד ממיר + צלחת לווין) רצוי שהטקסטים במחשב ייראו נורמלי בחיבור VGA(מהלפטופ) - ואני מודע לזה שהרזולוציה של הפלזמה נמוכה מהLCD, בכל זאת אם האיכות של התצוגה בפלזמה תתעלה בהרבה מה LCD, אז עדיף אותה.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום. הבעיה שלי היא כזאת, אני מעוניין לצור סראונד בחדר, (סנטר+סאב, 2 קידמים, 2 אחורים) מהסנטר+סאב מגיע כבל אחד ומתחבר לחיבור הכתום - עובד. הקדימים מתחברים לירוק - וגם עובדים. עם האחורים נתקלתי בבעיה, למגבר שלי יש מצב AUX, שממנו יוצא PL אחד. ו PHONO, ממנו יוצא גם PL. כדי שהכל יעבוד בסראונד, צריך ששניהם יעבדו במקביל. למישהו יש רעיון איך עושים את זה? או כל דרך אחרת לחבר את ארבעת הרמקולים כך שיצרו סראונד. מצורפת תמונת המגבר מאחורה. (INPUT - AUX - PHONO) תתעלמו ממה שמחובר ל TAPE. תודה מראש לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-