אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
זהו, הזמנתי סוף סוף נגן. קריאטיב ZVM, בגירסתו הצנועה יותר - 30GB. עכשיו אני מתכוון לקודד את אוסף המוזיקה שלי (ששמור כולו ב-FLAC) ל-MP3, ומחפש הגדרת קידוד שתתן פשרה טובה בין איכות סאונד לבין גודל קובץ. אני לא מעוניין לקודד את הקבצים עבור השוואות ABX בין קידוד אחד לאחר (עיסוק שנתפס בעיני כ-Pixel Peeping של עולם האודיו ). אני כן מעוניין לקודד אותם כך שניתן יהיה להנות מהמוזיקה, מבלי שהקידוד יפריע. השאלה היא באיזו הגדרה כדאי להשתמש. בעבר השתמשתי בד"כ alt-preset-standard והייתי מרוצה מהתוצאות. האם זאת פשרה טובה, או שאפשר לרדת להגדרה נמוכה יותר ועדיין לצפות לאיכות שקרובה ל-CD? אני משתמש בד"כ באוזניות סנהייזר PX100, ולפעמים בקוס KSC75. תודה!
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום חברים, מבקש עזרתכם למתאם מmicro HDMI לHDMI. האם כל מתאם יעשה את העבודה, או שיש כאן משחק של איכות המחבר וכו'? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
יש ליא יזה 1800 ש"ח +-, אני רוצה לקנות אותו כולל נרתיק כזה שיגן עליו. חשבתי לקנות אותו בארץ שהוא עולה איזה 1800 ש"ח אוו שתארגנו לי איזו חנות ב נויורק. יש איזה נגן שמציע גם 40GB במחיר כזה שיותר מומלץ?
-
- 15 תגובות
- 986 צפיות
-
-
האם אפשר להקליט באמצעות ה-ipod? כמובן שצריך לקנות בשביל זה מיקרופון{במיוחד ל-ipod}, אבל בכלליות, הגירסא שבאה עם ה-ipod g4 תומכת בהקלטות{כמובן אחרי הרכבת מיקרופון}? עוד שאלה: איך עובד ה-itrip? אני מתקין אותו על המכשיר והופ, יש לנו אייפוד מנגן רדיו fm בכוונון אישי? האם ל-itrip יש בטרוית או שזה פשוט מקלט{בלי בטריות}?
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי חברים! יש לי דיסק אודיו (שצרבתי לאוטו) עם שירים. אני רוצה להעתיק את השירים חזרה מהדיסק למחשב. הבעיה היא שכשאני עושה את זה אני מקבל שסה"כ הקבצים הוא בסביבות ה750KB (לא ממש הגיוני) וסיומת השירים הוא CDA. השאלה היא: א) איך אני מעתיק את השירים חזרה למחשב? ב) איך אני הופך את השירים חזרה לפורמט MP3? תודה רבה!! המשך שבוע מצוין!
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני יכול לקנות את המקרן Hitachi PJ-LC9 שהוא משומש כשנה עם מנורה חדשה ב-1700 ש"ח? האם שווה לי? והאם זה מספיק כדי לצפות בסרטים ממרחק של 4 מטר בחדר חשוך לגמרי? אני סה"כ רוצה לשחק במחשקים ולצפות בסרטים שזה החשוב לי. האם יש בעיות עם הצבעים, כלומר האם זה תומך ב-32 סיביות? כלומר 16.7 מליון צבעים.. מה אתם אומרים? המחיר הזה זה טובה מדוד שלי.. מחכה לדעתכם...מקווה שתענו כמה שיותר מהר.. ושאלה כדרך אגב, מה ה-Kontrast אומר במקרן..כאילו מה זה וכמה זה חשוב..ומה זה ה-ANSII? והאם 1500 ANSII זה עוצמת האור, האם זה מספיק ממרחק של 4 מטר בחדר חשוך? (שמעתי גם שנתונים הם לא כ"כ חשובים, זאת אומרת שהנתונים זה פחות או יותר שקר ויש מקרנים שהנתונים שלהם לא גבוהים ורואים בהם מ…
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
חברה קניתי היום את הרמקולים חיברתי בכל הדרכים האפשריות בדקתי עם פלאפון בכל דרך אפשרית שיחקתי עם הבאס והטרבל אפילו עשיתי בדיקת סאב ביוטיוב שמתי טראקים עניינים אבל בכל זאת הסאב של המערכת הזאת לא עובד לי פשוט לא עושה כלום.. אלה רק הסטליטים שלו מוציאים צליל וזהו.. אשמח מאוד לעזרה.. אני מאוד אתבאס עם אגלה שהמוצר פשוט מקולקל ככה על ההתחלה..
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
חיפשתי דיון כזה אבל לא הצלחתי למצוא. בזמן האחרון אני יותר ויותר מתעניין בקטע הזה שנקרא אודיו. בבית יש לי מערכת של PANASONIC 2800W מערכת איכותית מאוד. ביחד איתה מחובר מגבר שהוא בעצם רמקול ענקי. הסאונד בשמיים. עכשיו השאלה , האם עדיף להניח רמקולים מתחת לשולחן מעץ או מעל ( לתלות אותם על הקיר ).
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
שלום. מצאתי שני רמקולים של סוני, חיברתי אותם למערכת והאיכות סאונד טובה. רציתי לדעת האם אני יכול לעשות איתם משהו מועיל, כלומר לחבר אותם למחשב. כרגע מחובר לי סט של 2.1 למחשב ואני רוצה להוסיף אותם מאחור, זה אפשרי? תודה עריכה: בדקתי באינטרנט והם לא שווים כלום, אבל אני מתאר לעצמי שהם גם עדיפים מכלום. אני רוצה למקם אותם מאחור בשביל סרטים, יש לי כרטיס קול מובנה realtek AC97 המוכר, ולירוק מחוברים לי שני הרמקולים (מגיע לסאב ומשם מתפצל, insipre של קריאייטיב) בכל מקרה אני חשבתי להאריך את החוט שלהם (אפשר להאריך בלי מגבר או משהו כזה?) ולחבר אותו לחיבור של 3.5 ולהכניס לצבעים השונים שבכרטיס קול, זה יעבוד? זה המידע שמצאתי על הרמקולים: עשיתי קצת שיעורי בית והבנתי שאנ…
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
AKG K55: AKG K55 Stereo Headphones (Closed Ear, with Turbo Bass) Specifications Type: Closed-back, circumaural dynamic headphones Sensitivity: 96 dB SPL/mW Frequency Range: 16 to 20,000 Hz Rated Impedance: 32 ohms THD: <1 % Maximum SPL capability: 200 mW ______________________________________________________ Maxell HP-2000: Headphones Type Headphones Binaural Headphones:Headphones Form Factor Ear-cup Headphones Technology Dynamic Connectivity Technology Wired Sound output mode Stereo Sensitivity 102 dB/mW Impedance 60 Ohm Diaphragm 1.6 in Magnet Type Neodymium תודה
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
התגלגל לידי אתמול רסיבר של Becker דגם RS-300, ורמקולים BSR McDONALD דגם SS-2. המערכת הזו בת 20 שנה בערך... השאלה שלי היא מה איכות הרמקולים והרסיבר (כל אחד לגופו)? תודה
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול שישמעו בו צלילים נקיים ועוצמה חזקה. (האם דרייברים מסוויימים של כרטיסי קול יכולים להכביד על מחשב ישן?)
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מחפש טלוויזיה 37 אינץ' לסרטים בלבד. מרבית הסרטים הם באיכות SD ומעט מאוד ב720P כך שאני כלל לא צריך full hd. התקציב שלי גמיש. כמובן שאני מעדיף לחסוך, אבל בין 2,000 ל-5,000 ש"ח נומר. על איזו טלוויזיות אתם ממליצים ועל איזו טכנולוגיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
אני מעוניין במערכת רמקולים טובה של 4 רמקולים + סאב עים כרטיס קול 5.1 מה אתם מציעים ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את TVOUT של הכרטיס מסך שלי ל component בטלוויזיה ויש לי כמה שאלות: מהכרטיס יוצאים שלוש בננות נקבות RGB ובטלוויזיה יש שלוש כניסות גם נקבות RGB, האם אפשר לחבר בין בננות של הכרטיס מסך לכניסות בטלוויזיה עם שלושה כבלים של RCA רגילים? או שלא כי אני לא יודע אם כבל component בנוי באפון מיוחד מבפנים לאומת ה כבל RCA הרגיל. תודה.
-
- 14 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אם אפשר חוות דעת למי שמכיר או שיש לו את הרמקולים. תודה. רמקולים למחשב: JBL Creature III: עוצמה לערוץ: W5 סאב וופר: W15 מחיר: 435 JBL Spyro: עוצמה לערוץ: W6 סאב וופר: W24 מחיר: 485 Harman Kardon Soundsticks: עוצמה לערוץ: W10 סאב וופר: W20 מחיר: 840 Logitech X-230: עוצמה לערוץ: 6W סאב וופר: 20W מחיר: 350 Philips SPA5300: עוצמה לערוץ: W12 סאב וופר: W26 מחיר: 445
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בעיקרון הכותרת אומרת הכל.... המארז הכי משתלם שראיתי עד כה הוא Mozard SX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=16237 אם יש למישהו הצעה אחרת (המארז מאוד נדיר), אז הכל יתקבל בברכה!
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות בין שתי דגמים האלה (לא צריך סאב וופר) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753470 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812499 איזה מהם עדיף? לכאורה אני נוטה לה altec lansing, אבל איך הוא מבחינת איכות השמע לעומת ה creative a60?
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בזמן האחרון אני ב חיפוש טלויזית lcd full hd 42 לדירתי הצנוע אבל מחירים של יבואן רשמי גבוהים באשרות אחוזים ממחירי יבואנים פרטיים שגם נותנים אחריות! שאלתי :האם ניתן לקנות ללא חשש מיבואן פרטי (" י.שלום " אם מישהוא מכיר-מבחינת אחריות).
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, קבצי ה-MP3 שאני מעתיק ל-NET ND שלי נשמעים בווליום נמוך עד סביר, דבר שכמובן מוריד מחווית השמיעה. האם יש תוכנה להעלות את עוצמת הסאונד של השירים המועתקים לנגן? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש סטראו לרכב בארהב, יכול להיות שהרדיו לא יעבוד בישראל? התדרים בישראל הם כמו באירופה ואני צריך לחפש אפשרות זאת ברכישת סטראו?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות מKSP במחיר של 450 שקל. כדאי לי? יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? אני יוצר מוזיקה וגם משחק בFPS אז הייתי אומר שאני 60% מוזיקה, 40% משחקים.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
המלצות? בכל טווח מחיר? מה הן האוזניות הכי הכי מושלמות לכל מיני משחקי BLACK OPS וכאלו?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה למצוא קבלים להחלפה בקרוס אובר (2WAY), האם מישהו מכיר חנויות בארץ (ספציפית בדרום הארץ) היכן ניתן למצוא את הקבלים הבאים: 2.2uF 100V 2.7uF 250V הדירוג לא חייב להיות בדיוק זהה מבחינת הפאראד, מה שכן הם בי-פולריים וזה כן משהו שהייתי רוצה שיהיה בקבל החדש. מצאתי כמה קבלים ב איביי אבל אני לא בטוח שהם איכותיים...: http://www.ebay.com/itm/10-x-2-2uF-2-2u-2-2mfd-50V-85-degrees-NP-Audio-Capacitor-axial-USA-Free-Shipping-/280810584303?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41619d78ef וזה: http://www.ebay.com/itm/Mundorf-MCap250-2-7uF-MKP-Audio-Kondensator-MCap-capacitor-2-7-F-250V-853068-/310466748111?pt=Lautsprecher_Selbstbau&hash=item4849429ecf תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-