אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש המלצה לאחת מהחברות הזולות (או חברות מוכרות) שמוכרות רמקולים לרכב ב 150-250 ש"ח , יש כל מיני , רציתי לדעת אם מישהו התנסה עם אחת מהן וקיבל דווקא צליל נחמד ומפתיע ברמתו בעיקר יחסית למחיר. אני לא מחפש משהו ברמה (איזור ה 400 ומעלה של חברות טובות) אלא תחליף לקלריון הימני שלי שנקרע עליו השלום. ד"א יש לי טייפ של סוני 28X2(משנת 94) יש באלאנס בין שמאל לימין אבל אין פיידר (באלאנס) בין קדימה ואחורה - כשבאוטו מותקנים 4 רמקולים (קלריון) שאני חושב שהגיעו התקנה מקורית עם האוטו - איך זה יכול להיות? (לנחש אני יכול אבל אני מחפש תשובה ממישהו שמבין בסטיראו לאוטו - אני לא ממש מבין בנושא זה). *בנוסף הרמקולים בתוך הדלת כרגע אני חושב הם 4" על 6"( ה 4 על 6 היחידים שמצאתי בחנות הם של…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצות? בכל טווח מחיר? מה הן האוזניות הכי הכי מושלמות לכל מיני משחקי BLACK OPS וכאלו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחבר מסך פלזמה NTSC למת"ב דרך ווידאו ממיר PAL TO NSTC , נוסף רעש לתמונה. הוספתי למחשב כרטיס טלוויזיה, הכניסה היא מהכבלים, היציאה של המסך מחוברת לפלזמה והיציאה של הקול ל-HOME TEATER, הבעיה: יש הפרש בין התמונה לקול, האם יש תוכנות ל"הזזיז" את הקול על מנת ליצור סינכרון? או האם יש פתרון פשוט אחר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי מערכת קולנוע ביתי של PIONEER HTZ170 עכשיו אני צריך כבל מאריך למערכת למה החוטים עוברים דרך הקיר ואמרו לי כדי שישמעו טוב כדאי לקנות כבל מאריך איכותי יש ב5 שקל למטר יש ב10 למטר ויש ב15 שקל למטר זה באמת נכון ? כאילו אם אני אקנה ב5 שקל לא ישמעו טוב ? ואם אתם יכולים להמליץ לי על כבלים.ואני צריך 50 מטר כבל מאריך. ויש לי עוד שאלה על HDMI מה זה ? זה עוזר לשיפור הסאונד?אני מחבר את המערכת לטלוויזיה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נפתח ת'רד חדש שלי בנושא דומה עם מעט תוספות ולכן אני רוצה ת'רד נקי.. למחוק בבקשה...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר טוב עם אלבומים שלמים תודה רבה רבה לכל מי שיעזו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 5.1 למחשב ב800 שקל בערך, שיהיה להם איכות ועוצמה טובים ושיתאימו לכל(מוסיקה,סרטים,שירים) אני ראיתי 2 דגמים של קריאטיב כימאט באותו מחיר ואני רוצה לדעת אם הם טובים ומה ההבדל בינהם CREATIVE INSPEARE 5.1 5200 CREATIVE INSPEARE 5.1 T5400 אם יש לכם עצות לגבי רמקולים אחרים במחיר הזה יותר טובים אני ישמח לשמוע.. הכרטיס כל שאני יקנה הוא AUDIGO 2 הרגיל אבל הוא לא ניחשב בתקציב הזה של הרמקולים. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המבצע החדש מציע ממיר בחיבור USB2 אשר מתחבר אל המחשב ושקע הטלויזיה ומאפשר הצגת הערוצים ע"ג המחשב. נכון שקיימים פתרונות שכאלו בדמות כרטיסי טלויזיה וכו' אך החיבור וההתקנה הטכנית דיי מסובכים (לי לפחות) ויקרים. האם כדאי להצטרף למבצע? האם התמונה במימירים האלה איכותית או שהיא נראה כמו קטע וידאו של יוטיוב שהוגדל למסך מלא ? מישהו התנסה עם הממירים האלה? והאם הם עובדים בחיבור לממיר דיגיטאלי של הוט.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, בבעלותי המערכת הנ"ל, והכפתור שמשמש ככפתור ההדלקה והאקוולייזר הפסיק לעבוד. הפעולה של האקוולייזר עובדת (סיבוב) אבל הכפתור נשאר על מצב דלוק (לחיצה). אם למישהו יש חלקי חילוף רלוונטים או יודע איפה להשיג חלקים אשמח אם ישמיע קולו. נ.ב. 1: הרמקולים כבר אינם באחריות ולכן אינני שולח אותם לתיקון, ובמעבדת היבואן לא מביאים חלקי חילוף ספציפים אלא רק מקבלים את הרמקולים לבדיקה בתשלום. נ.ב. 2: על הכפתור יש כיתוב: B2K ו- 9C2. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המבצעים שיש עכשיו על מוצרים של לוגיטק נראים ממש טובים, עכשיו ראיתי שיש אתה X240, באתר של אופיס דיפו רשום שהם עולים 370 אז יותר שאחרי הנחה הם יעלו לי 222 שקל, כדאי לקנות אותם? בגלל שעכשיו יש לי רמקולים של קראיטיב SBS 370 ואני לא יודע אם יהיה הבדל משממעותי. וזה חשווב להיום בגלל המבצע שיש עכשיו באופיס דיפו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי ממוקם בסלון ממש ליד הטלויזיה, אני ממש מתחרפן מהווליום של הטלויזיה ולא יכול להתרכז. אני צריך אוזניות טובות שיהיו נוחות גם אחרי כמה שעות ולא ילחצו (אין לי ראש גדול אבל עדיין). כאמור השימוש יהיה רק למחשב (יש לי אוזניות נפרדות לנגן שלי), בעיקר משחקי רשת ומוזיקה. תודה רבה עומר.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי. באתי היום לבאג לקנות משחק מחשב וראיתי רמקולים שנראו בצורה של פרח. לא התעמקתי בהם יותר מידי... ולכן לא שמתי לב לחברה. הגעתי הביתה וניסיתי לחפש עליהם מידע ולא מצאתי. מישהו יודע על מה מדובר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הפאנל של הכרטיס הזה הוא בשחור?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב סלוני לניגון HD (מחלקים משומשים) מה המינימום משאבים (מעבד,MB, כרטיס מסך וכו') שאני צריך.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. יש לי מחשב בעל לוח אם ASUS P4P800 DELUXE, התומך בהשמעת סאונד 6.1. חיברתי לו איזושהי מערכת סתמית של 5 רמקולים + סאב. כאשר אני מנסה לראות סרטים בפורמט AC3 או DIVX אני בטוח ב 100% שאני לא באמת שומע 5.1 אלא סתם 5 רמקולים + באס. שאלתי היא. כאשר קונים מערכת רמקולים למחשב, ולמרות שהלוח אם תומך ב 5.1 האם צריך לקנות רמקולים במפורש (!) שתואמים ללוח אם/כרטיס קול 5.1 ? או שמה שאני שומע כרגע היא אכן הדרך ששומעים סרטים במחשב ? (לפי מיטב הבנתי במחשב אמור לזהות לבד את "איכות" הרמקולים המחוברת לו ולי כך לתת את הסאונד המתאים, ולכן האם פשוט קניתי סתם 5 רמקולים + סאב ולא רמקולים שאמורים להתאים ל "5.1" ?) תומר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אפשר חוות דעת למי שמכיר או שיש לו את הרמקולים. תודה. רמקולים למחשב: JBL Creature III: עוצמה לערוץ: W5 סאב וופר: W15 מחיר: 435 JBL Spyro: עוצמה לערוץ: W6 סאב וופר: W24 מחיר: 485 Harman Kardon Soundsticks: עוצמה לערוץ: W10 סאב וופר: W20 מחיר: 840 Logitech X-230: עוצמה לערוץ: 6W סאב וופר: 20W מחיר: 350 Philips SPA5300: עוצמה לערוץ: W12 סאב וופר: W26 מחיר: 445
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי זה מערכת של 5.1 2 רמקולים קידמיים גדולים אחד סנטר ו2 אחוריים ב2 הקידמיים שומעים מצויןן וחזק ב3 אחרים האחוריים והסנטר שומעים אבל לא כולכך חזק והבאס לא כולכך מורגש ואני מציין שבעבר שזה היה מחובר לטלויזיה היה שומעים אותם ממש חזק במחשב עם מוגדרים בתור 5.1 ומערכת סראונד עכשיו קיצרתי את הכבלים כמה שאפשר ועדיין לא שומעים חזק במיוחד עכשיו אם תוכלו לעזור לי לסדר את זה אני ישמח בתודה יוני.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hi i want to buy a new tv for my room but i dont really know much about tvs and i hope you guyz can help me pick a good one i have around 3000-3500 any ideas?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז ראיתי DVD רגיל שהוא גם DVDR בויזה של ישראכארט: מכשיר DVD מקליט קורא DIVX מבית VOG מכשיר DVD מקליט חדיש ביותר המשלב גם DVD רגיל וגם צורב DVD הקלטה ישירה של שידורי הטלוויזיה(כמו וידאו רגיל) אן קהלטה ישירות מקלטות וידאו וממצלמות וידאו רגילות או דיגיטליות מסוגל להקליט גם על גבי דיסק DVD+R חד פעמי או DVD+RW רב פעמי בנוסף המכשיר קורא סרטים בפורמט DIVX קורא מדיות KODAK CD,DVD+RW,DVD+R,DVD-RW,DVD-R,CD-RW,CD קורא פורמטים מסוג JPEG,MP3,DIVX,SVCD,VCD,DVD מולטי זון (קורא את כל אזורי הצפייה) מולטיסיסטם PAL\NTSC ארבע אכויות הקלטה HQ,SP,EP,SLP אחריות שנה ע"י פירלס אלקטרוניקה דגם DVDR-V05 מחיר 628 כולל משלוח מה אתם אומרים שווה או שאפשר למצוא מחיר טוב יותר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו: http://us.creative.com/products/category.asp?category=209 הכרטיס לא מופיע יותר והם הקפיצו את המחיר של הXtremeGamer למחיר הישן של הXtremeMusic. משהו פה לא מריח לא טוב. בתקופה האחרונה הרבה אנשים התלוננו שהדרייברים החדשים מזהים את הXtremeMusic הישן שלהם בתור XtremeGamer למרות שהוא נחות בצורה משמעותית. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא הסאב ששוקל 26 קילו והוא די גדול. אבל איזה תוספת יבקשו כבר 200-300 שקל עדיין יוצא שווה. בארץ 2100 בחול 850 שקל. יש מכס על דברים כאלה ? ואם כן איפה אפשר לבדוק כמה זה יצא ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לעשות מערכת קולנוע ביתי בחדר. אני רוצה לקנות רסביר טוב של ימאהה אני חושב על הרסיבר הזה RX-V1800 זה הקישור לרסיבר : http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=558291&CTID=5000300 מה אתם אומרים ? שווה את ההשקעה ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה טוב יותר? הכרטיס OB שעל לוח EP43 של GIGABYTE או ה-CREATIVE שאמרתי קודם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הקאייטיב אבל הוא רגיש מידי!!!!! המצב שלי הוא שאני יותר קרוב לרמקולים הקידמיים ולשמלאיים אז אני צריך שהאחורה יקבל יותר כוח ושגם השמאל (אם יש תוכנה שתתן לי להחליט כמה כוח לתת לכל אחד זה יהיא הכי טוב!!!!) בתודה מראש אור!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-