עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם . המלצה לרסיבר למערכת קולנוע ביתית ,המערכת מיועדת לסרטי HD וכמובן גם למשחקים , אני מחפש רסיבר באמת ברמה גבוה שיתן לי את המקסימום איכות ... אין לי בעיה להשקיע בטוב ואכותי ביותר . יש לי את הרמקולים הבאים . CANTON KARAT M-80 S-300 SUBWOOPER אשמח לעזרתכך .... תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Impact,

היי כולם, קודם כל אגיד שאין לי מושג בכל מה שקשור לסאונד בייתי ואשמח אם תסבירו לי בשפה של מטומטמים . יש לי 2 רמקולים רצפתיים דיי ישנים של JBL (דגם LOFT 50). לפי היצרן כל רמקול מסוגל לייצר עד 250W... https://www.newegg.com/jbl-loft-50/p/N82E16886110006 השבוע קיבלתי מחבר רמקול סנטר גם מאוד ישן אבל עושה עבודה מעולה של חברת JAMO (דגם S 40 CEN) ואני רוצה רסיבר שיתמוך בשלישייה הזאת. כרגע יש לי רסיבר של חברת פיוניר משנת 1986 (!!!), דגם נורא נורא ישן, אנלוגי שעושה עבודה מעולה עד היום, אבל אני רוצה להתחדש ולקנות איזה משהו נורמלי ולא במחיר בשמיים שכן יוכל להתמודד עם ה-SETUP הקטן שלי. תקציב? זה דיי משתנה, אני דיי גמיש, 3K (גג?) זה מחיר שאוכ…

3. אני מחפש המלצות ל: 1. רסיבר לקולנוע ביתי לחיבור למחשב HTPC, לצפייה בוידאו והאזנה למוסיקה. 2. שני רמקולים קדמיים רצפתיים איכותיים. תקציב - בסביבות 4K, פחות אם זה יותר מדי, יותר אם זה מעט מדי... תודה, אורי

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. בינתיים חשבתי על רסיבר של יהמהה RX-V363 ורמקולים שלהם NSP 270

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by BenK,

היי, יש לי 6 רמקולים שמחוברים למערכת סטריאו רגילה 4 קדמיים - 2 רצפתיים גדולים, 2 תלויים של המערכת 2 אחוריים טובים אני רוצה לקנות רסיבר טוב אך עד סביבות ה1700 שח שייתן לי סאונד איכותי בתקווה שבעתיד אקנה סאב נפרד. הוא מיועד בעיקר למוזיקה אך גם לקולנוע ביתי. שאלתי היא האם בכלל כדאי לי לקנות רסיבר עם מה שברשותי, ואם כן מה ואיפה אני יכול לקבל מידע על כך תודה.

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין להחליף את הרסיבר הקיים שכפי הנראה זמנו עבר, להשתדרג בטלוויזיה חדשה בגודל 42 אינצ' וכן סטרימר. אני מעוניין שהמערכת שאקנה תפעל בצורה שאם ארצה לשמוע דיסק אוכל לשמוע דרך הרסיבר (הוא כולל כונן לדיסקים?), ואם ארצה לראות סרטי FHD אוכל להעבירם דרך המחשב לסטרימר ולראות זאת בטלוויזיה שתומכת בכך, הסכום הינו סופי אולם אם מדובר בהבדל איכות משמעותי אוכל להתגמש. כמו כן שהרסיבר יוכל להתחבר לטלוויזיה כדי שאוכל להנות מהרמקולים שברשותי גם בעת צפיה בסרטים. ברשותי שני רמקולים רצפתיים, אולם חשוב שהרסיבר יתמוך במספר רב יותר של רמקולים במקרה של שדרוג עתידי. תודה לכל העוזרים, בברכה, עומר

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  7. יש לי מערכת של 5 רמקולים של bose double cube אני כרגע משתמש במגבר aiwa ישן וצולע למדי. אני מעוניין לשדרג לרסיבר חדש בעלות של כ 5000 שח סלון של כ 35 מ המטרה היא סרטים בסראונד וקצת מוזיקה. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by haim855,

תנו לי המלצה לרמקולים די ברמה גבוה מחיר סביר..אין מחיר התחלתי משהו שווה את זה..מישהו שהתנסה ומסופק שימליץ) מספיק 2.1 עם סאב חיבור למחשב לוח אם msi z87 gaming תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ofir38,

צריך המלצה לרמקולים טובים למחשב עד 250 ש''ח תודה לעוזרים,אופיר.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by liho,

שלום יש לי מערכת של Logitech 5.1 איך אני יכול לשפר את איכות הסאונד,מערכת הרמקולים מחוברת למחשב האם זה משנה שסאב וופר יושב על שטיח צמוד לקיר...יש לי שטיח מקיר לקיר האם יש תוכנות מיוחדות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by AC/DC,

איזה שיר ועל איזה איכות שיהיה באיכות הכי גבוהה 320 אם אני לא טועה ושיהיה אפקטים ממש יפים ומיוחדים עדיפות לאלקטרוני תודה למי שמכיר ועוזר

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by oFRiZ,

יש לי רסיבר מסוג Kenwood KRF-V5100D כמו שאפשר לראות אותו פה בקישור ביחד עם השלט (שלי בצבע אפור אבל לא שזה משנה..) http://www.kenwood.eu/products/home/separates/avcc/KRF-V5100D/ כנראה שהשלט כבר התחיל לעשות את שלו וחלק מהכפתורים לא נלחצים.. ניסיתי כל מיני קומבינות שקראתי עליהן כאן עם נייר כסף וכו' אבל זה לא החזיק מעמד.. ובקיצור אני צריך המלצה לשלט אחר שיתאים למערכת או אפילו שלט מקורי אם אפשר למצוא בזול איפשהו למרות שהמגבר די ישן אז אני לא בטוח לגבי זה.. אשמח לעזרה.. תודה!

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by wild_3d_raptor,

היי חברה, אני מחפש תוכנ שאיתה אוכל לחתוך קטע מסויימם משיר שמקודד בצורת mp3 ולשמור אותו כmp3 המלצות ???

14. היי אנשים קיבלתי מסך 19" רחב חדש, והפכתי אותו לטלויזיה שלי במקום ה-20" הישנה שלי. אני צופה ע"י חיבור הממיר לכרטיס המסך שלי [ע"י Vivo] ומשתמש בתוכנה Dscaler לצפיה. זו תוכנה ממש לא נוחה, אבל זו התוכנה היחידה שאני מכיר שיכולה לשמש אותי לכך, אבל כמובן שיש תוכנות אחרות ובטח גם יותר נוחות, אז אני אשמח לקבל שמות של כמה כאלו מכם. תודה מראש גיא

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, יש ברשותי טלויזית סמסונג 4K דגם JU6400. אשמח לקרוא מה הדרכים הנוחות ביותר (ואם אפשר חינמיות) להזרים מדיה מהמחשב הנייח לטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by zaq1,

כמו כן מישהו יודע על איזה תדר לכוון את הצפייה בתוכנה המצורפת wintv2000 כדי שיהיה אפשר להעביר ערוצים דרך הממיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  17. לפני כ3 שנים רכשתי את האוזניות הנ"ל והייתי הכי מרוצה מהן בעולם. הסאונד היה טוב והנוחות מדהימה. לאחר כשנה נהרס לי הכבל והחלפתי אותן בזנהייזר CX300. דיי התבאסתי מהן. למזלי, שלשום הן אבדו לי ועכשיו אני מחפש תחליף. אני לא בטוח שאני רוצה in-ear, בגלל שאחריי 3 שנים הבנתי שמיציתי את זה וזה גם הפסיק להיות לי נוח בשלב מסויים. פעם היו לי sony mdr-v150, וממש אהבתי אותן. עכשיו אני גם רוצה אוזניות שיכסו את כל האוזן ויתנו סאונד טוב אבל שלא יהיו גדולות מידי, כמו הSONY. התקציב הוא עד 500 שקלים אבל לא חייב למלא אותו ואם ימצא משהו שיחס המחיר/תועלת שלו גבוהה יותר בסכום כמוך יותר אשמח לדעת. תודות!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. היי, כמו בכותרת, אילו אוזניות עדיפות יותר ? אני שומע בעיקר רוק ואלארנטיבי בקבצי flac ומשתמש הן בנגן והן בסלולרי מיקרופון לשיחות הוא רק פלוס אך לא הכרחי. אם יש אוזניות עדיפות יותר עד 100$ אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אני מחפש מערכת קולנוע ביתית לסלון ביתי שמיועדת לסרטים לפי מה שהבנתי בסכומים שלי אולי עדיף לוותר על סנטר ועל סאב ולהביא שתי רמקולים ריצפתיים ושתי אחוריים איכותיים יותר רציתי לדעת באיזה חנויות אוכל לקבל דעה מקצועית ? ואיזה המלצות על רמקולים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  20. שלום רב אשמח לקבל המלצות לרמקולים 2.1 בטווח המחירים של 400 ש"ח ( עד חריגה של 100 ש"ח ) הדרישות : רמקולים עוצמתיים , וסאב וופר חזק יחסית ( גודל החדר כ - 25 מ"ר ) ובכלל כאלו מומלצים אשמח לשמוע הצעות והיכן ניתן לרכוש תודה לכולם ויום נעים לירן.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by bigdady,

אני רוצה לקנות מקלט DVB-T USB בשם: QUE USB Digital Tuner UTQ200 יש למישהו ידע על המוצר. בנוסף אני גר בבאר שבע האם יש שם קליטה למוצר מסוג זה? אשמח גם להמלצות על מוצרים אחרים. תודה.

22. Started by Sol@rWind,

שלום אנשים, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות (עם מיקרופון) למשחקים בעיקר, שמעתי שיש גם כאלו עם סראונד. מישהוא מכיר פירמה טובה? שמוכרים בארץ כמובן תודה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by def,

אני מעוניין לקנות נגן התכונות שאני מחפש הן: קטן יפה איכותי בלי יותר מדי גימיקים שאין בהם שימוש זכרון גדול יחסית והכי חשוב נוח וקל הנגנים שאני מצאתי הם: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48682&item=5766186754&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48686&item=5765975993&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48683&item=5765316934&rd=1 ה ARCHOS AV420 נראה לי הכי מתאים איזה דגמים אתה ממליצים כמובן שלא דווקא מהדגמים האלה יום טוב ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by shai25,

שלום, שי לי LCD עם כניסה של HDMI ואני רוצה לקנות DVD כדי להנות מהאיכות של ה LCD. איזה DVD מומלץ בסכום של עד 600-700 ש"ח? חשוב לי שהוא יקרא כתוביות בעברית בלי שום בעיה , ושיוכל להקרין במלוא האיכות סרטים עם סיומת של MKV (באיכות של 1080P) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. אני מחפש DVD שקורא Divx,כתוביות בעברית בצורה טובה. אני לא יודע בכלל כיוון של מחיר, אני לא מבין בכלל בDVD כך שאם המחיר המומלץ לדעתכם זה 500 ש"ח, אזי גם טוב. כול המלצה תתקבל בברכה =] אגב, כמה עולה DVD שקורא גם HDTV? שווה לדעתכם את ההשקעה? נ.ב זה המשך לבקשה להמלצה על LCD: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315277.0

• 0 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.