עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by OR007,

אני מחפש עכשיו מגבר סטריאו איכותי, אבל לצערי התקציב לא מאפשר אחד "באמת" טוב, המגבר הנ"ל הוצע לי במחיר שהוא מתאים לי, שמעתי את אחיו הגדול ה- C320 BEE, ואין מילים ! שמעתי אותו עם רמקולים איכותיים ויש לו סאונד מעולה !, השאלה אם ה-C300 הוא גם באותו כיוון. הבעיה עם המגבר היא שהוא רק 25 וואט, אני אישית מאמין שזה יכול לדחוף כל רמקול אלא אם כן מישהו חולק עליי ? אל תשכחו ש-25 של NAD זה כמו 100 של חברה כמו ימאהה, כעקרון הייתי נוסע ושומע את המגבר לבד הבעיה היא שהחנות נמצאת בירושלים, ואם אני נוסע אני רוצה לדעת שבאמת יש מה לשמוע ולא לנסוע שעתיים בשביל אכזבה. אז חוו דעות ! ואני מבקש, רק מי ששמע אותו שיעביר עליו ביקורת ולא "סתם" כי נראה לו... עריכה- קצת נותנים עליו http://207.228.230.2…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by blackbimer,

האם במכשירי הדיוידי דיוקס שיש קיום בשוק יש את האפשרות נגיד לצרוב את הסרט כמו שהורדתי אותו ובאותו דיסק גם את הקובץ של הכתוביות ופשוט לפתוח דרך הדיוקס את הכתוביות בסרט? או שצריך קודם את תהליך הדבקת הכתוביות ורק אז לצרוב את הסרט...? תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני רוצה לקנות מסך\טלוזיה לחדר המסך שלי הולך טוטאל..יש לי כרגע CRT של AOC רוצה המלצה למסך לתלות על הקיר בסכום של 2500 שח יש דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  4. אני צריך המלצה למקרן , בעיקר עבור הקרנת סרטי HD אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by Fenomeno,

אני בעיקר משחק (SOF2 ומשחקי FPS בעיקרון), שומע מוזיקה..ומעוניין ברמקולים שיעשירו את זמן העבודה על המחשב עד 1200 ש"ח ראיתי את הATP5, הINSPIRE 6600 ועוד דגם של לוג'יטק שאני לא זוכר את שמו...הערות\המלצות\הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by cow king,

אני מעוניין בכרטיס טלוויזיה שאני יוכל להקליט ולצפות במשהו מוקלט במקביל אני ישמח להמלצות חוץ מ WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge שיש לי ניסיון מאוד רעה איתו. התקציב הוא עד 600-650 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by arel508,

רציתי לשאול האם יש הבדל משמעותי בין טלוויזיה עם קצב רענון של 400Hz לבין טלוויזיה עם קצב רענון של 100Hz? (ב-PS3 למשל)

• 5 תגובות
    • 6.5k צפיות
  8. Started by ccc,

זה Pine MP3 Player SM-320F 32MB רשום באתר המוצר שאפשר להרחיב ככה 32\64 השאלה שלי, אם אני ישים כרטיס זכרון של 128 מגה נגיד ויעקוף את ה64 זה יעבוד? או חייב לקנות רק עוד 32.. כי 32 מגה מספיק לי בדיוק ל4 שירים

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  9. Started by ran8,

שלום, ראיתי יום שישי בעיתון של באג שהם מתחילים במכירה של האוזניות הללו.. עכשיו אני זוכר שכשהייתי באטלנטה לא מזמן שמעתי אותן באחת מהחנויות שם ונדהמתי מהעוצמה, מהבאסים המורגשים היטב.. עכשיו השאלה היא אם באותו המחיר אין משהו יותר משתלם.. ואגב מבחינת עיצוב שהוא גם חשוב לי הם נראות לא רע בכלל.. ועוד שאלה אני יכול להשתמש בהן בכל נגן מדיה נכון? לא חייב אייפון או אייפוד... ואם משהו יודע בכמה הן נמכרות ואם אני יכול להתנסות בבאג איפשהו זה יעזור לי מאוד.. תודה רבה, רן

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by IlanF,

חשבתי אולי הגיע הזמן להתחדש בסט רמקולים חדש אחרי שאני קרוב ל- 10 שנים עם אותו הסט. אני חושב שכ- 500 ש"ח יספיק לזה עבור שימוש ממוצע. ישמש בעיקר למשחקים וסרטים, מוזיקה פחות. קראתי פה הרבה המלצות על סדרת ה- solo של microlab, יש המלצות ספציפיות?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. http://www.dapreview.net/content.php?review.201 שוב, מדובר בביקורת מקדימה ולא סופית, אך היא הראשונה באנגלית, אז לפחות אפשר לקרוא את מה שכתוב יש גם תמונות. הביקורת היא של אתר DAPREVIEW והנה התמצית: כזכור, הנגן אמור להתחיל להיות משווק בימים אלו בארץ במחיר של ה 2300 ש"ח לדגם ה 20GB, ולהגיע לארה"ב החודש גם כן, מעניין באיזה מחיר...

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום אני מעוניין לקנות נגן 2 ג'יגה ג'נרי וזול כמובן ובמפרט שלו כתוב שהוא מנגן קובצי AMV אז אני רוצה לדעת אם אפשר לראות בזה נגיד פרק של סאוספארק או סדרות אנימה אחרות ושהכל ילך סבבה כי בפלאפון שלי זה גם אומר שזה מציג וידאו אבל כששמתי קטע ארוך נגיד פרק או משהו כזה אז זה הכל יצא מסנכרון עם הוידאו ולפעמים גם המכשיר נתקע אז רציתי לדעת אולי מנידיום אם יש למשהו מכשיר כזה אם זה יכול להציג פרקים שלמים הנגן שאני רוצה לקנות http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XQPros2048MP4

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by HiTRuN,

היי! , לפני שעה בערך הזמנתי את ה TV הבאה http://www.21.tv/p-88849/lcd_42_full_hd כתוב שיש אפשרות לחבר את המחשב ל LCD , עכשיו יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 כרטיס מסך של ATI סדרה 2000 HD תומך כניסה של DVI / VGI אני יכל לחבר את המחשב ל - LCD? צריך להגדיר שם משהו ? כמובן שאני רוצה שזה יהיה גם מחשב וגם TV . ה - LCD עדין לא הגיעה אבל אני רוצה להיות מוכן

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  14. Started by Dimness,

אני רוצה למצוא פתרון כמה שיותר איכותי וכמה שיותר זול כדי לשמוע מוזיקה בחדר שלי.... יש לי בבית מחשב עם כונן סי.די ישן שאין בו שום שימוש, האם אפשר להפוך אותו לנגן דיסקים, מבלי לחבר אליו שום ציוד היקפי מלבד רמקולים ואולי רסיבר? רסיבר ורמקולים פשוטים אבל לא זבליים, כמה אמורים לעלות? אם יש לכם תשובות, הערות, רעיונות ועיצות בבקשה תגיבו עריכה: במחשב יש כרטיס קול SY P8

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  15. http://216.239.39.104/translate_c?hl=en&u=http://gr.bolt.com/articles/gpod/gpod2.htm&prev=/search%3Fq%3DSamsung%2BYH-j70%26hl%3Den%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DG

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by Offset,

אז יש לי 1000 שקל אני מוכן לחרוג 100-200 שקל. זה צריך להיות סטרימר שיש לו חיבור HDMI ותומך בהרבה פורמטים. צריך שהוא יהיה נוח ומקליט אם אפשר. הסטרימר צריך לאפשר לי להעביר אליו סרטים מהמחשב הרגיל דרך האינטרנט וגם להסטרים ישר מהמחשב אם אפשר. אשמח להמלצה טובה, תודה

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  17. יש לי מערכת כזאת ואני כניראה קונה נגן פשוט כזה האם ישנה דרך כלשהי לחבר את הנגן הזה למערכת?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by Mor Abergel,

http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14090 במחיר של 590 שקל?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. לא מזמן קניתי טלוויזית LCD 32 אינץ'. ברצוני לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל לצפות בסרטים שהורדתי.... איך אני עושה את זה? יש לי כרטס משסך GFORCE 6100 עם שני חיבורי DVI ועוד איזה כניסה שכתוב בה ווידיאו... פעם הייתי מסתדר איתו כשהיה לי מסך CRT ישן.... היום כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עם יציאת ווידיאו אחת ואודיו אחת (זה כל מה שיש לי) אני מקבל תמונה בשחור לבן... עכשיו יש בטלוויזיה כניסת HDMI/DVI IN אם אני קונה כבל DVI TO HDMI זה מסדר לי את הבעייה? או שאולי צריך להחליף כרטיס מסך? תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים Logitech x530, אבל לוח האם שלי לא תומך בסראונד, לגן אני רוצה לקנות כרטיס קול. אני צריכה כרטיס קול זול ושבטוח יתמוך בסראונד, המקסימום זה 200, אפילו יד שנייה זה טוב. בתודה, הילה. ניתן לראות פרטים על המחשב שלי ב'מפרט של המחשב'

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by The Winter King,

שלום, רכשתי לאחרונה מערכת קולנוע ביתי, ויש לי 3 שאלות: 1. איך אני מחבר סאבוופר לרסיבר? בסאב יש חיבור line-in (אדום ולבן), ברסיבר (דנון) יש כניסה אחת שמיועדת לסאב 2. לטלויזיה, דיוידי ורסיבר יש חיבור קומפוננט. מה עדיף לי לקשר בחיבור זה, את הטלויזיה לדיוידי או את הדיוידי לרסיבר? 3. איך אני מחבר את הרסיבר לממיר של יס? תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by dor962,

אני צריך המלצות לאוזניות שמתאימות לנגן אמ פי 3 (creative zen micro 6 gb)...תקציב...עד 200 שקל... ועדיפות לאוזניות כפתור...

23. ביצעתי היום עדכון תוכנה בממיר HOT VOD של Thomson שיש בסלון של בית אימי, ומאז פס הגלילה לא מציג כלום. מה הסיבה לבעייה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by alon83438,

אהלן, יש לי רסיבר סראונד של קנווד ואני בטוח שרובכם תגידו איכס וזה אבל אני לא הולך לקנות רסיבר סטריאו בשביל זה.. עכשיו אני שומע דרך כרטיס אונבורד מסריח שלא שווה כלום.. לא זוכר תדגם של הכרטיס אם אבל זה כרטיס של אסוס שמתאים לפנטיום 800.. ומחוברים אליו הatp3. אז אני בטוח שהרסיבק שיש לי יותר טוב מהכרטיס אונבורד הזה... יש דרך לחבר את הרסיבר למחשב כדי לקבל איכות סאונד יותר טובה? אם כן איך?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by LazyBurger,

אני לא יכול להריץ קבצי 720P כרגע (MKV), מישהו יכול להביא לי הורדה ישירה לקודק המעודכן ביותר שיש כיום? לא מצאתי בגוגל בעצמי. תודה מראש? עריכה: עכשיו שאני שם לב, זה לא הכי קשור לכאן, מישהו יכול להעביר את זה ל"תצוגה וגראפיקה"? תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.