עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by roey8,

רציתי לברר בנוגע לרכישת די וי די הדרישות: קורא צרובים DIVX מקליט מחיר מקסימלי 300 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by mistaarvim,

שתיהן HD READY, איזה 37" יותר טובה?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by אבשה,

אז ככה אני רוצה מסך שיהיה מחובר למחשב שאני יראה בו סרטים וכל מיני התקציב שלי הוא 5K למרות שאני לא כל-כך יודע מה תווך המחירים של מסכי 32' ואשמח כמובן שהוא יהיה זול וLCD כמובן שלט תביאו מסך מקרר חח... טוב אז זהו ותודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Hi everybody! how are you? I'm currently staying in the US for about a month and a half. and I purchased the new Ipod touch. The iPod itself is great but the earphones are un satesfing to say the least! So as you can see my main purpese for these earphones will be music and the budget is around 50$ or less. they should also be able to connect to computers and so on... and I'll also prefer it to not be in ear or as the same style as the standart ipod earphones are, unless they are truely exeptional! classic rock , jazz, blues and tiny bit of techno.Most of the music I'll be hearing with them is rock And you can write your answers in hebrew of course! toda raba ! …

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by FTWR,

לא חייב משהו מדהים אני מחפש רמקולים טובים ב200 שקל חריגה של כמה שקלים לא יותר רק מחנות TMS הקרובה לביתי http://tms.co.il תודה לעונים !

6. יש לי את המערכת, בעבר זה לא היה בעיה ובכול סרט AC3 היה מזהה אותו כדולבי אבל משום מה כרגע הוא לא מזהה את זה, רק ב PowerDVD הוא מזהה אותו אבל משום מה הוידאו רץ בצורה מקוטעת. יש למישהו מושג מה הבעיה? ניסתי לעדכן קודאקים ולכוון שוב את ה AC3 פילטר אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by Cyber Angel,

אהלן! אני רוצה לקנות רמקולים. אני לא ממש מבין בזה אבל מה שחשוב לי זה איכות שמע טובה ושיהיה סראוונד (כלומר כמה רמקולים שאני אפזר בחדר). תודה מראש!

8. Started by אבשה,

אז ככה אני רוצה לדעת אם יש שלט (לא יקר כל-כך) אלחוטי למחשב שנגיד אתה יכול להפעיל דרכו מוזיקה ולעצור ולהגביר ולהנמיך וכאלה ואם כן תנו לי קישור בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by lamer4ever,

האם יש דרך לנגן סרטים על טלויזיה מדיסק קשיח חיצוני ?

10. Started by GWeizman,

מחפש הדסט לחבר, בסביבות ה300 ש"ח שימושים עיקריים: גיימינג (קל-בינוני), דיבור (סקייפ, וונט וכו'), מוזיקה (טראנסים, קלאסי, רוק לסוגיו) בקשות - 1. נוחות - צריכות להשאר נוחות גם אחרי זמן רב (יחסית) של שימוש רצוף 2. הדסט, לא אוזניות 3. איכות דיבור סבירה-טובה, כמה שפחות רעשי רקע 4. איכות סאונד טובה, עד כמה שאפשר בתקציב תקציב של בסביבות ה300 ש"ח, חריגה קלה במידה ושווה את זה. תודה, גיא. (והחבר)

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by parker,

הבוקר קיבלתי את הכטיס, ותחילה באמת הייתי רוצה לציין את השירות הנהדר שקיבלתי מנעה מחשבים, אני בהחלט ממליץ לקנות משם את הכרטיס (או כל דבר אחר בעצם). ועתה לנושא הדיון - אין לי מושג איך להגדיר את הדרייברים בצורה הטובה ביותר לשמיעת מוסיקה. כרגע אני שומע דרך אוזניות RP-21 שמחוברות ישירות לכרטיס (לכניסת front). אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מה עושים כאן, כי יש די הרבה אפשרויות תודה מראש :]

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  12. אהלן, אני צריך כרטיס טלוויזיה עד 250 ש"ח לא דרושה תאימות ל MCE, לא דרושה יכולת הקלטה. הדרישות נורא פשוטות 1. שיקלוט כבלים אנלוגיים (אם אפשר לקלוט כבלים דיגיטליים ללא ממיר אני מאד אשמח) 2. שלט 3. תאימות לויסטה 4. מקלט FM - בונוס! 5. אם אפשרי לרדת מ 250 ולקבל את כל הדרישות (חוץ מה FM והכבלים הדיגיטליים) אשמח לרדת כמה שיותר.

13. אני נמצא בחו"ל והמערכת מיועדת לשימוש בחו"ל ! לפני מספר ימים רכשתי מסך LCD של סמסונג ("40 סידרה 5) בכ - 3400 ש"ח (וגם קיבלתי במתנה DVD של סמסונג - HR 773). ברשותי גם מחשב HTPC שהבאתי מהארץ (לוח אם - ASUS M3A78EMH HDMI). מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית (אני לא פריק של סרטים או מוזיקה) - מעוניין במערכת בעלת ביצועים סבירים. בדקתי באתר של סמסונג כאן מספר מערכות ואודה לכם באם תעזרו לי בבחירה כי אין לי מושג בחשיבות הפרמטרים השונים. המערכות שנראו לי מצפיה באתר הן: HT-TX715 ; HT-TX250 ; HT-TZ315 ; HT-TZ215T אין לי מושג בחשיבות של הפרמטרים השונים ... למשל, לחלק מהמערכות יש DOLBY DIGITAL ולחלקן אין ... לחלק יש DVD-AUDIO ולחלקן אין ... לחלק יש HDMI-OUT ולחלקן אין ... (כנ"ל לגבי W…

14. Started by אבשה,

אז ככה אני צריך רמקולים כדי לשמוע מוזיקה לא אם הרמקולים 50שח' המחורבנים שלי אז כמו שאמרתי זה לשמיעת מוזיקה בעיקר וגם לקצת סרטים ומשחקים אבל המשחקים זה פחות חשוב והתקציב שלי הוא 300שח' ורק שתדעו אני בדרך כלל שומע די חזק מוזיקה אבל לא כל-כך חזק תודה מראש לכל העוזרים ולכל אלה שניסו לעזור ולא הצליחו חחחחח...

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה יש לי את המערכת X-540 . ובזמן שגלשתי באינטרנט שמעתי פיצוץ מהרמקול הימיני הקדמי וגם מהאחורי . ועכשיו כשהרמקולים דלוקים אני שומע משני הרמקולים פיצוצים קטנים (כמו חשמל סטטי ) . עכשיו שמתי לב שזאת לא הבעיה ברמקולים אלה בחיבור שלהם . כל הרמקולים עובדים מצויין אבל כשאני מחבר את הרמקולים לחיבור הימיני (גם האחורי וגם הקדמי ) שומעים את הרעש . מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. שלום לכל הגולשים יש לי כמה שאלות בנושא כרטיסי קול: - אני אישית לא גיימר ובעיקר שומע מוזיקה במחשב. האם יש יתרונות מוכחים מבחינת איכות סאונד לכרטיס נפרד (למשל X-FI של קריאייטיב) או שיכול להספיק לי הכרטיס הנוכחי (7.1 של רילטק) המובנה - במידה ואני משתמש ביציאה האופטית דיגיטלית האם יש הבדל באיכות בין היציאה הזאת בכרטיס נפרד לבין אותה יציאה בכרטיס המובנה או שאין בהדל באיכות כי שניהם דיגיטלים תודה ויום טוב לכולם

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  17. USB או FIREWIRE - לא אכפת לי... שיהיה בעל עכבת נמוכה. יציאה לרמקולים+יציאה מוגברת לאוזניות עם פאנל שליטה על הווליום של כל אחד מהם. מספיק ערוץ כניסה אחד, ישמש לרוב בתור כניסת LINE ממדמה מגברים, אבל עדיף שיהיה בו גם PREAMP למקרה ובכל זאת אחליט להקליט מיקרופון. עד 1500 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  18. בהנחה שזה לא HD תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  19. היי אני רוצה לקנות טלויזיה עם תמיכה מלאה ב-HD בגודל 32 אינץ' יש לכם המלצות? תודה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  20. אני יודע שהמחירים שלהם מטורפים אבל אני חייב אחד טוב ואיכותי --->ומוגבר<---- תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by amitey,

ישלי מחשב עם ויסטה עליו ו - 4G זכרון. אני רוצה להוסיף לו כרטיס TV ע"מ להשתמש במדיה סנטר להקלטת תוכניות וצפיה בהם אח"כ. איזה כרטיס TV יעשה את העבודה באיכות ראויה ויוכל להקליט מהטלויזיה באיכות טובה?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by Royz,

שלום, אני צריך לקנות 2.1 בתקציב של עד 400 ש"ח. קראתי קצת וראיתי שהדגמים החדשים די פגומים. יש איפה לקנות את ATP3?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by ngaash,

שלום יש לי מערכת שמחוברת למחשב ושומעים רק ברמקול אחד וזה לא בעיה במערכת(נגיד ברדיו בלי קשר למחשב שומעים בשתיהם) מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  24. היי לא אודיופיל אבל חובב מוסיקה ומחפש כרטיס קול ברמה טובה עד 350שח.. יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  25. Started by Gogol,

שלום לכולם! יש לי מערכת רמקולים קריאייטיב 4.1 עתיקה למדי (מודל 99') אבל עושה את העבודה. בזמן האחרון הרמקולים משמיעים מעין תקתוק קצבי מעצבן כל הזמן (בלי קשר לכיוון הווליום, ובלי קשר למצב המחשב - פשוט כל זמן שהם מופעלים). למישו יש רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים