אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את האוזניות הנ"ל והבנתי שיש באוזניות של Sennheiser הרבה זיופים בין ה-CX300 או CX500 או תוכלו להסביר איך ניתן לראות אם זה מקורי או מזיוף.... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
אז ככה אני רוצה מסך שיהיה מחובר למחשב שאני יראה בו סרטים וכל מיני התקציב שלי הוא 5K למרות שאני לא כל-כך יודע מה תווך המחירים של מסכי 32' ואשמח כמובן שהוא יהיה זול וLCD כמובן שלט תביאו מסך מקרר חח... טוב אז זהו ותודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות LCD לחדר השינה שלהם אבל אף אחד במשפחה לא מבין עניין, יש לכם אולי דגמים מומלצים בתקציב הנ"ל? אם אפשר אז עדיף גם בפחות מכמה סיבות. מרחק הצפיה הוא 2.5 מטר אז אפילו 37" יהיה אוברקיל כך שתכננו על 32" ו32 מתחילים במחירים של 2600+ כך שאפשר לקנות משהו הרבה יותר זול אבל שיספק את הסחורה. רוב הצפיה תהיה צפיה בYES (לא מתוכנן ממיר HD) וסרטים בDVD (לא איכות HD), אין מערכת קולנוע כך ש עדיף שהרמקולים יהיו איכשהו איכותיים.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
ואני לא מדבר עם האלבומים שבנעוץ , אני מחפש נטו לבדיקת מערכת . תודה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מספר שאלות..חלקן מטופשות יותר מאחרות האפשרות לקלוט שידורי HD תלויה בממיר. השאלה היא אם יש לי מסך שתומך ברזולוציה של 1920*1200, וממיר HD..דרוש כרטיס מיוחד כדי ליהנות משידורי ה HD? לגבי שידורים שהם לא HD, הרזולוציה המקסימלית שראיתי שנתמכת ע"י כרטיסי טלוויזיה היא 1280*1024..מה שאומר שאם אני צופה בהם במסך עם רזולוציה יותר גבוהה, אני מאבד איכות..נדמה לי, על בסיס ההנחה שמסכי LCD עובדים הכי טוב ברזולוציה הטבעית שלהם ועוד שאלה שאולי קשורה יותרלפורום מסכים..אבל ננסה את מזלי מסך שתומך ב 1920*1200 ומחובר ישירות לממיר..מה תהיה הרזולוציה הנצפית והאם ניתן לשלוט בה..? וכמובן, קיים כרטיס כזה בתקציב של 400, חיצוני או PCMCIA? תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים JBL Alien ואני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם לוח אם Asus P5E. אני משתמש בווינדוס ויסטה ונכנסתי להגדרות הקול, וראיתי שאני יכול לשנות את הSample rate מ16bit,48000Hz ל24bit,192000Hz. מה זה בעצם יתן לי?איכות יותר טובה? זה יכול לגרום נזקים לרמקולים?ומה לגבי הבריאות?(כלומר האוזניים) זה יכול לגרום למשהו? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
M-Audio Revolutions 5.1 זה כרטיס שיש לי עכשיו עכשיו באיזה הגדרות הכי כדאי להשתמש ? למה אין לי מוסג הרבה באנגלית ואני לא מבין בכול התוכנות האלו של המוזיקה בתוכנה ראיתי אפשרויות כמו STEREO ב STEREO W/INTEGRAED (זה יענו עם סאבופר נכון ? ) עכשיו יש שם כול מיני אפשרויות כמו NONE (יענו לא לבחור בכלום ) SENSAURA SRS TRUSUSURROUND עכשיו ניראה לי שאפשרות SRS TRUSUSURROUND הכי טובה ? עכשיו יש לי שם אפשרות כמו CINEMA /MUSIC/MONO ויש לי אפשרות לסמן גם SRS DIALOD CLARITY וגם SRS TRUBASS תסבירו לי בבקשה מה זה כול אפשרות פה ? למה אין לי מוסג הרבה בנאגלית ? ואיזה אפשרות הכי טובה לשירים ? סרטים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב כי הוא מחובר לטלויזיה וגם מוזיקיה לרוב אני ישמע דרך הרסיבר ככה שהרמקולים שאני רוצה לקנות למחשב ישמשו בעיקר לפעולה שותפת עם המחשב+משחקים ( אני לא משחק כולכך הרבה זה בעיקר תקופות). אז כמה כסף בעצם כדאי להשקיע ברמקולים חדשים? איזה דגם מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אשמח אם לכל מישהו שיש לו איזשהי תובנה בנושא שיתן דעתו בפרט אנטולי . ב HT דיברו על כך שהמובנה עושה איזה המרה , אבל לכרטיסים המובנים של רילטק ניתן לקבוע תדר 44.1\16BIT ביציאה , כמו שמקודדים רוב קבצי המוזיקה . ככה שלא הבנתי איזה המרה בדיוק המובנה עושה ??? ונגיד שיש איזה המרה הרי זה מדיגיטאל לדיגיטאל ככה שלא הבנתי איזה איבוד נתונים יכול להיות ?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את WASAPI ב FOOBAR2K.. הגדרתי אותו על 24BIT (על 32 הוא מראה שגיאה) והורדתי את ה BUFFER ל 100MS (בגלל שאני רוצה להמשיך לשמוע את השיר ישר שאני לוחץ PLAY, לא אחרי 2 שניות) שמפסיקים את השיר באמצע,ז"א לא ב STOP אלא PAUSE, עדיין אי אפשר לשמוע שום סאונד מהמיקסר של הווינדוס, בשביל זה צריך ללחוץ STOP. יש דרך לסדר את זה? ואיך ההגדרות ששמתי, טובות או שצריך לשנות משהו ???
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי=] אני מחפש אוזניות In Ear חדשות אחרי שהאוזניות של האייפוד אימללו לי את החיים [לא נוחות ולא שומעים טוב] חשוב לי שיאטמו טוב רעשים מהסביבה יהיה נוחות [קריטי!] ואיכות שמיעה טובה. התקציב הוא עד 200 שקל. אני חשבתי על SENNHEISER CX300 האם הן מומלצות?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל ומתכוון להרכיב מערכת קולנוע ביתית (יתכן ש 2 מערכות - סלון וחדר שינה). יש לי מושג קלוש ביותר בנוגע לצורה הנכונה של חיבור חלקי המערכת השונים. קראתי מספר מדריכים וקיבלתי שמץ של הבנה בסיסית .... אך לא רוצה לרכוש כבלים מיותרים או לבצע חיבורים מוטעים/חופפים .... אודה על עזרתכם בנידון. כרגע ברשותי הרכיבים הבאים: 1. מסך LCD "40 של סמסונג (סדרה 5) 2. מכשיר DVD (קיבלתי במתנה בזמן קניית המסך) - SAMSUNG HR777 3. מחשב HTPC (הבאתי מהארץ) - לוח אם ASUS M3A78EMH HDMI לכל הנ"ל יש את כל סוגי החיבורים (כולל HDMI) - אני רוצה לחבר בשלב זה בין שלושתם בצורה האופטימאלית - אודה על עזרתכם בשלב שני - מחפש לרכוש מערכת קולנוע HTIB (שגם תכיל את את כל סוגי החיבורים) וכן יגיעו חפצים שלי מ…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן אתחיל בסיפור ואחר כך השאלה. יש לי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY II שמזה חצי שנה משמיע רעשים של חשמל סטאטי (תיקתוקים קטנים ומעצבנים כל שניה או יותר.). כנראה לפי עונות השנה לפעמים הרעשים חזקים נורא כמו בימים האחרונים ורוב הזמן "נסבלים"(נשמעים גם ברמקולים מערכת 4.0 של CREATIVE וגם באוזניות. בנוסף חיברתי גם סתם זוג רמקולים ועדיין יש רעש.). הרעשים מתחילים רק אחרי שה-DRIVER של כרטיס הקול עולים. היום החלפתי את הכרטיס בכרטיס ישן שיש לי SOUND BLASTER LIVE 5.1 והכל תקין. ועכשיו לשאלות: 1) האם זה אומר שכרטיס הקול מת? 2) אם זה אכן חשמל סטאטי. האם יש דרך לתקן את המצב? בתודה מראש לכל העונים. עריכה: כל ה-DRIVER-ים של הכרטיס היו מעודכנים מהאתר של CREATIVE. בנוסף ניסיתי להחליף PCI SLOT ו…
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום אוזניות מדונה של MULLER (נראה לי). בעוד שהמיקרופון מגיב טוב האוזניות פשוט לא מזוהות במחשב או משהו כזה. לא מוצא איך להגדיר אותם. צירפתי תמונה של המסך בויסטה כדי שאולי תוכלו לעזור לי. רשום שזה לא מחובר אבל זה כן... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום , בשעה טובה הותקנת טלביזית הפלזמה שרכשתי ועשיתי הכנה לרמקולים (הושחל כבל)בתוך גבס כך שהמטרה לרכוש רמקולים שקועים (4 יחידות , קידמיים ואחוריים) + רמקול סנטר וכמובן סאב וופר. מה עוד צריך ? אהה כמובן רסיבר.. אין לי מושג מאיפה להתחיל או מה מומלץ ובטח לא עלויות. אני מכין את עצמי להוצאה של כמה אלפי שקלים - השאלה מה לקנות מאיפה וכמובן בכמה. תודה מראש לסבלנותכם.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי דיסק של הופעה כלשהי (חוקי למתעניינים) הבעיה היא שהמוזיקת רקע נמצאת כולה על רמקול שמאל והשירה נמצאת כולה על רמקול ימין עכשיו ברמקולים במחשב זה לא בעיה (5.1 ואז שומעים את הכל חד צדדי) אבל שמנסים להשמיע את זה על המערכה (הזולה) בסלון שומעים רק את המוזיקה האם יש איזו תוכנה שנותנת לי לעשות נורמליזציה לאיזון בין הכיוונים?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר המחשב שלי פועל מספר שעות ברציפות, נעלם לי פתאום הסאונד, אינני מסוגל לשמוע בו שירים או כתבות וידאו מצולמות ועלי למעשה לכבות אותו ולהדליקו מחדש. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה המציקה הזאת? יש ברשותי מערכת הפעלה XP וכרטיס הקול מובנה.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני צריך שמע חדש למחשב בעיקר למטרת סרטים ומוזיקה בעיקר ואני מתלבט בין מערכת משולבת לרמקולי מחשב למשל: מה עדיף לי HTZ161וPioneer אוו רמקולים של מחשב מדגם MX5021 וAltec Lansing
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי, ותודה מראש לכל מי שיעזור. כבר כמה שנים שאני רואה סרטים על צג הטלויזיה אחרי שאני מעביר באמצעות TVTOOL ומפעיל את הסרט. יש לי טלויזיה CRT די ישנה. וכרטיס מסך GFORCE 5200 . עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס. עד שביום בהיר אחד שניסיתי להעביר בTVTOOL הוא לא הצליח להעביר .(בדיוק כמו שמנסים להעביר למצב טלויזיה בזמן שמקרינים סרט ואז הוא גם לא מצליח) שעשיתי "כפה זיהוי מסך" (force tv detection ) הוא הצליח להעביר לטלויזיה אבל על המסך יש פסים מרצדים. ניסיתי להחליף את הכבלים של החיבור(sVIDEO וניסיתי גם RCA) . וניסיתי לנתק את הכבל של הממיר של היס אבל זה לא עוזר. אני לא מצליח להבין למה פתאום הוא לא מצליח להעביר למצב טלויזיה ולמה אחרי שכופים את זה עליו הוא עושה פסים מרצדים. ואין לי שו…
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי אוזניות iGrado והקשת שלהן מעט לוחצת. האם ניתן להרחיב אותה בעזרת חום או בשיטה אחרת? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובנוסף, אני רוצה לדעת מה בדיוק משפיעה האיכות של כרטיס הקול(יש לי מובנה) לסאונד. אני בעיקר צריך את זה למוזיקה, אז תתייחסו לזה ם:
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה עם צלילים על המחשב ... שהוא מפעיל תמחשב יש לו צליל של תפתיחת windows ... אבל אחרי זמן מה הצליל נעלם ... והוא לא יכולה לשמוע מוזיקה לא יכול כלום ... הוא ניסה להתשמש בדיסק של הלוח אם אבל זה עדיין לא עוזר לו ... זה הלוח אם שלו ... מקווה לעזרה ... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני קונה מארה"ב בתקציב מקס' 40 דולר.התלבטויות: http://www.amazon.com/dp/B000FUESSU?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=cnet-ce-20&linkCode=asn http://www.amazon.com/Sennheiser-CX300-B-Earbuds-Black/dp/B000E6G9RI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1225732539&sr=1-1 מיועדות למכשיר Archos 5,שיהיו כמובן כמה שיותר איכותיות ובאס חזק. אני כמעט בטוח שאלך על in ear אבל אם יש אוזניות גדולות ממש מוצלחות ושהן לא מכוערות אני אלך עליהן (חשוב שיהיה ניתן לכופף אותן לאזור הצוואר).ובקשר לזה: http://www.amazon.com/Koss-PortaPro-Headphones-with-Case/dp/B00001P4ZH תודה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-