עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. 1. אני מחפש מסך כמה שיותר גדול שיתחבר למחשב ב HDMI לשימוש במשחקים בלבד ולא לשום תוכן אחר 2. המסך חייב להיות FULLHD כלומר המשחקים ירוצו ב 1920X1080 3. המסך חייב לכלול NATIVE SCAN\RATE כדי שהתמונה תיתקבל באופן מושלם מהמחשב בחיבור ה HDMI 3. התקציב הוא עד 10 אלף שח עם אפשרות לחריגות קטנות מה הכי מומלץ וכדאי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by ETB,

היום משום מה הכרטיס קול הפסיק לעבוד, ואין שום אינדיקציה שהוא נהרס. כאשר אני משמיעה שיר באחד התוכנות מוזיקה האקוליזר מראה שמשודר צליל, אבל לא ובוקע שום צליל מהרמקולים. הכטיס קול שלי הוא הכרטיס המובנה בלוח של הNF7-S, בדרך כלל מחובר לכרטיס קול הרסיבר שלי, אבל גם באוזניות וגם ברמקולים ג'נרים שחברתי אין קול. במנהל התקנים אין שום אינדיקציה שהשתבש משהו. ניסיתי לראות אולי זה בעיה בWin XP, אבל התקנתי את המעכרת הפעלה מחדש על H.D חילופי, והתקנתי את הדריברים הכי הדכניים לערכת שבבים, כל התקנה עוברת נפלא, אבל עדיין אין קול. למישהו יש מושג מה הבעיה? אני רוצה לפתור את הבעיה לפני שאני יצתרך להסחב עם כל המחשב לפנדה. אני חושד שזה בעיה חומרתית.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  3. הבנאדם שפירמטתי לו איבד את הדיסק של הלוח , שעליו כנראה נמצא הדרייבר לכרטיס קול. הכרטיס קול הוא onboard. פתחתי את המחשב והסתכלתי על הרכיבים , וראיתי שבמקום כלשהוא על הלוח רשום בקטן. hsp56 HRTF audio com mal97 - 0376 0098uggd פרטים על הלוח בתמונה מצורפת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  4. אהלן שוב חברים, בהמשך לדיון הזה שבו הבטחתי להעלות קבצי בדיקה שיהיו כמה שיותר אובייקטיביים, עכשיו אני מקיים. כאמור, ice2k המיר את הקבצים ל-MP3 ול-AAC ושלח לי אותם בחזרה, ואני המרתי אותם חזרה ל-WAV (כדי שלא ניתן יהיה לדעת מה מתנגן) והעלתי אותם לרשת לצורך הבדיקה. ראשית אני אפתח ואציין כי אני את הבדיקה כבר ערכתי לעצמי. התוצאות בין ה-MP3 הזה לבין ה-MP3 שאני קידדתי לפני כשבוע לא השתנו. בקטע הראשון הבדלתי נכונה פעמיים, ופעם אחת לא הבדלתי, אך בארבעת הקטעים האחרים הבדלים נכונה בכל 3 הפעמים. מבחינתי, MP3 הוא פורמט לא מספק. עם זאת, אחרי הבדיקה הזו יש לי כמה תובנות, והן: הגבול של ה-MP3 הוא טוב יותר ממה שחשבתי, בהחלט הפתיע אותי לטובה ביחס למה שאני רגיל ממנו (למרות שהוא פורמט נחות ב…

• 53 תגובות
    • 7.1k צפיות
  5. שלום רב אני מחפש כרטיס קול בשביל להפפעיל את לוגיטיק Z5500 שאני כנראה עוד מעת עומד לרכוש איזה כרטיס קול מתאים הW שלו 502 והוא בא ב5. 1 עם אפשר כרטיסי קול יותר זולים בשמחה עם לא עד 350-400 שקל לא יותר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by Access Denied,

יש לי אופציה לקנות איפוד נאנו 4 ג'יגה מחבר שקיבל אותו מאחותו מגרמניה, חדש (רק האריזה פתוחה) במחיר של 1100 שח.. שווה??

7. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי עכשיו מערכת סטאריו ישנה אבל ממש טובה של sharp [cd-bp1500] ורציתי לקנות עוד מערכת ולחבר את שניהם ביחד למחשב. אז השאלה עם זה יעבוד עם אני יחבר את המערכת הישנה כאחוריים ואת החדשה שיש לה סאב לקידמית? ואיך המערכת הזאת? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=453277 כניראה אקנה אותה. לחבר שלי יש את ה630 שזה הדגם הקודם שלה וזאת אחלה של מערכת וגם שמעתי את זאת [הדגם החדש] בחנות והיא הייתה ממש טובה לדעתי.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by nadaw,

חברה.. על מה אתם ממליצים ? למשחקים סרטים מוזיקה וכו'.. מה יותר טוב ? המאיה או האוודיגי ? בנתיים יש לי 5.1 .. אבל אולי זה יתרחב.. צודההה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  9. נגיד שיש לי באוטו את המערכת הכי טובה שאפשר לקנות היום.. באיכות של אולפן הקלטות אז אם אני מחבר דיסק קשיח לפאנל (דרך USB) ומשמיע דרכו את השירים, האיכות היא פחות טובה (אפילו במידה זעומה) מאשר להשמיע את השירים דרך דיסקים אופטיים רגילים? ומדובר במצב שגם בדיסק קשיח וגם בדיסק האופטי יש אותם קבצים בדיוק, והם באותה איכות. (איכות FLAC לצורך הדוגמא)

10. Started by solaric,

עד היום השתמשתי בשני זוגות של אוזניות senheizer 201 שהיו בעייתיות, איכות הבניה שלהם לא הרשימה אותי והקבל הדק שלהן נטה לעשות בעיות לאחר כמה נפילות ולאחר של שנה בערך של שימוש אחד הצדדים של האוזניה כבר הפסיק לפעול והייתי צריך להחליף. בנוסף הבס באוזניות ממש לא מה שרציתי והייתי מעדיף אוזניות עם בס עמוק יותר. אז בעיקרון אני מחפש אוזניות שירגישו איכותיות, כבדות ונוחות, בעלות אטימות, איכות בס מספקת וצליל יפה וכבל ארוך וחזק שמאוד חשוב שיהיה עם ציפוי למניעת קריעה פנימית של הכבל כי זה פשוט משגע אותי העניינים האלה. האם אוכל למצוא אוזניות שמתקרבות לזה בטווח המחיר הזה (350 ש"ח)? הציעו לי SteelSeries Siberia Icemat בעיקרון האוזניות ישמשו גם לגיימינג אבל אני חייב לציין שזאת לא המטרה העי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by matan007,

יש ברשותי את הרמקולים solo7c מהקניה הקבוצתית שארגנתי לא מזמן. כמו את האוזניות סיברייה v2 של s.s. לכן אני מחפש כ.קול איכותי יותר מהמובנה שיש לי היום. *הדרישות הם לסטריאו בעיקר. *עדיפות לחיצוני בגלל האוזניות, אבל לא קריטי. *מוכן בהחלט להזמין מחו"ל בכל דרך אם אפשרי וכדאי. *תקציב 300 עם חריגה של 50 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DXM,

שלום! אני זקוק להמלצה למכשיר DVD קורא DIVX ובעל אפשרות לחיבור כונן פלאש בUSB. התקציב: 300 ו500 שקל. כאשר ביקר אני דורש גם עמידות רבה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by eagle1,

שלום לכולם, חיברתי את המחשב למערכת בבית, יש לי רסיבר HARMAN KARDON איכותי ורמקולים של של B&W. הכרטיס קול הוא ON BOARD דפוק לחלוטין מבחינת סאונד שאפילו את צליל הכיבוי של WINDOWS לא הייתי נותן לו להשמיע. ברגע שאני מגביר ווליום הכל מחרחר, שלא לדבר ען העלאת צליל המיד ואז כבר אני מסתכן בהריגת המערכת שלי. בקיצור ולעניין, איזה כרטיס אני יכול לקנות שייתן איכות צליל כמו זו שיוצאת לי מה CD במערכת. איכות חשובה ולכן מחיר לא כל כך. כרטיס בלי פשרות אבל למוסיקה וסרטים לא למשחקים. בתודה מראש.....

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by assafidan6,

http://netoshops.co.il/product.asp?productid=6941&CatCode=125 תיראו איך זה ותסבירו לי...!!! תודה לעוזרים...!!!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by Elevation,

אני מתעד לקנות נגן (Creative Zen v , מיועד לריצות, אז את הקטן... רציתי את הU10, אבל חוסר העידכונים בעתיד וזה שהמפעל לא מיצר כרגע יותר [נבדק בחו"ל, זה נכון] טיפה מלחיץ אותי...).... עכשיו, הוא מיועד לריצה (כמו שציינתי). השאלה שלי היא פשוטה.... אני רוצה זוג אוזניות, מחו"ל, שלא יעלו על חמישים דולר בשום פנים ואופן, וגם זה יותר מדי, ושיצדיקו את המחיר שלהן, אל מול האוזניות שבאות עם הקריאטיב... הבקשה שלי פשוטה.... לא אכפת לי כמה חזק שומעים בהן או כמה הכוח של הבאס.... אני רוצה כמה שיותר פירוט, וצליל כמה שיותר "נקי", אם אתם יודעים למה אני מתכוון.... שכל כלי וכל ישמע, ושיהיו צליל ברור, צלול, שמן, עמוק ונקי, אם אפשר..... וכמובן, שיבודדו רעשים חיצוניים, זה יהיה נהדר (בטח שלא יכאיב ל…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

האם יש הבדל שמצדיק 500 שקל בין שני הכרטיסים? אני צריך את הכרטיס למוזיקה משחקים וסרטים האם יהיה הבדל שאני ישמע במשחקים נגיד או בסרטים או במוזיקה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  17. מה אתם אומרים על סדרת הMX של Sennheiser? מומלץ?

18. Started by MacGyver,

שלום! יש לי כרגע 2.1 של לוג'יטק ואני באמת מאוד מרוצה מהם..... חשבתי על לקנות 5.1 כי אני רואה די הרבה סרטים ..... השאלה שלי היא מה כדאי וגם עיצוב די חשוב לי ..... תקציב:600~..... אה-ואיזה יציאות\יציאה אני צריך שתהיה לי בשבילם? תודה מראש איתן

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by yanro,

שלום, אני צריך לחבר (לפי סדר החשיבות מבחינת איכות): 1) מחשב לטלוויזיה- ותמונה 2) מחשב לטלוויזיה או למגבר- שמע 3) מגבר לדיוידי- שמע 4) דיוידי לטלויזיה- תמונה 5) מגבר לטלויזיה במחשב יש לי יציאת VGA ויציאת S-VIDEO שדרכה הייתי מחבר בדרך כלל רק שעכשיו כבר אין לי כניסת S-VIDEO בטלוויזיה. מה גם אני רוצה לחבר סאונד דיגיטלי מהמחשב למגבר- על פי החוברת של המחשב זה אפשרי אבל יש לי רק יציאה אחת של רמקולים-אוזניות. החיבור בין הטלוויזיה הוא החשוב לי ביותר אבל אני גם צריך לחבר את הדיוידי והמגבר לטלוויזיה חיבורים: טלוויזיה- SVIDEO, VGA, 2 SCART, RCA, RF, קומפוננט (תמונה ושמע), HDMI מחשב- S-VIDEO, VGA, ויציאת שמע פשוטה דיוידי- VGA OUT, קומפוננו, SCART, RCA, S-VIDEO, COAXIAL, OPTICAL, ויציא…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Altec Lansing MX5021 black 2.1 ו M-Audio Revolutions 5.1 מה אתם אומריםם ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי! אני דיי חדש בתחום ומכאן מגיעות מספר שאלות שאשמח אם תוכלו לעזור לי בהן. נתחיל במגבר: יש לי luxman lv-100. האם הוא טוב? מעבר לזה, האם מותר/רצוי לחבר אותו למחשב או שזה מסכן אותו? אם מותר לחברו למחשב, האם זה ל-aux? האם צריך לשמור את המחשב בווליום נמוך כדי למנוע שרפה במעגלי המכשיר? נעבור לפטיפון, יש לי dual 704, האם זה פטיפון טוב, אמין וכו? אם הוא דורש תיקון של 200-300 שקלים, שווה להשקיע? כמובן שכל התייחסות תתקבל בברכה

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by KoDkOd,

אתם יודעים איפה אפשר למצוא אנט מוצרים כאלה ( ל DJ ) ???

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. לגבי האוזניות, אני רוצה שיהיו איכותיות עם טווח טוב. אני רוצה קטנות שנכנסות לאוזן בלי קשת מעל הראש, ולא סובלות מאוברלוד(זה מה שיש לSONY שלי, שיש לי אותם כבר 6+ שנים, ואני לא רוצה לשחוק את האיכויות שהגיעו עם הנגן שלי, שההבדל ביניהם לאלה של סוני הוא שמיים וארץ). לגבי המערכת, הדגם: NSX-SZ50. נשבר לי רמקול אחד מהמקוריים שהגיעו איתה, ומאז כל רמקול שאני מחבר נותן אובר באס רציני ומעצבן, שכאשר שומעים רדיו לא ניתן להבין מה מדברים. מה ההצאות? רמקולים שנכנסים לתדר או יש דרך להוריד את הבאס לגמרי(אני מוריד לפחות את כל האופציות הגלויות מהתפריט וזה לא מזיז הרבה).

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  24. אה כן, וגם מבוסס סוללה סטנדרטית (AAA) אם מישהו מכיר, שמע... תודה, תודה, תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sokran,

אני רוצה לקנות מסך 32" שישמש בעיקר כמשדר שידורים לווינים (YES), וחיבור למחשב דרך כבל HDMI בכדי לצפות בסרטים/ סרטים HD. איזה מסך אתם ממליצים? עדיף בין 2000-2300 של חברה טובה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.