אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכרטיס קול sound blaster audigy 2 ZS אני רוצה לשים את הכטיס במחשב אבל אין לי את הדריבר מישהו יכול להביא לי קיזור הורדה לדריבר? יש לי את הלוח אם ga-p35c ds3 מישהו יכול להגיד לי איך אני מרכיב גם את הכרטיסס? תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים, אני יודע שלא הייתי כאן בפורום הרבה זמן, אז אם מישהו מהותיקים רוצה לכסח אותי זה הזמן... הסיפור הוא כזה, הרסיבר מת, וצריך חדש. אני בדעה שיד שניה עדיף מאחר ועולה פחות ומקבלים יותר ומהבחינה של שימוש אין את הבעיה של התכלות כמו במוצרים אחרים גם אחרי לא מעט שנים של שימוש. אז מה המומחים והמנוסים אומרים? עוד דבר, מה הסיכוי שאחרי פחות של שימוש משנה נגרם נזק לרסיבר בגלל שימוש מרובה?
-
- 36 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום ובכן יש לי תיכנון למערכת סלונית תורכב מהשילוב הבא מגבר ימהה - זה המגבר הראשי יחובר לשני רמקולים קדמיים שני אחוריים ושני רמקולים צליל היקפי קדמי סהכ 6 מגבר אונקיו - (אני לוקח מחבר ) הוא יחובר לשני רמקולים רצפתיים של מטר וחצי בערך שיתפקדו כמו סאבוופר כלומר הגברת אות הבאס מיציאת הימהה. סהכ 8 רמקולים. סרטים אני אצפה אבל השימוש העיקרי זה מוזיקה יש לי את ה 1212M אבל הוא יושב במחשב אחר (בחדר עבודה) האם צריך כרטיס נוסף ? הכרטיס קול של המחשב הסלוני זה ה SOUNDSTORM של אנוידיה - מה שהיה בלוחות אנפורס 2. אם יצטרך שיפור אני אוסיף את ה JULI של ECI. ידוע לי שלמוזיקה לא צריך 8 רמקולים.אז אני בא להתייעץ האם להקים כזו מערכת בסלון. את מערך הוופרים בניתי ממגבר נוסף ורמקולים שהיו ע…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הסיכוי להשיג ולקנות רמקולים yamaha tss-10 ואם כן... אז מאיפה??? האם מכרו רמקולים כאלו גם בארץ רשמית בחנויות? תודה רבה לעוזרים חייב לדעת
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איך אפשר לחבר סט רמקולים 2.1 לשני מחשבים?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה שתמליצו לי על טלווזיה, בתקציב של 5000 ש''ח ככה נתונים : גודל : 37-42 אינץ חשוב מאוד שיטת שידור מולטיסיסטם!! איכות : HD READY או FHD עדיף כמובן FHD אם תמצאו משהו טוב.. חריגה : עד 5.5K אבל אם יש טלווזיה באמת באיכות מדהימה במחיר של מעל 5K ככה והיא שווה את זה תפרסמו בכיף ( אם אפשר גם קישור לטלווזיה חח תודה). טלווזיה : אמורה להוות צפייה בסרטים באיכות גבוה + בעתיד תחובר ל PS3 .. בעיקרון המליצו לי על שתיים כרגע ועוד אחת שיש המלצה שהיא טובה..: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703672 או זאתי.. מומלצת מהאתר עצמו..(ZAP) http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=576885 זאתי שהיא אפשרות 2 .. עכשיו אני רוצה את דעתכם …
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים תכרטיס קול M-MUDIO REVOLUTION עכשיו בהגדרות של התוכנה יש כול מיני אפשרויות יש אפשרות לא לבחור כלום יענו שיהיה רגיל ויש אפשרות לבחור SRS TRUSURROUND מה זה בדיוק האפשרות אזות ? ובאפשרות אזות יש עוד כמה אפשרויות כמו CINEMA/MUSIC/MONO (האפרויות האלו אפשר לסמן אותם ) משהו יוכל להסביר לי בעברית מה זה כול האפששריות פה ובקשה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
בעקבות הדיון על אורך החיים של ה BR בו הועלתה הטענה שהורדת סרטים ישירות מהרשת תהרוג את הפורמט הפיזי, החלטתי להתעניין קצת על הנושא ולהבין על מה בעצם מדובר. בגלל שכאזרחי ישראל רב השירותים האלו לא פתוחים בפננו שאופציה, ולכן אין לנו ניסיון מעשי עימם, החלטתי לחפש קצת מאמרים ברשת ולהבין האם באמת יש אלטרנטיבה ראויה ל BR למי שלא רוצה לרכוש נגן ייעודי ולהתעסק עם מדיות פיזיות. בעקבות החיפושים בנושא מצאתי את המאמר הבא: http://blogs.zdnet.com/Ou/?p=511 אני חייב לציין שהמאמר הנ"ל די פקח את עיניי. הידעתם שרב שירותי הרשת שמספקים סירטי "HD" בסטרימינג לא מתקרבים בכלל לאיכות HD אמיתית וברובם האיכות אפילו לא מתקרבת לאיכות DVD. מדהים. מה שמביא אותי למסקנה הבלתי נמנעת - עד שרוחב הפס הריאלי ללק…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מרגיש שהמחשב שלי קצת מבוזבז אז החלטתי להשקיע טיפה יותר... יש לי כרטיס קול Supreme FX II יש לי ממיר YES HD מחובר למסך מחשב - Samsung Syncmaster 245T אני יודע שהכרטיס קול תומך 8 ערוצים HD ואם אני לא טועה, הYES HD תומך בDOLBY או שאני מערבב פה יותר מידי דברים שאני לא הכי מבין בהם ;D בכל מקרה איך אפשר לחבר את הרמקולים כך שינצלו את הכרטיס קול גם כשאני רואה טלוויזיה או איך אפשר שיעבור הקול דרך הכבל HDMI שמחובר למסך כי למסך מן הסתם אין רמקולים אז הממיר מחובר עם בננות לרמקולים ולשאלה המרכזית, על מה ללכת? 2.1? 2.0? 5.1? אם זה חשוב אז המחשב עם שולחן פינתי כך שנראה לי בעייתי הקטע עם הרמקולים כי אני לא יושב במרכז החדר(5.1). ואחרי שבחרתם את הנ"ל ^ על איזה חברה, איזה …
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות הנ"ל והבנתי שיש באוזניות של Sennheiser הרבה זיופים בין ה-CX300 או CX500 או תוכלו להסביר איך ניתן לראות אם זה מקורי או מזיוף.... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
מחפש המלצה לכרטיס טלויזיה טוב ואמין שיתן הקלטה הכי איכותית שניתן ויעבוד היטב עם ויסטה 32 ביט המחשב עם מרובע ליבות ומסך 22 תקציב סביב 350 שח תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שדרכו אני מנגן את קבצי המולטימדיה שלי ואני מחבר אותו לLCD עם כבל HDMI עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה\מחשב נייד לרסיבר ככה שאת קבצי הקול אני ישמע דרך המערכת קולנוע?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות LCD לחדר השינה שלהם אבל אף אחד במשפחה לא מבין עניין, יש לכם אולי דגמים מומלצים בתקציב הנ"ל? אם אפשר אז עדיף גם בפחות מכמה סיבות. מרחק הצפיה הוא 2.5 מטר אז אפילו 37" יהיה אוברקיל כך שתכננו על 32" ו32 מתחילים במחירים של 2600+ כך שאפשר לקנות משהו הרבה יותר זול אבל שיספק את הסחורה. רוב הצפיה תהיה צפיה בYES (לא מתוכנן ממיר HD) וסרטים בDVD (לא איכות HD), אין מערכת קולנוע כך ש עדיף שהרמקולים יהיו איכשהו איכותיים.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
כמו בכותרת, בעצם. התקציב הוא 140$ או 500-550 ש"ח (כולל משלוח, ומיסים אם יש). השימושים הם בעיקר: סרטים - מד"ב, פנטזיה, אקשן, קומדיה, בסגנון הזה - באמת לא יודע אם זה משפיע על משהו מוזיקה - רוק (קלאסי וישראלי, אם זה משנה) ומטאל משחקים - בעיקר FPS וMMO, כשFPS היא המטרה העיקרית. בעקרון זה בעיקר למשחקים, כשגם סרטים (וסדרות) חייבים להשמע הכי טוב שאפשר. הבנתי שסראונד לא יעזור לי, ועדיף להשקיע באוזניות סטריאו אכותיות. ההמלצה הנוכחית (ומה שאני שוקל לקנות כרגע) - Audio Technica ATH-AD500 (מחו"ל). משיטוט קל באינטרנט ראיתי מישהו שהתלונן שהן קטנות לו - אבל לא הצלחתי למצוא פרטים על היקף - יש איפהשהו? בנוסף, יש המלצות אחרות? בנוסף, איזה מיקרופון כדאי לקנות יחד איתן? (לFPS, סקייפ וקצת ונט…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מספר שאלות..חלקן מטופשות יותר מאחרות האפשרות לקלוט שידורי HD תלויה בממיר. השאלה היא אם יש לי מסך שתומך ברזולוציה של 1920*1200, וממיר HD..דרוש כרטיס מיוחד כדי ליהנות משידורי ה HD? לגבי שידורים שהם לא HD, הרזולוציה המקסימלית שראיתי שנתמכת ע"י כרטיסי טלוויזיה היא 1280*1024..מה שאומר שאם אני צופה בהם במסך עם רזולוציה יותר גבוהה, אני מאבד איכות..נדמה לי, על בסיס ההנחה שמסכי LCD עובדים הכי טוב ברזולוציה הטבעית שלהם ועוד שאלה שאולי קשורה יותרלפורום מסכים..אבל ננסה את מזלי מסך שתומך ב 1920*1200 ומחובר ישירות לממיר..מה תהיה הרזולוציה הנצפית והאם ניתן לשלוט בה..? וכמובן, קיים כרטיס כזה בתקציב של 400, חיצוני או PCMCIA? תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים JBL Alien ואני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם לוח אם Asus P5E. אני משתמש בווינדוס ויסטה ונכנסתי להגדרות הקול, וראיתי שאני יכול לשנות את הSample rate מ16bit,48000Hz ל24bit,192000Hz. מה זה בעצם יתן לי?איכות יותר טובה? זה יכול לגרום נזקים לרמקולים?ומה לגבי הבריאות?(כלומר האוזניים) זה יכול לגרום למשהו? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם מסוג Gigabyte GA-EP43-DS3L. כידוע על כרטיס זה מותקן כרטיס קול מבוסס Realtek ALC888 codec . ברשותי מערכת רמקולים 2.1 מתוצרת MICROLABS. חיברתי את ה-CENTER ישירות ל-LINEOUT (הג'אק הירוק), ואת 2 הרמקולים הקטנים חיברתי ישירות ל-CENTER. הרמקולים עובדים 100%. הבעיה היא שהתוכנה של REALTEK לא מזהה את המערכת כ-2.1, אלא כ-2 רמקולים בלבד. התוצאה: ה-CENTER מזוהה בתור השמאלי (ומפיק צליל עמום עם באסים חזקים), ואילו הרמקול הימני מזוהה בתור הימני ומפיק צליל טוב. הרמקול השמאלי לא מפיק צליל בכלל! דברים שניסיתי לעשות: 1. ניסיתי לחבר את רמקולי הצד ישירות לכרטיס הקול - אבל הצליל שהם מפיקים כמעט בלתי נשמע. 2. בנוסף ניסיתי לשחק קצת עם התוכנה, ולהגד…
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
M-Audio Revolutions 5.1 זה כרטיס שיש לי עכשיו עכשיו באיזה הגדרות הכי כדאי להשתמש ? למה אין לי מוסג הרבה באנגלית ואני לא מבין בכול התוכנות האלו של המוזיקה בתוכנה ראיתי אפשרויות כמו STEREO ב STEREO W/INTEGRAED (זה יענו עם סאבופר נכון ? ) עכשיו יש שם כול מיני אפשרויות כמו NONE (יענו לא לבחור בכלום ) SENSAURA SRS TRUSUSURROUND עכשיו ניראה לי שאפשרות SRS TRUSUSURROUND הכי טובה ? עכשיו יש לי שם אפשרות כמו CINEMA /MUSIC/MONO ויש לי אפשרות לסמן גם SRS DIALOD CLARITY וגם SRS TRUBASS תסבירו לי בבקשה מה זה כול אפשרות פה ? למה אין לי מוסג הרבה בנאגלית ? ואיזה אפשרות הכי טובה לשירים ? סרטים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
התקנתי את WASAPI ב FOOBAR2K.. הגדרתי אותו על 24BIT (על 32 הוא מראה שגיאה) והורדתי את ה BUFFER ל 100MS (בגלל שאני רוצה להמשיך לשמוע את השיר ישר שאני לוחץ PLAY, לא אחרי 2 שניות) שמפסיקים את השיר באמצע,ז"א לא ב STOP אלא PAUSE, עדיין אי אפשר לשמוע שום סאונד מהמיקסר של הווינדוס, בשביל זה צריך ללחוץ STOP. יש דרך לסדר את זה? ואיך ההגדרות ששמתי, טובות או שצריך לשנות משהו ???
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בערך בחיר הנ"ל ואני לא ממש יודע מה יותר מתאים לי. אני עובד בסביבת VISTA ULTIMATE x64... תודה : )
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני צריך השוואה ATP 3 עם כרטיס קול פשוט נגד MX5021 עם כרטיס קול מקצועי M-Audio Revolutions 5.1 מה האבדלים בדיוק ? מה שיש לי עכשיו זה ATP אני קונה תFX5021 והכרטיס קול בקרוב -כרטיס קול משהו יוכל לעזור לי פה קניתי לפני כמה ימים תכרטיס קול M-MUDIO REVOLUTION עכשיו בהגדרות של התוכנה יש כול מיני אפשרויות יש אפשרות לא לבחור כלום יענו שיהיה רגיל ויש אפשרות לבחור SRS TRUSURROUND מה זה בדיוק האפשרות אזות ? ובאפשרות אזות יש עוד כמה אפשרויות כמו CINEMA/MUSIC/MONO (האפרויות האלו אפשר לסמן אותם ) משהו יוכל להסביר לי בעברית מה זה כול האפששריות פה ובקשה?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום אוזניות מדונה של MULLER (נראה לי). בעוד שהמיקרופון מגיב טוב האוזניות פשוט לא מזוהות במחשב או משהו כזה. לא מוצא איך להגדיר אותם. צירפתי תמונה של המסך בויסטה כדי שאולי תוכלו לעזור לי. רשום שזה לא מחובר אבל זה כן... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי=] אני מחפש אוזניות In Ear חדשות אחרי שהאוזניות של האייפוד אימללו לי את החיים [לא נוחות ולא שומעים טוב] חשוב לי שיאטמו טוב רעשים מהסביבה יהיה נוחות [קריטי!] ואיכות שמיעה טובה. התקציב הוא עד 200 שקל. אני חשבתי על SENNHEISER CX300 האם הן מומלצות?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל ומתכוון להרכיב מערכת קולנוע ביתית (יתכן ש 2 מערכות - סלון וחדר שינה). יש לי מושג קלוש ביותר בנוגע לצורה הנכונה של חיבור חלקי המערכת השונים. קראתי מספר מדריכים וקיבלתי שמץ של הבנה בסיסית .... אך לא רוצה לרכוש כבלים מיותרים או לבצע חיבורים מוטעים/חופפים .... אודה על עזרתכם בנידון. כרגע ברשותי הרכיבים הבאים: 1. מסך LCD "40 של סמסונג (סדרה 5) 2. מכשיר DVD (קיבלתי במתנה בזמן קניית המסך) - SAMSUNG HR777 3. מחשב HTPC (הבאתי מהארץ) - לוח אם ASUS M3A78EMH HDMI לכל הנ"ל יש את כל סוגי החיבורים (כולל HDMI) - אני רוצה לחבר בשלב זה בין שלושתם בצורה האופטימאלית - אודה על עזרתכם בשלב שני - מחפש לרכוש מערכת קולנוע HTIB (שגם תכיל את את כל סוגי החיבורים) וכן יגיעו חפצים שלי מ…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-