עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חוטיים - בניגוד לאלחוטיים, כי יותר פשוט לי להעביר כבל דק של אודיו מאשר לדאוג לחשמל עבור האלחוטיים מכירים סט סאונדבר + סאב + 2 אחוריים מומלצים? עובר מפוקל/סיב 5.1 (הדגם הישן, לא האטמוס) ורוצה לפחות בחלק הקדמי איפה שהטלוויזיה כמה שפחות רמקולים וחוטים במידה ואין , אשמח להמלצה ל 5.1 עם אטמוס, שוקל את הפוקל/סיב evo atmos, כשידרוג למערכת הקיימת יש ברשותי רסיבר תומך אטמוס תודה

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  2. מישהו יכול להמליץ לי על איזה סוגים של כבלים כדאי לקנות למערכת קולנוע ביתית? נחושת/כסף עם סיכוך כזה או אחר, באיזה עובי

• 27 תגובות
    • 7.2k צפיות
  3. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, יש לי כרגע רמקולים ממש (ממש!) ישנים מדגם Boston BA635. יש לי את הרמקולים כ-7 שנים והם שירתו אותי נאמנה עד עכשיו. בזמן האחרון הם מתחילים לזייף ואני חושב שאולי הגיע הזמן להחליף את הסט. אני צריך המלצה לסט 2.1 (או 2.0 אם הם עדיפים) לשמיעת מוזיקה, סרטים ומשחקים. התקציב הוא 500 ש"ח אבל רצוי לחסוך אם אפשר. * הרמקולים ימוקמו על שולחן, ליד מסך המחשב, לכן הגודל צריך להתאים. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by kalda01,

השימוש בעיקר להשמעת מוזיקה ללא הגברה חיצונית.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by kalda01,

איזה סט 2.1 הייתם ממליצים בתקציב עד 350? השימוש בעיקר מוסיקה ולא למשחקים. מיועד לשולחן עבודה ולא לסלון.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  6. שלום הרמקולים שלי של CREATIVE יש להם בעיה של רעשים סטטים, וניסיתי לעשות הכל כדי לסדר את זה ולא הלך. אחריות כבר אין. אז צריך סט חדש. כמה בקשות: 1. שהכבלים יהיו ארוכים(לא כמו בx530) 2. של יהיו עוד בעיות של רעשים סטטים(לאחים שלי יש סטים דומים ושמגבירים ומלמיחים את הוויליום אז גם יש רעשים כאלה) 3. איכות שמיעה טוב במוזיקה סרטים ומשחקים כאחד! 4. תקציב מעדיף כמה שיותר נמוך(550 זה עוד בסדר) ויש לי שאלה האם הלוח שלי אם כרטיס קול מובנה תומך ב5.1 קישור לאתר היצרן: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US תודה לעוזרים אריאל.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by DORAZABI,

התקציב שלי בגדול 3,000-3,500 לסט רמקולים (שתיים רצפתיים,שתיים אחוריים קטנים,סנטר) ורסיבר. הלכתי לקבל הצעה ממחסני חשמל ושם סט רמקולים של וורפידל ורסיבר של הרמן קרדון יוצא לי 3,600 שזה קצת יקר לי...יש למישהו מושג איפה אמצא סט כזה במקום זול יותר? נ.ב הרצפתיים בנויים משלושה רמקולים לכל אחד ולא 2 לכל אחד.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Mejadla,

אהלן, כבר 3 שנים שאני עם המערכת של Logitech, דגם ה-Z5500. קניתי אותה לשימושים של 5.1, ראיתי שמכוער יהיה לקדוח אותם לקיר (כי זו האופציה היחידה שאפשר לתלות אותם) והורדתי את שני הרמקולים האחורים + הסנטר עד שאני ימצא פתרון. חוודש אחרי שהם נקנו, הם כבר נכנסו לארון מבלי להשתמש בהם. היום החלטתי להחזיר אותם לעניינים קצת, ואחרי רפרוף באינטרנט ראיתי סטנד דווקא די יפה (כמו בלינק הזה) החלטתי לנסות לפרק גם את הרמקול ומחר ללכת לחנויות שמתמחות באודיו, כדי לנסות ולראות אם יש להם סטדנט אונבירסאלי שדומה לזה.. אמרתי לעצמי שאני ישאל גם באינטרנט בפורמים השונים, אז יש פה מישהו שמכיר סטנד כזה / שמע על פתרון דומה לרמקולים האלה? ככה נראה הרמקול אחרי שהורדתי לו את התושבת U שה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by feffer,

החלטתי שחבל על הכסף להוט, אני מחפש המלצה לסטרימר נוח לתפעול, מה שחשוב לי: -DVB-T2 (עידן פלוס) -חיבור לאינטרנט -סטרים נוח מהמחשב/פלאפון -זכור לי שראיתי פעם סטרימר שמגיע ממש אם שלט שהוא מקלדת קטנה, ונוח לחפש בו תוכניות -אפליקציות (נטפליקס, mako וכו'..) יש חיה כזאת שמשלבת את הכל או לפחות את הרוב? תודה רבה לכם מראש

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by KF,

שלום לכולם , מעוניין בהמלצה לסטרימר , שיחובר לרסיבר שלי VSX-924 ויהיה מיועד לצפייה בסרטים באיכות REMUX ואולי בעתיד גם ב-4K. להלן הדרישות : *יכולת שידור בפורמטי אודיו DD/DTS וכד'.. *ניגון חלק של סרטי REMUX / 4K *לגבי מערכת הפעלה אין לי מושג , אם יוכל לנגן MPC זה יהיה מעולה (אך לא חייב) *יכולת להציג תרגום בעברית בעת ניגון הסרט (הקובץ של הסרט והקובץ של התרגום יהיו בעלי שמות זהים באותה התיקייה) תודה מראש *לא ציינתי תקציב כי אין לי מושג מה טווח המחירים .. האם הסטרימר הזה יעשה את העבודה ומתאים לדרישות הנ"ל ? https://ksp.co.il/item/1140-38450&select=.1123..248...

11. Started by bafty,

יש לי כרגע: Xtreamer SideWinder שאותו קניתי לפני שנתיים האיכות לא טובה כל כך מחפש משהו שיחליף את הסוס הזקן באיכות גבוהה יש לי טלויזיה 40 אינץ של סמסונג FULL HD אני לא מחפש לראות עם אנטנה רק עם דיסק קשיח חיצוני או פנימי ואם לא כדאי לי להחליף תגידו לי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Offset,

אז יש לי 1000 שקל אני מוכן לחרוג 100-200 שקל. זה צריך להיות סטרימר שיש לו חיבור HDMI ותומך בהרבה פורמטים. צריך שהוא יהיה נוח ומקליט אם אפשר. הסטרימר צריך לאפשר לי להעביר אליו סרטים מהמחשב הרגיל דרך האינטרנט וגם להסטרים ישר מהמחשב אם אפשר. אשמח להמלצה טובה, תודה

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by jfkk,

שלום מחפש המלצה לסטרימר כולל קודי. קניה בארץ או בחו"ל. מחיר סביר ! תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by jfkk,

שלום האם המוצר יעשה את העבודה העברת ממכשיר ה -LG 4. לטלווזיה . או שיש המלצה אחרת https://www.google.com/amp/s/m.aliexpress.com/item/32844595673.html#ampf=undefined. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yuvalm2,

אני מחפש סטרימר במחיר של כ-300 שקלים. הדרישות שלי הן: רזולוציה של עד 1080p, תמיכה בכתוביות בעברית. אני מאמין שהמוצר הבא עומד בדרישות שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753205 מישהו ניסה אותו ויכול להמליץ לכאן או לכאן? (או להמליץ על מכשיר אחר, באותו טווח מחירים ודרישות)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כמו הכתוב בכותרת - צריך עזרה, בבחירת סטרימר בסיסי לשימוש עם מסך פלזמה בסלון. המכשיר לא צריך להיות יקר מאוד, או לתמוך בפורמט אודיו מיוחדים - רק לנגן סרטי HD באיכות טובה בנוסף חשובה תמיכה בעברית (לשימוש אנשים מבוגרים) חשבתי על 2 אופציות : - playOn! HD mini שעולה כ-500 שח - Apple tv שעולה כ-600 שח מי מהם יהיה אופציה עדיפה? או שיש סטרימר עדיף על שניהם?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by bluenote,

הי, אז ה-popcorn c200 האהוב שלי הלך לעלמו, ואני מחפש סטרימר חדש. כיוון שאני לא מאלו שמחליפים כל מכשיר כל שנה, חשוב לי שיהיה עם נתונים מתקדמים יחסית כמו תמיכה ב-bluetooth 5, תמיכה בפורמטים החדשים של אודיו/וידאו, יציאת hdmi 2.1 (יש חדש יותר?) וכו'. אני צריך אותו בעיקר כדי להזרים סרטים שיש לי על המחשב ברשת, כמובן שיהיה נוח אם אפשר יהיה להתקין עליו נטפליקס ואפליקציית סלקום, אבל לא קריטי. אשמח לקבל המלצות. תודה

18. Started by metison,

היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. מחפש סטרימר בתקציב של כאלף שח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by דנדן,

שלום לכולם ההורים שלי טסים בקרוב לחו"ל ואחרי שהDVD שהיה לנו נהרס, אבא שלי חשב לקנות חדש או בלו-ריי אבל בפועל לדעתי אין טעם לא לזה ולא לזה, אז הצעתי לו סטרימר איזה סטרימר מומלץ היום? הרכישה תתבצע בBUG DUTY FREE תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by noobster,

שלום חברים. הגעתי לפה דרך המלצה מפורום שכן . אני מחפש כונן גיבוי של 1T לפחות לצורך איכסון סרטים וסדרות. חשבתי לשלב אותו בתוך סטרימר (מזרימדיה?). שאלה זריזה מקדימה: האם סטרימר בעל כונן פנימי יכול לשמש ככונן גיבוי בעודו מחובר לרשת? ולשמש להצגת סרטים רק כפונקציה משנית? מעבר זריז העלה אופציות בין Popcorn Hour C-200 לXtreamer ועוד הרבה. אז בבקשה המלצה ממבינים בדבר למשתמש חדש. דרישות: בעל כונן פנימי של לפחות 1T - או אפשרות לחיבור פנימי של כונן בקניה נפרדת. אני מעוניין ביחידה בודדת הכוללת כונן. ולא משהו שיכול להתחבר לכונן חיצוני. כמובן בעל יכולת להתחבר לכונן נוסף חיצוני וקורא כרטיסים אבל הבנתי שזה די סטנדרט בכולם. פיענוח של עברית: לפחות בכתוביות ויישור שורות נורמאלי ו…

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by FastJack,

מעוניין לקנות סטרימר לניגון סרטי 720/1080P. אין צורך ברשת אלחוטית/קווית, BR, 3D, וכו. רק רוצה לחבר HD נייד ולנגן סרטים עם כתוביות בעברית. תקציב עד 500 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות. מה דעתכם על Xtreamer SideWinder? 300 ש"ח בKSP.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני קונה אוטו עוד מעט ואני רוצה לשים איזה נגן סידי ורמקולים אחוריים משהו פשוט ולא יקר שירחץ דיסקים ויקרא MP3 חשוב .! תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by yawn,

שלום אני מחפש ספיקרים למחשב ושיהיה ניתן אולי בהמשך לחבר למערכת רצינית בסלון. במטרה של בעיקר שמיעת מוזיקה ומשחקים לעיתים רחוקות. הסתכלתי על הGLA-55 ואיכות השמע מדהימה אך המחיר קצת גבוה, אני מחפש משהו בסדר גודל האיכויות האלו במחיר יותר סביר (במקרה ויש) אני צריך 2 ספיקרים כי אין לי מקום למערכת של 5, וטווח המחירים יכול להגיע גם לאלף+ ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  24. שלום לכולם... אני בדיוק קונה מחשב ואני מחפש סראונד טוב למחשב שתקציב של אזור ה 800 ש"ח על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by shlomi8,

שלום רב, אני מחפש פלסמה 42' לסלון מרחק הצפיה הינו 2.5 מטר מה אפשר להוציא מהתקציב? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.